Toggle navigation

#neno64,743 POSTS

Post Content
User Image sipenjualhandbag_ Posted: Feb 23, 2018 12:50 PM (UTC)

7
0 Normal
❗️❗️❗️PRE ORDER❗️❗️❗️
💥💥💥LOWEST DEPOSIT💥💥💥
.
.
AUTHENTIC MICHAEL KORS .
.
📌PRE ORDER
💰
💵DEPOSIT RM100 .
✔️INSTALMENT ACCEPTED .
.

TERMS & CONDITIONS
👜 WhatsApp: 018 382 2832
.
👜 Deposit required upon order .
.
👜 Item will be sent by poslaju/ cod after full payment made
.
👜 Good sold not refundable/ exchangeable .
.

#authenticloversCoach #Longchamp #MarcJacobs #pematahhati #hudabeauty #salehandbag #handbagoriginal #handbagmalaysia #handbagbranded #handbagmurah #swarovski #neelofa #barangori #barangoriginal #viral #makeuptutorial #makeup #makeupartist #mampumilik #sitinurhaliza #bagmurah #handbagoriginal #longchampmurah #ajl32 #haelhusaini #mawaraf #neno
User Image sipenjualhandbag_ Posted: Feb 23, 2018 12:50 PM (UTC)

6
0 Normal
❗️❗️❗️PRE ORDER❗️❗️❗️
💥💥💥LOWEST DEPOSIT💥💥💥
.
.
AUTHENTIC MICHAEL KORS .
.
📌PRE ORDER
💰
💵DEPOSIT RM100 .
✔️INSTALMENT ACCEPTED .
.

TERMS & CONDITIONS
👜 WhatsApp: 018 382 2832
.
👜 Deposit required upon order .
.
👜 Item will be sent by poslaju/ cod after full payment made
.
👜 Good sold not refundable/ exchangeable .
.

#authenticloversCoach #Longchamp #MarcJacobs #pematahhati #hudabeauty #salehandbag #handbagoriginal #handbagmalaysia #handbagbranded #handbagmurah #swarovski #neelofa #barangori #barangoriginal #viral #makeuptutorial #makeup #makeupartist #mampumilik #sitinurhaliza #bagmurah #handbagoriginal #longchampmurah #ajl32 #haelhusaini #mawaraf #neno
User Image sipenjualhandbag_ Posted: Feb 23, 2018 12:50 PM (UTC)

4
0 Normal
❗️❗️❗️PRE ORDER❗️❗️❗️
💥💥💥LOWEST DEPOSIT💥💥💥
.
.
AUTHENTIC MICHAEL KORS .
.
📌PRE ORDER
💰
💵DEPOSIT RM100 .
✔️INSTALMENT ACCEPTED .
.

TERMS & CONDITIONS
👜 WhatsApp: 018 382 2832
.
👜 Deposit required upon order .
.
👜 Item will be sent by poslaju/ cod after full payment made
.
👜 Good sold not refundable/ exchangeable .
.

#authenticloversCoach #Longchamp #MarcJacobs #pematahhati #hudabeauty #salehandbag #handbagoriginal #handbagmalaysia #handbagbranded #handbagmurah #swarovski #neelofa #barangori #barangoriginal #viral #makeuptutorial #makeup #makeupartist #mampumilik #sitinurhaliza #bagmurah #handbagoriginal #longchampmurah #ajl32 #haelhusaini #mawaraf #neno
User Image gram_aka Posted: Feb 23, 2018 6:12 AM (UTC)

33
12 Ludwig
This must be charged with rape....ahahhhhhhh🤣🤣😂😂😂
#video #too #e #ha #clip #joke #funny #a #lol #c #k #neno #r #dog #like #animal #cute #lovely
User Image officialneno.ladell Posted: Feb 23, 2018 6:12 AM (UTC)

8
1 Normal
🚨🗣🗣🗣🗣🗣THE SONG IS NOW POSTED !!!! 🚨 IF YALL FW IT HEART IT ❤ YALL GO SHARE 2KGANG! SHIT LMK IF THAT SHIT BANG 🔥🔥♨❗❗❗❗❗❗ #SHARE #COMMENT #LILSHIT 🌙SHARE SHARE SHARE 🚨🗣🗣🗣🗣 #2k #Neno #2000 #NewWave
User Image marykayjohor_diana Posted: Feb 23, 2018 5:02 AM (UTC)

