Toggle navigation

#norahhairremoval55,090 POSTS

Post Content
User Image norahwax_bysyahirah Posted: Nov 18, 2017 12:07 PM (UTC)
6
0 Normal
Hujung minggu semua buat apa tu ☺️ ada yang sedang berNorah tak? Sis paling suka sekali hujung minggu sbb waktu inilah nak cantikkan diri, buang semua bulus yang tk di ingini tu 🙈
_
Sementara promosi #JualanKasiLicin sedang ON, cepat grab stock masing-masing. Hari Isnin Syahirah akan process semua order untuk dipos. Selasa dah boleh tunggu Norah sampai 🛍🛒
.
.
Selamat berhujung minggu semua bersama Norah✨
.
.
Bagi yang belum dapatkan, apa tunggu lagi? Whatsapp Syahirah sekarang di talian 📲 013-4275920 atau terus sahaja click link whatsapp di bio
.
.
Agent : Nur Syahirah
Agent ID : NTS5344N
.
.
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
#Norah
#NorahWax
#HairRemoval
#NorahHairRemoval
#NorahWax
#Shaving
#Waxing
#OrganicHairRemoval
#AndaGunaNorah
#SayaGunaNorah
#NorahSenawang
#NorahSeremban
#NorahSeremban2
#NorahSendayan
#NorahUitmSeremban3
#NorahKualaPilah
#NorahNegeriSembilan
#NorahUitmShahAlam
#NorahShahAlam
#NorahSetiaAlam
#Agent
#AgentWanted
#MiniAgent
#MiniAgentWanted
#Stockist
#StockistWanted
User Image madameariezz Posted: Nov 18, 2017 11:52 AM (UTC)
3
0 Normal
Norah Fact.

Tahukah anda, selain berfungsi mencabut bulu hingga akar, kandungan Norah yang diperkaya dengan Ekstrak Lemon berkesan :

1️⃣ Menjadikan kulit licin dan halus.
2️⃣ Melembabkan kulit.
3️⃣ Menanggalkan sel kulit mati.
3️⃣ Memutihkan kehitaman kesan bercukur.

