Toggle navigation

#olicandy434,560 POSTS

Post Content
User Image dyrazbeauteshop Posted: Jan 24, 2018 12:17 AM (UTC)

0 0 Normal
OLICANDY PREMIUM EDITION
.
💝💝💝💝💝
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
-mengandungi pitera sbg whitening booster y mmberi perubahan tona kulit berganda lebih cerah
-kulit lebih gebu lembap dan tegang
- wajah lebih segar dan berseri sepanjang hari
-menyekat pembentukan jerawat dan merawat masalah jerawat serius
-Membantu menghilangkan parut -memudarkan dark spot
-memperbaiki tekstur kulit tua dan mati
-mengurangkan pigmentasi dan garis kedutan
-meningkatkan sistem imunisasi -mmbuang toksin dan mmbersihkan darah Kotor
-memberi kecergasan badan sepanjang hari
-anti-penuaan
-menganjalkan kulit
.
💝💝💝💝💝
.
CARA PENGAMBILAN
.
-hanya kemam atau kunyah
-2 biji sblum sarapan (kesan terbaik ketika perut kosong)
-diikuti dgn segelas air putih
-kurangkan minuman berkafein dan bergas
.
💝💝💝💝💝
.
Wasap 0199743585 for order. Jaminan pulangan wang jika produk terbukti tiruan. Open for borong juga.
.
💝💝💝💝💝
.
#olicandypremium
#olicandypremiumoriginal
#olicandypremiummurah
#olicandy
#dyrazbeaute
#olicandypremiumborong
#olicandypremiummurah
#igkosmetikmurah
#olicandymurahmalaysia
#olicandymalaysia
#kecantikandalaman
#olicandyborong
#olicandyborongmurah
#olicandy
#produkkecantikanmurah
#igprodukmurah
#olicandyoriginal
#borongolicandy
User Image skinstories.dayah Posted: Jan 24, 2018 12:10 AM (UTC)

0 0 Normal
Hi semua.
Harini saya nak kongsikan sikit tentang Celebrity Feminine Scrub Wash keluaran Skin Stories Beautycare.
Alahhh, yang pembersih wanita scrub Pertama di Malaysia tu. Yang dok viral-viral tu. 😁
.
Produk ni masih baru, tetapi kami dapat feedback positif yang sangat banyak dari pengguna. Yang paling banyak kami dapat diorang kate Cik Bunga mmg kering dari keputihan, ada yang kongsikan kegatalan sampai 2-3 bulan terus hilang lepas 2-3 kali penggunaan sahaja. .
Scrub lembut & halus dia pun best je. Bukan kasar mcm scrub badan tu, idok ye. Paling best CFSW ni sejuk dingin. Musim panas ni mmg best lah guna. Selesa dari pagi sampai malam.
.
Ada yang bagi feedback celah-celah peha and Cik Bunga makin pinkish dan bersih. Mmg tak menyesal lah kalau guna. Sekali pump dah banyak dan boleh guna secara menyeluruh. Tahan hingga 3-4 bulan penggunaan.Mmg jimat CFSW.
.
Ok itu saje admin nak kongsikan pada semua wanita di luar sana.
Jom dapatkan Pembersih Wanita Scrub Pertama di Malaysia .
Rawat Masalah Cik Bunga Sambil Cik Bunga Berspa 😎
.
#perlashine #shaklee #aurawhite #quputeh #babiesblink #susumaaez #zofeabeautysecret #bustupexpress #kawaiicollagen #kcolyoriginal #dnars #bvrcollagen #perlaking #celebritylass #tabitaoriginal #bellezacollagen #vgrip #glutacaps #azcosmetic #babiesblink5in1 #olicandy #womendesire #nourainskincare #dianzvitamin #wdec #manjasireh #sweetcandcup #advanceslim #terlajaklaris #dropshipdiperlukan
User Image skinstories.dayah Posted: Jan 24, 2018 12:09 AM (UTC)

