Toggle navigation

#nakkurus749,222 POSTS

Post Content
Ejen diperlukan. Dropship diperlukan 😍
.
.
Wassap @ dm admin ,nak lagi cepat tekan link wasap di bio profile admin laju2. 😊
User Image coach_nisa Posted: Feb 20, 2018 3:29 PM (UTC)

7
2 Normal
Burn baby burnnnn
.
.
COACHING 30 HARI TURUN BERAT BADAN ONLINE
🔵 Trial pack available
🔵 100% ONLINE!! Guna WHATSAPP ⚫️Coach Nisa
⚫️ Ahli Bebas Herbalife #HerbalifeMalaysia
⚫️ Online Coaching World Wide .
➡️ https://api.whatsapp.com/send?phone=60193459897 .
➡️ Health Coach. Ask me how.
.
"It's about progress not perfection"
Apa yang anda akan dapat:
✔️ Turun Berat 5kg-50kg ✔️ Personalized Mealplan
✔️ Bimbingan Kalori & Nutrisi
✔️ One on One Coaching
✔️ Bimbingan Bersenam Online
User Image girdle_pants Posted: Feb 21, 2018 3:44 AM (UTC)

0 0 Normal
Super plussize corset set
Material: polyester/spandex
Corset(baju)
Size 4xl: Underbust 32"-44" Waist 28"-42" Length 22.5" 5xl: Underbust 34"-46" Waist 30"-44" Length 22.5" 6xl: Underbust 36"-48" Waist 32"-46" Length 23" 7xl: Underbust 39"-53" Waist 35"-49" Length 23" 8xl: Underbust 43"-60" Waist 39"-56" Length 24"
Girdle(seluar)
Size 4xl: Underbust 30"-37" Waist 29"-36" Hip 36"-43" Length (L) 16.5" 5xl: Underbust 33"-40" Waist 32"-39" Hip 39"-46" Length (L) 17" 6xl: Underbust 39"-51" Waist 38"-50" Hip 45"-57" Length (L) 17.5" 7xl: Underbust 42"-62" Waist 41"-61" Hip 48"-68" Length (L) 18" 8xl: Underbust 47"-69" Waist 47"-68" Hip 53"-75" Length (L) 18"

For size 4xl-6xl :
Price : RM180.00 ( 1 set ) : RM100.00 ( Corset saja ) : RM80.00 (Girdle saja)

For size 7xl & 8xl :
Price : RM200.00 ( 1 set ) : RM100.00 ( Corset / Girdle saja )

To purchase whatsapp 📲 +6012 2550 781

#girdle #girdlepants #seluargetah #jogging #zumba #bengkungperut #bengkung #kempiskanperut #nakkurus #nakcantik #panty #seluarplussize #bajuplussize #korset #bengkungmoden #sportsbra #pakaiangym #perkahwinan #pertunangan #majliskahwin #kahwin #tunang #pertunangan #pakaianplussize #seluardalam #pakaiandalam #leggings #bra #buttliftpanty
User Image motherbaby_store Posted: Feb 21, 2018 3:42 AM (UTC)

3
1 Ludwig
Mommies yang  tengah mencari alternatif susu untuk anak tanpa bahan-bahan perisa gula itu ini, bolehla cuba susu Mikkae Goat ni ya.
.

Confirm puas hati ! Susu PURE dan penuh khasiat. Ibu pun tak perlu rasa bersalah dah bagi minuman penuh gula, maltodextrin semua walhal percentage susu sebenar pula hanya 10-30%.
.
Mikkae Goat membawakan 100% SUSU KAMBING sebenar tau. Tiada campuran lain. TITIK. .
.

Dipek dalam canister,size 250g , sesuai untuk mommies yang nak cuba atau nak bawa travel. .
.
.
🔷HARGA RM 29/ 250 gm
.
.

