Toggle navigation

#pakaianmuslimah407,193 POSTS

Post Content
User Image iwflzm Posted: Jan 20, 2018 5:09 PM (UTC)

2
0 Normal
iwflzm 2h ago
621 #DRESS (FM)
Price : RM71
Postage : rm9sm, rm11ss

Free size
MATERIAL : COTTON SPANDEX
SHOULDER : 15 '' BUST : 36 '' - 38 '' MAX
WAIST : 32 '' - 34 '' MAX
HIP : 34 '' - 36 '' MAX
LENGTH : 55.5 '' SLEEVE : 24 '' ARMHOLE : 8 '' Ws 0179812130

#blousemurah
#dressmurah
#bajumurah
#pakaianwanita
#pakaianmuslimah
#pakaianevent
#dressevent
#bridesmaid
#event
User Image iwflzm Posted: Jan 20, 2018 5:09 PM (UTC)

1
0 Normal
iwflzm 2h ago
621 #DRESS (FM)
Price : RM71
Postage : rm9sm, rm11ss

Free size
MATERIAL : COTTON SPANDEX
SHOULDER : 15 '' BUST : 36 '' - 38 '' MAX
WAIST : 32 '' - 34 '' MAX
HIP : 34 '' - 36 '' MAX
LENGTH : 55.5 '' SLEEVE : 24 '' ARMHOLE : 8 '' Ws 0179812130

#blousemurah
#dressmurah
#bajumurah
#pakaianwanita
#pakaianmuslimah
#pakaianevent
#dressevent
#bridesmaid
#event
User Image iwflzm Posted: Jan 20, 2018 5:08 PM (UTC)

3
0 Normal
iwflzm 2h ago
621 #DRESS (FM)
Price : RM71
Postage : rm9sm, rm11ss

Free size
MATERIAL : COTTON SPANDEX
SHOULDER : 15 '' BUST : 36 '' - 38 '' MAX
WAIST : 32 '' - 34 '' MAX
HIP : 34 '' - 36 '' MAX
LENGTH : 55.5 '' SLEEVE : 24 '' ARMHOLE : 8 '' Ws 0179812130

#blousemurah
#dressmurah
#bajumurah
#pakaianwanita
#pakaianmuslimah
#pakaianevent
#dressevent
#bridesmaid
#event
User Image iwflzm Posted: Jan 20, 2018 5:08 PM (UTC)

4
0 Normal
iwflzm 2h ago
621 #DRESS (FM)
Price : RM71
Postage : rm9sm, rm11ss

Free size
MATERIAL : COTTON SPANDEX
SHOULDER : 15 '' BUST : 36 '' - 38 '' MAX
WAIST : 32 '' - 34 '' MAX
HIP : 34 '' - 36 '' MAX
LENGTH : 55.5 '' SLEEVE : 24 '' ARMHOLE : 8 '' Ws 0179812130

#blousemurah
#dressmurah
#bajumurah
#pakaianwanita
#pakaianmuslimah
#pakaianevent
#dressevent
#bridesmaid
#event
User Image iwflzm Posted: Jan 20, 2018 5:07 PM (UTC)

4
0 Normal
iwflzm 2h ago
621 #DRESS (FM)
Price : RM71
Postage : rm9sm, rm11ss

Free size
MATERIAL : COTTON SPANDEX
SHOULDER : 15 '' BUST : 36 '' - 38 '' MAX
WAIST : 32 '' - 34 '' MAX
HIP : 34 '' - 36 '' MAX
LENGTH : 55.5 '' SLEEVE : 24 '' ARMHOLE : 8 '' Ws 0179812130

#blousemurah
#dressmurah
#bajumurah
#pakaianwanita
#pakaianmuslimah
#pakaianevent
#dressevent
#bridesmaid
#event
User Image iwflzm Posted: Jan 20, 2018 5:06 PM (UTC)

3
0 Normal
iwflzm 2h ago
621 #DRESS (FM)
Price : RM71
Postage : rm9sm, rm11ss

Free size
MATERIAL : COTTON SPANDEX
SHOULDER : 15 '' BUST : 36 '' - 38 '' MAX
WAIST : 32 '' - 34 '' MAX
HIP : 34 '' - 36 '' MAX
LENGTH : 55.5 '' SLEEVE : 24 '' ARMHOLE : 8 '' Ws 0179812130

#blousemurah
#dressmurah
#bajumurah
#pakaianwanita
#pakaianmuslimah
#pakaianevent
#dressevent
#bridesmaid
#event
User Image iwflzm Posted: Jan 20, 2018 5:06 PM (UTC)