0 0 Normal
Hi semua.
Harini saya nak kongsikan sikit tentang Celebrity Feminine Scrub Wash keluaran Skin Stories Beautycare.
Alahhh, yang pembersih wanita scrub Pertama di Malaysia tu. Yang dok viral-viral tu. 😁
.
Produk ni masih baru, tetapi kami dapat feedback positif yang sangat banyak dari pengguna. Yang paling banyak kami dapat diorang kate Cik Bunga mmg kering dari keputihan, ada yang kongsikan kegatalan sampai 2-3 bulan terus hilang lepas 2-3 kali penggunaan sahaja. .
Scrub lembut & halus dia pun best je. Bukan kasar mcm scrub badan tu, idok ye. Paling best CFSW ni sejuk dingin. Musim panas ni mmg best lah guna. Selesa dari pagi sampai malam.
.
Ada yang bagi feedback celah-celah peha and Cik Bunga makin pinkish dan bersih. Mmg tak menyesal lah kalau guna. Sekali pump dah banyak dan boleh guna secara menyeluruh. Tahan hingga 3-4 bulan penggunaan.Mmg jimat CFSW.
.
Ok itu saje admin nak kongsikan pada semua wanita di luar sana.
Jom dapatkan Pembersih Wanita Scrub Pertama di Malaysia .
Rawat Masalah Cik Bunga Sambil Cik Bunga Berspa 😎
.
#perlashine #shaklee #aurawhite #quputeh #babiesblink #susumaaez #zofeabeautysecret #bustupexpress #kawaiicollagen #kcolyoriginal #dnars #bvrcollagen #perlaking #celebritylass #tabitaoriginal #bellezacollagen #vgrip #glutacaps #azcosmetic #babiesblink5in1 #olicandy #womendesire #nourainskincare #dianzvitamin #wdec #manjasireh #sweetcandcup #advanceslim #terlajaklaris #dropshipdiperlukan
User Image skinstories_byhuda Posted: Jan 24, 2018 12:07 AM (UTC)

3
1 Normal
Jom rawat KEPUTIHAN sepantas kilat ⚡⚡⚡
" 3 HARI DAH HILANG KEPUTIHAN ! "
.
Sepantas kilat hilang masalah keputihan tak sampai sebotol ponggggg guna CFSW. .
CFSW bersifat merawat. .
Jangan risau. CFSW pembersih wanita paling cepat rawat masalah Cik Bunga🌸
.
Package + bonus, hilang bau , hilang gatal-gatal, Cik Bunga cerah pink dalam masa seminggu. .
All in one . Jimat, cepat, merawat. Nak beli kena cepat sbb selalu sold out. 😓😂
.
#agentwanted#CelebrityFeminineScrubWash#agentdiperlukan#skinstories#sayajualsayamakan#jomcantik#terlajaklaris#dherbsterlajaklaris#keputihan#detox#terlajakputih#kunyahkunyahputihkunyahkunyahdetox#kcolly#aurawhite#malaysia#agentwanted#whiteningcream#moodrepublic#safiraniagold#marykay#quputeh#marinaessence#dianzvitamin#perlaking#satinzskinpremium#shakelee#bvrcollagen#olicandy#secretsuperslimming
User Image radiancesignatureseries Posted: Jan 24, 2018 12:01 AM (UTC)

