Toggle navigation

#ogura17,088 POSTS

Post Content
Thanks for all of you guys performing your best. Everyone here had so much fun with you .Come again❗️ #nipponopen #chill #gibbon #gibbonjapan #slacklife #slackline #JAAN#GIOVANNA#pedro rafel #ogura
Simple bday cake.. ogura cheese.. cocok bgt buat kasi ke ortu krn rasanya yg ga manis bgt, teksturnya lembut, ringann, empukk pastinya yummy.. thx u @effendis
#ogura #oguracheese #ogurachocolate #oguracheeseandchocolate #bolgul #caketegal #yummy #cake #simplebirthdaycake #sus #bolujadul #lingshomemadebakery
For order :
wa: 081802852827
Inbox fb
IG: @Ling2ivan
DM
Open PO minggu ini :
* Ogura (warna dari buah & sayur- tanpa pewarna buatan). * Curry Chicken Puff (tanpa santan). * Taro Chicken Croquette
Ready untuk delivery Jumat & Sabtu yach😍. Untuk order diluar menu minggu ini bisa special request yach.

Contact us by DM atau WA 087766147407 🙏🏻 #oguratanpapewarna #ogura #homemade #currychickenpuff #tarochickencroquette #kulinermedan #cemilanenak #cemilanmedan
📷 cheese choco oguracake
.
.
.
Whatsapp: 081219619607
Line: marcelinasally

Buat yg suka tipe kue lembut, gak terlalu manis, dan gak berat "dosa" boleh cobain tipe kue ini

#cheese #ogura #cheesecake #oguracake #tantanid #japanesecheesecake #homemade #cottoncake #oguracake #kue #kuejakarta #bolujakarta #ogurajakarta #oleholehjakarta #madebyorder #muffin #chocochipmuffin #cheesemuffin
Tricolor Unicorn Ogura Cake. Sebab bakar dengan teknik water bath, kek ni sangat moist, ringan n lembut. Jujurnya, kek ni buat petang semalam, tapi petang tu jugak habis 😁. #ogura #oguracake #unicornoguracake #openorder pape wasap 0145313414 .
.

Nak cita sikit pasal internet plan yang kak meon penah guna. Lau cekiah ada plan yang ok yang tak kelentong boleh la suggest. Jadi sebelum ni kak meon guna digi live prepaid rm30 setiap bulan. Internet kat umah so-so, boleh load tapi lambat. Tapi lau ke bandar memang full bar. Padahal dari rumah ke bandar dalam 5 minit je.. Lau tengah line laju youtube pun boleh bukak. Pastu bila tukar celcom xpax #nokelentong ni, haah.. *sigh* worst ever. Walaupun da subscribe rm30 utk 5gb, masih tak boleh guna. Apatah lagi yang free..10gb internet asas, 10gb fb n 10gb internet sabtu ahad. Instagram kadang2 je boleh bukak, all the time dia load tp langsung tak kuar gambar 😒. Jangan cakap nak post, nak loading pun tak boleh.🐌🐌. Just nak share tak nak bagi cekiah kena kelentong jugak. Tapi memang line kat umah ni slow agaknya. Agak2 nak tukar balik ke digi ke cane?
Сезон кончился и, чтоб не тянуть, уже начинаю готовиться к следующему 😂
Машинки под гидроручник с проставками от Shokai custom studio @shokai89
И пара гнилых рычагов, чтоб приземлить авто, пока мы будем дорабатывать рычаги от икейа-ф! @garikos8 - обещаю тебе прислать кадры как мы будем резать и варить икею))))
#gpsports #becauseracecar #altezza #ultraracing #ams #koyo #ikeyaformula #jzxe10 #2jzgte #sparco #drift #bussmann #custom #kaaz #ogura #te37sl #rays #racepak #drift
⏳On proccess⏳
.
.
Ini yach proses pembuatan dan pendinginan nya..⏱⏲⏰
.
Jadi bener2 fresh dari oven..😍😘😍💯
.
.
Yang mau ikutan order juga yukk..🤳🤳✍🏻✍🏻
.
🍰 Kristal Lie 🍰
Only WA 089636533329
Hp 082112416893
.
#ogura #oguracake #unicornogura #unicornoguracake #ogurapandan #ogurataro #kuebolu #kuelembut #kueenak #momogi #lembut #enak #bsd #bogor #parung #ciputat #instafood #instafoodie #testimoni #realtestimoni
🌸 Testimoni 🌸
.
Liat gambar uda ngiler aja.. 🤤🤤
Abiznya uda tau sich rasa unicorn ogura cake nya seperti apa..🦄🐴🦄
.
Alhasil..
.
Sekali nyoba pasti mowmowgi (alias mau mau lagi hehe..)😂😂😂
Seperti bunda yang satu ini nieh..😍😘
Uda ga sabar menanti kuenya datang..😋😋
.
Yang mau ikutan order juga yukk..🤳🤳✍🏻✍🏻
.
🍰 Kristal Lie 🍰
Only WA 089636533329
Hp 082112416893
.
#ogura #oguracake #unicornogura #unicornoguracake #ogurapandan #ogurataro #kuebolu #kuelembut #kueenak #momogi #lembut #enak #bsd #bogor #parung #ciputat #instafood #instafoodie #testimoni #realtestimoni

Hashtags found on this page