Mommies berminat nak cuba ?
Whtsap Sis ya
.
📲 013.403.7899
.
📲 013.403.7899
.
📲 013.403.7899
User Image demica.bysyahmimi Posted: Feb 21, 2018 3:42 AM (UTC)

2
0 Normal
ID: DS 0124
.
TURUN 4KG WALAUPUN TAK JAGA PANTANG
.
Alhamdulillah dapat feedback positif lagi dari cust yg sudi cuba Demica. Tak sia-sia betul adik ni consume Demica . Baru je 2 minggu dah hilang 4KG. Tu pun makan tak ikut rules. Kalau disiplin mesti lagi power berat adik ni turun kan??? Tahniah dik & goodluck.
.
Korang yg belum cuba lagi tak jeles ke dengan feedback customer #Demica ni? Sekarang tengah PROMOSI CNY valid sampai 1/3/18.
.
Kalau nak kurus juga cepat Whatsapp 010-9063560 okay.
.
#DS0124
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
User Image beltihabiz Posted: Feb 21, 2018 3:39 AM (UTC)

4
0 Normal
Good morning, dah breakfast belum?💁🏻
.
Nak kurus JANGAN skip breakfast, breakfast ni penting untuk mengekalkan berat badan yang sihat dan segar sepanjang hari. Kalau tak, breakfast akan membuatkan kita berada dalam mood “kebuluran” dan akan menyebabkan makanan berikutnya menjadi lemak.
.
Jangan sesekali skip breakfast dan jangan sesekali skip dari consume #Demica kalau nak kekal kurus dan bertenaga 👍🏻.
.
Sape nak kurus & cantik??
Whatsapp 018 902 7484.
.
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
User Image coach_has Posted: Feb 21, 2018 3:10 AM (UTC)

10
1 Normal
Mmg rasa lain mcm betul bila dah kurus ni fuhhh
.
KURUS & Fit - Eat Right Stay Fit with Advance Coaching T.E.A.M Power❤️Fit Malaysia .
TURUN BERAT BADAN SECARA ONLINE
.
Perkongsian Tip Menarik Berdasarkan pengalaman coach yang dah 12 tahun dalam bidang berkaitan program pengekalan berat , turun berat & kekal Fit
.
🛎perkongsian menu sihat , cara masak dan resepi mudah utk mereka yang baru memulakan program turun berat tanpa berlapar , meal plan lengkap , workout berkesan dan betul, step by step bantuan dari coach dan team support
.
➡️Sesi intake terbaru di buka utk 🏆Transformasi 30 Hari bersama Certified Group Fitness Coach
.
KURUS & Fit - Eat Right Stay Fit with Advance Coaching T.E.A.M Power❤️Fit Malaysia . . 📲http://coachhas.wasap.my/ -0173256869 👆🏻klik link di profile
.

#kurustanpaberlapar #jomkurus #herbalifenutrition #kurus #powerfitkl #passion #eatclean #coachherbalifemalaysia #weightlosschallengeonline #gombak #setapak #diet #coachkurus #nakkurus #herbalifekl #dietkalori #zumbakl #herbalifemalaysia #produkherbalife #cabaranturunberat #jomkurus #kalorimakanan #produkherbalife #personalcoach #testimoniherbalife #hargaherbalife #sayajual #dietkirakalori #ketodiet #dietmacros
User Image beaufe.beauty Posted: Feb 21, 2018 3:37 AM (UTC)

13
0 Normal
Nakkan hasil yg lebih dentam dentum? Dapatkan set floles ni hanya RM127 dapat 3 terus! Supplement beauzkin serta set skincare iaitu face mist, dan juga face wash ✨ Set skincare yg kandungannya organik. Takda masalah nak campur dengan skincare lain 👍
.
Dapatkan sekarang atau masih termenung terkenangkan kulit yg masih huru hara tuuuu. Whatsapp +601140673468 / link on bio 🍓
.
#beaufebeauty #beaufeco #nakcantik #nakputih #supplement #whiteningsupplements #nakkurus #healthylifestyle #healthy #organik #cantik #fitness #detox #glowing #kudapkudapteruscantik #agentperlis #agentkakesah #psp #permatangpauh #codsimpangampat #codseberangjaya #codkedah #codkulim #codpenang #agentwanted #agentpenang
User Image hazneybeautystore Posted: Feb 21, 2018 3:34 AM (UTC)