4
1 Normal
iwflzm 2h ago
621 #DRESS (FM)
Price : RM71
Postage : rm9sm, rm11ss

Free size
MATERIAL : COTTON SPANDEX
SHOULDER : 15 '' BUST : 36 '' - 38 '' MAX
WAIST : 32 '' - 34 '' MAX
HIP : 34 '' - 36 '' MAX
LENGTH : 55.5 '' SLEEVE : 24 '' ARMHOLE : 8 '' Ws 0179812130

#blousemurah
#dressmurah
#bajumurah
#pakaianwanita
#pakaianmuslimah
#pakaianevent
#dressevent
#bridesmaid
#event
User Image iwflzm Posted: Jan 20, 2018 5:05 PM (UTC)

2
0 Normal
iwflzm 2h ago
621 #DRESS (FM)
Price : RM71
Postage : rm9sm, rm11ss

Free size
MATERIAL : COTTON SPANDEX
SHOULDER : 15 '' BUST : 36 '' - 38 '' MAX
WAIST : 32 '' - 34 '' MAX
HIP : 34 '' - 36 '' MAX
LENGTH : 55.5 '' SLEEVE : 24 '' ARMHOLE : 8 '' Ws 0179812130

#blousemurah
#dressmurah
#bajumurah
#pakaianwanita
#pakaianmuslimah
#pakaianevent
#dressevent
#bridesmaid
#event
User Image iwflzm Posted: Jan 20, 2018 5:05 PM (UTC)

3
0 Normal
iwflzm 2h ago
621 #DRESS (FM)
Price : RM71
Postage : rm9sm, rm11ss

Free size
MATERIAL : COTTON SPANDEX
SHOULDER : 15 '' BUST : 36 '' - 38 '' MAX
WAIST : 32 '' - 34 '' MAX
HIP : 34 '' - 36 '' MAX
LENGTH : 55.5 '' SLEEVE : 24 '' ARMHOLE : 8 '' Ws 0179812130

#blousemurah
#dressmurah
#bajumurah
#pakaianwanita
#pakaianmuslimah
#pakaianevent
#dressevent
#bridesmaid
#event
User Image iwflzm Posted: Jan 20, 2018 5:04 PM (UTC)

3
0 Normal
iwflzm 2h ago
621 #DRESS (FM)
Price : RM71
Postage : rm9sm, rm11ss

Free size
MATERIAL : COTTON SPANDEX
SHOULDER : 15 '' BUST : 36 '' - 38 '' MAX
WAIST : 32 '' - 34 '' MAX
HIP : 34 '' - 36 '' MAX
LENGTH : 55.5 '' SLEEVE : 24 '' ARMHOLE : 8 '' Ws 0179812130

#blousemurah
#dressmurah
#bajumurah
#pakaianwanita
#pakaianmuslimah
#pakaianevent
#dressevent
#bridesmaid
#event
User Image galery_ainunhijab93 Posted: Jan 20, 2018 4:58 PM (UTC)

0 0 Normal
Bismillah
Harga : 95.000
🌹Sarmila maxy dress🌹
👉Bahan supernova 👉Ukuran all size L
#pakaiancantik #pakaiandalamwanita #pakaianmuslimah #gamissyarimurah #ainunnajib
User Image galery_ainunhijab93 Posted: Jan 20, 2018 5:01 PM (UTC)

0 0 Normal
Bismillah
💐Katun rubiah dress💐
👉Bahan linen ruby double puring 👉Ukuran all size L
👉HargA :180.000 🌹Barakallahufyikum🌹
#gamisbusuimurah #pakaianmuslimahbermerek #pakaianmuslimah #ainunolshop #ainuhijabonline
User Image herbaltinggi_high Posted: Jan 20, 2018 4:41 PM (UTC)

7
0 Normal
★HEIGHT CALCIUM & ZINC★
FREE POSTAGE !! DIJAMIN 100ORIGINAL.
FAST DELIVERY !! SAYA JUAL MURAH !! For order : .
______________________________________
Ready stok !!
Jika berminat,
hubungi hotline kami ✆✉☏
📱instagram : tiens_tinggi_herbal
📱Whatsapp :+6011-51534697
FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
------------------------------------------------------------
.
#people #hangingout #perks #repost #hyderabad #keepcalmandsareeon #indianfashion #indianstyle #indianfashionista #desifashion #klstyle #byusi #klfashion #desistyle #salesalesale #jomtutupaurat #sayaguna #pakaianmuslimah #kuantan #khuruj #onlineshopkuantan #kedaionlinemurah #produkmuslim #codkuantan #visitmyig
#ubattinggimurah #ubattinggi
#peninggibadanmalaysia #peninggibadanmurah
User Image akhawat.plusloose Posted: Jan 20, 2018 4:35 PM (UTC)

