Toggle navigation

#officesuit4,234 POSTS

Post Content
User Image 11doris11 Posted: Dec 14, 2017 3:12 PM (UTC)

15
0 Normal
User Image personamuslimah Posted: Dec 14, 2017 2:59 AM (UTC)

15
0 Normal
NEW ARRIVAL!
KURUNG SYARIE ERINA

ERINA DESIGN PREMIUM KURUNG SYARIE - design kurung syarie pertama bynurhafizah membawa kelainan yg sgt unik dan exklusif , hasil dari boder 3 layer tu boleh beri “EFFECT TINGGI” supaya sis nampak lebih “CONFIDENT “ lebih “COPRATE” bila ke pejabat , ke sekolah , or ke mana2 majlis penting. Bukan tu jerrr kalau sis nak gayakan dengan seluar pun bolehh kalau nak nampak lebih santaii.. best kan ?.. dengan satu kurung sis boleh gayakan dengan pelbagai cara.
.
.

METERIAL XKLUSIF DUBAI COMO CREPE- maybe dah ramai yg tahu fabric xklusif ni and dah bersepah testimony yg kami dapat untuk material premium ni, material yg “MUDAH IRON” , “FLOWY” , “TAK PANAS” dan paling penting material ni mampu beri effect XKLUSIF . sesuai lah sgt untuk sis yang nak kelainan dan ingin nampak “EKSKLUSIF”.
. .
HIDDEN POCKET KIRI DAN KANAN- kurung erina kami sediakan hidden poket kiri dan kanan , so mudah la korang nak simpan barang2 penting korang , iphone ke , duit syiling ke , barang make-up, so dun worry lah untuk sis yang malas nak bawa handbeg kalau pakai erina kurung ni.
.
.

7 WARNA DEFULT BUSINESS-pilihan warna kali lebih ke arah warna-warna wanita berkerjaya , warna-warna yg sgt sesuai untuk ke event-event besar ataupun ke tempat kerja korang , so dun worry lah dgn erina kurung syarie ni mampu goyang kan iman Korang untuk rembat 7 warna yg up to date ni.
.
.

WUDHU FRIENDLY AND BF FRIENDLY- benda ni sgt penting setiap design bynurhafizahh, berkerjaya tu penting.. tapi solat tu kan penting lagii.. so zip ni akan mudah kan korang nak ambik wudhu or nak susu kan anak di mana sahaja pun boleh ..baru lah kaya dunia dan akhirat . berkerjaya tapi tetap beriman.
.
.
Untuk Pertanyaan & Tempahan: DM atau whatsapp ke 011-2925 5843 whatsapp link on bio. .
.
.
#muslimah #muslimahsuit #longtop #muslimahfashion #wanita #muslimahwear #casual #officesuit #bridesmade #weddingmelayu #jualbeli #blouse #bazaar #bajukurung #sayajual #instashop #igersmalaya #instamood #instafashion #jubahmuslimah #jubahsyarie #bajukurungsyarie #syarie #kedaibaju #fesyenjubah #busana #igersmalaysia #kedaionline #malaysiaonlineshop
User Image personamuslimah Posted: Dec 14, 2017 2:58 AM (UTC)

20
0 Normal
NEW ARRIVAL!
KURUNG SYARIE ERINA

ERINA DESIGN PREMIUM KURUNG SYARIE - design kurung syarie pertama bynurhafizah membawa kelainan yg sgt unik dan exklusif , hasil dari boder 3 layer tu boleh beri “EFFECT TINGGI” supaya sis nampak lebih “CONFIDENT “ lebih “COPRATE” bila ke pejabat , ke sekolah , or ke mana2 majlis penting. Bukan tu jerrr kalau sis nak gayakan dengan seluar pun bolehh kalau nak nampak lebih santaii.. best kan ?.. dengan satu kurung sis boleh gayakan dengan pelbagai cara.
.
.

METERIAL XKLUSIF DUBAI COMO CREPE- maybe dah ramai yg tahu fabric xklusif ni and dah bersepah testimony yg kami dapat untuk material premium ni, material yg “MUDAH IRON” , “FLOWY” , “TAK PANAS” dan paling penting material ni mampu beri effect XKLUSIF . sesuai lah sgt untuk sis yang nak kelainan dan ingin nampak “EKSKLUSIF”.
. .
HIDDEN POCKET KIRI DAN KANAN- kurung erina kami sediakan hidden poket kiri dan kanan , so mudah la korang nak simpan barang2 penting korang , iphone ke , duit syiling ke , barang make-up, so dun worry lah untuk sis yang malas nak bawa handbeg kalau pakai erina kurung ni.
.
.

7 WARNA DEFULT BUSINESS-pilihan warna kali lebih ke arah warna-warna wanita berkerjaya , warna-warna yg sgt sesuai untuk ke event-event besar ataupun ke tempat kerja korang , so dun worry lah dgn erina kurung syarie ni mampu goyang kan iman Korang untuk rembat 7 warna yg up to date ni.
.
.

WUDHU FRIENDLY AND BF FRIENDLY- benda ni sgt penting setiap design bynurhafizahh, berkerjaya tu penting.. tapi solat tu kan penting lagii.. so zip ni akan mudah kan korang nak ambik wudhu or nak susu kan anak di mana sahaja pun boleh ..baru lah kaya dunia dan akhirat . berkerjaya tapi tetap beriman.
.
.
Untuk Pertanyaan & Tempahan: DM atau whatsapp ke 011-2925 5843 whatsapp link on bio. .
.
.
#muslimah #muslimahsuit #longtop #muslimahfashion #wanita #muslimahwear #casual #officesuit #bridesmade #weddingmelayu #jualbeli #blouse #bazaar #bajukurung #sayajual #instashop #igersmalaya #instamood #instafashion #jubahmuslimah #jubahsyarie #bajukurungsyarie #syarie #kedaibaju #fesyenjubah #busana #igersmalaysia #kedaionline #malaysiaonlineshop
User Image personamuslimah Posted: Dec 14, 2017 2:56 AM (UTC)

10
1 Normal
NEW ARRIVAL!
KURUNG SYARIE ERINA

ERINA DESIGN PREMIUM KURUNG SYARIE - design kurung syarie pertama bynurhafizah membawa kelainan yg sgt unik dan exklusif , hasil dari boder 3 layer tu boleh beri “EFFECT TINGGI” supaya sis nampak lebih “CONFIDENT “ lebih “COPRATE” bila ke pejabat , ke sekolah , or ke mana2 majlis penting. Bukan tu jerrr kalau sis nak gayakan dengan seluar pun bolehh kalau nak nampak lebih santaii.. best kan ?.. dengan satu kurung sis boleh gayakan dengan pelbagai cara.
.
.

