Toggle navigation

#parttime414,419 POSTS

Post Content
User Image yutakasus Posted: Nov 19, 2017 3:46 AM (UTC)
3
1 Normal
我用了5天赚了💰新币$569.51🤘

我在家轻松工作赚钱!
你就在外面塞车赶着上下班 ← 这样的生活你不累吗?😣
我看着都累!與其怀疑,不如來做个➰免费➰的完整了解!

问问不用钱➕微信 xiaoshan17888
User Image iteethwhite_hongkong Posted: Nov 19, 2017 3:45 AM (UTC)
0 0 Normal
🔹FAQs 問答 :
-
Q : 係咪一定即時/即日見效㗎?
A : 視乎各人牙質和牙黃的程度而定,一般連續使用五天便有明顯美白效果。請緊記美白牙齒是一個過程,不能急於一時,就像我們使用面膜和每天刷牙一樣,需要時常護理。見證參考:@iteethwhiteresults
-
Q : 照燈要照幾耐㗎?
A : 照10分鐘便取出,之後若能讓牙模停留在牙齒內多10分鐘更為理想。
-
Q : 用完洗唔洗刷牙㗎?
A : 只需使用前請先刷牙,用後暖水漱口便可。
-
Q : 有冇規定幾時先可以用㗎?
A : 沒有規定,每晚睡前使用效果更佳。只是使用後4小時內切忌飲用咖啡、奶茶、朱古力、中藥、中國濃茶或可樂等色素深的飲料。
-
Q : 係咪一定要日日用㗎?
A : 最好每天使用。
-
Q : 一枝美白凝膠(Gel)可以用幾耐?
A : 一枝可以用4至5次。
-
Q : 美白凝膠(Gel)的CP濃度係幾多?
A : 最新的iteethWHITE 凝膠濃度係18%,在目前,香港市面上的家居藍光美白牙齒產品只是15%左右而已。在美容中心,18%或以上濃度已屬優質中高價,是需額外付費也可以用。當然我們也有濃度更高的凝膠(濃度30-44%)單售。但仍是那句,美白牙齒是一個過程,不可急於一時。
-
Q : 用嘅時候會唔會有麻痹,好桔嘅感覺?咩人不適合用?
A : 若有極輕微的麻痹感是屬正常,但注意濃度18%的凝膠(Gel)不適合敏感牙齒使用,警告:口腔潰瘍、有蛀牙、牙周病或者動過手術者禁用此產品;若在使用後感到不適,請立即停止使用。
-
Q : 如果用晒一盒入面嘅凝膠(Gel),有冇得單買?
A : 有。 .
.
.
#網上兼職 #打字員 #學生兼職 #暑期工 #代理 #零用錢 #打字 #兼職 #打字兼職 #中學生 #快錢 #外快 #兼職工作 #中學生兼職 #媽媽兼職 #寶媽 #賺錢 #傾計賺錢 #在家工作 #賺錢app #手機賺錢 #招代po #代宣 #招代理 #即日出糧#parttime #partimejob #parttimehk #money
User Image asyarakamal Posted: Nov 19, 2017 3:44 AM (UTC)
0 0 Normal
Complete set untuk penjagaan kulit yang sihat ✨Timewise Miracle Set✨ terbahagi kepada dua jenis iaitu kulit kering/normal dan kombinasi/berminyak. Kenali kulit anda sebaik mungkin supaya penggunaan set pencuci wajah memberikan kesan yang maksimum 👍 Penjagaan paling asas ialah pencuci wajah dan pelembap. Kemudian, krim siang Spf 35 (Day Solution Sunscreen spf 35) untuk perlindungan dari sinar UV. Pada waktu malam pula gunakan Night Solution yang mengandungi manik2 vitamin untuk menganjalkan kulit. Kenapa namanya Miracle set ? Sebab ada formula awet muda 😍😍 yg buatkan si pemakai nampak lebih muda dari usia✨ ada kawan2 yg mengalami masalah kulit ? Contact syara, byk lagi set penjagaan wajah yang khas sy boleh suggest 😘 #promoset #marykay #miracleset #student #parttime #youthful #kulitcantik #kulitsihat
User Image sitinurulhidayahwahedah Posted: Nov 19, 2017 3:41 AM (UTC)
2
0 Normal
“Saya Nak Berniaga, Tapi Tak Pandai?" Jawapan Ticer Nurul, “Dah tahu tak pandai, apa lagi berusahalah untuk belajar”. Jika awak malas berusaha dan banyak merungut bagaimana awak nak cepat pandai.
Betul tak?
Ticer Nurul belajar berniaga cara STG. Mestilah berguru dengan mentor STG yang terbukti berjaya dan berpengalaman dalam selok belok perniagaan. Sistem STG memang terbukti berkesan versi bisnes online santai-santai.
Bisnes berjemaah itu lebih baik. Sales team berjemaah pun meningkat setiap bulan. Dapat bonus pula tu. Peratus bonus sebanyak 26% sebulan lagi tau. Surirumah berslip gaji boleh naik pangkat dan naik gaji setiap bulan sangat best. Syukur Alhamdulillah.
Awak jangan takut nak belajar berniaga. Nak belajar kena beranikan diri keluar dari zon selesa. Sampai bila awak nak berada di takuk yang lama? Tepuk dada, buka minda.
Siapa yang serius nak menambah pendapatan sampingan? Jangan tunggu lagi. Jom lah sama-sama berniaga. Ticer Nurul sudi membantu awak dengan senang hati. WhatsApp terus pun boleh ke O13. 249. 7440.
🤗🤗🤗
#ProjekSTG
#TheMagicOfPartTime
#buatduitonline #kedaionline #parttime #sideincome #workathomemom #wahm #mompreneur #onlinepreneur #usahawan #usahawanSTG
User Image cony.7mall Posted: Nov 19, 2017 3:35 AM (UTC)
2
0 Normal
7mall商城,全球貨品精粹滙集,假一賠十,買嘢又有回贈 即刻PM查詢或快啲掃個QR code試下啦!#7mall #parttime #投資 #微創業 #買嘢有回贈 #社交電商 #全球商品滙粹 #购物 #linefriends #linecony #linebrown #shoponline #onlineshopping
✨Hey guys✨ @vitaminshoppe in North Haven is hiring! Please contact me for more information. 💗 #healthandwellness #supplements #parttime #job #connecticut #supplementstore #vitamins #jobs #hiring 💪🏼
User Image treasurabou Posted: Nov 19, 2017 3:15 AM (UTC)
1
1 Normal

