Toggle navigation

#onexoxsmartbiz808 POSTS

Post Content
User Image onexox_faiz Posted: Feb 10, 2018 1:15 PM (UTC)

66
3 Normal
.
.
Kredit banyak TAPI expired ! Adoiii 😢

Kenapa tak cari simkad panjang umur ?
Nak tau tak?
Simkad #ONEXOX expired 28 bulan tau.Tak topup selama 2 tahun, simkad masih boleh guna.🤗 Berminat?

Klik link wassap di bio ☺👆
User Image onexox_faiz Posted: Feb 8, 2018 1:53 PM (UTC)

20
1 Normal
#TestimoniOnexox

Alhamdulillah ☺. Seronoknya kita niaga dapat tolong ringankan beban orang lain.💪😍
.
Tahniah tuan Madi .Yang lain bila lagi☺👌 Berminat?
.
Klik link di bio 👆👆👆
User Image onexox_faiz Posted: Feb 6, 2018 1:49 PM (UTC)

59
2 Clarendon
DILEMA PENGGUNA POSTPAID
------------------------------
.
Kalau langgan atau ambil pelan besar, nanti sayang pula 'burn' sebab tak habis guna.
.
Lepas tu kalau kena out station ke, pergi oversea ke, network down ke.. Tak habis guna. Tapi bil tetap kena bayar walupun tak habis guna .Membazir😢
.
Nak ambil pelan kecik. Tapi kalau tak cukup, terpaksa add-on yang biasanya lagi mahal daripada ambil pelan besar.
.
Ehhh.. Ada ke pelan yang boleh selesaikan masalah ni?
.
.
TAMATKAN DILEMA ANDA SEKARANG!
.
Kelebihan yang tiada di mana-mana telco, hanya ada di ONEXOX — iaitu Baki DATA, MINIT PANGGILAN dan SMS semuanya CARRY FORWARD. Dapat guna kesemuanya sehingga ke titisan yang terakhir!
.
#BURNPROOF !!
.
Ini baru lah penjimatan. Tak rugi membayar dan puas hati.
.
ONEXOX BLACK — BETTER THAN POSTPAID

Berminat?

Klik link di bio ☺👆
User Image formula_tarikrezeki Posted: Feb 4, 2018 1:12 PM (UTC)

6
1 Normal
----------------------------------------
Berminat nak dapatkan FTR?
Picit link dekat bio, whatsapp terus saya.
Jangan berlengah dan bertangguh. Mungkin pencarian tentang kunci solusi rezeki anda berakhir🔚 disini, siapa tahu⁉😃
.
💯 jaminan wang dikembalikan jika tidak berpuas hati/ hasil tiada.
.
Dapatkan review FTR dengan klik link bio
🔜http://www.formularezeki.net
.
Bukan itu sahaja, download dan baca
Ebook Spiritual Marketing
Berkenaan dengan:
✔13 aset untuk meningkatkan kekayaan
✔5 formulaa kejayaan perniagaan
✔Sains menjadi kaya
✔Magnet wang dan lain-lain.
.
Jangan lupa pegi ke
🔜http://www.formularezeki.net
Untuk download.
.
#formula_tarikrezeki
#syukurselalu

ლ(╹◡╹ლ)💛💙💜
User Image onexox_faiz Posted: Feb 1, 2018 1:50 PM (UTC)

33
1 Normal
.
.
Alhamdulillah, semakin rancak kami dealer2 onexox seluruh Msia.... Semakin ramai yang buka mata utk turut serta dengan projek X-Force.Kami bukan sahaja ajak orang berjimat,d #Onexox juga boleh jana pendapatan🤓

Syabas, selamat berniaga dan semoga berjaya mencapai cita2 dan impian dlm perniagaan ini... Ingat, JGN BERNIAGA JIKA NIAT HANYA UTK KAYA TP NIATLAH DGN ASBAB PERNIAGAAN, MEMBANTU DAN MENAMBAH NILAI HIDUP ORANG LAIN.... Insyallah, success is yours ☺☺ Berminat nak jadi pengedar?

