Toggle navigation

#ohsem70,902 POSTS

Post Content
Cer bygkan dia conduct orchestra. Admin rasa tunggang langgang dibuatnya 😂😂😂 #ohsem
.
❤Jgn lupa "Turn On Post Notifications"
.
🎈Guys follow ig nih:
.
🔥@meme.malaysia & 🔥@epicfunmalaysia
Tgk beza SEBELUM dan SELEPAS.
Nampak sgt kan beza?

Daripada size XXL kini dh blh pakai size M terus dah.

Nak tahu mcm mana?
Meh PM lekas.

WhatsApp kami laju2 0179095084
FAST ACTION...FAST RESULT.

Tea kurus No.1 Malaysia...
Dengan harga terlajak murah kualiti terlajak ohsem...
Lost 3-5kg per week.

Boleh scroll kisah2 penuh happening mereka yg dh consume tea kami.
Ada beribu-ribu testimoni hebat yang membangkitkan smgt anda utk turut sama turun berat badan bersama kami. ========================================= SET KURUS COMBO SLIM TEA [RM40.00 Sahaja] .

POSTAGE :
RM7.00 Semenanjung /
RM11.00 Sabah,Sarawak.

Apa anda akan dpt dlm COMBO SET ni?
Dua Jenis Tea Yang Ohsem Utk Kesan Berganda.

1. SlimmingDetox Tea
2. LegsTea
** Digalakkan Ambil Kedua2 Jenis Tea Utk Kesan Yg Ketara.

Function :
SlimmingDetox Tea: Mengempiskan perut buncit dan membersihkan usus dari toksin dan lemak usus merbahaya.

LegsTea: Membuang lebihan air dalam badan. Mengecilkan bahagian paha dan lengan serta bahagian-bahagian tertentu pada badan. Membentuk badan slim dan kembali kepada bentuk asal idaman anda.

Gabungan Terbaik Utk Menurunkan Berat Badan Anda. ======================================== Jom...Place Order.
WhatsApp
017-9095084

#TESTIMONIDETOXTEA #SKINNYFIT #SLIMMINGTEA
#skinnytea #slimming #detox #legstea #murah #jimat #berbaloi #servisterbaik #cantik #langsing #kurus #ramping #awesome #testimoni #customerfeedback #puashati #testimonibymedinadesire #ohsem #slimtea #teatox #gojes #trustedseller #detoxmurah #nakkurus #kurustanpalapar #perutbuncit #teamshark
🔥 🔥 🔥AMARAN KERAS 🔥 🔥 🔥
PENGAMBILAN PRODUK INI AKAN MEMBUATKAN PERUT MUNCIT ANDA KEMPIS, BERAT BADAN ANDA TURUN DENGAN MENDADAK.
. 🔥 🔥 🔥MENYESAL TAK CUBA DARI DULU LAGI 🔥 🔥 🔥
JANGAN TERUSKAN BACAAN JIKA ANDA DAH KURUS.
NAK KURUS SLIM CANTIK MANIS?
MEH TERUSKAN BACAAN ANDA.
. .
Ni bukan kami yang saja2 ckp tau.
Mereka yg dh cuba produk ni yg kata mcm tu.
Menyesal tak cuba produk ni dari awal lagi.
Dari dulu pening kepala dh habis banyak duit kerana dah try macam2 produk kurus tapi tak menjadi juga.
.

Bukan kami yg ckp kosong, ada beribu testimoni ohsem drpd beribu customer kami.
Alahh...betul ka minum tea je pun dh kurus?
Biarlah gambar testimoni mereka yg dh berjaya berbicara bg pihak kami.
.
Yang pasti dengan berbekalkan RM40 utk satu SET COMBO SLIM DETOX TEA je anda blh kurus tau.
Ehh? Betul ke ni? Kenapa murah sgt?
Sbbnya, dulu kami juga mcm anda, kini kami nk kongsikan kegembiraan tersebut dengan lebih ramai lg agar lebih ramai dpt manfaat drpd penggunaan produk ni.
.
Murah bukan sebarang murah, tapi penuh dengan kualiti yg ohsem dan superb. .
Nak jadi mcm mereka yg dh berjaya bersama kami?
Jom.
Grab peluang ohsem ni.
.

WhatsApp kami laju2 kat 017-9095084
.
.

FAST ACTION...FAST RESULT. .
.

Tea kurus No.1 Malaysia...
Dengan harga terlajak murah kualiti terlajak ohsem...
Lost 3-5kg per week.
.
.

Boleh scroll kisah2 penuh happening mereka yg dh consume tea kami kat page ni.
Ada beribu-ribu testimoni hebat yang membangkitkan smgt anda utk turut sama turun berat badan bersama kami. . . ========================================= .

Jom...Place Order.
WhatsApp
017-9095084
.
.
.
.
.
.
.