METERIAL XKLUSIF DUBAI COMO CREPE- maybe dah ramai yg tahu fabric xklusif ni and dah bersepah testimony yg kami dapat untuk material premium ni, material yg “MUDAH IRON” , “FLOWY” , “TAK PANAS” dan paling penting material ni mampu beri effect XKLUSIF . sesuai lah sgt untuk sis yang nak kelainan dan ingin nampak “EKSKLUSIF”.
. .
HIDDEN POCKET KIRI DAN KANAN- kurung erina kami sediakan hidden poket kiri dan kanan , so mudah la korang nak simpan barang2 penting korang , iphone ke , duit syiling ke , barang make-up, so dun worry lah untuk sis yang malas nak bawa handbeg kalau pakai erina kurung ni.
.
.

7 WARNA DEFULT BUSINESS-pilihan warna kali lebih ke arah warna-warna wanita berkerjaya , warna-warna yg sgt sesuai untuk ke event-event besar ataupun ke tempat kerja korang , so dun worry lah dgn erina kurung syarie ni mampu goyang kan iman Korang untuk rembat 7 warna yg up to date ni.
.
.

WUDHU FRIENDLY AND BF FRIENDLY- benda ni sgt penting setiap design bynurhafizahh, berkerjaya tu penting.. tapi solat tu kan penting lagii.. so zip ni akan mudah kan korang nak ambik wudhu or nak susu kan anak di mana sahaja pun boleh ..baru lah kaya dunia dan akhirat . berkerjaya tapi tetap beriman.
.
.
Untuk Pertanyaan & Tempahan: DM atau whatsapp ke 011-2925 5843 whatsapp link on bio. .
.
.
#muslimah #muslimahsuit #longtop #muslimahfashion #wanita #muslimahwear #casual #officesuit #bridesmade #weddingmelayu #jualbeli #blouse #bazaar #bajukurung #sayajual #instashop #igersmalaya #instamood #instafashion #jubahmuslimah #jubahsyarie #bajukurungsyarie #syarie #kedaibaju #fesyenjubah #busana #igersmalaysia #kedaionline #malaysiaonlineshop
User Image gerobok.hidayah Posted: Dec 13, 2017 8:41 AM (UTC)

7
1 Normal
[#RESTOCK 3.0] Atelia Casual blouse Esklusif, Rekaan blouse muslimah yang Trendy standard universal’ di lancarkan dengan harga PROMO #MampuMilik .
.
Mendapat sambutan luar jangkaan “3637pcs sold out tak kurang dari 24jam release pada batch1 pastikan Anda tak terlepas miliki Atelia batch kalini kerana ini mungkin restock kali terakhir tau!
.
==========================
(5) Sebab kenapa Anda perlu miliki Atelia Casual blouse Stylo ni, ==========================
(+) REKAAN ATELIA
Rekaan blouse Muslimah cutting princess yang “Versatille dan design Xclusif Up-to date namun masih mengekalkan identiti "MUSLIMAH" sejati.
.
(+) ADJUST TALI MAGIC RIBBON
Yess, Nampak tak tali yang kat pinggang tu, magisnya tali tu boleh di buka tau, Kalau rasa nak bergaya simple2 boleh buka terus, kalau rasa nak “HighCurlas” boleh ikat semula bila2 masa sahaja,
.
(+) 7PILIHAN COLOUR TERBARU.
7pilihan colour terbaru, Seperti Mulberry, Dusty rose dan lain2. Ketujuh2 warna Tip top kesemuanya.
.
(+) MATERIAL DUBAI COMO CREPE
Material di import khas, sederhana tebal, tidak jarang. yang paling besttt "ironless" tak perlu ambik masa berjam utk iron baju bila nak pakai bestnyeerr....
.
(+) BF & WUDHU FRIENDLY
Zip di dada dan tangan memudahkan Si gadis Berwhuduk dan Ibu2 muda menyusukan bayi tercinta Anda di mana sahaja, .
“Selalu terjadi rekaan blouse Super eksklusif dengan harga #Mampumilik ni memang cepat je Sold Out” pernah terjadi 2637pcs sold out dalam masa 5 minit release sebelum ni. Siyesly MMG sangat “HIGH DEMAND” Hanya yang pantas bertindak segera sahaja akan berjaya miliki “ATELIA” ni dengan harga #PROMO
.
Rm79
Free postage
Wa📲0196979434
.
#blouseatelia #tunikatelia #tunikmuslimah #tuniknursing #tunikoffice #tuniksimple #tuniklabuh #tunikplain #blouse #blousemuslimah #blouselabuh #blousemuslimah #blousesimple #blousenursing #officeblouse #officewear #officesuit #officetop
User Image gerobok.hidayah Posted: Dec 13, 2017 8:41 AM (UTC)

