Toggle navigation

#onexoxjimat2,167 POSTS

Post Content
User Image kosmetikmurah_jwardrobe Posted: Feb 19, 2018 11:48 AM (UTC)

2
0 Normal
Telipon + simkad mmg wajib utk ibu bapa...tapi kadang2 dalam gembira mungkin ada dukanya...cuba tanya kepayahan org tua kita yg jarang2 guna call, jarang sms, Tapi terpaksa duk top up tiap2 minggu takut2 ada urgent....., jika Anda perihatin cuba semak baki phone makayah, ada tak mereka dapat sms bukan2 hingga kredit tiba2 hilang, atau bila call asyik masuk voicemail pun kredit lingkup terbuang begitu shj, membuatkan mereka rasa sukar nak kene top up tiap2 mggu utk hidupkan number, & Kos saraan meningkat Sbb asyik kene topap, pulak tuu nak call pun takut2 krdit [email protected] termasuk voicemail..
.
Jika parent Anda alami masalah di atas hubungi saya utk memiliki simcard jimat..
.
**Call rate 5 sen < 10 saat, kesemua rangkaian, ~Sama rangkaian 1-30 saat : 7 sen, 31saat-60saat: 8 sen
~Lain rangkaian 1-30 saat : 9 sen, 31saat-60saat: 9 sen
**sms 2 sen, **internet 4G data laju, **boleh set 10 number yg selalu dihubungi utk semua rangkaian, **expired 28bulan@850hari, makin top up, expired makin bertambah
**.percuma 1800 sms antara Onexox. .
.
rasa anda x sesuai guna onexox utk anda..... fikirkan ttg ibu dan ayah anda yg terpaksa topup semata2 untuk aktifkan line walaupun kredit masih byk.. .
pikir2kan.. WhatsApp link atas. (Boleh kekalkan line lama)
.
#onexox #onexoxprepaid #onexoxsimkad #onexoxsimkadjimat #onexoxjimat
User Image onexox_faiz Posted: Feb 18, 2018 1:21 PM (UTC)

48
2 Normal
User Image onexox_faiz Posted: Feb 18, 2018 6:56 AM (UTC)

46
4 Clarendon
.
.
Mengikut kajian Maxis, purata penggunaan data rakyat Malaysia dalam 1 hari ialah 250mb. Logik? Ya logik. Sebab bukan 24 jam kita ada masa melayari internet.
Jadi berapa nilai 250mb tu? Kalau kat ONEXOX, nilainya lebih kurang RM1.25 sahaja. “Peh! Berkira sangat kau ni. Itu pun kau nak berkira!" Jangan jadi hipokrit. Minyak naik 2 sen pun kau dah memekak satu Malaysia.
User Image onexox_faiz Posted: Feb 18, 2018 3:59 AM (UTC)

44
1 Normal
.
.
Masalah: Tiap-tiap bulan kena bayar RM80 dapat 20GB . Sebulan guna 7GB je. 13gb burn!
Penyelesaian: Guna simkad Onexox, bayar RM50 dapat 10GB. Guna 7GB, 3GB carry forward bulan depan.

Jimatkan?

Berminat?
Klik link wassap di bio
☺👆👆
User Image simcardjimat_onexox Posted: Feb 13, 2018 3:25 PM (UTC)

8
0 Normal
Mulakan langkah penjimatan dengan berhijrah ke telco #ONEXOX
Sebarang pertanyaan, ingin bertukar, ingin topup bolehlah menghubungi saya www.wasap.my/601156654566
#telcopatuhsyariat
#onexoxdealermalaysia
#onexoxjimat
User Image simcardjimat_onexox Posted: Feb 12, 2018 8:07 AM (UTC)

3
1 Normal
Alhamdulillah.
🍀atas sokongan dan kepercayaan customer kepada saya. 🍀telah ramai yang merasai kebaikan telco #ONEXOX

Berminat untuk bertukar kepada telco #ONEXOX ataupun ingin info lanjut boleh pm www.wasap.my/01156654655
#Onexoxsemenyih
#onexoxjimat
#simcardpanjangumur2tahun4bulan
#databolehsimpandankongsi
#sayajual
User Image onexox_faiz Posted: Feb 12, 2018 5:15 AM (UTC)