0 0 Normal
" Follow Kami Utk Pastikan Anda Dapatkan Produk Original. Elakkan terbeli produk tiruan yg tidak berkesan dan dikhuatiri ada bahan merbahaya! "
.
Beratus testimoni Pengguna RS 😍. Lebih 200,000 kotak RS telah terjual dan merasai perubahan yg luar biasa.
.
Radiance Signature - Inner Beauty & Premium Kolagen. Kulit satu badan cerah, glowing dan gebu seawal 3 hari! 💪🏻💪🏻
.
Jangan tunggu lagi, jom dapatkan Radiance Signature sekarang! 😋 .
.
COD Available : Shah Alam, USJ & Glenmarie.
.
Whatsapp ' Promo RS ' ke 019-3735128
.
.
#radiancesignature
#radiancesignatureoriginal
#rsmyauthorizedreseller
.
#radiancesignaturemurah #radiancesignaturemalaysia #radiancesignatureklcc #radiancesignaturekl #toujouradvanced #satinskinzpremium #yuumerosehip #olicandy #ephyrapremium #secretskinkawaii #olicandyoriginal #dianzvitamin #ephyrapremiumoriginal #beautysecretshalicious #kcollycollaggen #satinskinz #glutacaps #perlashine #aurawhite #harummalam #bvrcollagen #shaklee
" Pastikan Anda Hanya Dapatkan Produk Original. Elakkan terbeli produk tiruan yg tidak berkesan dan merbahaya! "
.
✦Envoutes Supplement✦ (For Lifting & Firming Skin) - berfungsi menegang, menganjal, melicin, melembap, menyinar dan melembutkan kulit wajah serta seluruh badan.
.
Focus /10 :
(6) LIFTING & FIRMING
(2) HYDRATION
(1) GLOW
(1) WHITENING
.
Envoutes khas utk wanita yg mula mengalami garis halus diwajah, hilang ketegangan dan keanjalan kulit. Dengan Envoutes kulit lebih tegang, anjal, menguatkan struktur kulit, meningkatkan kelembapan kulit untuk hasil yang lebih lembut, licin dan bersinar. Hanya koyak dan minum tak perlu bancuh atau kocak.
.
⏩ Radiance Signature - Inner Beauty & Premium Kolagen. Kulit satu badan kembali anjal, tegang, glowing dan gebu seawal 3 hari!
.
💕 Kecantikan 💕
✔ Menjadikan kulit lebih tegang dan anjal.
✔ Menghilangkan garis-garis halus pada kulit dan mata.
✔ Menjadikan tona kulit lebih sekata.
✔ Menjadikan kulit lebih tegang dan gebu.
✔ Mengecutkan jerawat.
.
💕 Kesihatan 💕
✔ Menstabilkan hormon.
✔ Membantu menstabilkan tekanan darah.
✔ Memberikan tenaga serta merta.
✔ Memberikan tidur yang nyenyak.
✔ Merawat rambut gugur dan tidak bermaya.
.
Produk adalah Selamat & Berkesan
* TIDAK Sesuai utk ibu mengandung dan breastfeeding
.
Cara Pemakanan
✔ Hanya koyakkan sachet dan minum.
✔ 1 sachet sebelum sarapan ATAU 1 sachet sebelum tidur.
.
.
Jangan tunggu lagi, jom dapatkan Radiance Signature sekarang!
.
COD Available : Shah Alam, USJ & Glenmarie
.
Nak Order @ Tanya soalan ? Whatsapp :
.
📲 Taip ' Promo RS ' ke 019-3735128
.
Atau beli terus di website kami, klik link di BIO.
.
.
#envoutes
#envoutesbyradiancesignature
#radiancesignature
#radiancesignatureoriginal
#rsmyauthorizedreseller
.
#radiancesignaturemurah #radiancesignaturemalaysia #radiancesignatureklcc #radiancesignaturekl #toujouradvanced #satinskinzpremium #yuumerosehip #olicandy #ephyrapremium #secretskinkawaii #olicandyoriginal #dianzvitamin #ephyrapremiumoriginal #beautysecretshalicious #kcollycollaggen #satinskinz #glutacaps #perlashine #aurawhite
#harummalam #bvrcollagen #shaklee #marykay #audela #symabeauty
User Image aurawhite.official.agent Posted: Jan 23, 2018 11:59 PM (UTC)