4
1 Normal
[#RESTOCK 3.0] Atelia Casual blouse Esklusif, Rekaan blouse muslimah yang Trendy standard universal’ di lancarkan dengan harga PROMO #MampuMilik .
.
Mendapat sambutan luar jangkaan “3637pcs sold out tak kurang dari 24jam release pada batch1 pastikan Anda tak terlepas miliki Atelia batch kalini kerana ini mungkin restock kali terakhir tau!
.
==========================
(5) Sebab kenapa Anda perlu miliki Atelia Casual blouse Stylo ni, ==========================
(+) REKAAN ATELIA
Rekaan blouse Muslimah cutting princess yang “Versatille dan design Xclusif Up-to date namun masih mengekalkan identiti "MUSLIMAH" sejati.
.
(+) ADJUST TALI MAGIC RIBBON
Yess, Nampak tak tali yang kat pinggang tu, magisnya tali tu boleh di buka tau, Kalau rasa nak bergaya simple2 boleh buka terus, kalau rasa nak “HighCurlas” boleh ikat semula bila2 masa sahaja,
.
(+) 7PILIHAN COLOUR TERBARU.
7pilihan colour terbaru, Seperti Mulberry, Dusty rose dan lain2. Ketujuh2 warna Tip top kesemuanya.
.
(+) MATERIAL DUBAI COMO CREPE
Material di import khas, sederhana tebal, tidak jarang. yang paling besttt "ironless" tak perlu ambik masa berjam utk iron baju bila nak pakai bestnyeerr....
.
(+) BF & WUDHU FRIENDLY
Zip di dada dan tangan memudahkan Si gadis Berwhuduk dan Ibu2 muda menyusukan bayi tercinta Anda di mana sahaja, .
“Selalu terjadi rekaan blouse Super eksklusif dengan harga #Mampumilik ni memang cepat je Sold Out” pernah terjadi 2637pcs sold out dalam masa 5 minit release sebelum ni. Siyesly MMG sangat “HIGH DEMAND” Hanya yang pantas bertindak segera sahaja akan berjaya miliki “ATELIA” ni dengan harga #PROMO
.
Rm79
Free postage
Wa📲0196979434
.
#blouseatelia #tunikatelia #tunikmuslimah #tuniknursing #tunikoffice #tuniksimple #tuniklabuh #tunikplain #blouse #blousemuslimah #blouselabuh #blousemuslimah #blousesimple #blousenursing #officeblouse #officewear #officesuit #officetop
User Image gerobok.hidayah Posted: Dec 13, 2017 8:41 AM (UTC)

6
0 Normal
[#RESTOCK 3.0] Atelia Casual blouse Esklusif, Rekaan blouse muslimah yang Trendy standard universal’ di lancarkan dengan harga PROMO #MampuMilik .
.
Mendapat sambutan luar jangkaan “3637pcs sold out tak kurang dari 24jam release pada batch1 pastikan Anda tak terlepas miliki Atelia batch kalini kerana ini mungkin restock kali terakhir tau!
.
==========================
(5) Sebab kenapa Anda perlu miliki Atelia Casual blouse Stylo ni, ==========================
(+) REKAAN ATELIA
Rekaan blouse Muslimah cutting princess yang “Versatille dan design Xclusif Up-to date namun masih mengekalkan identiti "MUSLIMAH" sejati.
.
(+) ADJUST TALI MAGIC RIBBON
Yess, Nampak tak tali yang kat pinggang tu, magisnya tali tu boleh di buka tau, Kalau rasa nak bergaya simple2 boleh buka terus, kalau rasa nak “HighCurlas” boleh ikat semula bila2 masa sahaja,
.
(+) 7PILIHAN COLOUR TERBARU.
7pilihan colour terbaru, Seperti Mulberry, Dusty rose dan lain2. Ketujuh2 warna Tip top kesemuanya.
.
(+) MATERIAL DUBAI COMO CREPE
Material di import khas, sederhana tebal, tidak jarang. yang paling besttt "ironless" tak perlu ambik masa berjam utk iron baju bila nak pakai bestnyeerr....
.
(+) BF & WUDHU FRIENDLY
Zip di dada dan tangan memudahkan Si gadis Berwhuduk dan Ibu2 muda menyusukan bayi tercinta Anda di mana sahaja, .
“Selalu terjadi rekaan blouse Super eksklusif dengan harga #Mampumilik ni memang cepat je Sold Out” pernah terjadi 2637pcs sold out dalam masa 5 minit release sebelum ni. Siyesly MMG sangat “HIGH DEMAND” Hanya yang pantas bertindak segera sahaja akan berjaya miliki “ATELIA” ni dengan harga #PROMO
.
Rm79
Free postage
Wa📲0196979434
.
#blouseatelia #tunikatelia #tunikmuslimah #tuniknursing #tunikoffice #tuniksimple #tuniklabuh #tunikplain #blouse #blousemuslimah #blouselabuh #blousemuslimah #blousesimple #blousenursing #officeblouse #officewear #officesuit #officetop
User Image gerobok.hidayah Posted: Dec 13, 2017 8:41 AM (UTC)