0 0 Normal
RM45
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
GC X FACTOR™
BERKESAN SEAWAL 3 HARI !!! Memperkenalkan GC X FCTOR™ FAT BURNER produk keluaran Malaysia,
membantu anda menurunkan Berat Badan
Idaman dengan cepat dan berkesan !! KELEBIHAN DAN MANFAAT GC X FACTOR™ FAT BURNER
✔ Membakar lemak degil dengan pantas
✔ Menghalang pembentukan lemak baru
✔ Tak perlu bancuh atau shake, boleh terus minum!
✔ Memperbaiki kualiti tidur (lebih lena)
✔ Membaiki sistem perncernaan dan penghadaman
✔ Badan terasa ringan, cergas bertenaga walaupun kurang makan
✔ Rasa mixed berries yang sangat sedap!
✔ Detox sistem perkumuhan, atasi masalah sembelit
✔ Membantu mencantikkan kulit
✔ Memutih dan menggebukan seluruh badan
✔ Perut kempis, badan bertenaga sepanjang hari
✔ Kaya antioksidan dan meningkatkan antibodi
✔ Mengurangkan selera makan
✔ Meningkatkan metabolisma badan
✔ Mengurangkan kolestrol dan tekanan / stress

ISI KANDUNGAN
> Garcinia Cambogia
> Glutathione
> Habbatussauda
> Guarana
> White Kidney Beans
> Red Ginger
> Green Tea
> Pomegranate
> Gymnema Slyvestre
> Stevia
> Hyaluronic Acid
> L-carnitine
> Ginko Biloba
> Rasberry ketone

CARA PENGAMBILAN/CARA PENGGUNAAN DISARANKAN
✔ Minum 2 sudu setiap pagi, 1 jam sebelum sarapan dan makan malam (2x sehari) untuk tujuan pengurangan berat badan ( guna sudu plastik )
✔ Minum minima 2 liter air kosong sehari
✔ Buat senaman ringkas untuk cepatkan proses bakar lemak
✔ Lebihkan buah-buahan dan sayur-sayuran dalam diet anda
✔ Jauhi sementara makanan segera, berminyak dan bergula semasa
dalam proses penurunan berat badan

#gcxfactor#gcxfactor #gcxfactortestimoni #gcxfactormurah #gcxfactorkurusgebubertenagasihat #gcxfactormurah #dijaminsampai
#gcxtestimoni #gcxkurus #gcxubatkurus
#gcxjuskurus #gcx #gcxfactororiginal #juzfit #gcmax #dtrim #sayanakkurus #ubatkurus #nakkurus #herbalife #sayajual #buanglemak
#juzfitmurah #lemonex #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme #bazarpaknil
User Image mummyinthehouse Posted: Feb 21, 2018 3:34 AM (UTC)

3
0 Normal
KEBAIKAN COLLAGEN POWDER SHAKLEE
. ❤Anti penuaan - mengurangkan kedutan dan liang roma
. ❤Melembap - melembap dan mengurangkan kekeringan kulit
. ❤Mencerah - mencerahkan pigmentasi dan jeragat
. ❤Menegang - menegangkan payudara dan pinggul
. ❤Menyubur - menyuburkan rambut, kulit, kuku
. ❤Meningkatkan Pergerakan - Badan lebih bertenaga dan aktif
. ❤Mengembalikan Keanjalan - Kulit lebih muda bermaya
.

Jom amalkan kolagen sekarang
.
. . 💌sms/whatsapp/telegram 0174636210 .

DELIVERY/COD🚗
AREA KEMAMAN
.

PENGEPOSAN🚚
SELURUH MALAYSIA🌹
.

#shakleeisgreat #shakleekemaman #shaklee #shakleeindependentdistributor #shakleemalaysia #pengedarshaklee #pengedarshakleekemaman #liveamazing #bisnesdarirumah #lokalah #inikalillah #bazaaronline #bazaarpaknil #thebigkahuna #bellaammara #visitmyig #hilangkanjerawat #jerawat #hamil #nakcantik #ubatkurus #slimming #nakkurus #antiaging #awetmuda #antipenuaan #immunebooster #kuatkansistemimun #anaksihat #keephealthyandbeauty
User Image demica.bysyahmimi Posted: Feb 21, 2018 3:34 AM (UTC)

2
0 Normal
ID: DS 0124
.
📌CNY SALE
.
PERHATIAN kepada sesiapa yg nak kurus langsing sebelum raya tahun ni, #Demica sekarang tengah ada promosi.
.
HQ bagi FREE POSTAGE, FREE GIFT, FREE GUIDE serta 4 BONUS FREE yg lain utk anda yg dapatkan #Demica .
.
Apa tunggu lagi?? Nak kurus takleh lambat2, nanti nangis sbb tgk org lain lagi kurus dari kita 😅😪.
.
Cepat Whatsapp 010-9063560 now!💙
.
#DS0124
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
User Image _sitiamira_ Posted: Feb 21, 2018 3:30 AM (UTC)