#TESTIMONIDETOXTEA #SKINNYFIT #SLIMMINGTEA
#skinnytea #slimming #detox #legstea #murah #jimat #berbaloi#servisterbaik #cantik #langsing #kurus #ramping #awesome #testimoni#customerfeedback #puashati #testimonibymedinadesire #ohsem #slimtea#teatox #gojes #trustedseller #detoxmurah #nakkurus #kurustanpalapar#perutbuncit
Eh..bagus sgt ke produk #yeng2 ni?
.
.
Shana share sikit #testimoni customer yg amalkan #setcomboyeng2 😊
Hasilnya mmg #ohsem 👍👍👍
.
.
#jamuchocoyeng2 ✅✅pengikat Hubungan suami isteri ✅✅ Badan bertenaga ✅✅Perut x buncit ✅✅Badan rasa ringan
#putehcandyyeng2 ✅✅atasi masalah resdung .
.
Bnyk lagi khasiat produk yeng2 ni. Nak tahu details , meh la bisik2 skit dgn Shana 😉
.
.
Masih sempat lagi kalo nk grab harga promo gempak yeng2 😁 - lebih MURAH & JIMAT 💰💰💰
Promo tamat Selasa 24 October 1petang .
.
.
Cepat2 DM/ Wasap Shana master stokis yeng2 📱+60123310694 .
.
YENG2 MEMANG UMMMPH !!!
.
.
#testimoniyeng2
#setcombo
#yeng2memangummph
#sayamakansayajual
#jamuchocoyeng2
#putehcandyeng2
#igers #bazarpaknil #bisnesonline #onlineshopping #freeswapreview
Korang memang musician yang ohsem dan terbaik! Terima kasih atas kerjasama dan komitmen yang korang dah bagi sepanjang kita latihan sampai ke show. Harap kita dapat bekerjasama lagi! 🤗☺️ #anakiban #greatgranddaughterofborneoheadhunter #performer #musician #ADCMalaysia #ASWARA #dancesofborneo #livemusic #Singapore #trip #soulmusic #worldmusic #teamwork #awesome #ohsem
#Repost @anas_makwan (@get_repost)
・・・
Geylang si paku geylang
Geylang si rama-rama
Pulang marilah pulang marilah pulang
Bersama-sama😎
*Selesai sudah semua kerja . Terima kasih boss @munirihjebeni kerana memberi peluang untuk bekerjasama . Semoga berjumpa lagi #aswaradancecompany #aswaramusician #dainsfestival #esplanade #singapura
❤ Nak tambah tinggi?
❤ Segan girlfriend lagi tinggi dari korg?
❤ Nak cari kerja tapi xcukup tinggi?
❤ Sering dipanggil sipendek?
❤ X tahan sakit pakai heels tinggi2?
❤nak putih ??
❤nak kurus ?? 📞Ws : +60 1151402083
#bahau#bidor#taman#sekudai#segamat#senai#semporna#temerloh#apaapajerr#atukpesan#santap.deep#alifchannel#cakapbanyak#ohsem.vidio #mestimanjur #kasutonline
Fuhhh. Mmg tak sia-sia admin tunggu. Lawa giler 😍😍😍 #ohsem
.
❤Jgn lupa "Turn On Post Notifications"
.
🎈Guys follow ig nih:
.
🔥@meme.malaysia & 🔥@epicfunmalaysia
Sesungguhnya aku rindu kan kedamaian, keindahan dan kesejukkan mu Ranu Kumbolo. Hilang sekejap masalah-masalah duniawi. Berkali-kali mulut mengucapkan indah ciptaanMu. Pengalaman yang akan terpahat sampai bila-bila. Rindu ini pasti akan bertandang berkali-kali. Semoga kenangan itu akan kekal sampai bila-bila.😍😍😍😘😘 #echahiking
#semeru
#bromo
#hiking
#indomountain
#ranukumbolo
#peaksemeru
#mountsemeru
#semerupeak
#view
#scenery
#pewai
#akupewai
#ohsem
#hiker
#malaysiahiker
#rasadventure
#lhc
#echausman
❤ Nak tambah tinggi?
❤ Segan girlfriend lagi tinggi dari korg?
❤ Nak cari kerja tapi xcukup tinggi?
❤ Sering dipanggil sipendek?
❤ X tahan sakit pakai heels tinggi2?
❤nak putih ??
❤nak kurus ?? 📞Ws : +60 1151402083
#bahau#bidor#taman#sekudai#segamat#senai#semporna#temerloh#apaapajerr#atukpesan#santap.deep#alifchannel#cakapbanyak#ohsem.vidio #mestimanjur #kasutonline
Wanita yg mempunyai bakat dan cantik😍