2
0 Normal
[#RESTOCK 3.0] Atelia Casual blouse Esklusif, Rekaan blouse muslimah yang Trendy standard universal’ di lancarkan dengan harga PROMO #MampuMilik .
.
Mendapat sambutan luar jangkaan “3637pcs sold out tak kurang dari 24jam release pada batch1 pastikan Anda tak terlepas miliki Atelia batch kalini kerana ini mungkin restock kali terakhir tau!
.
==========================
(5) Sebab kenapa Anda perlu miliki Atelia Casual blouse Stylo ni, ==========================
(+) REKAAN ATELIA
Rekaan blouse Muslimah cutting princess yang “Versatille dan design Xclusif Up-to date namun masih mengekalkan identiti "MUSLIMAH" sejati.
.
(+) ADJUST TALI MAGIC RIBBON
Yess, Nampak tak tali yang kat pinggang tu, magisnya tali tu boleh di buka tau, Kalau rasa nak bergaya simple2 boleh buka terus, kalau rasa nak “HighCurlas” boleh ikat semula bila2 masa sahaja,
.
(+) 7PILIHAN COLOUR TERBARU.
7pilihan colour terbaru, Seperti Mulberry, Dusty rose dan lain2. Ketujuh2 warna Tip top kesemuanya.
.
(+) MATERIAL DUBAI COMO CREPE
Material di import khas, sederhana tebal, tidak jarang. yang paling besttt "ironless" tak perlu ambik masa berjam utk iron baju bila nak pakai bestnyeerr....
.
(+) BF & WUDHU FRIENDLY
Zip di dada dan tangan memudahkan Si gadis Berwhuduk dan Ibu2 muda menyusukan bayi tercinta Anda di mana sahaja, .
“Selalu terjadi rekaan blouse Super eksklusif dengan harga #Mampumilik ni memang cepat je Sold Out” pernah terjadi 2637pcs sold out dalam masa 5 minit release sebelum ni. Siyesly MMG sangat “HIGH DEMAND” Hanya yang pantas bertindak segera sahaja akan berjaya miliki “ATELIA” ni dengan harga #PROMO
.
Rm79
Free postage
Wa📲0196979434
.
#blouseatelia #tunikatelia #tunikmuslimah #tuniknursing #tunikoffice #tuniksimple #tuniklabuh #tunikplain #blouse #blousemuslimah #blouselabuh #blousemuslimah #blousesimple #blousenursing #officeblouse #officewear #officesuit #officetop
User Image gerobok.hidayah Posted: Dec 13, 2017 8:41 AM (UTC)

2
0 Normal
[#RESTOCK 3.0] Atelia Casual blouse Esklusif, Rekaan blouse muslimah yang Trendy standard universal’ di lancarkan dengan harga PROMO #MampuMilik .
.
Mendapat sambutan luar jangkaan “3637pcs sold out tak kurang dari 24jam release pada batch1 pastikan Anda tak terlepas miliki Atelia batch kalini kerana ini mungkin restock kali terakhir tau!
.
==========================
(5) Sebab kenapa Anda perlu miliki Atelia Casual blouse Stylo ni, ==========================
(+) REKAAN ATELIA
Rekaan blouse Muslimah cutting princess yang “Versatille dan design Xclusif Up-to date namun masih mengekalkan identiti "MUSLIMAH" sejati.
.
(+) ADJUST TALI MAGIC RIBBON
Yess, Nampak tak tali yang kat pinggang tu, magisnya tali tu boleh di buka tau, Kalau rasa nak bergaya simple2 boleh buka terus, kalau rasa nak “HighCurlas” boleh ikat semula bila2 masa sahaja,
.
(+) 7PILIHAN COLOUR TERBARU.
7pilihan colour terbaru, Seperti Mulberry, Dusty rose dan lain2. Ketujuh2 warna Tip top kesemuanya.
.
(+) MATERIAL DUBAI COMO CREPE
Material di import khas, sederhana tebal, tidak jarang. yang paling besttt "ironless" tak perlu ambik masa berjam utk iron baju bila nak pakai bestnyeerr....
.
(+) BF & WUDHU FRIENDLY
Zip di dada dan tangan memudahkan Si gadis Berwhuduk dan Ibu2 muda menyusukan bayi tercinta Anda di mana sahaja, .
“Selalu terjadi rekaan blouse Super eksklusif dengan harga #Mampumilik ni memang cepat je Sold Out” pernah terjadi 2637pcs sold out dalam masa 5 minit release sebelum ni. Siyesly MMG sangat “HIGH DEMAND” Hanya yang pantas bertindak segera sahaja akan berjaya miliki “ATELIA” ni dengan harga #PROMO
.
Rm79
Free postage
Wa📲0196979434
.
#blouseatelia #tunikatelia #tunikmuslimah #tuniknursing #tunikoffice #tuniksimple #tuniklabuh #tunikplain #blouse #blousemuslimah #blouselabuh #blousemuslimah #blousesimple #blousenursing #officeblouse #officewear #officesuit #officetop
User Image gerobok.hidayah Posted: Dec 13, 2017 8:40 AM (UTC)

1
0 Normal
[#RESTOCK 3.0] Atelia Casual blouse Esklusif, Rekaan blouse muslimah yang Trendy standard universal’ di lancarkan dengan harga PROMO #MampuMilik .
.
Mendapat sambutan luar jangkaan “3637pcs sold out tak kurang dari 24jam release pada batch1 pastikan Anda tak terlepas miliki Atelia batch kalini kerana ini mungkin restock kali terakhir tau!
.
==========================
(5) Sebab kenapa Anda perlu miliki Atelia Casual blouse Stylo ni, ==========================
(+) REKAAN ATELIA
Rekaan blouse Muslimah cutting princess yang “Versatille dan design Xclusif Up-to date namun masih mengekalkan identiti "MUSLIMAH" sejati.
.
(+) ADJUST TALI MAGIC RIBBON
Yess, Nampak tak tali yang kat pinggang tu, magisnya tali tu boleh di buka tau, Kalau rasa nak bergaya simple2 boleh buka terus, kalau rasa nak “HighCurlas” boleh ikat semula bila2 masa sahaja,
.
(+) 7PILIHAN COLOUR TERBARU.
7pilihan colour terbaru, Seperti Mulberry, Dusty rose dan lain2. Ketujuh2 warna Tip top kesemuanya.
.
(+) MATERIAL DUBAI COMO CREPE
Material di import khas, sederhana tebal, tidak jarang. yang paling besttt "ironless" tak perlu ambik masa berjam utk iron baju bila nak pakai bestnyeerr....
.
(+) BF & WUDHU FRIENDLY
Zip di dada dan tangan memudahkan Si gadis Berwhuduk dan Ibu2 muda menyusukan bayi tercinta Anda di mana sahaja, .
“Selalu terjadi rekaan blouse Super eksklusif dengan harga #Mampumilik ni memang cepat je Sold Out” pernah terjadi 2637pcs sold out dalam masa 5 minit release sebelum ni. Siyesly MMG sangat “HIGH DEMAND” Hanya yang pantas bertindak segera sahaja akan berjaya miliki “ATELIA” ni dengan harga #PROMO
.
Rm79
Free postage
Wa📲0196979434
.
#blouseatelia #tunikatelia #tunikmuslimah #tuniknursing #tunikoffice #tuniksimple #tuniklabuh #tunikplain #blouse #blousemuslimah #blouselabuh #blousemuslimah #blousesimple #blousenursing #officeblouse #officewear #officesuit #officetop
User Image gerobok.hidayah Posted: Dec 13, 2017 8:40 AM (UTC)