4
0 Normal
.
🤗 KAKI CANTEQ TEA BY MEDINA
🍭 RM 25.00
🍭 EXC POS
.
🕙 ISNIN - SABTU ( 10PAGI - 10MALAM)
🏠 LOT 1455 , JALAN ORKID LORONG BAHAGIA BATU 1 , 42500 SIJANGKANG , SELANGOR
.
😉 KHASIAT DAN FUNGSI KAKICANTIQ TEA :
.
✔Mengecilkan peha
✔Mengecilkan lengan
✔Mengurangkan air berlebihan dalam badan
✔Melawaskan kencing
✔Mengurangkan selera makan
✔Cepat kenyang
✔1 pack ada 15 sachet
✔1 sachet boleh guna 2 kali
✔Minum pagi sehari sekali
✔Tidak cirit birit
.
#legstea #bymedinadesire #teatoxbymedinadesire #skinnytea #teatox #slimmingtea #tehdetoxmalaysia #ubatkurus #gemuk #nakkurus #slimmingteamurah #slimtea #tehkurus #legsteamurah #legsteamalaysia #medinadesireofficial #teatoxteamalaysia #nakkuruscepat #langsing #ibumenyusu #jomkurus #minumankesihatan #surirumah #medinadesire #ubatkurussgtberkesan #produkmuslim #sihat #kurus #kuruskanbadan
#produkkurus
User Image eishal_beauty Posted: Feb 21, 2018 3:28 AM (UTC)

2
0 Normal
Secret Correa merupakan satu-satunya Losyen Kurus Sejuk Pertama di Asia yang mempunyai Kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia Dan juga Kementerian Kesihatan Brunei.
.
Losyen sangat selamat digunakan oleh semua golongan kerana bahannya yang terkandung adalah bahan berkualiti dan juga semulajadi.
.
Losyen juga bukan sekadar utk kurus malahan sangat bagus utk mencantikkan kulit dan juga melancarkan peredaran darah.
. ✔ Sesuai untuk lelaki dan perempuan
✔ Losyen bercolagen dan multifungsi
✔ Dari baby sampai la ke org tua boleh guna
✔ Sangat sesuai utk hilangkan lemak degil
✔ Hilangkan stretch marks dan eczema
✔ Tiada kesan sampingan
✔ Tidak perlu berlapar
✔ Tidak wajib bersenam
✔ Metabolisma cepat naik
✔ Cepat mencairkan lemak
✔ Dijamin berat badan menurun
✔ Pantas melangsingkan badan dan meruncingkan muka
✔ Lemak mula cair dari dalam
✔ Perut makin mengecil
✔ Berat makin menurun dan Tenaga makin bertambah.
✔ 100% ramuan herba semulajadi
✔Ada KKM dan HALAL JAKIM
✔ Banyak testimoni yg dh berjaya
✔ Menyusu Badan tiada masalah
.
📲Whatsapp 0133698864 untuk detail dan order.
.
.
#sayajual #visitmyig #bazaarpaknil #igbiz #onlineshopping #produkkecantikan #trustedseller #aydajebat #student #tiamosweetheart #tiamosweetheart100hari #zulariffin #syurgayangkedua #cintahatibatu #mypantangbelike #jannanick #sitinordiana #slimmingproduct
#slim #secretcorrea #secretcorreamalaysia #secretcorrealotion #secretcorrealosyenkurussejuk #nakkuruskanbadan #losyenkurus #krimkurus #nakkurus #kurus #produkkurus
User Image saya.dave Posted: Feb 21, 2018 3:28 AM (UTC)

7
0 Normal
ADUH NAK MAKAN MEKDI, KEPCI dan KEK.
.
Kenapa selalu mengidam sesuatu MAKANAN walaupun tidak mengandung?
.
Byk berkaitan dgn zat yg kurang dlm badan anda selain drpd bahan2 msg. Tpi perasan tk, byk yg sya underline dgn color2 tu selalunya makanan yg anda jrg makan, kalo makan pun mesti goreng(cth sayur).
Smpai pisang pun digoreng😑.
.
Anda sbnrnya bole gantikan snek yg tidak sihat dgn kekacang. Tpi ramai lebih ketagih makan kuih dan keropok lekor masa tea time.
.
Pastu rasa nk makan mcm2 tu menjadi2. Dh mcm bela saka dlm perut.
.
Utk elakkan terus bela saka, apakata tambah segenggam sayur-sayuran setiap kali anda makan dan tolak yg bergoreng fokus pd stim, rebus dan bakar saja.. Hasilnya lebih baik
.
#teamsayadave
Coach Dave+60163227430
.
#coachkurusmalaysia #tv9 #astro #jalanjalancarimakan #kirakalori #cutkalori #jomsihat #jomkurus #tipdiet #tipsihat #nakkurus #bakarlemak #turunlemak #nutrisimakro #nutritionforabetterlife #dietatkins #coachkurus #coachdiet #dietmalaysia #komunitisihatmalaysia #dietketosismalaysia #howtoavoidfoodcravings #ketagih
User Image foreverliving.product Posted: Feb 21, 2018 3:25 AM (UTC)

