Toggle navigation

#norahhairremoval53,270 POSTS

Post Content
Norah, The Best Type Of Wax To Use For Every Body Part You Want To Smooth! 😋
.
.
Which part you can used Norah ? .
1️⃣ Armpits
2️⃣ Miss V
3️⃣ Upperlips
4️⃣ Legs
5️⃣ Hand
6️⃣ Moustache
7️⃣ Beard
.
.
Interested ?
Order your Norah now at +65 90269112 😍 .
.
#NorahNewLook
#Waxing
#NorahWaxSingapore
#OrganicHairRemoval
#NorahHairRemoval
#NorahOrganicHairRemoval
#norahwaxsingapore
#nbcodsingapore
User Image produkcabutbulu_organic Posted: Jan 21, 2018 9:04 AM (UTC)

1
0 Normal
Kutu di MISS V 😱.
.
Kisah tergempar, pada 24 april 17, seorang wanita di serang penyakit kelamin asbab kutu di miss v.
.
Doktor menasihatkan beliau untuk sentiasa membersihkan bulu-bulu di miss v.Untuk mengelakkan kutu miss v.
.
.
Hati-hati wanita di luar sana ☝🏼. Jangan main-main dengan kutu miss v ni,die serang miss v yang lebat & lembab tau.
.
.
.
Dengan berwaxing hati jadi tenang. 3 minit bebas bulu😋.
.
whatsapp ☎️ 012-7903374☎️ cepat cepatttt! .
.
.
.#OrganicWax
#NorahHairRemoval
#OrganicHairRemoval
#TampilCantik
#nbcodkajang
#nbcodampang
#nbcodcherasselatanjusco
#nbcodjuscomahkota
#bbcodputrajaya
#nbcodjalantunrazak
#nbcodklcc
#nbcodklsentral #nbcodampangjaya
#nbcodampangpark #nbcodhululangat #sayajual #sayajualwax #waxmurah #bakalpengantin #bridetobe2017 #Brazilian #organicwax #hairremoval #Brazilian #sayajualwax #waxmurah #reviewnorahhairremoval
User Image norah_wax_by.me Posted: Jan 21, 2018 8:42 AM (UTC)

3
1 Normal
NORAH WAX!

Bagi yg baru mengenali Norah, Norah merupakan produk buang bulu 100% organik no 1 di Malaysia tau.

Ada 2 jenis tau, hot and cold wax.

Formula Norah berkesan:

1. Menanggalkan bulu hingga akar.

2. Melambatkan proses pertumbuhan bulu.

3. Menjadikan kulit licin dan halus.

4. Menghilangkan kehitaman kesan bercukur.

Kulit anda sensitif? Jangan risau.. sebab Norah boleh digunakan untuk semua jenis kulit.

Akak berani bagi warranty lah. Taknak ke bebas bulu?

Sesuai untuk lelaki & wanita ye.

Haa, berminat?
Jom whatsapp akak 013-9393 567 📱

Cpt, akak tunggu ni! 😉 #tampilcantiktanpabulu #NorahHairRemoval #OrganicHairRemoval #Shaving #waxing #NorahWax #NorahWaxAgent #NorahWaxKuantan #cod #CodNorah #CodKuantan #SayaJual #SayaJualSayaPakai #Bazaarpaknil #Bazaarkosmetik #igeer
#nbcodkuantan #nbcodbeserah #nmbcodbalut #nbcodtglumpur #nbcodperamu #nbcodpekan #nbcodim #nbcodinderamahkota #nbcodpekan #nbcodjayagading #nbcodtelukcempedak #nbcodpantaisepat #nbcodsungaisoi
User Image produkcabutbulu_organic Posted: Jan 21, 2018 7:23 AM (UTC)