3
0 Normal
[#RESTOCK 3.0] Atelia Casual blouse Esklusif, Rekaan blouse muslimah yang Trendy standard universal’ di lancarkan dengan harga PROMO #MampuMilik .
.
Mendapat sambutan luar jangkaan “3637pcs sold out tak kurang dari 24jam release pada batch1 pastikan Anda tak terlepas miliki Atelia batch kalini kerana ini mungkin restock kali terakhir tau!
.
==========================
(5) Sebab kenapa Anda perlu miliki Atelia Casual blouse Stylo ni, ==========================
(+) REKAAN ATELIA
Rekaan blouse Muslimah cutting princess yang “Versatille dan design Xclusif Up-to date namun masih mengekalkan identiti "MUSLIMAH" sejati.
.
(+) ADJUST TALI MAGIC RIBBON
Yess, Nampak tak tali yang kat pinggang tu, magisnya tali tu boleh di buka tau, Kalau rasa nak bergaya simple2 boleh buka terus, kalau rasa nak “HighCurlas” boleh ikat semula bila2 masa sahaja,
.
(+) 7PILIHAN COLOUR TERBARU.
7pilihan colour terbaru, Seperti Mulberry, Dusty rose dan lain2. Ketujuh2 warna Tip top kesemuanya.
.
(+) MATERIAL DUBAI COMO CREPE
Material di import khas, sederhana tebal, tidak jarang. yang paling besttt "ironless" tak perlu ambik masa berjam utk iron baju bila nak pakai bestnyeerr....
.
(+) BF & WUDHU FRIENDLY
Zip di dada dan tangan memudahkan Si gadis Berwhuduk dan Ibu2 muda menyusukan bayi tercinta Anda di mana sahaja, .
“Selalu terjadi rekaan blouse Super eksklusif dengan harga #Mampumilik ni memang cepat je Sold Out” pernah terjadi 2637pcs sold out dalam masa 5 minit release sebelum ni. Siyesly MMG sangat “HIGH DEMAND” Hanya yang pantas bertindak segera sahaja akan berjaya miliki “ATELIA” ni dengan harga #PROMO
.
Rm79
Free postage
Wa📲0196979434
.
#blouseatelia #tunikatelia #tunikmuslimah #tuniknursing #tunikoffice #tuniksimple #tuniklabuh #tunikplain #blouse #blousemuslimah #blouselabuh #blousemuslimah #blousesimple #blousenursing #officeblouse #officewear #officesuit #officetop
User Image gerobok.hidayah Posted: Dec 13, 2017 8:40 AM (UTC)

2
0 Normal
[#RESTOCK 3.0] Atelia Casual blouse Esklusif, Rekaan blouse muslimah yang Trendy standard universal’ di lancarkan dengan harga PROMO #MampuMilik .
.
Mendapat sambutan luar jangkaan “3637pcs sold out tak kurang dari 24jam release pada batch1 pastikan Anda tak terlepas miliki Atelia batch kalini kerana ini mungkin restock kali terakhir tau!
.
==========================
(5) Sebab kenapa Anda perlu miliki Atelia Casual blouse Stylo ni, ==========================
(+) REKAAN ATELIA
Rekaan blouse Muslimah cutting princess yang “Versatille dan design Xclusif Up-to date namun masih mengekalkan identiti "MUSLIMAH" sejati.
.
(+) ADJUST TALI MAGIC RIBBON
Yess, Nampak tak tali yang kat pinggang tu, magisnya tali tu boleh di buka tau, Kalau rasa nak bergaya simple2 boleh buka terus, kalau rasa nak “HighCurlas” boleh ikat semula bila2 masa sahaja,
.
(+) 7PILIHAN COLOUR TERBARU.
7pilihan colour terbaru, Seperti Mulberry, Dusty rose dan lain2. Ketujuh2 warna Tip top kesemuanya.
.
(+) MATERIAL DUBAI COMO CREPE
Material di import khas, sederhana tebal, tidak jarang. yang paling besttt "ironless" tak perlu ambik masa berjam utk iron baju bila nak pakai bestnyeerr....
.
(+) BF & WUDHU FRIENDLY
Zip di dada dan tangan memudahkan Si gadis Berwhuduk dan Ibu2 muda menyusukan bayi tercinta Anda di mana sahaja, .
“Selalu terjadi rekaan blouse Super eksklusif dengan harga #Mampumilik ni memang cepat je Sold Out” pernah terjadi 2637pcs sold out dalam masa 5 minit release sebelum ni. Siyesly MMG sangat “HIGH DEMAND” Hanya yang pantas bertindak segera sahaja akan berjaya miliki “ATELIA” ni dengan harga #PROMO
.
Rm79
Free postage
Wa📲0196979434
.
#blouseatelia #tunikatelia #tunikmuslimah #tuniknursing #tunikoffice #tuniksimple #tuniklabuh #tunikplain #blouse #blousemuslimah #blouselabuh #blousemuslimah #blousesimple #blousenursing #officeblouse #officewear #officesuit #officetop
User Image gerobok.hidayah Posted: Dec 13, 2017 8:39 AM (UTC)