NORAH IS NO. 1 BRAND WAX! 👍
BEWARE WITH FAKE NORAH!
#organic #terbaik #spaathome #loveyourself #norahhairwax #norahhairremoval #awesomeproduct #nyahbulu #cubauntukpercaya
User Image norah.penang.byjun Posted: Nov 18, 2017 9:23 AM (UTC)
2
0 Normal
MISSV ITCHY 😥😥
.
Apa nak buat?? Kalau pakai shaver ni, mesti lagi gatal sebab bulu akan kembali tumbuh lagi tajam sehingga mencucuk kulit 😣
.
Psstt nak tau cara SELAMAT DAN BERKESAN hanya dengan guna Norahwax??
1. Panaskan Hotwax
2. Sapukan wax ke atas kulit missv sebesar ibu jari mengikut arah bulu
3. Ratakan cotton strips atas wax
4. Tarik cotton strips ke arah yang bertentangan dengan sapuan wax
4. ANDA BEBAS BULU!!
.
Jom cuba Norah. Ws ke
📲 019 5003007 (juni)
📲 019 5003007 (juni)
📲 019 5003007 (juni)
.
📢POSTAGE SELURUH MALAYSIA
📢CURRENT COD #USMPENANG #USMINDUK #USMINDUKPENANG ONLY
.
JOM BEBAS BULU DENGAN NORAH~
🚫BEWARE OF FAKE NORAH🚫
.
HARGA TAK TERMASUK POSTAGE :
1 jar : RM 35
2 jar + freegift : RM 70
3 jar + freegift : RM 105
Satu jar tahan dalam 3 bulan penggunaan berterusan 😙
.
#norahwax
#norahpenang
#norahwaxpenang
#norahcodpenang
#norahusmpenang
#norahcodUSM
#nbcodpenang
#organicwaxmalaysia
#organicwaxmurah
#usmpenang
#norahhairremoval
#norahteamsyafa
#seberangjaya #permatangpauh #sungaidua #perda #permatangpasir #norahmurah #bazaar #wax
#norahloverbyjun
Yeay alhamdulillah balik seberang ni, juni sempat COD dengan ainnnn untuk kali kedua 😊😊
.
Haritu ain memula COD dengan juni, dia beli Cold 2 jars. Walaupun Cold ain still ada, dia nak cuba Hot Norah pulak
.
Sebab apa ramai cuba Hot? Sebab JIMAT MASA DAN DUIT uolsss
.
Satu sebab Hot BOLEH GUNA SELURUH ANGGOTA. Cumanya kena rajin panaskan saja. Ada alat pemanas then onzz untuk berHOMESPA kan 😉
.
Nak cuba Norah? Ws ke
📲 019 5003007 (juni)
📲 019 5003007 (juni)
📲 019 5003007 (juni)
.
📢POSTAGE SELURUH MALAYSIA
📢CURRENT COD #USMPENANG #USMINDUK #USMINDUKPENANG ONLY
.
JOM BEBAS BULU DENGAN NORAH~
🚫BEWARE OF FAKE NORAH🚫
.
HARGA TAK TERMASUK POSTAGE :
1 jar : RM 35
2 jar + freegift : RM 70
3 jar + freegift : RM 105
Satu jar tahan dalam 3 bulan penggunaan berterusan 😙
.
#norahwax
#norahpenang
#norahwaxpenang
#norahcodpenang
#norahusmpenang
#norahcodUSM
#nbcodpenang
#organicwaxmalaysia
#organicwaxmurah
#usmpenang
#norahhairremoval
#norahteamsyafa
#seberangjaya #permatangpauh #sungaidua #perda #permatangpasir #norahmurah #bazaar #wax
NORAH Q&A
.
Apa yang membuatkan Norah berbeza dengan produk waxing yang lain ?
.
Norah merupakan satu-satunya wax yang mengandungi estrak Lemon & Tea Tree Oil yang sangat berkesan :
.
🌸 Melembapkan kulit .
.
🌸 Menjadikan kulit licin dan halus
.
🌸 Menanggalkan sel kulit mati
.
🌸 Memutihkan kulit
.
Bestkan Norah ? 😊
.
.
Jom whatsapp saya segera untuk dapatkan Norah anda 😊
Whatsapp 📲 +60174843676
YEAR END SALE RM25 per jar only! 🎉 😍
.
.
.
#Norah
#NorahHairRemoval
#NorahWax
#OrganicHairRemoval
#NorahOrganicHairRemoval
#SayaGunaNorah
#AndaGunaNorah
#NorahPenang
#NorahAgentPenang
#NorahPulauPinang
#NorahPenangIsland
#NorahBayanLepas
#NorahBayanBaru
#NorahGelugor
#NorahBatuMaung
#NorahTelukKumbar
#NorahShahAlam
Double to win 🙈 lepas menang, jangan lupa dapatkan Norah anda dengan harga #JualanKasiLicin 💪🏻
_
Cepat2 wasap 🙋🏼. Stock habis tak tauuu👻
Norah Fact.
Kandungan Norah.
.
Tahukah anda, selain berfungsi mencabut bulu hingga akar, kandungan Norah yang diperkaya dengan Madu, Tea Tree Oil dan Ekstrak Lemon berkesan :
.