1
0 Normal
.
NAURAH AMEENA collection! LIMITED EDITION😍
Selepas bayar item akan di pos dalam tempoh 7 hari.
.
Item | BASIC TEE
Kod | NUDE KHAKI
Harga | RM80
Pos | RM7(SEM) RM10(SWK) RM11(SBH)
Material | High Quality Cotton Strechable .
Ukuran | Free size best fit M - 3XL
Bahu | Drop Shoulder
Ketiak | 26’
Dada | 62’
Lebar lengan | 26’
Panjang lengan | 23.5’
Punggung | 56’
Labuh | 31’
• ironless & susah kedut
• sgt selesa sebab loose & sejuk
.
Cara membeli:
• butik AKHAWAT Tingkat 2 Giant Alor Setar..
•Online order Whatsapp 01132181512. link whatsapp di bio
. ••••••••••••LABUH•LONGGAR••••••••••••
#bajulabuh #bajulonggar #blouselabuh #blouselonggar #tuniclabuh #tuniclonggar #pakaianmuslimah #bajumuslimah #blousemuslimah #butikmuslimah #modestfashion #butikmuslimahalorsetar #butikbajulabuh #bajulinen #blouselinen #blousecotton
User Image akhawat.plusloose Posted: Jan 20, 2018 4:30 PM (UTC)

4
0 Normal
.
NAURAH AMEENA collection! LIMITED EDITION😍
Selepas bayar item akan di pos dalam tempoh 7 hari.
.
Item | BASIC TEE
Kod | WHITE EMBROID
Harga | RM80
Pos | RM7(SEM) RM10(SWK) RM11(SBH)
Material | High Quality Cotton Strechable .
Ukuran | Free size best fit M - 3XL
Bahu | Drop Shoulder
Ketiak | 26’
Dada | 62’
Lebar lengan | 26’
Panjang lengan | 23.5’
Punggung | 56’
Labuh | 31’
• ironless & susah kedut
• sgt selesa sebab loose & sejuk
.
Cara membeli:
• butik AKHAWAT Tingkat 2 Giant Alor Setar..
•Online order Whatsapp 01132181512. link whatsapp di bio
. ••••••••••••LABUH•LONGGAR••••••••••••
#bajulabuh #bajulonggar #blouselabuh #blouselonggar #tuniclabuh #tuniclonggar #pakaianmuslimah #bajumuslimah #blousemuslimah #butikmuslimah #modestfashion #butikmuslimahalorsetar #butikbajulabuh #bajulinen #blouselinen #blousecotton
User Image bynurhafizah_collections Posted: Jan 20, 2018 4:30 PM (UTC)

2
0 Normal
ARISYA TUNIC
============= . +DESIGN CASUAL ARISYA TUNIC
ARISYA TUNIC di inspirasikan dari korea yang berkonsepkan MUSLIMAH SEJATI. Kini korang tak perlu takut berfesyen gaya OVERSEA ke mana jua atau aktiviti harian korang .. design yang sgt “fleksibel” untuk korang match dengan seluar atau pun skirt. Inilah design buat korang tampil dengan VARSETILE versi MUSLIMAH. .
+ADJUSTABLE RIBBON DI BAHAGIAN PINGGANG.

ribbon di “REKA KHAS” supaya korang Nampak lebihh “comel” dan “versatile” . tapi kalau korang nak tampil lebih simple dun worry sbb ribbon arisya boleh buka dan simpan .. bestkan boleh tampil dengan dua cara yang stylo. .
+POKET SEMBUNYI DI BAHAGIAN KIRI DAN KANAN
poket sembunyi kiri kanan ni sebagai penyalamat korang nak simpan barang-barang pentingg , takpayah susah nak bawa handbeg ke mana2. .
+ 7 WARNA PILIHAN YANG UP TO DATE
Ada 7 pilihan warna yang sangat ohsem, mana tak nyer warna2 terpilih semua warna trend 2018 shj. Seriously, Nampak lebih MENARIK dengan kombinasi warna di setiap baju yang buat korang rasa sangat up to date. IN SHA ALLAH korang tak akan tahan beli satu warna jaa.. sbb semua koleski warna arisya tunic ni sangat mengancamm !. hehe
. +METERIAL DUBAI COMO CREPE
material yang “BERALUN” , “TIDAK JARANG” , “MUDAH IRON”. Dan sesuai giler dgn CUACA kita. Bersepah2 testimoni customer yang berpuas hati giler dgn fabric mewah ni. .
+BF FRIENDLY DAN WUDHU FRIENDLY
Of coz arisya design edisi muslimah sopan tak kira peringkat umur tau. sgt sesuai jgk utk mommy yg nak bf tp teringin sgt nak bergaya dgn arisya tunic. Zip tgn pon ada utk wdhu friendly. Dah cantek, nmpk solehah plak tuu . .