Klik link wassap di bio ☺👆👆
User Image onexox_faiz Posted: Jan 31, 2018 7:35 AM (UTC)

34
3 Normal
.
.
Done restok simkad MNP 😴
.
Lately ramai nak kekalkn no lama bila bgtau kelebihan Si Hijau.💪 Walaupun harini kita off day kerja office.
.
Untuk korang semua ,Faiz gagahkan diri 💪😂. Oklah, gerak dulu.Sebab nak pos simkad ni.Nanti tutup pulak pos laju 👌
.
Ada yang nak tahu lagi?
.
Klik link wassap di bio ☺👆👆
User Image onexox_faiz Posted: Jan 29, 2018 11:50 AM (UTC)

31
4 Normal
Betul ke ONEXOX jimat ?
Betul ke intenet laju ?

Kalau tak caye,Jomla try dulu😎

Berminat?

Klik link wassap di bio ☺👆👆
User Image onexox_faiz Posted: Jan 28, 2018 8:28 AM (UTC)

34
2 Normal
Sampai bila nk topup skit2 semata2 nak hidupkan line prepaid anda... #Onexox telah wujud 4 tahun yg lalu selesaikan masalah ini... Jom bertukar ke Onexox.. Dpt Expired 850 hari & bertambah apabila anda topup... .
Maklumat lanjut,
Klik link wassap d bio ☺👆👆
User Image onexox_faiz Posted: Jan 27, 2018 9:31 AM (UTC)

41
3 Normal
Done register Black!!
.
[ Onexox Black ] - Better Than Postpaid❗
.
.
Xsemestinya bayar bill dengan dealer dan online.😁
.
.
Juga boleh bayar di Guardian, Watson, petrol station, 7E, Orange dan macam² lagi tau!😉
.
.
Lagi satu kelebihan. Baki Data, Minit dan SMS yg xhabis utilised xkan burn. Semua carry forward 😱😱😱
.
.
P.S : Telco lain, tak tahu postpaid dorang boleh buat gitu ka tak.

Berminat ?

Tekan link di bio ☺👆👆👆
User Image onexox_faiz Posted: Jan 26, 2018 3:45 AM (UTC)

33
4 Normal
Semalam kita tolong daftarkan pengguna baru dari Telco C ke Onexox. ✅Kekalkan no lama
✅Data 10gb
✅Tempoh sah 28bulan
✅Percuma 1800sms
✅Layak UGU 6%

Berminat?

Klik link di bio 👆👆👆
User Image onexox_faiz Posted: Jan 24, 2018 8:11 AM (UTC)

26
2 Normal
.
.
Masih dibelenggu tempoh expired simkad? .
Terpaksa topup untuk aktifkan talian?
.
Jom cuba simkad jimat #ONEXOX! Kami tawarkan kepada anda 28bulan tempoh aktif kredit PERCUMA!
.
Nak cuba?
☎ Klik link di bio 👆👆👆
User Image onexox_faiz Posted: Jan 23, 2018 2:25 PM (UTC)

62
1 Normal
SESUNGGUNYA MEREKA DALAM KERUGIAN .
.
===========================
Ada tak friendlist Faiz ni yang tak nak berjimat ? Ketuk sikit kepala tu.😂 Rasanya semua nak. Walaupun sekelumit penjimatan , ia tetap memberi kesan.
Siapa yang rugi ? Mereka yang tak nak berjimat pasti merasai kerugian. Itu pasti.
.
Pengguna telco MCDU ingin cuba berjimat bersama Onexox. Masalah data cepat habis , caj panggilan mahal , tempoh sah singkat menyebabkan beliau terpaksa berbelanja lebih setiap bulan hanya untuk kos prepaid saja. .
Semoga dipermudahkan permohonan pengguna ni. Mari sama² kita doakan. Amiin.. Ingin berjimat bersama Onexox ?