3
0 Normal
Sakit lah miss v aku! Lepas berWAXING lega😵.
.
.
Siapa yang pernah cukur miss v dia,Comfirm pernah luka,gatal & bernanah sebab bulu yang tajam di permukaan miss v. .
.
MISS V ADALAH ASET WANITA. Jangan rosakkan😧😭. Berhijrah lah ke WAWA WAX dan CANDY WAX. 3 minit bebas bulu😄.
.
bertindak menarik bulu hingga ke akar tanpa bahan kimia.Selamat digunakan di semua kawasan yang berbulu 🤗. .
.
Nak cuba WAWA WAX dan CANDY WAX? whatsapp Erni ☎️️012-7903374☎️️ untuk ORDER.
.
#OrganicWax
#NorahHairRemoval
#OrganicHairRemoval
#TampilCantik
#NorahOrganicHairRemoval
#nbcodkajang
#nbcodampang
#nbcodcherasselatanjusco
#nbcodjuscomahkota
#bbcodputrajaya
#nbcodjalantunrazak
#nbcodklcc
#nbcodklsentral #nbcodampangjaya
#nbcodampangpark #nbcodhululangat #sayajual #sayajualwax #waxmurah #bakalpengantin #bridetobe2017 #Brazilian #organicwax #hairremoval #malaysiaonlineshop #reviewnorahhairremoval #Brazilian #sayajualwax #waxmurah #reviewnorahhairremoval #Nbcodsungaibesi #nbcodbangsar #tribenamy #muaampang
User Image juninorah.penang Posted: Jan 21, 2018 6:30 AM (UTC)

7
0 Normal
A bit info tentang Hotwax yang maybe ramai orang taktau, especially yang belum pernah cuba Norah
.
Manfaat Hot :
💯membuka liang roma bulu
💯memudahkan sesi cabut bulu berakar tebal dan kuat
💯hanya mampu tanggalkan bulu berukuran 0.5cm dan lebih
💯perlu dipanaskan sebelum guna
.
Sangat SESUAI UNTUK MISSV/FACIAL HAIR sebab bulu di kawasan berikut tend to be tebal
.
So bagi yang dah lama nak buang 'bulu missv/facial hair', dapatkan Norah Hot dari juni segera
.
Juni akan ajar cara guna yang optimum😊
.
Selepas wax, best ja rasa. Takda nak kena SHAVE SETIAP HARI tau
.
Jom cuba Norah! Whatsapp ke
📲 019 5003007 (juni)
📲 019 5003007 (juni)
📲 019 5003007 (juni)
.
📢POSTAGE SELURUH MALAYSIA
📢CURRENT COD : seberang perai utara only
.
JOM BEBAS BULU DENGAN NORAH~
🚫BEWARE OF FAKE NORAH🚫
.
HARGA TAK TERMASUK POSTAGE :
1 jar : RM 35
2 jar + freegift : RM 70
3 jar + freegift : RM 100
Satu jar tahan dalam 3 bulan penggunaan berterusan 😙
.
#juninorah
#norahwax
#norahpenang
#norahwaxpenang
#norahcodpenang
#norahusmpenang
#norahcodUSM
#nbcodpenang
#organicwaxmalaysia
#organicwaxmurah
#usmpenang
#norahhairremoval
#norahteamsyafa
#seberangjaya #permatangpauh #sungaidua #perda #permatangpasir #norahmurah #bazaar #wax #norahwaxmalaysia #waxmalaysia #organic #organicwaxmalaysia
User Image norahwax.tgmalim Posted: Jan 21, 2018 4:50 AM (UTC)

5
0 Normal
Good afternoon sayang-sayang semua😘😘
Ada yang tengah lunch ke tu? Amboi sedappnyaa makan....❤️
.
Sementara sayang-sayang semua tengah lunch, iolls nak tanya, pernah cuba tak tanggalkan bulu dengan wax⁉️❔❓
.
Buang je pencukur uolls semua tu. Jom jadi licin dan cantikkss dengan Norah Organic Hair Removal. 😍💖
.
Jadi, anda dah Norah?
.
.
Hanya perlu WhatsApp/DM utk order!😉
.
COD Tg Malim-Slim River😉
.
atau boleh walk in di Butik @nia_farlysa_shoppe
.
.
📲0134852125
📲0134852125
📲0134852125
.
#NorahHairRemoval
#OrganicHairRemoval
#OrganicWax
#Waxing
#OrganicWaxMalaysia
#WaxMurah
#WaxMalaysia
#norahtgmalim
User Image norahwaxkajang Posted: Jan 21, 2018 4:27 AM (UTC)

4
0 Normal
Norah Fact.
Kandungan Norah.
.
Tahukah anda, selain berfungsi mencabut bulu hingga akar, kandungan Norah yang diperkaya dengan Madu, Tea Tree Oil dan Ekstrak Lemon berkesan :
.