WSAP : ARISYA +60132225962
WSAP : ARISYA +60132225962
WSAP : ARISYA +60132225962 .

#Blouselabuh #blousecantik
#blouseselesa #nursingblouse #jubahcantik #pakaianmuslimah #blouse #tunicawesome #dressnursing #jubahnursing #setpengantin #busanapengantin #jubahawesome ,#tunicarisya
#bynurhafizah
User Image bynurhafizah_collections Posted: Jan 20, 2018 4:29 PM (UTC)

3
0 Normal
ARISYA TUNIC
============= . +DESIGN CASUAL ARISYA TUNIC
ARISYA TUNIC di inspirasikan dari korea yang berkonsepkan MUSLIMAH SEJATI. Kini korang tak perlu takut berfesyen gaya OVERSEA ke mana jua atau aktiviti harian korang .. design yang sgt “fleksibel” untuk korang match dengan seluar atau pun skirt. Inilah design buat korang tampil dengan VARSETILE versi MUSLIMAH. .
+ADJUSTABLE RIBBON DI BAHAGIAN PINGGANG.

ribbon di “REKA KHAS” supaya korang Nampak lebihh “comel” dan “versatile” . tapi kalau korang nak tampil lebih simple dun worry sbb ribbon arisya boleh buka dan simpan .. bestkan boleh tampil dengan dua cara yang stylo. .
+POKET SEMBUNYI DI BAHAGIAN KIRI DAN KANAN
poket sembunyi kiri kanan ni sebagai penyalamat korang nak simpan barang-barang pentingg , takpayah susah nak bawa handbeg ke mana2. .
+ 7 WARNA PILIHAN YANG UP TO DATE
Ada 7 pilihan warna yang sangat ohsem, mana tak nyer warna2 terpilih semua warna trend 2018 shj. Seriously, Nampak lebih MENARIK dengan kombinasi warna di setiap baju yang buat korang rasa sangat up to date. IN SHA ALLAH korang tak akan tahan beli satu warna jaa.. sbb semua koleski warna arisya tunic ni sangat mengancamm !. hehe
. +METERIAL DUBAI COMO CREPE
material yang “BERALUN” , “TIDAK JARANG” , “MUDAH IRON”. Dan sesuai giler dgn CUACA kita. Bersepah2 testimoni customer yang berpuas hati giler dgn fabric mewah ni. .
+BF FRIENDLY DAN WUDHU FRIENDLY
Of coz arisya design edisi muslimah sopan tak kira peringkat umur tau. sgt sesuai jgk utk mommy yg nak bf tp teringin sgt nak bergaya dgn arisya tunic. Zip tgn pon ada utk wdhu friendly. Dah cantek, nmpk solehah plak tuu . .

WSAP : ARISYA +60132225962
WSAP : ARISYA +60132225962
WSAP : ARISYA +60132225962 .

#Blouselabuh #blousecantik
#blouseselesa #nursingblouse #jubahcantik #pakaianmuslimah #blouse #tunicawesome #dressnursing #jubahnursing #setpengantin #busanapengantin #jubahawesome ,#tunicarisya
#bynurhafizah
User Image bynurhafizah_collections Posted: Jan 20, 2018 4:29 PM (UTC)

1
0 Normal
ARISYA TUNIC
============= . +DESIGN CASUAL ARISYA TUNIC
ARISYA TUNIC di inspirasikan dari korea yang berkonsepkan MUSLIMAH SEJATI. Kini korang tak perlu takut berfesyen gaya OVERSEA ke mana jua atau aktiviti harian korang .. design yang sgt “fleksibel” untuk korang match dengan seluar atau pun skirt. Inilah design buat korang tampil dengan VARSETILE versi MUSLIMAH. .
+ADJUSTABLE RIBBON DI BAHAGIAN PINGGANG.