Klik link di bio 👆👆👆
User Image onexox_faiz Posted: Jan 23, 2018 9:01 AM (UTC)

42
2 Normal
User Image onexox_faiz Posted: Jan 23, 2018 4:39 AM (UTC)

37
2 Normal
.
.
JIMAT CARA ONEXOX
================ Bagaimana satu family boleh berjimat dengan ONEXOX

1. UGU user get user
bila semua famili member guna onexox maka seorang yg akan dapat UGU, setiapkali yg lain topup dia akan dapat 6 % daripada jumlah topup famili member lain

2. Validity yang panjang
validity 28 bulan atau 850 hari, jadi kini bagi nombor yang hanya terima call in sahaja tidak perlu lagi risau untuk topup setiap bulan, tanpa topup berbulan bulan pun telefon mak ayah anak dan telefon rumah tetap aktif dan boleh digunakan

3. Family n Friend
dengan onexox, setiap user berhak menyenaraikan 10 orang dalam senarai famili and friend daripada semua jenis telco, onexox, maxis, digi, celcom, umobile,tunetalk, toneexcel
kadar panggilan fnf adalah enam sen 30 saat dan 2 sen bagi sms

4. 1800 SMS percuma
setiap simkad yang dibeli yang berharga rm10 itu dibekalkan 1800 sms percuma, banyak gila, tanpa usik kredit pun kita masih berhubung dengan yang tersayang
jumlah ini akan bertambah lagi bila langgan seasonpass

5. Season Pass
DATA
ini adalah inovasi yang menyebabkan user tidak perlu topup, dalam satu keluarga besar langgan season pass berharga rm50 akan mendapat 10gb data, data ini akan berada dalam season pass dan validity nya sama dengan kredit telefon 28 bulan
jadi boleh dikongsi dgn yang lain
👉🏻ayah 1gb
👉🏻mak 1gb
👉🏻kaklong 1gb
👉🏻angah 500mb
baki simpan bulan depan pulak

MINIT PANGGILAN
Minit panggilan hanya 9sen/min ke semua rangkaian. Katakan anda beli 333 minit permulaan, bulan pertama guna 100 minit, baki 233 minit dibawa ke bulan hadapan. Bila dah hampir habis, barulah beli minit panggilan lagi. Bayangkan betapa banyak jimat di situ.

6. jadi subdealer ONEXOX
alang alang satu keluarga guna onexox lantiklah sorang jadi subdealer modal hanya rm90 sahaja dapat 5 keping simkad
ayah 1, mak 1, kaklong 1, angah 1, nenek kat kampung 1
setiap kali topup dapat 10%

Berminat?

Klik link di bio 👆👆👆
User Image onexox_faiz Posted: Jan 22, 2018 5:00 AM (UTC)

77
1 Clarendon
.
.
By joining #OneXOX, we're not only 'selling simcards' solely.

But we're actually building our 'daily passive income profit sharing'. Not many people get to see and get to have THIS KIND OF OPPORTUNITY.

And when you have, DO IT PROPERLY!
OneXOX is not just a simcard, it's more than that.

An Independent Marketer
Alhamdulillah... Berminat ?

Klik link di bio 👆👆👆
User Image onexox_faiz Posted: Jan 21, 2018 1:30 PM (UTC)

113
1 Normal
User Image onexox_faiz Posted: Jan 21, 2018 6:10 AM (UTC)

66
3 Normal
Secara rasminya onexox mendapat pengiktirafan patuh syariah 9 SEPTEMBER 2016. Sudah pastinya servis onexox adalah tidak melanggar larangan agama ☺☺ Berminat ?

Klik link di bio👆👆👆
User Image onexox_faiz Posted: Jan 20, 2018 1:09 PM (UTC)

81
3 Clarendon
Jom Jimat!

Sehari berapa kali buat call? Selalu suara ‘wanita’ yang angkat? Ataupun kawan minta call balik kemudian?

Caj panggilan pendek bawah 10saat dan voicemail di #ONEXOX hanya 5sen sahaja! 😱

Haa,abam hakak sehari berapa kali masuk voicemail? 10 kali? 20 kali? Kalau telco anda sekarang caj 32sen, 10 kali voicemail dah rm3.20 tau..onexox baru 50sen. 😁

Belum cerita bab lain lagi tu..nak jimat kan?
Meh cuba #simkadjimat ONEXOX! ☎️ Berminat?

Klik link di bio👆👆👆