1. Madu.🐝
Menjadikan kulit licin dan halus.
.
2. Tea Tree Oil.
Melembabkan kulit.
.
3. Ekstrak Lemon.
Memutihkan dan menghilangkan kehitaman kesan bercukur.
.
.
NORAH IS NO. 1 BRAND WAX! 👍
.
.
#NorahFact #NorahNewLook #Norah #Norahwax #OrganicHairRemoval #HairRemoval #Waxing #Plucking
#NorahHairRemoval
User Image organicwax_byfatihah Posted: Jan 21, 2018 3:36 AM (UTC)

8
0 Normal
Apa yang ada dalam organic hair removal NORAH ni? ☝🏻
.
Ans: Semua Organic! Honey+Lemon+sugar .
.

Apa Kebaikan Waxing?
1. Lebih Selamat!
2. Bulu akan tumbuh lebih lambat (1-2 weeks)
3. Tidak menghitamkan kulit (shaving boleh mengitamkan kulit kita 😩) .
.
Say No to Shaving! 🙅🏼🙅🏻🙅🏿 Jom Waxing!
.
.
You dah Norah? 🌸
.
#Norah
#NorahNewLook
#NorahHairRemoval
#Waxing
#NorahWax
#Shaving
#OrganicHairRemoval
#OrganicWax
#NorahFact
.
#NbcodKemaman #nbcodTerengganu #nbcodKuantan #nbcodChukai #Norah
User Image norah_wax_by.me Posted: Jan 21, 2018 2:52 AM (UTC)

5
0 Normal
Hi all! Hujung minggu ni buat apa je..apa kata kita ber'wax' dgn hubby ke.. haaaa jgn x percaya... kaum lelaki pon boleh ber'waxing' jugak tau... wax ni bukan utk perempuan je, laki pon wax....
.
Syarat wajib utk waxing bukan jantina tau... syaratnye adalah mesti ada bulu 😝... kalau xde bulu nak wax ape yedakkk!
.
.
Satu lagi bila kite ber'waxing' dgn norah ni, more privacy laa utk kita boleh buat kt umah dgn encik husband tnpa rasa malu2 kucing compared dgn bile pergi spa..... duit pon xperlu invest semahal spa....akak mmg suke bab2 jimat ni (padahal boleh shopping kelain 🙊)
.
Ohh ye, hakak prefer pakai cold wax sbb senang pakai terus je.. malas hakak nk pegi panaskn dulu then baru pakai... hakak jenis tak sabarrr mls nk tggu2... hehehe (alasan for pemalas like me!)
.
Hmmmm cakap byk pon xguna... kakak2 abang2 meh cepat whatsapp akak order norah wax... 013-9393 567 now!!
.
Nak pos boleh tapi kena tmbah duit postage mcm biasalah, nak COD pon boleh....
🚗 CoD free area bandar kuantan ye....😉
.
#tampilcantiktanpabulu #NorahHairRemoval #OrganicHairRemoval #Shaving #waxing #NorahWax #NorahWaxAgent #NorahWaxKuantan #cod #CodNorah #CodKuantan #SayaJual #SayaJualSayaPakai #Bazaarpaknil #Bazaarkosmetik #igeer
#nbcodkuantan #nbcodbeserah #nmbcodbalut #nbcodtglumpur #nbcodperamu #nbcodpekan #nbcodim #nbcodinderamahkota #nbcodpekan #nbcodjayagading #nbcodtelukcempedak #nbcodpantaisepat #nbcodsungaisoi
User Image norah_wax_by.me Posted: Jan 21, 2018 2:48 AM (UTC)