5
0 Normal
Good afternoon chuolls!!
.
Panasnya cuaca kat luar tu sejak beberapa harini kan. Sapa rasa macam tu? .😱😱. Uolls kat luar tu dah protect skin korang belum? Jangan abaikan protection utk skin tau. Nak tahu sebab apa? Sebabnyaaa punca utama jeragat adalah kesan dari sinaran matahari tanpa sebarang perlindungan. Harini Diana nak share info satu best item yang mampu memberi perlindungan pada wajah kita. Iaitu CC Cream.
.
Diana..diana..apa itu CC Cream? Apa fungsinya?? Eh..eh..banyaknya soalan. Mesti excited sebab nak tahu kan?heheh
.
Korang tahu tak CC Cream ni merupakan gabungan makeup dan skincare. Selain dari fungsi seperti foundation, ia turut merawat kulit kita tau. Bagus kan??😘😘 mesti ada yang kata yeke??bestnyaa!! Yeee memang sgt2 best sbb formulanya sgt ringan tak heavy mcm foundation. Bila apply je kt muka, tak bercapuk malah nampak flawless sepanjang hari. Haaa mesti korang jatuh hati punya bila pakai 😍😗
.
.
KEBAIKAN CC CREAM YANG PERLU ANDA TAHU
- Melawan garisan halus dan tanda penuaan
- Melembapkan kulit tanpa menjadikan kulit berminyak/melekit
- Melindungi kulit dari sinaran UV atau UVB (SPF25)
- Menutup cela, memelihara kulit yang berjerawat serta memenangkan kulit bermasalah.
- mencerah dan menyerikan tona kulit yang tidak sekata
- mengurangkan kemerahan pada kulit kesan daripada bahan kimia yang berbahaya
- mempertahankan kulit dari radikal bebas atau kesan pencemaran dengan kuasa antioksida
- ada 4 tona warna yang disesuaikan dengan kulit anda.
SELAIN ITU, Nak bagitahu ni CC CREAM boleh tahan sehingga 7-8bulan. Ada yang pakai dekat setahun pun tak habis. Tengok betapa jimatnya CC Cream Mary Kay.
.
Whatsapp 0167592823 Diana
Beauty Consultant Mary Kay

#marykaykempas #marykaysetiatropika #marykayskudai #marykayparitraja #marykaypasirgudang #marykaypermasjaya #marykaysenai #lofattah #izhamia #sariyanti #neno #titiancinta #afmegastar #gegarvaganza #gegarvaganza2017#teamelyana #teamlizahanim #kekasihpaksarela #lafazkankalimahcintamu #syurgayangkedua #cintahatibatu
Dulu mak selalu pesan, "Biar muka tak lawa, tapi perangai tu elok". Tapi kita kena ikut peredaran zaman. Jadi ayat tu kene tambah sikit jadi macam ni👇🏻 "Biar muka tak berapa lawa, tapi perangai tu elok, badan tu wangi". Gituww☺. Kalau nak wangi, guna je Darina Shower Scrub! Walaupun awak tak pakai minyak wangi, badan awak akan sentiasa berbau wangi tau!😍
.
Nak badan wangi??
Jom mandi dgn DARINA 😉
.
Whatsapp 0132530892
#lafazkankalimahcintamu #tiamorsweetheart100hari #neno #neyney #ctdk
User Image fairy_hazulicious Posted: Feb 23, 2018 2:12 AM (UTC)

0 1 Normal
Omaigoddddd..
Mula2 try jurrr, pastu datang beli !!!
Sedap sangat lettewww.
Alhamdulillah.
User Image wanitamengancam Posted: Feb 22, 2018 11:07 PM (UTC)

10
0 Normal
🚨2kGang! IS DROPPING ANOTHER ONE TODAY @6pm !!! 🤭😱🤧🚨STAY TUNED IN FOR OUR REMIX TO Queens “Medicine” ☄️ EVERYONE PLEASE SHARE AND NOTIFY YOUR FRIENDS 🗣 WE TRYNA PUT MINNESOTA ON THE MAP 🗣💯🔥 #2k #Neno #2kGang
User Image sistho_cheras Posted: Feb 22, 2018 5:32 PM (UTC)

11
0 Normal
#feedbacksistholipmatte ❤️
.
.
7 sebab WAJIB cuba #SisthoLipmatte:
.
👄 Tak Merekah
👄 Tahan Lama
👄 Tak Melekit Langsung
👄 Meresap Sempurna Di Bibir
👄 Senang Ditanggalkan (guna wipe tissue saja)
👄 Efek Gebuskan Bibir
👄 Harga Yang Sangat Berbaloi
.
Harga :
RM35 (add postage RM8 SM & RM12 SS)
COD : Selected Area in Malaysia
.
Nak order? Terus whatsapp no dibawah🐨
.
013-3508912 (finaz)
.
#TeamSisturLinn #SisthoLipmatteKL #SisthoLipmatteShahAlam #SisthoLipmatteKedah #SisthoLipmattePerak #SisthoLipmatteKelantan #Sistho #noradanish #neno #neyney #motifviral #SisthoLipmattePenang #SisthoLipmattePerlis #SisthoLipmatteAmpang #SisthoLipmattePahang #reviewjujur #reviewjujursumpahtaktipu #awekcendol #SISTHOCheras #TeamBebigel

Hashtags found on this page