1. Madu.🐝
Menjadikan kulit licin dan halus.
.
2. Tea Tree Oil.
Melembabkan kulit.
.
3. Ekstrak Lemon.
Memutihkan dan menghilangkan kehitaman kesan bercukur.
.
.
Nak cuba?Wasap 🙋🏼 sekarang!
.
#NorahFact #Norah #Norahwax #OrganicHairRemoval #HairRemoval #Waxing #Plucking
#NorahHairRemoval
Alhamdulillah hari Rabu malam haritu 😂 sempat COD dengan Yong di kafe fajar
.
Yong ni kawan kepada azie #norahloverbyjun yang dulu pernah beli Norah dengan juni
.
So bila azie dah bebas bulu, yong pun nak cuba! Hehehe
.
But kalini dia cuba Hot Norah. JIMAT MASA DAN DUIT uolsss
.
Janji ada alat pemanas sendiri dan onnz boleh terus guna Hot Norah. Lagi berkesan!
.
Nak cuba Norah? Ws ke
📲 019 5003007 (juni)
📲 019 5003007 (juni)
📲 019 5003007 (juni)
.
📢POSTAGE SELURUH MALAYSIA
📢CURRENT COD #USMPENANG #USMINDUK #USMINDUKPENANG ONLY
.
JOM BEBAS BULU DENGAN NORAH~
🚫BEWARE OF FAKE NORAH🚫
.
HARGA TAK TERMASUK POSTAGE :
1 jar : RM 35
2 jar + freegift : RM 70
3 jar + freegift : RM 105
Satu jar tahan dalam 3 bulan penggunaan berterusan 😙
.
#norahwax
#norahpenang
#norahwaxpenang
#norahcodpenang
#norahusmpenang
#norahcodUSM
#nbcodpenang
#organicwaxmalaysia
#organicwaxmurah
#usmpenang
#norahhairremoval
#norahteamsyafa
#seberangjaya #permatangpauh #sungaidua #perda #permatangpasir #norahmurah #bazaar #wax
User Image norah_bysai Posted: Nov 18, 2017 1:20 AM (UTC)
20
0 Normal
Haaaa, NORAH COLD ni memang yakmat sesuai la untuk uolls bawak ke mana2!
Memang khas direka untuk traveller, ready to use on-the-go 😍😍
.
-
Bukak penutup,
SAPU,
TEKAN,
TARIKK!
😍😍😍
-
Wallahhhh 💃 Terus bulu hilang dalam 3 saat 😚
-

Jom join COD Jitra harini 😋😋
-
🌸 DM to order or ;
🌸 WhatsApp 012 431 4410 or ;
🌸 Click link on bio to WhatsApp without saving number 😊
-
#Norah #NorahFact #AndaGunaNorah #SayaGunaNorah #NorahCold ##NorahHot #NorahNewLook #OrganicHairRemoval
#HairRemoval #NorahCODUSMPenang
#NorahCODPenang #NorahPenang #NorahKedah #NorahJitra #Waxing #Plucking #Shaving #NorahHairRemoval #NBcodjitra #NBcodkepalabatas #3NBcodUSMPenang #brazillianwax #organicwax #dropshipneeded #dropshipwanted #bebasbulu #ketiaklicin #kakilicin #missvlicin #buangbulu
User Image norah_bysai Posted: Nov 18, 2017 1:13 AM (UTC)
11
0 Normal
Lately ramai betul yg nak order NORAH Hot 😍
-
Sebab apa?
Sebab boleh guna untuk semua jenis bulu 😚
Tambah-tambah lagi bulus halus, bulus pada kawasan sensitif.
-
Haaa, NORAH Hot boleh kita guna untuk
🔥buang misai uolls,
🔥buang facial hairs,
🔥kasi licin miss v
🔥kasi licin bulu jari