【賺錢你差的就是一個這麼簡單容易的平台,白天上班順帶聊聊天一天收入¥800💰平台給你💁想賺多少你說了算】
————
🚫沒有不勞而獲,只有堅持不懈🤜🏻🤛🏻
💋女人經濟獨立才有資格談人格獨立🗣
————
傾計賺錢一部電話就做到📳
唔會受地方限制🙅🏻
人地朝9晚6,你就訓醒先做😴💰
只要勤力,日入過千不是夢💭
————
無限利潤💱無限轉賣,招新代理$$全數入自己袋[唔使分成],傾計就賺到錢,多傾多賺,冇時間限制。平時只係上下網,同人傾下計就可以賺到錢😍,幾時得閑就幾時賺錢!收幾錢仲可以自己set💕每日群入面仲有大量紅包派發🤤💰
————
淨係投資$100/¥88 就可以全職/兼職做傾計賺錢平台,輕鬆月入過萬💖,想搵錢話乜乜易🤤,支援恒生&中銀入數、仲可以微信紅包&轉帳比我。
————
心動不如行動,仲諗😏? 快啲查詢啦💕 !
❣️IG direct&Wechat : Treasurabou
————
#網上兼職 #打字員 #學生兼職 #暑期工 #代理 #零用錢 #打字 #兼職 #打字兼職 #中學生 #快錢 #外快 #兼職工作 #中學生兼職 #媽媽兼職 #寶媽 #賺錢 #傾計賺錢 #在家工作 #賺錢app #手機賺錢 #招代po #代宣 #招代理 #即日出糧 #parttime #partimejob #parttimehk #money
User Image tiffanyyluvs Posted: Nov 19, 2017 3:12 AM (UTC)
7
1 Normal
→ 6种职位可选
→ 手机/电脑都可以
→ 时间自由, 随时随地都能做
→ 一对一专业培训
→ 工资日结, 高收入, 多劳多得
→ 欢迎想赚钱的~ ⇩

有兴趣可私我或微信 wechat 💌 Tiffanyluvs

#网上兼职 #网络 #兼职 #打工 #赚钱 #兼职赚钱 #工作 #网络工作 #网购 #手机 #电脑 #学生 #合法 #平台 #美女 #帅哥 #购物 #online #job #onlinejob #part #time #job #parttimejob #parttime #iphone #potd #igdaily #ig #igsg #instagram
User Image couplehblfit Posted: Nov 19, 2017 3:08 AM (UTC)
12
2 Clarendon
⚠SE BUSCA personas qué...⚠
➡Les guste el #deporte.
➡Quieran generar #ingresos en su #tiempolibre.
➡Tengan ganas de #aprender.
➡Viva en #Pucallpa
....Interesados dejar su Nombre Apellido y # de teléfono por mensaje privado
📲930892623
#unetealequipo #fit #oportunidad
#noboss #couplehblfit #partTime #fitness #coach #onlinecoach #fitcouple

Hashtags found on this page