45
1 Normal
.
.
Hai, pernah dengar Plan Baru ONEXOX BLACK ???
.
.
Okay mesti belum kan Jom saya ceritakan serba sedikit untuk pencerahan 😎
.
.
ONEXOX BLACK adalah Plan yang sangat FLEKSIBEL, MUDAH & JIMAT.
.
.
🌟PLAN INI ADALAH BAYARAN BULANAN (BILL)🌟
.
👇PELAN ONEXOX BLACK 👇
.
🌟B10 = DATA 1GB , 20 MINIT.
🌟B39 = DATA 6GB, 50 MINIT , 50 SMS.
🌟B59 = DATA 12GB ,100 MINIT, 100 SMS.
.
KELEBIHAN ONEXOX BLACK :
.
✔ DATA XHABIS BAWA KEDEPAN.
✔ MINIT XHABIS BAWA KEDEPAN UNLIMITED.
✔ SMS BAWA KEDEPAN UNLIMITED.
✔ DATA & MINIT BOLEH "KONGSI".
✔ GST ONEXOX TANGGUNG.
✔ BLACKLIST BOLEH LANGGAN.
✔ TIADA KONTRAK .
.
PEMBAYARAN ONEXOX BLACK
*topap seperti biasa*
.
.
✔ ONLINE BANKING (Maybank2u,Cimbclick,BIMB)
.
✔ MINI MARKET (7eleven,Stesen Minyak & lain2).
.
✔ DEALER ONEXOX BERDEKATAN.
.
.
BERMINAT JADI PENGEDAR SEPERTI KAMI ??
KOMISEN TINGGI & BERTERUSAN MENANTI 😎
.
👇UNTUK KETERANGAN LANJUT.
.
Klik link wassap di bio ☺👆👆
User Image onexox_faiz Posted: Feb 11, 2018 6:36 AM (UTC)

51
2 Normal
.
.
SITUASI YANG SAMA TAPI BERBEZA..... APA KATA ANDA :....
Expired dah dekat, data ada lagi. Tak habis nanti "BURN"

APA KATA SAYA :....
Onexox Black kan ada. Data tak habis digunakan boleh dibawa kehadapan 0% Pembaziran.

Berminat?

Klik link di bio 🤓👆👆👆
User Image onexox_faiz Posted: Feb 11, 2018 2:15 AM (UTC)

66
3 Normal
User Image onexox_faiz Posted: Feb 10, 2018 1:15 PM (UTC)

64
3 Normal
.
.
Kredit banyak TAPI expired ! Adoiii 😢

Kenapa tak cari simkad panjang umur ?
Nak tau tak?
Simkad #ONEXOX expired 28 bulan tau.Tak topup selama 2 tahun, simkad masih boleh guna.🤗 Berminat?

Klik link wassap di bio ☺👆
User Image simcardjimat_onexox Posted: Feb 10, 2018 7:02 AM (UTC)

3
0 Normal
User Image onexox_faiz Posted: Feb 8, 2018 1:53 PM (UTC)

18
1 Normal
#TestimoniOnexox

Alhamdulillah ☺. Seronoknya kita niaga dapat tolong ringankan beban orang lain.💪😍
.
Tahniah tuan Madi .Yang lain bila lagi☺👌 Berminat?
.
Klik link di bio 👆👆👆
User Image onexox_faiz Posted: Feb 6, 2018 1:49 PM (UTC)

56
2 Clarendon
DILEMA PENGGUNA POSTPAID
------------------------------
.
Kalau langgan atau ambil pelan besar, nanti sayang pula 'burn' sebab tak habis guna.
.
Lepas tu kalau kena out station ke, pergi oversea ke, network down ke.. Tak habis guna. Tapi bil tetap kena bayar walupun tak habis guna .Membazir😢
.
Nak ambil pelan kecik. Tapi kalau tak cukup, terpaksa add-on yang biasanya lagi mahal daripada ambil pelan besar.
.
Ehhh.. Ada ke pelan yang boleh selesaikan masalah ni?
.
.
TAMATKAN DILEMA ANDA SEKARANG!
.
Kelebihan yang tiada di mana-mana telco, hanya ada di ONEXOX — iaitu Baki DATA, MINIT PANGGILAN dan SMS semuanya CARRY FORWARD. Dapat guna kesemuanya sehingga ke titisan yang terakhir!
.
#BURNPROOF !!
.
Ini baru lah penjimatan. Tak rugi membayar dan puas hati.
.
ONEXOX BLACK — BETTER THAN POSTPAID

Berminat?

Klik link di bio ☺👆
User Image onexox.unimas Posted: Feb 6, 2018 2:26 AM (UTC)
5
0 Normal
Jom pos simkad!

Ke Perak untuk dealer
Ke Johor untuk user

Ke awak bila? Jom bertukar ke Onexox kalau nak berjimat!

#onexoxjimat
#onexoxrm10
#onexoxpatuhsyariah