14
0 Normal
Berita baik untuk adik-adik berumur 12 tahun ke atas. Selalu dapat mesej adik2 ni tanya, “Sis, ada jual Whitening Booster untuk remaja tak ?”... So untuk memenuhi permintaan adik-adik, kakak pun register lah menjadi agent Olicandy. .
Apatu Olicandy? Swipe photo 👆
.
Yang Wany Hasrita selalu makan tu untuk jadikan kulit dia segar, glowing dan tak kusam
.
So sekarang ada set kombo promo Bubbly + Olicandy
.
Boleh makan dua2 serentak sambil feeling2 princess okay 👸🏻 sebab lepas sebulan kulit jadi cerah dan bebas jerawat serta parut
.
Jangan tak tahu, Olicandy ni diformulasi dibawah pengawasan seorang doktor perubatan. So no worries, memang selamat dan mendapat sijil halal. Kalau tak, takkan lah ia boleh dimakan seawal usia 12 tahun.
.
Kalau nak makan dengan Collagen Aurawhite yang lain selain Bubbly pun boleh Olicandy ni
.
Set Kombo Bubbly + Olicandy
Free postage
Percuma Sabun Bubbly
.
***Sementara Stok Masih Ada ***
.
Whatsapp - 0199281787 (Syuhada) atau klik link di bio
Whatsapp - 0199281787 (Syuhada) atau klik link di bio
Whatsapp - 0199281787 (Syuhada) atau klik link di bio
.
#Aurawhitebeauty #aurawhitebubbly #aurawhitemurah #collagendust #aurawhiteremaja #aurawhitebestseller #aurawhite #olicandy #olicandyoriginal #whiteningbooster #olicandyori #pencerahkulit #nakcerahkankulit #putihkankulit #nakputihkankulit #kunyahkunyah #nakkulitflawless #untukremaja #collagenremaja #supplementremaja
User Image juzfit_kualalumpur Posted: Jan 23, 2018 11:58 PM (UTC)

3
0 Normal
Selamat Pagi ❤
.
Sarapan apa pagi ni?Sebelum sarapan jangan lupa ambil secawan teatox.Pengambilan Teatox setiap pagi dapat membantu membuang toksin dalam badan, badan rasa lebih ringan dan memberi tenaga sepanjang hari🌤
.
Everyone can kurus. Click link at bio to order😘
.
Whatsapp 016 217 6890
.
#juzfitteatox #nightroutine #daretobefit #juzfit #juzfit_melawati #juzfitofficial #lemonex #kurus #olicandy #juzfitofficial #bazarpaknil #trudolly #dyxyteam #dyxy #kurustanpaberlapar #dropship #qurose #qurosemurah #sayanakkurus #sihatdancantik #kurustanpaberlapar
User Image radiancesignatureseries Posted: Jan 23, 2018 11:45 PM (UTC)

1
0 Normal
" Follow Kami Utk Pastikan Anda Dapatkan Produk Original. Elakkan terbeli produk tiruan yg tidak berkesan dan dikhuatiri ada bahan merbahaya! "
.
Beratus testimoni Pengguna RS 😍. Lebih 200,000 kotak RS telah terjual dan merasai perubahan yg luar biasa.
.
Radiance Signature - Inner Beauty & Premium Kolagen. Kulit satu badan cerah, glowing dan gebu seawal 3 hari! 💪🏻💪🏻
.
Jangan tunggu lagi, jom dapatkan Radiance Signature sekarang! 😋 .
.
COD Available : Shah Alam, USJ & Glenmarie.
.
Whatsapp ' Promo RS ' ke 019-3735128
.
.
#radiancesignature
#radiancesignatureoriginal
#rsmyauthorizedreseller
.
#radiancesignaturemurah #radiancesignaturemalaysia #radiancesignatureklcc #radiancesignaturekl #toujouradvanced #satinskinzpremium #yuumerosehip #olicandy #ephyrapremium #secretskinkawaii #olicandyoriginal #dianzvitamin #ephyrapremiumoriginal #beautysecretshalicious #kcollycollaggen #satinskinz #glutacaps #perlashine #aurawhite #harummalam #bvrcollagen #shaklee
User Image radiancesignatureseries Posted: Jan 23, 2018 11:30 PM (UTC)

