Toggle navigation

#newYork59,531,706 POSTS

Post Content
User Image soyborregoazul Posted: Jan 16, 2018 2:14 PM (UTC)

0 0 Crema
Después de varios viajes a los que no me llevaron estoy de regreso! Vamos a ver cómo me va en la nieve! #soyborregoazul #deviaje #delta @delta #newyork #businesstravel #viajero #viajeros
User Image muzikmixtapemafia Posted: Jan 16, 2018 2:14 PM (UTC)

0 0 Normal
User Image gagaldiett Posted: Jan 16, 2018 2:14 PM (UTC)
jktfoodbang
1
3 Normal
Ada yg tau ronde di Danau sunter ini? Lokasi nya di depan Shop n Drive, selalu rame loh. Harusnya sih anak Sunter Gading pada tau yah 😁 favourite gw disini Sekoteng Ronde, disaat bingung mau makan sekoteng or ronde, dia ada menu nya loh yg di mix 😂 Dan juga ada ronde yg isi keju (bisa request kalo gak mau isi keju)
.
.
Sekoteng Ronde
Rp 16.000
📍Ronde Jahe
Depan Shop n Drive
Danau Sunter, Jakarta Utara
.
Visit more Food Review on the blog www.gagaldiett.wordpress.com
User Image styleverde Posted: Jan 16, 2018 2:14 PM (UTC)

1
0 Normal
Our #IvyArmy capsule collection NOW available for presale at www.styleverde.com!!! (Link in Bio) Thanks again for an amazing year and we look forward to many more with you! 😘😘😘💗💚💗💚💗💚•







#dreamersanddoers #aka1908 #1908 #inspireothers
#alphakappaalpha #aka #Blackgirlmagic#fashionblogger #philly #instafashion #vogue #Glamour #instastyle #inspiration #fashion #etheltaughtus #BeYonce #Rihanna #foundersday #pearls
#newyork#beauty#akaversary
#skeewee #hbcu #greekpara #j15#styleverde #pinkandgreen

Hashtags found on this page