dan kasi licin semua bulu pada semua bahagian badan 😚
-
RM35 for ONE FULL BODY WAXING 😍
-
Berbaloi ke tak?
Dah tu tahan sampai 3 bulan tau. Kalau bulus uolls jenis ciput je, tak banyak, lagi tahan lama 😚
-
Nak ke tak cuba NORAH ni? 🙈
-
🌸 DM to order or ;
🌸 WhatsApp 012 431 4410 or ;
🌸 Click link on bio to WhatsApp without saving number 😊
-
JOMM KITA DAPATKAN KULIT BEBAS BULU HINGGA 2 MINGGU LAMANYA💃💃
-
#Norah $#NorahFact #AndaGunaNorah #SayaGunaNorah #NorahCold #NorahHot #NorahNewLook #OrganicHairRemoval
#HairRemoval #NorahCODUSMPenang
#NorahCODPenang #NorahPenang #NorahKedah #NorahJitra #Waxing #Plucking #Shaving #NorahHairRemoval #NBcodjitra #NBcodkepalabatas #NBcodUSMPenang #brazillianwax #organicwax #dropshipneeded #dropshipwanted #bebasbulu #ketiaklicin #kakilicin #missvlicin #buangbulu
User Image norahwax.subang.shahalam Posted: Nov 17, 2017 3:03 PM (UTC)
7
0 Normal
Alhamdulilah, done COD Norah Cold Wax 🌸
.
Terima kasih awak sudi beli dengan sis. Kebetulan dekat dengan tempat kerja, sis terus delivery lepas habis kerja. So customer ni jimat duit postage & masa. Order & dapat hari yang sama 😊
.
Selamat BerNorah 🌸
.
PROMO NORAH WAX RM25 SAHAJAAAA!
PROMO NORAH WAX RM25 SAHAJAAAA!
.
#norahsubangjaya #NorahShahAlam #NorahUitmShahAlam
#NorahMsuShahAlam
#norahmsushahalam #norahuitmshahlam #NorahSelangor #OrganicHairRemoval #Waxing #OrganicWax #OrganicWaxMalaysia #NorahWax #NorahHairRemoval #HairRemoval
#Norah #NorahFact #AndaGunaNorah #SayaGunaNorah #NorahCold #NorahHot #NorahNewLook #OrganicHairRemoval
#NorahHairRemoval
#brazillianwax #organicwax #bebasbulu #ketiaklicin #kakilicin #missvlicin #buangbulu
Kawasan jajahan COD sis juga cover area Klang tau 🚗🚗🚗🚗
- Taman Rakyat, Klang
- Aeon Bukit Tinggi, Klang
- Aeon Bukit Raja, Klang
- Meru, Klang
.
Customer sis yang ni order dan terus dapat hari yang sama, jimat duit postage dan jimat masa! Kalau order 3 jar ke atas sis bagi free COD tau, lagi untung!
.
Sale Kasi Licin Norah Wax RM25!!
Sale Kasi Licin Norah Wax RM25!!
.
DM atau Whatsapp 012-903 6393
📲📲📲📲📲📲📲📲
.
#norahsubangjaya #NorahShahAlam #NorahUitmShahAlam
#NorahMsuShahAlam
#norahmsushahalam #norahuitmshahlam #NorahSelangor #OrganicHairRemoval #Waxing #OrganicWax #OrganicWaxMalaysia #NorahWax #NorahHairRemoval #HairRemoval
#Norah #NorahFact #AndaGunaNorah #SayaGunaNorah #NorahCold #NorahHot #NorahNewLook #OrganicHairRemoval
#NorahHairRemoval
#brazillianwax #organicwax #bebasbulu #ketiaklicin #kakilicin #missvlicin #buangbulu
Happy weekend to all