3
0 Normal
[#RESTOCK 3.0] Atelia Casual blouse Esklusif, Rekaan blouse muslimah yang Trendy standard universal’ di lancarkan dengan harga PROMO #MampuMilik .
.
Mendapat sambutan luar jangkaan “3637pcs sold out tak kurang dari 24jam release pada batch1 pastikan Anda tak terlepas miliki Atelia batch kalini kerana ini mungkin restock kali terakhir tau!
.
==========================
(5) Sebab kenapa Anda perlu miliki Atelia Casual blouse Stylo ni, ==========================
(+) REKAAN ATELIA
Rekaan blouse Muslimah cutting princess yang “Versatille dan design Xclusif Up-to date namun masih mengekalkan identiti "MUSLIMAH" sejati.
.
(+) ADJUST TALI MAGIC RIBBON
Yess, Nampak tak tali yang kat pinggang tu, magisnya tali tu boleh di buka tau, Kalau rasa nak bergaya simple2 boleh buka terus, kalau rasa nak “HighCurlas” boleh ikat semula bila2 masa sahaja,
.
(+) 7PILIHAN COLOUR TERBARU.
7pilihan colour terbaru, Seperti Mulberry, Dusty rose dan lain2. Ketujuh2 warna Tip top kesemuanya.
.
(+) MATERIAL DUBAI COMO CREPE
Material di import khas, sederhana tebal, tidak jarang. yang paling besttt "ironless" tak perlu ambik masa berjam utk iron baju bila nak pakai bestnyeerr....
.
(+) BF & WUDHU FRIENDLY
Zip di dada dan tangan memudahkan Si gadis Berwhuduk dan Ibu2 muda menyusukan bayi tercinta Anda di mana sahaja, .
“Selalu terjadi rekaan blouse Super eksklusif dengan harga #Mampumilik ni memang cepat je Sold Out” pernah terjadi 2637pcs sold out dalam masa 5 minit release sebelum ni. Siyesly MMG sangat “HIGH DEMAND” Hanya yang pantas bertindak segera sahaja akan berjaya miliki “ATELIA” ni dengan harga #PROMO
.
Rm79
Free postage
Wa📲0196979434
.
#blouseatelia #tunikatelia #tunikmuslimah #tuniknursing #tunikoffice #tuniksimple #tuniklabuh #tunikplain #blouse #blousemuslimah #blouselabuh #blousemuslimah #blousesimple #blousenursing #officeblouse #officewear #officesuit #officetop
User Image gerobok.hidayah Posted: Dec 13, 2017 8:39 AM (UTC)

3
0 Normal
[#RESTOCK 3.0] Atelia Casual blouse Esklusif, Rekaan blouse muslimah yang Trendy standard universal’ di lancarkan dengan harga PROMO #MampuMilik .
.
Mendapat sambutan luar jangkaan “3637pcs sold out tak kurang dari 24jam release pada batch1 pastikan Anda tak terlepas miliki Atelia batch kalini kerana ini mungkin restock kali terakhir tau!
.
==========================
(5) Sebab kenapa Anda perlu miliki Atelia Casual blouse Stylo ni, ==========================
(+) REKAAN ATELIA
Rekaan blouse Muslimah cutting princess yang “Versatille dan design Xclusif Up-to date namun masih mengekalkan identiti "MUSLIMAH" sejati.
.
(+) ADJUST TALI MAGIC RIBBON
Yess, Nampak tak tali yang kat pinggang tu, magisnya tali tu boleh di buka tau, Kalau rasa nak bergaya simple2 boleh buka terus, kalau rasa nak “HighCurlas” boleh ikat semula bila2 masa sahaja,
.
(+) 7PILIHAN COLOUR TERBARU.
7pilihan colour terbaru, Seperti Mulberry, Dusty rose dan lain2. Ketujuh2 warna Tip top kesemuanya.
.
(+) MATERIAL DUBAI COMO CREPE
Material di import khas, sederhana tebal, tidak jarang. yang paling besttt "ironless" tak perlu ambik masa berjam utk iron baju bila nak pakai bestnyeerr....
.
(+) BF & WUDHU FRIENDLY
Zip di dada dan tangan memudahkan Si gadis Berwhuduk dan Ibu2 muda menyusukan bayi tercinta Anda di mana sahaja, .
“Selalu terjadi rekaan blouse Super eksklusif dengan harga #Mampumilik ni memang cepat je Sold Out” pernah terjadi 2637pcs sold out dalam masa 5 minit release sebelum ni. Siyesly MMG sangat “HIGH DEMAND” Hanya yang pantas bertindak segera sahaja akan berjaya miliki “ATELIA” ni dengan harga #PROMO
.
Rm79
Free postage
Wa📲0196979434
.
#blouseatelia #tunikatelia #tunikmuslimah #tuniknursing #tunikoffice #tuniksimple #tuniklabuh #tunikplain #blouse #blousemuslimah #blouselabuh #blousemuslimah #blousesimple #blousenursing #officeblouse #officewear #officesuit #officetop
User Image gerobok.hidayah Posted: Dec 13, 2017 8:38 AM (UTC)