0 0 Normal
" Pastikan Anda Dapatkan Produk Original Dari Kami. Elakkan terbeli produk tiruan yg tidak berkesan dan dikhuatiri ada bahan merbahaya! " .
.
Whitening & Glowing Series - Kini telah kembali dengan packaging baru tapi masih mengekalkan formula lama yg menjadi kesukaan ramai. Ya, betul formula lama yg memang terbukti sgt berkesan mencerahkan kulit seawal 3 hari. Lebih 200,000 kotak telah terjual !
.
Sesuai utk wanita yg inginkan kulit putih cerah, gebu dan glowing. Hanya koyak dan minum tak perlu bancuh atau kocak.
.
Radiance Signature - Inner Beauty & Premium Kolagen. Kulit satu badan cerah, glowing dan gebu seawal 3 hari! 💪🏻💪🏻
.
Jangan tunggu lagi, jom dapatkan Radiance Signature sekarang! 😋
.
COD Available : Shah Alam, USJ, Glenmarie.
.
Whatsapp ' Promo RS ' ke 019-3735128
.
.
#whiteningseries
#whiteningbyradiancesignature
#radiancesignature
#radiancesignatureoriginal
#rsmyauthorizedreseller
.
#radiancesignaturemurah #radiancesignaturemalaysia
#radiancesignatureklcc #radiancesignaturekl
#toujouradvanced #satinskinzpremium #yuumerosehip #olicandy #ephyrapremium #secretskinkawaii #olicandyoriginal #dianzvitamin #ephyrapremiumoriginal #beautysecretshalicious #kcollycollaggen #satinskinz #glutacaps #perlashine #aurawhite #harummalam #bvrcollagen #shaklee #marykay #audela #symabeauty
User Image bboom_malaysia Posted: Jan 23, 2018 11:10 PM (UTC)

4
0 Normal
What Bboom can offer to you?
.
🔅Bigger & firmer breast
🔅Bigger & firmer butt
🔅Cancer cell protecting agent
🔅Give beautiful skin
🔅Milk booster
.
Get your Bboom today at only RM59.
.
.
Careline: +6018-3729228 🎀
.
#bbooms #bboomhq #bboom.Malaysia #bboom_Malaysia #Jamu #JamuModen #JamuUntukWanita #missBbooster #missb #Breastfeed #Breastfeeding #breastfeedingmom #BreastEnhancer #BreastBooster #Vsireh#Olicandy 🌿#OlicandyPremium 🌴#OlicandyxFattahAmin 😎#AynMata 👩#Beaumama 💄#VSlipglow #YLSbeautyConcept #Supplements #Vitamins #skincare #SKINFOOD #TemanKesihatanWanita
User Image radiancesignatureseries Posted: Jan 23, 2018 11:00 PM (UTC)

1
0 Normal
" Follow Kami Utk Pastikan Anda Dapatkan Produk Original. Elakkan terbeli produk tiruan yg tidak berkesan dan dikhuatiri ada bahan merbahaya! "
.
Beratus testimoni Pengguna RS 😍. Lebih 200,000 kotak RS telah terjual dan merasai perubahan yg luar biasa.
.
Radiance Signature - Inner Beauty & Premium Kolagen. Kulit satu badan cerah, glowing dan gebu seawal 3 hari! 💪🏻💪🏻
.
Jangan tunggu lagi, jom dapatkan Radiance Signature sekarang! 😋 .
.
COD Available : Shah Alam, USJ & Glenmarie.
.
Whatsapp ' Promo RS ' ke 019-3735128
.
.
#radiancesignature
#radiancesignatureoriginal
#rsmyauthorizedreseller
.
#radiancesignaturemurah #radiancesignaturemalaysia #radiancesignatureklcc #radiancesignaturekl #toujouradvanced #satinskinzpremium #yuumerosehip #olicandy #ephyrapremium #secretskinkawaii #olicandyoriginal #dianzvitamin #ephyrapremiumoriginal #beautysecretshalicious #kcollycollaggen #satinskinz #glutacaps #perlashine #aurawhite #harummalam #bvrcollagen #shaklee
User Image radiancesignatureseries Posted: Jan 23, 2018 10:45 PM (UTC)