ribbon di “REKA KHAS” supaya korang Nampak lebihh “comel” dan “versatile” . tapi kalau korang nak tampil lebih simple dun worry sbb ribbon arisya boleh buka dan simpan .. bestkan boleh tampil dengan dua cara yang stylo. .
+POKET SEMBUNYI DI BAHAGIAN KIRI DAN KANAN
poket sembunyi kiri kanan ni sebagai penyalamat korang nak simpan barang-barang pentingg , takpayah susah nak bawa handbeg ke mana2. .
+ 7 WARNA PILIHAN YANG UP TO DATE
Ada 7 pilihan warna yang sangat ohsem, mana tak nyer warna2 terpilih semua warna trend 2018 shj. Seriously, Nampak lebih MENARIK dengan kombinasi warna di setiap baju yang buat korang rasa sangat up to date. IN SHA ALLAH korang tak akan tahan beli satu warna jaa.. sbb semua koleski warna arisya tunic ni sangat mengancamm !. hehe
. +METERIAL DUBAI COMO CREPE
material yang “BERALUN” , “TIDAK JARANG” , “MUDAH IRON”. Dan sesuai giler dgn CUACA kita. Bersepah2 testimoni customer yang berpuas hati giler dgn fabric mewah ni. .
+BF FRIENDLY DAN WUDHU FRIENDLY
Of coz arisya design edisi muslimah sopan tak kira peringkat umur tau. sgt sesuai jgk utk mommy yg nak bf tp teringin sgt nak bergaya dgn arisya tunic. Zip tgn pon ada utk wdhu friendly. Dah cantek, nmpk solehah plak tuu . .

WSAP : ARISYA +60132225962
WSAP : ARISYA +60132225962
WSAP : ARISYA +60132225962 .

#Blouselabuh #blousecantik
#blouseselesa #nursingblouse #jubahcantik #pakaianmuslimah #blouse #tunicawesome #dressnursing #jubahnursing #setpengantin #busanapengantin #jubahawesome ,#tunicarisya
#bynurhafizah
User Image bynurhafizah_collections Posted: Jan 20, 2018 4:27 PM (UTC)

1
0 Normal
ARISYA TUNIC
============= . +DESIGN CASUAL ARISYA TUNIC
ARISYA TUNIC di inspirasikan dari korea yang berkonsepkan MUSLIMAH SEJATI. Kini korang tak perlu takut berfesyen gaya OVERSEA ke mana jua atau aktiviti harian korang .. design yang sgt “fleksibel” untuk korang match dengan seluar atau pun skirt. Inilah design buat korang tampil dengan VARSETILE versi MUSLIMAH. .
+ADJUSTABLE RIBBON DI BAHAGIAN PINGGANG.

ribbon di “REKA KHAS” supaya korang Nampak lebihh “comel” dan “versatile” . tapi kalau korang nak tampil lebih simple dun worry sbb ribbon arisya boleh buka dan simpan .. bestkan boleh tampil dengan dua cara yang stylo. .
+POKET SEMBUNYI DI BAHAGIAN KIRI DAN KANAN
poket sembunyi kiri kanan ni sebagai penyalamat korang nak simpan barang-barang pentingg , takpayah susah nak bawa handbeg ke mana2. .
+ 7 WARNA PILIHAN YANG UP TO DATE
Ada 7 pilihan warna yang sangat ohsem, mana tak nyer warna2 terpilih semua warna trend 2018 shj. Seriously, Nampak lebih MENARIK dengan kombinasi warna di setiap baju yang buat korang rasa sangat up to date. IN SHA ALLAH korang tak akan tahan beli satu warna jaa.. sbb semua koleski warna arisya tunic ni sangat mengancamm !. hehe
. +METERIAL DUBAI COMO CREPE
material yang “BERALUN” , “TIDAK JARANG” , “MUDAH IRON”. Dan sesuai giler dgn CUACA kita. Bersepah2 testimoni customer yang berpuas hati giler dgn fabric mewah ni. .
+BF FRIENDLY DAN WUDHU FRIENDLY
Of coz arisya design edisi muslimah sopan tak kira peringkat umur tau. sgt sesuai jgk utk mommy yg nak bf tp teringin sgt nak bergaya dgn arisya tunic. Zip tgn pon ada utk wdhu friendly. Dah cantek, nmpk solehah plak tuu . .

WSAP : ARISYA +60132225962
WSAP : ARISYA +60132225962
WSAP : ARISYA +60132225962 .

#Blouselabuh #blousecantik
#blouseselesa #nursingblouse #jubahcantik #pakaianmuslimah #blouse #tunicawesome #dressnursing #jubahnursing #setpengantin #busanapengantin #jubahawesome ,#tunicarisya
#bynurhafizah