Tag Rakan Anda
✅ Turn on post notification
Follow @lawak.kaw

Jom Follow✨
🔥 @hiburanpakcik
🔥 @twitter.kelakar
🔥 @fakta_fake
🔥 @lawak_kottt
👉 ⒹⒾ ⓅⒺⓇⓈⒾⓁⒶⓀⒶⓃ 👈
❣ Like | Comment | Share | Tag ❣

#lawak#lawakhambar#kelakar#funny#gelak#ketawa#malaysia#malaysiaku#malaysian#penmerah#rotikaya#ohmedia#ohbulan#malaysiaviners#ohsem
❤ Nak tambah tinggi?
❤ Segan girlfriend lagi tinggi dari korg?
❤ Nak cari kerja tapi xcukup tinggi?
❤ Sering dipanggil sipendek?
❤ X tahan sakit pakai heels tin 📱Wechat Id : herbalcalcium_
📱whatsapp: +6014-6562764

#bahau#bidor#taman#sekudai#segamat#senai#semporna#temerloh#apaapajerr#atukpesan#santap.deep#alifchannel#cakapbanyak#ohsem.vidio
Apa yg kau dok mancing tu cik meow 😂😂😂 thanx @nanadnonod for sharing #ohsem
.
❤Jgn lupa "Turn On Post Notifications"
.
🎈Guys follow ig nih:
.
🔥@meme.malaysia & 🔥@epicfunmalaysia
Perkongsian tentang kebaikkan dan fungsi Super glowing serum 💕💕💕
.
.
Pakai selepas cuci muka. Boleh pakai siang dan malam. Boleh jadikan base makeup sebelum pakai foundation/daycream dan boleh jadikan skin care❤
.
.
.
.
#serummuka #waterbased #sesuaikulitberminyak #basemakeup #skincare #mesrawuduk #lulusKKM #produknatural #serumjerawat #serumjeragat #serumparutjerawat #serumkulitkering #OHSEM !!
#sucimedinabeauty #kosmetikterkinibungasakura #superglowingserum
De'Aura Collection menampilkan 😘 🌷New Arrival🌷 yang paling dinantikan
🔥🔥🔥HOT ITEM🔥🔥🔥🔥 🌸KURUNG LUNARIA

HARGA JUALAN ▶RM169

NOW OFFER 👇👇
▶TIADA DIAMOND ❌
RM100SM/RM105SS ▶DIAMOND DITANGAN 💎
RM110SM/RM115SS 📲 www.wasap.my/+60139867880

#iamsupplier #oktober #ohsem #kurung #sales #newarrival #wasap60139867880 ▶Details 📝 comment 👇
❤ Nak tambah tinggi?
❤ Segan girlfriend lagi tinggi dari korg?
❤ Nak cari kerja tapi xcukup tinggi?
❤ Sering dipanggil sipendek?
❤ X tahan sakit pakai heels tinggi2? 📱Wechat Id : doctor_tinggi_my
📱whatsapp : +60 14-980 9093

#bahau#bidor#taman#sekudai#segamat#senai#semporna#temerloh#apaapajerr#atukpesan#santap.deep#alifchannel#cakapbanyak#ohsem.vidio #taksukajangantengok
❤ Nak tambah tinggi?
❤ Segan girlfriend lagi tinggi dari korg?
❤ Nak cari kerja tapi xcukup tinggi?
❤ Sering dipanggil sipendek?
❤ X tahan sakit pakai heels tinggi2? 📱Wechat Id : doctor_tinggi_my
📱whatsapp : +60 14-980 9093

#bahau#bidor#taman#sekudai#segamat#senai#semporna#temerloh#apaapajerr#atukpesan#santap.deep#alifchannel#cakapbanyak#ohsem.vidio #taksukajangantengok
De'Aura Collection menampilkan 😘 🌷New Arrival🌷 🌸MAREAM JUBAH 🔛NOW OFFER👇👇
▶RM90 / RM95 + 🆓📮 📲 www.wasap.my/+60139867880

#iamsupplier #oktober #ohsem #jubah #sales #newarrival #wasap60139867880

Details 📝 comment 👇
❤ Nak tambah tinggi?
❤ Segan girlfriend lagi tinggi dari korg?
❤ Nak cari kerja tapi xcukup tinggi?
❤ Sering dipanggil sipendek?
❤ X tahan sakit pakai heels tinggi2? 📱Wechat Id : doctor_tinggi_my
📱whatsapp : +60 14-980 9093

#bahau#bidor#taman#sekudai#segamat#senai#semporna#temerloh#apaapajerr#atukpesan#santap.deep#alifchannel#cakapbanyak#ohsem.vidio #taksukajangantengok
Manusia akan lupa bila dia senang.. Manusia akan leka bila dia kaya.. Janganlah jadi manusia yang lupa pada sang pencipta... In frame @wafiyun
Ootd outfit by @afifusensei
Placed : Old Street Commercial Centre

#ootd #men #igstory #igfeedsmenarik_ #malaysia #jdt #batupahat #ohsem

Hashtags found on this page