2
0 Normal
" Pastikan Anda Dapatkan Produk Original Dari Kami. Elakkan terbeli produk tiruan yg tidak berkesan dan dikhuatiri ada bahan merbahaya! " .
.
Le Jeune - Anti Aging Supplement berfungsi melambatkan penuaan kulit, melembap, mencerah serta menyerikan kulit seluruh badan.
.
Focus /10 :
(6) ANTI AGING
(2) HYDRATION
(1) GLOW
(1) WHITENING
.
Sesuai utk wanita 35-an ke atas. Hanya koyak dan minum tak perlu bancuh atau kocak.
.
Radiance Signature - Inner Beauty & Premium Kolagen. Kulit satu badan cerah, glowing dan gebu seawal 3 hari! 💪🏻💪🏻
.
Jangan tunggu lagi, jom dapatkan Radiance Signature sekarang! 😋 .
.
COD Available : KLCC, Ampang Park, Wangsa Maju, Shah Alam, USJ, Glenmarie, Putrajaya, Bangi & Kajang.
.
Whatsapp ' Promo RS ' ke 019-3735128
.
.
#lejeune
#lejeunebyradiancesignature
#radiancesignature
#radiancesignatureoriginal
#rsmyauthorizedreseller
.
#radiancesignaturemurah #radiancesignaturemalaysia #radiancesignatureklcc #radiancesignaturekl #toujouradvanced #satinskinzpremium #yuumerosehip #olicandy #ephyrapremium #secretskinkawaii #olicandyoriginal #dianzvitamin #ephyrapremiumoriginal #beautysecretshalicious #kcollycollaggen #satinskinz #glutacaps #perlashine #aurawhite #harummalam #bvrcollagen #shaklee
User Image radiancesignature_officialmy Posted: Jan 23, 2018 10:45 PM (UTC)

1
0 Normal
" Pastikan Anda Hanya Dapatkan Produk Original. Elakkan terbeli produk tiruan yg tidak berkesan dan merbahaya! "
.
✦La Belle Supplement✦ (For Beauty & Glow Skin) - berfungsi melembap, melembut, menyinar dan mencerahkan kulit wajah serta seluruh badan.
.
" Saya perasan juga kulit muka saya dah tak kering. Bila pakai makeup nampak moist dan blend elok "
.
Focus /10 :
(7) HYDRATION
(2) GLOW
(1) WHITENING
.
La Belle khas utk wanita yg tak perlukan cerah kulit lagi tetapi inginkan kulit yang lebih LEMBAP, GEBU, CANTIK, LICIN DAN GLOWING. Hanya koyak dan minum tak perlu bancuh atau kocak.
.
⏩ Radiance Signature - Inner Beauty & Premium Kolagen. Kulit satu badan licin, glowing dan gebu seawal 3 hari!
.
💕 Kecantikan 💕
✔ Meningkatkan kelembapan kulit ke tahap maksima (super hydrate)
✔ Menjadikan kulit lebih berseri dan bersinar
✔ Menjadikan tona kulit lebih sekata
✔ Menjadikan kulit lebih tegang dan gebu
✔ Mengecutkan jerawat
.
💕 Kesihatan 💕
✔ Membantu menstabilkan tekanan darah
✔ Memberikan tenaga serta merta
✔ Memberikan tidur yang nyenyak
✔ Merawat keputihan pada alat sulit wanita
✔ Merawat rambut gugur dan tidak bermaya
.
Produk adalah Selamat & Berkesan
* Sesuai utk ibu mengandung dan breastfeeding
.
Cara Pemakanan
✔ Hanya koyakkan sachet dan minum.
✔ 1 sachet sebelum sarapan ATAU 1 sachet sebelum tidur.
.
.
Jangan tunggu lagi, jom dapatkan Radiance Signature sekarang!
.
COD Available : Shah Alam, USJ & Glenmarie
.
Nak Order @ Tanya soalan ? Whatsapp :
.
📲 Taip ' Promo RS ' ke 019-3735128
.
Atau beli terus di website kami, klik link di BIO.
.
.
#labelle
#labellebyradiancesignature
#radiancesignature
#radiancesignatureoriginal
#rsmyauthorizedreseller
.
#radiancesignaturemurah #radiancesignaturemalaysia #radiancesignatureklcc #radiancesignaturekl #toujouradvanced #satinskinzpremium #yuumerosehip #olicandy #ephyrapremium #secretskinkawaii #olicandyoriginal #dianzvitamin #ephyrapremiumoriginal #beautysecretshalicious #kcollycollaggen #satinskinz #glutacaps #perlashine #aurawhite #harummalam #bvrcollagen #shaklee #marykay #audela #symabeauty
User Image radiancesignatureseries Posted: Jan 23, 2018 10:31 PM (UTC)