0 0 Normal
80% penyakit dtg dr salur usus, 20% penyaki dtg dr saluran darah ‼️‼️
.
KELEBIHAN aloe vera gel :
🚀Detok - perkumuhan dari tubuh yg menyebabkan pelbagai penyakit
🚀Aloe vera bersifat pemulihan utk kulit & luka dalaman
🚀Untuk baik pulih elastik & kolagen pada tubuh
🚀Untuk mengekalkan berat badan yg sihat
🚀Untuk penyembuhan lebih cepat
🚀Untuk menyokong & mengalakkan fungsi sistem ketahanan tubuh
🚀Untuk membekalkan vitamin semulajadi & meningkatkan tahap tenaga
.
.
Forever Arctic Sea ni adalah softgel campuran Minyak Ikan (Omega 3) dan Minyak Zaitun (Omega 9) yang telah dipatenkan/dihakcipta oleh Syarikat Forever Living. Jadi anda tidak akan dapat jumpa satu produk pun di pasaran luar sana yang ada campuran Omega 3 dan Omega 9 dalam satu softgel. Dan yang paling penting juga, ia mempunyai Vitamin E yang baik untuk kulit dan bebas mercury.

KELEBIHAN Forever Arctic Sea (minyak ikan) :
.
✈️Melancarkan saluran darah.
✈️Mencegah kolestrol jahat (LDL) pada saluran darah.
✈️Menurunkan berat badan.
✈️Orang yang menghadapi sakit jantung.
✈️Orang yang mengalami strok.
✈️Orang yang mengalami tekanan darah tinggi.
✈️Meninggikan tahap kecerdasan otak.
✈️Mencantikkan kulit .
.
Pm for more details 01128029718-Aisyah 📱📱
.

#aloevera #aloeveragel #aloeveraforever #foreverlivingmalaysia #zrbeauty #minyakikan #arcticsea #arcticseaforever #detoks #cuciusus #nakkurus #aloeveragelmalaysia #igshop #baazaronline #letscantik #makanansunnah #codkl #instagram #instafamous #instapic #instadaily #focus #instagood
User Image browneyes_enterprise Posted: Feb 21, 2018 3:24 AM (UTC)

6
0 Normal
Alhamdulillah !!! Adik ni baru consume 1 MINGGU dah lose 4KG dari 94KG kepada 90KG.!👍💪💪😚
.
Sebelum ni adik ni sakit then kena masuk wad, lepas keluar je wad masa tu mmg tak control makan langsung sampai berat naik mencanak-canak 😩. Nasib baik ada #Demica sebagai penyelamat.
.
Korang ada masalah selera makan takleh nak control? Okay jgn risau sbb #Demica ada utk korang capai target 👏🏻.
.
.
HARGA MAMPU MILIK ! ! ! DAPATKAN SEGERA ! SPECIAL OFFER ! ! 🆓 FREE FREEE 7 PERKARA YG BERNILAI RM400 UTK 100 ORG PEMBELI YG TERRRAWAL ! ! ! 😱😰🤗.
.
.
Sape cepat dia dapat! Harga pastinya mampu milik, jimat & berbaloi2.
.
Berminat?
Sila komen NAK atau utk fast respons terus Whatsapp ke 601113013530 .Malas sangat nak save no?Boleh terus tekan link kt bio okay😉
.
#kevinzahri #programkurus #produkkurus
#sayajual #demica #sayajualdemica  #demicatestimoni #demicaubatkurus #supplementkurus #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #ubatkurus #produkkurus #byliyanasyf #like4like #cabarankurus #fitmalaysia #drazizanosman #teamliyanasyf
#malaysia

Hashtags found on this page