0 0 Normal
Hai selamat berhujung minggu semua.
.
Ada sesiapa tak yang bakal menamatkan zaman bujang ? 👰😍 Akak percaya, pasti anda ingin tampil cantik dan mempersona kan di hari bahagia ? .
.
So, hari minggu macam ni, adalah masa yang paling tepat untuk anda manjakan diri dengan berspa di rumah dengan Norah Hot wax. Tak perlu lagi berhabis masa dan wang ke spa! Buat sendiri pun boleh. 😋
.
.
Kakak yakin, anda pasti tampil cantik dan lebih yakin di hari bahagia anda! 😋😍
.
Jom whatsapp akak 013-9393 567
.
#tampilcantiktanpabulu #NorahHairRemoval #OrganicHairRemoval #Shaving #waxing #NorahWax #NorahWaxAgent #NorahWaxKuantan #cod #CodNorah #CodKuantan #SayaJual #SayaJualSayaPakai #Bazaarpaknil #Bazaarkosmetik #igeer
#nbcodkuantan #nbcodbeserah #nmbcodbalut #nbcodtglumpur #nbcodperamu #nbcodpekan #nbcodim #nbcodinderamahkota #nbcodpekan #nbcodjayagading #nbcodtelukcempedak #nbcodpantaisepat #nbcodsungaisoi
User Image juninorah.penang Posted: Jan 21, 2018 2:47 AM (UTC)
6
0 Normal
Norah ada tarikh luput??
.
Yes ada. Haaa jangan ingat makan saja yang ada tau. Norah pun ada tarikh luput uolss
.
Tapi nak tau bila tarikh luput tu senang saja
.
Once hampa buka penutup jar, time tu dah start countdown sehingga 12 bulan kemudian untuk Norah dah takboleh pakai👌
.
Maksudnya, kalau hampa beli dan bukak penutup wax harini 21 Jan 2018, tarikh luput wax tu dianggarkan dalam 21 Jan 2019
.
Kalau hampa beli dan belum bukak penutup wax, so countdown nak ke tarikh luput tu still jauh lah. Sampai la hampa bukak penutup, then baru dikira, alright?
.
Jimat kan? Yes sangat jimat! Sebabtu juni suka dan memang amalkan Norah saja😊 tak renyah pun nak panaskan bagai. Terpaksalah sebab nak result yang optimum
.
Nak result yang torboek, tapi usaha kureng. Tak menjadi jugak😅 haaa time ni jangan salahkan produk yang hampa guna pulek hehe
.
Mana2 produk sama saja. Tak terhad kepada penjagaan luaran saja nah
.
Nak cuba Norah? Ws ke
📲 019 5003007 (juni)
📲 019 5003007 (juni)
📲 019 5003007 (juni)
.
📢POSTAGE SELURUH MALAYSIA
📢CURRENT COD : seberang perai utara only
.
JOM BEBAS BULU DENGAN NORAH~
🚫BEWARE OF FAKE NORAH🚫
.
HARGA TAK TERMASUK POSTAGE :
1 jar : RM 35
2 jar + freegift : RM 70
3 jar + freegift : RM 100
Satu jar tahan dalam 3 bulan penggunaan berterusan 😙
.
#juninorah
#norahwax
#norahpenang
#norahwaxpenang
#norahcodpenang
#norahusmpenang
#norahcodUSM
#nbcodpenang
#organicwaxmalaysia
#organicwaxmurah
#usmpenang
#norahhairremoval
#norahteamsyafa
#seberangjaya #permatangpauh #sungaidua #perda #permatangpasir #norahmurah #bazaar #wax #norahwaxmalaysia #waxmalaysia #organic #organicwaxmalaysia
User Image norah.nusajaya Posted: Jan 21, 2018 2:29 AM (UTC)

4
0 Normal
Nampak macam bulu pendek, sekali Norah Wax buat kerja, tercabut sampai AKAR!
.
.
Bulu akan tumbuh sangat HALUS DAN JARANG! Jika anda bernasib baik, BULU HILANG SELAMANYA! Bergantung kepada hormon masing-masing 😋
.
.
Whatsapp 013-7549157 untuk harga promosi..😚
.
.
#ReviewNorahHairRemoval #organichairremoval #norahhairremoval #organicwax #noshave #threading #waxing #tampilcantik #produkbuangbulu #waxmurah #homespa #hotwax #coldwax #norahwax #NorahKlang #norahklang #sayajualnorah #sayajualnorahwax #NorahNusajaya #NorahJb #NorahGelangPatah #NorahNusabayu
#NorahSetiaEcoGardens
#NorahUluPulai
#NorahLimaKedai
#JualanKasiLicin
.
ID : NR11HQj

Hashtags found on this page