1
0 Normal
" Pastikan Anda Dapatkan Produk Original Dari Kami. Elakkan terbeli produk tiruan yg tidak berkesan dan dikhuatiri ada bahan merbahaya! " .
.
La Belle Supplement - berfungsi melembap, melembut, menyinar dan mencerahkan kulit seluruh badan.
.
.
Focus /10 :
(7) HYDRATION
(2) GLOW
(1) WHITENING
.
Sesuai utk wanita yg kulitnya dah cerah tapi inginkan kulit lembap dan glowing. Hanya koyak dan minum tak perlu bancuh atau kocak.
.
Radiance Signature - Inner Beauty & Premium Kolagen. Kulit satu badan cerah, glowing dan gebu seawal 3 hari! 💪🏻💪🏻
.
Jangan tunggu lagi, jom dapatkan Radiance Signature sekarang! 😋
.
COD Available : KLCC, Ampang Park, Wangsa Maju, Shah Alam, USJ, Glenmarie, Putrajaya, Bangi & Kajang.
.
Whatsapp ' Promo RS ' ke 019-3735128
.
.
#labelle
#labellebyradiancesignature
#radiancesignature
#radiancesignatureoriginal
#rsmyauthorizedreseller
.
#radiancesignaturemurah #radiancesignaturemalaysia #radiancesignatureklcc #radiancesignaturekl #toujouradvanced #satinskinzpremium #yuumerosehip #olicandy #ephyrapremium #secretskinkawaii #olicandyoriginal #dianzvitamin #ephyrapremiumoriginal #beautysecretshalicious #kcollycollaggen #satinskinz #glutacaps #perlashine #aurawhite #harummalam #bvrcollagen #shaklee #marykay #audela #symabeauty
Nak sertai kami sebagai reseller droshipper / agent / stokis sah Radiance Signature ?
.
Pengambilan seluruh Malaysia, Brunei dan Singapore dibuka sekarang!
.
⏩ Bahan iklan disediakan
✔ Modal Serendah RM250
✔ Free 1 Produk RS
✔ Akan di Promot di IG
✔ Ada Insentif / Bonus
✔ Support group
✔ Coaching dari Team Leader
.
Nak Join Reseller Radiance Signature ? Whatsapp :
.
📲 Taip ' Agent RS ' ke 019-3735128
.
Atau layari website kami utk info lanjut, klik link di BIO.
.
#agentwanted
#radiancesignature
#radiancesignatureoriginal
#rsmyauthorizedreseller
.
#radiancesignaturemurah #radiancesignaturemalaysia #radiancesignatureklcc #radiancesignaturekl #toujouradvanced #satinskinzpremium #yuumerosehip #olicandy #ephyrapremium #secretskinkawaii #olicandyoriginal #dianzvitamin #ephyrapremiumoriginal #beautysecretshalicious #kcollycollaggen #satinskinz #glutacaps #perlashine #aurawhite #harummalam #bvrcollagen #shaklee #marykay #audela #symabeauty
User Image radiancesignatureseries Posted: Jan 23, 2018 10:02 PM (UTC)