5
1 Normal
[#RESTOCK 3.0] Atelia Casual blouse Esklusif, Rekaan blouse muslimah yang Trendy standard universal’ di lancarkan dengan harga PROMO #MampuMilik .
.
Mendapat sambutan luar jangkaan “3637pcs sold out tak kurang dari 24jam release pada batch1 pastikan Anda tak terlepas miliki Atelia batch kalini kerana ini mungkin restock kali terakhir tau!
.
==========================
(5) Sebab kenapa Anda perlu miliki Atelia Casual blouse Stylo ni, ==========================
(+) REKAAN ATELIA
Rekaan blouse Muslimah cutting princess yang “Versatille dan design Xclusif Up-to date namun masih mengekalkan identiti "MUSLIMAH" sejati.
.
(+) ADJUST TALI MAGIC RIBBON
Yess, Nampak tak tali yang kat pinggang tu, magisnya tali tu boleh di buka tau, Kalau rasa nak bergaya simple2 boleh buka terus, kalau rasa nak “HighCurlas” boleh ikat semula bila2 masa sahaja,
.
(+) 7PILIHAN COLOUR TERBARU.
7pilihan colour terbaru, Seperti Mulberry, Dusty rose dan lain2. Ketujuh2 warna Tip top kesemuanya.
.
(+) MATERIAL DUBAI COMO CREPE
Material di import khas, sederhana tebal, tidak jarang. yang paling besttt "ironless" tak perlu ambik masa berjam utk iron baju bila nak pakai bestnyeerr....
.
(+) BF & WUDHU FRIENDLY
Zip di dada dan tangan memudahkan Si gadis Berwhuduk dan Ibu2 muda menyusukan bayi tercinta Anda di mana sahaja, .
“Selalu terjadi rekaan blouse Super eksklusif dengan harga #Mampumilik ni memang cepat je Sold Out” pernah terjadi 2637pcs sold out dalam masa 5 minit release sebelum ni. Siyesly MMG sangat “HIGH DEMAND” Hanya yang pantas bertindak segera sahaja akan berjaya miliki “ATELIA” ni dengan harga #PROMO
.
Rm79
Free postage
Wa📲0196979434
.
#blouseatelia #tunikatelia #tunikmuslimah #tuniknursing #tunikoffice #tuniksimple #tuniklabuh #tunikplain #blouse #blousemuslimah #blouselabuh #blousemuslimah #blousesimple #blousenursing #officeblouse #officewear #officesuit #officetop
User Image gerobok.hidayah Posted: Dec 13, 2017 8:38 AM (UTC)

2
1 Normal
[#RESTOCK 3.0] Atelia Casual blouse Esklusif, Rekaan blouse muslimah yang Trendy standard universal’ di lancarkan dengan harga PROMO #MampuMilik .
.
Mendapat sambutan luar jangkaan “3637pcs sold out tak kurang dari 24jam release pada batch1 pastikan Anda tak terlepas miliki Atelia batch kalini kerana ini mungkin restock kali terakhir tau!
.
==========================
(5) Sebab kenapa Anda perlu miliki Atelia Casual blouse Stylo ni, ==========================
(+) REKAAN ATELIA
Rekaan blouse Muslimah cutting princess yang “Versatille dan design Xclusif Up-to date namun masih mengekalkan identiti "MUSLIMAH" sejati.
.
(+) ADJUST TALI MAGIC RIBBON
Yess, Nampak tak tali yang kat pinggang tu, magisnya tali tu boleh di buka tau, Kalau rasa nak bergaya simple2 boleh buka terus, kalau rasa nak “HighCurlas” boleh ikat semula bila2 masa sahaja,
.
(+) 7PILIHAN COLOUR TERBARU.
7pilihan colour terbaru, Seperti Mulberry, Dusty rose dan lain2. Ketujuh2 warna Tip top kesemuanya.
.
(+) MATERIAL DUBAI COMO CREPE
Material di import khas, sederhana tebal, tidak jarang. yang paling besttt "ironless" tak perlu ambik masa berjam utk iron baju bila nak pakai bestnyeerr....
.
(+) BF & WUDHU FRIENDLY
Zip di dada dan tangan memudahkan Si gadis Berwhuduk dan Ibu2 muda menyusukan bayi tercinta Anda di mana sahaja, .
“Selalu terjadi rekaan blouse Super eksklusif dengan harga #Mampumilik ni memang cepat je Sold Out” pernah terjadi 2637pcs sold out dalam masa 5 minit release sebelum ni. Siyesly MMG sangat “HIGH DEMAND” Hanya yang pantas bertindak segera sahaja akan berjaya miliki “ATELIA” ni dengan harga #PROMO
.
Rm79
Free postage
Wa📲0196979434
.
#blouseatelia #tunikatelia #tunikmuslimah #tuniknursing #tunikoffice #tuniksimple #tuniklabuh #tunikplain #blouse #blousemuslimah #blouselabuh #blousemuslimah #blousesimple #blousenursing #officeblouse #officewear #officesuit #officetop
User Image gerobok.hidayah Posted: Dec 13, 2017 8:38 AM (UTC)

2
1 Normal
[#RESTOCK 3.0] Atelia Casual blouse Esklusif, Rekaan blouse muslimah yang Trendy standard universal’ di lancarkan dengan harga PROMO #MampuMilik .
.
Mendapat sambutan luar jangkaan “3637pcs sold out tak kurang dari 24jam release pada batch1 pastikan Anda tak terlepas miliki Atelia batch kalini kerana ini mungkin restock kali terakhir tau!
.
==========================
(5) Sebab kenapa Anda perlu miliki Atelia Casual blouse Stylo ni, ==========================
(+) REKAAN ATELIA
Rekaan blouse Muslimah cutting princess yang “Versatille dan design Xclusif Up-to date namun masih mengekalkan identiti "MUSLIMAH" sejati.
.
(+) ADJUST TALI MAGIC RIBBON
Yess, Nampak tak tali yang kat pinggang tu, magisnya tali tu boleh di buka tau, Kalau rasa nak bergaya simple2 boleh buka terus, kalau rasa nak “HighCurlas” boleh ikat semula bila2 masa sahaja,
.
(+) 7PILIHAN COLOUR TERBARU.
7pilihan colour terbaru, Seperti Mulberry, Dusty rose dan lain2. Ketujuh2 warna Tip top kesemuanya.
.
(+) MATERIAL DUBAI COMO CREPE
Material di import khas, sederhana tebal, tidak jarang. yang paling besttt "ironless" tak perlu ambik masa berjam utk iron baju bila nak pakai bestnyeerr....
.
(+) BF & WUDHU FRIENDLY
Zip di dada dan tangan memudahkan Si gadis Berwhuduk dan Ibu2 muda menyusukan bayi tercinta Anda di mana sahaja, .
“Selalu terjadi rekaan blouse Super eksklusif dengan harga #Mampumilik ni memang cepat je Sold Out” pernah terjadi 2637pcs sold out dalam masa 5 minit release sebelum ni. Siyesly MMG sangat “HIGH DEMAND” Hanya yang pantas bertindak segera sahaja akan berjaya miliki “ATELIA” ni dengan harga #PROMO
.
Rm79
Free postage
Wa📲0196979434
.
#blouseatelia #tunikatelia #tunikmuslimah #tuniknursing #tunikoffice #tuniksimple #tuniklabuh #tunikplain #blouse #blousemuslimah #blouselabuh #blousemuslimah #blousesimple #blousenursing #officeblouse #officewear #officesuit #officetop
User Image gerobok.hidayah Posted: Dec 13, 2017 8:38 AM (UTC)