Formula Norah yang diperkaya dengan Madu, Tea Tree Oil dan Ekstrak Lemon berkesan :
.
1. Menanggalkan bulu hingga akar.
2. Melambatkan proses pertumbuhan bulu.
3. Menjadikan kulit licin dan halus.
4. Menghilangkan kehitaman kesan bercukur.
.
.
Dengan hanya RM35 (380ml), anda pasti terpukau dengan hasilnya! 😍💕 Wasup nash 0105350305 dapatkan Norah anda sekarang!

Stop shaving, lets waxing!
Hai kesayangan semua! 🙋🏻 .
.
Admin nak mulakan hari admin dengan berhome spa dengan Norah Hot Wax lah. 😋 Ada sesiapa yang berhome spa juga ? Kalau ada, jom tengok mcm mana admin panaskan hot wax menggunakan microwave.
.
.
Caranya sangat mudah ! Korang hanya perlu buka penutup botol, masukkan dalam microwave selama 10 saat dan siap!
.
.
Senang sangat kan ?
Selamat berNorah! 😘
.
.
☎️Untuk sebarang pertanyaan/pembelian boleh 📲 kami di www.wasap.my/+60134105465 😊
.

NORAH IS NO.1 BRAND WAX! 💪🏻
1 TO 1 GUARANTEE! 👍🏻
-
-
-
#tribenamy
#NorahDay
#NorahNewLook
#OrganicHairRemoval
#NorahHairRemoval
#NorahOrganicHairRemoval
#NorahFact
#Norah
#OrganicWax
#Waxing
#Shaving
#WeekendWithNorah
#reviewnorahhairremoval
#codseberangjaya
#codgurun
#codguarchempedak
#codyan
#codpendang
User Image leunacream_hairremoval Posted: Nov 17, 2017 11:19 PM (UTC)
3
0 Normal
Selamat pagi semuaa.. Boleh selit order untuk hari ni jomm😉 .
APA KELEBIHAN LEUNA??
✅ SEMUDAH ABC
✅ TAK PAYAH CUKUR, TAK PAYAH CABUT, TAK PAYAH WAX
✅ MEMBANTU BUANG DAKI
✅ KESAN SERTA MERTA
✅ TAK PEDIH. TAK SAKIT ✅ BULU TUMBUH LEBIH LAMBAT
✅TAMBAHAN BUAH LEMON
✅BAU SGT WANGI
✅MENGANDUNGI VITAMIN E😙😙 Harga asal RM75

Kami beri harga promosi
HANYA RM65 SEBOTOL
FREE POSTAGE😍

Whatsapp cepat2 untuk dapatkan harga promosi
010-7187313

#leunacreamhairremoval #leunacream #leuna #buangbulu #bulu #olulu #norahwax #wax #noshaver #leunahairremovalcream #oluluinstanthairremoval #olulucream #norahhairremoval #norah #waxingalamimurah
#sayapakai #sayajualonline #kulitlembut #bazarpaknil #krimmurah #krimbuangbulumurah #gebugebas #kriminstant #cantiksihat #borongmurahmalaysia #putihmulus #penanggalbulu5minit #borongmurahmalaysia
#nomoreshaving
User Image norah.nusajaya Posted: Nov 17, 2017 1:33 PM (UTC)
8
0 Normal
Feedback customer. .
Norah is Amazing !!. 😋😋
.
Apa yang membuatkan Norah ni Amazing ?
Sekali rentap, semua bulu menyerah kalah. 😋
.
.
Tak percaya? Cubalah Norah sendiri. .
RM25 sahaja ‼️‼️
.
Whatsapp 013-7549157 untuk mendapatkan harga promosi ni..
.
#Norah
#Waxing
#NorahNewLook
#OrganicHairRemoval
#NorahHairRemoval
#FeedbackNorahHairRemoval
#ReviewNorahHairRemoval
User Image norahwax.bynour Posted: Nov 17, 2017 1:19 PM (UTC)
14
0 Normal
Terbeliak mata hakak ni bila tahu kelebihan Norah.
.
.
Repost By @wawaashihara :
APA NI WEHH??!! 😱😱😱 Amboi kemahen ternganga terbeliak mata Wawa bila dapat @organichairremoval by Norah nii.
.
.
Seriuslah guna wax je buang bulu yang tidak diingini? Hmm, boleh cuba nii.
.
.
Siapa yang nak dapat kulit licin macam baby jangan lupa purchase di 017-2123401.
.
.
#Norah #NorahWax
#TutorialNorahHairRemoval
#NorahHairRemoval
#HairRemoval #Shaving
#Waxing #OrganicHairRemoval
#AndaGunaNorah #SayaGunaNorah #norahkgsentosa #norahseremban #norahsenawang #norahparoi #norahampangan #norahsikamat #norahrasah #cod #posseluruhmalaysia - #regrann
User Image ladyshakim Posted: Nov 17, 2017 1:13 PM (UTC)
12
0 Normal
Terbeliak mata hakak ni bila tahu kelebihan Norah.
.
.
Repost By @wawaashihara :
APA NI WEHH??!! 😱😱😱 Amboi kemahen ternganga terbeliak mata Wawa bila dapat @organichairremoval by Norah nii.
.
.
Seriuslah guna wax je buang bulu yang tidak diingini? Hmm, boleh cuba nii.
.
.
Siapa yang nak dapat kulit licin macam baby jangan lupa purchase di 017-2123401.
.
.
#Norah #NorahWax
#TutorialNorahHairRemoval
#NorahHairRemoval
#HairRemoval #Shaving
#Waxing #OrganicHairRemoval
#AndaGunaNorah #SayaGunaNorah #norahkgsentosa #norahseremban #norahsenawang #norahparoi #norahampangan #norahsikamat #norahrasah #cod #posseluruhmalaysia

Hashtags found on this page