2
0 Normal
" Pastikan Anda Dapatkan Produk Original Dari Kami. Elakkan terbeli produk tiruan yg tidak berkesan dan dikhuatiri ada bahan merbahaya! " .
.
Brillant Supplement - berfungsi memutih, melembap, menyinar dan melembutkan kulit wajah serta seluruh badan.
.
.
Focus /10 :
(2) HYDRATION
(1) GLOW
(7) WHITENING
.
Sesuai utk wanita yg inginkan kulit cerah, putih dan glowing. Hanya koyak dan minum tak perlu bancuh atau kocak.
.
Radiance Signature - Inner Beauty & Premium Kolagen. Kulit satu badan cerah, glowing dan gebu seawal 3 hari! 💪🏻💪🏻
.
Jangan tunggu lagi, jom dapatkan Radiance Signature sekarang! 😋
.
COD Available : KLCC, Ampang Park, Wangsa Maju, Shah Alam, USJ, Glenmarie, Putrajaya, Bangi & Kajang.
.
Whatsapp ' Promo RS ' ke 019-3735128
.
.
#brillant
#brillantbyradiancesignature
#radiancesignature
#radiancesignatureoriginal
#rsmyauthorizedreseller
.
#radiancesignaturemurah #radiancesignaturemalaysia
#radiancesignatureklcc #radiancesignaturekl
#toujouradvanced #satinskinzpremium #yuumerosehip #olicandy #ephyrapremium #secretskinkawaii #olicandyoriginal #dianzvitamin #ephyrapremiumoriginal #beautysecretshalicious #kcollycollaggen #satinskinz #glutacaps #perlashine #aurawhite #harummalam #bvrcollagen #shaklee #marykay #audela #symabeauty
User Image syira_beauty_shop Posted: Jan 23, 2018 4:23 PM (UTC)

5
0 Normal
☝🏻 PRODUK 100% ORIGINAL
.
SATIN SKINZ GLUTA TABS
.
❀ Perubahan tona kulit sehingga 5x lbh putih
❀ kulit lebih gebu, lembap dan tegang
❀ Menaikkan rona merah jambu pada wajah
❀ Wajah lebih segar dan berseri
❀ Menyekat pembentukan jerawat
❀ Menghilangkan parut 5x lebih cepat
❀ Memutihkan kawasan intim dan pelipat
❀ Meransangkan peningkatan kolagen
❀ Memperbaiki tekstur kulit tua & mati
❀ Mengurangkan pigmentasi & garis selulit
❀ Mengurangkan kedutan halus

Cara Makan :
Penggunaan 2 biji sehari boleh tahan = 2 bulan
penggunaan 4 biji sehari boleh tahan = 1 bulan ============================== ►
.
Satin Skinz di datangkan dalam 2 botol iaitu:
PURE GLUTATHIONE (botol pink)
PURE VITAMIN C ROSEHIP, HYDROLYZED COLLAGEN & PHYTOCELLTEC (botol biru)
.
.
😊 WHATSAPP: 0199429061
😊 HARGA TERMASUK POS
.
.
#satinskinz #satinskinzglutatabs #satinskinzglutatabsmurah #satinskinzpremium #satinskinz2u #satinskinzmurah #satinskinzoriginal #bellezaadvanced #glutacaps #olicandy #dianzvitamin #blinq #kcolly #perlacoffee #wonderglow #dms360 #kapsulhormon #sayajualborong #sayajualmurah #visitig #bazarpaknil #sayajual #instashop
User Image radiancesignatureseries Posted: Jan 23, 2018 3:45 PM (UTC)

3
0 Normal
" Follow Kami Utk Pastikan Anda Dapatkan Produk Original. Elakkan terbeli produk tiruan yg tidak berkesan dan dikhuatiri ada bahan merbahaya! "
.
Beratus testimoni Pengguna RS 😍. Lebih 200,000 kotak RS telah terjual dan merasai perubahan yg luar biasa.
.
Radiance Signature - Inner Beauty & Premium Kolagen. Kulit satu badan cerah, glowing dan gebu seawal 3 hari! 💪🏻💪🏻
.
Jangan tunggu lagi, jom dapatkan Radiance Signature sekarang! 😋 .
.
COD Available : Shah Alam, USJ & Glenmarie.
.
Whatsapp ' Promo RS ' ke 019-3735128
.
.
#radiancesignature
#radiancesignatureoriginal
#rsmyauthorizedreseller
.
#radiancesignaturemurah #radiancesignaturemalaysia #radiancesignatureklcc #radiancesignaturekl #toujouradvanced #satinskinzpremium #yuumerosehip #olicandy #ephyrapremium #secretskinkawaii #olicandyoriginal #dianzvitamin #ephyrapremiumoriginal #beautysecretshalicious #kcollycollaggen #satinskinz #glutacaps #perlashine #aurawhite #harummalam #bvrcollagen #shaklee

Hashtags found on this page