4
1 Normal
[#RESTOCK 3.0] Atelia Casual blouse Esklusif, Rekaan blouse muslimah yang Trendy standard universal’ di lancarkan dengan harga PROMO #MampuMilik .
.
Mendapat sambutan luar jangkaan “3637pcs sold out tak kurang dari 24jam release pada batch1 pastikan Anda tak terlepas miliki Atelia batch kalini kerana ini mungkin restock kali terakhir tau!
.
==========================
(5) Sebab kenapa Anda perlu miliki Atelia Casual blouse Stylo ni, ==========================
(+) REKAAN ATELIA
Rekaan blouse Muslimah cutting princess yang “Versatille dan design Xclusif Up-to date namun masih mengekalkan identiti "MUSLIMAH" sejati.
.
(+) ADJUST TALI MAGIC RIBBON
Yess, Nampak tak tali yang kat pinggang tu, magisnya tali tu boleh di buka tau, Kalau rasa nak bergaya simple2 boleh buka terus, kalau rasa nak “HighCurlas” boleh ikat semula bila2 masa sahaja,
.
(+) 7PILIHAN COLOUR TERBARU.
7pilihan colour terbaru, Seperti Mulberry, Dusty rose dan lain2. Ketujuh2 warna Tip top kesemuanya.
.
(+) MATERIAL DUBAI COMO CREPE
Material di import khas, sederhana tebal, tidak jarang. yang paling besttt "ironless" tak perlu ambik masa berjam utk iron baju bila nak pakai bestnyeerr....
.
(+) BF & WUDHU FRIENDLY
Zip di dada dan tangan memudahkan Si gadis Berwhuduk dan Ibu2 muda menyusukan bayi tercinta Anda di mana sahaja, .
“Selalu terjadi rekaan blouse Super eksklusif dengan harga #Mampumilik ni memang cepat je Sold Out” pernah terjadi 2637pcs sold out dalam masa 5 minit release sebelum ni. Siyesly MMG sangat “HIGH DEMAND” Hanya yang pantas bertindak segera sahaja akan berjaya miliki “ATELIA” ni dengan harga #PROMO
.
Rm79
Free postage
Wa📲0196979434
.
#blouseatelia #tunikatelia #tunikmuslimah #tuniknursing #tunikoffice #tuniksimple #tuniklabuh #tunikplain #blouse #blousemuslimah #blouselabuh #blousemuslimah #blousesimple #blousenursing #officeblouse #officewear #officesuit #officetop
User Image gerobok.hidayah Posted: Dec 13, 2017 8:38 AM (UTC)

1
1 Normal
[#RESTOCK 3.0] Atelia Casual blouse Esklusif, Rekaan blouse muslimah yang Trendy standard universal’ di lancarkan dengan harga PROMO #MampuMilik .
.
Mendapat sambutan luar jangkaan “3637pcs sold out tak kurang dari 24jam release pada batch1 pastikan Anda tak terlepas miliki Atelia batch kalini kerana ini mungkin restock kali terakhir tau!
.
==========================
(5) Sebab kenapa Anda perlu miliki Atelia Casual blouse Stylo ni, ==========================
(+) REKAAN ATELIA
Rekaan blouse Muslimah cutting princess yang “Versatille dan design Xclusif Up-to date namun masih mengekalkan identiti "MUSLIMAH" sejati.
.
(+) ADJUST TALI MAGIC RIBBON
Yess, Nampak tak tali yang kat pinggang tu, magisnya tali tu boleh di buka tau, Kalau rasa nak bergaya simple2 boleh buka terus, kalau rasa nak “HighCurlas” boleh ikat semula bila2 masa sahaja,
.
(+) 7PILIHAN COLOUR TERBARU.
7pilihan colour terbaru, Seperti Mulberry, Dusty rose dan lain2. Ketujuh2 warna Tip top kesemuanya.
.
(+) MATERIAL DUBAI COMO CREPE
Material di import khas, sederhana tebal, tidak jarang. yang paling besttt "ironless" tak perlu ambik masa berjam utk iron baju bila nak pakai bestnyeerr....
.
(+) BF & WUDHU FRIENDLY
Zip di dada dan tangan memudahkan Si gadis Berwhuduk dan Ibu2 muda menyusukan bayi tercinta Anda di mana sahaja, .
“Selalu terjadi rekaan blouse Super eksklusif dengan harga #Mampumilik ni memang cepat je Sold Out” pernah terjadi 2637pcs sold out dalam masa 5 minit release sebelum ni. Siyesly MMG sangat “HIGH DEMAND” Hanya yang pantas bertindak segera sahaja akan berjaya miliki “ATELIA” ni dengan harga #PROMO
.
Rm79
Free postage
Wa📲0196979434
.
#blouseatelia #tunikatelia #tunikmuslimah #tuniknursing #tunikoffice #tuniksimple #tuniklabuh #tunikplain #blouse #blousemuslimah #blouselabuh #blousemuslimah #blousesimple #blousenursing #officeblouse #officewear #officesuit #officetop