Toggle navigation

#nakkurus681,203 POSTS

Post Content
User Image qurose_slimmyou Posted: Dec 13, 2017 5:09 PM (UTC)

1
0 Normal
Nak kurus tapi masih tak jumpa slimming product yang sesuai??
.
Uols jangan risau, sis akan jadi coach uols & guide uols sampai capai target❤️💃🏻.
.
Nak dapatkan info lanjut mengenai #Qurose??
Jom Whatsapp 011-23437256 NOW!!
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
User Image qurose_slimmyou Posted: Dec 13, 2017 5:09 PM (UTC)

0 0 Normal
Nak kurus tapi masih tak jumpa slimming product yang sesuai??
.
Uols jangan risau, sis akan jadi coach uols & guide uols sampai capai target❤️💃🏻.
.
Nak dapatkan info lanjut mengenai #Qurose??
Jom Whatsapp 011-23437256 NOW!!
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
User Image qurose_slimmyou Posted: Dec 13, 2017 5:09 PM (UTC)

0 0 Normal
Nak kurus tapi masih tak jumpa slimming product yang sesuai??
.
Uols jangan risau, sis akan jadi coach uols & guide uols sampai capai target❤️💃🏻.
.
Nak dapatkan info lanjut mengenai #Qurose??
Jom Whatsapp 011-23437256 NOW!!
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
User Image qurose_slimmyou Posted: Dec 13, 2017 5:06 PM (UTC)

0 0 Normal
Uols nak tahu apa rahsia Ladyboss Syahmimi Beauty kekal langsing ramping lawaaa macam ni even dah ada anak??😍
.
Of course la consume #Qurose uols! Pergi mana2 pon tetap bawa Qurose sekali tauu.
.
KELEBIHAN QUROSE
✅Tak perlu DIET KETAT
✅Tiada kesan gemuk selepas berhenti.
✅Lemak yg terkumpul CEPAT hilang.
✅Lemak bertukar kepada tenaga.
✅Tiada cirit birit.
✅100% ekstrak buah-buahan.
.
Sesuai sangat untuk sesiapa yang takde masa nak bersenam, bersukan dan tak suka diet.😘
NAK KURUS JUGAK????
.
Jom Whatsapp 011-23437256 utk dapatkan Qurose ni.
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
User Image qurose_slimmyou Posted: Dec 13, 2017 5:06 PM (UTC)

0 0 Normal
Hi everyone ! Korang nak kurangkan berat badan tak? QuRose boleh bantu bakar lemak secara berkesan, cepat dan meningkatkan metabolisme badan.
.
Bagi ada masalah lemak pada pinggang, perut , peha dan bawah lengan korang boleh consume QuRose taw!
.
Alhamdulillah belum habis satu botol ni pon Jaja dah berjaya kurangkan 2kg taw! Jom dapatkan QuRose sekarang 🌹.
.
Whatsapp admin 011-23437256 .
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
User Image qurose_slimmyou Posted: Dec 13, 2017 5:02 PM (UTC)

3
1 Normal
Hello uolss ☺️. Alangkah gumbiranyaaa hati ni baru dua minggu consume #Qurose dah lose 7KG. Dah takde masalah nak pakai seluar uolss 💃🏻. Makin hari makin ramai yang berjaya kurus dengan Qurose. Thanks uols yang sudi cuba Qurose & share testimoni kepada kami.
.
Ada lagi nak cuba Qurose?? Mungkin lepas ni uols pulak berjaya kurus & dapatkan berat idaman masing2..😍
.
Whatsapp 011-23437256 now!
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
User Image qurose_slimmyou Posted: Dec 13, 2017 5:02 PM (UTC)

1
0 Normal
Alhamdulillah berat turun 3KG!
.
Uols kalau nak berat badan cepat turun kena lah rajin2 exercise tau utk boost metabolism supaya makanan yg kita makan tu lagi cepat dihadam. Klu konsisten consume #Qurose In shaa Allah lemak2 tepu tu akan lariii 💁🏻💕.
.
Sape nak sis guide sampai capai berat idaman??
Whatsapp 011-23437256 NOW!
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
User Image qurose_slimmyou Posted: Dec 13, 2017 5:01 PM (UTC)

1
0 Normal
Hello3..jom baca testimoni adik ni. Baju lama size XS dah boleh pakai macam zaman selim melim dulu! Untungnyaaa..
.
Tak susah pn nak dapatkan size S atau XS. Hanya perlu minum segelas #Qurose & ikut tips yg sis bg dekat uols.
.
Sape nak sis bantu sampai kurus??
Whatsapp 011-23437256 !
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
User Image _pewiit.skincare_ Posted: Dec 13, 2017 5:01 PM (UTC)

4
0 Normal
Alhamdulilah... makin ramai yang yakin degan produk pewiit 5in1 dan paling best foundation bb cream ramai yg dh cube...RM5 JE TAW !! nk thu ?? direct di whtsap sy...
.
Kalau nak, kena order cepat tau! Sebab FREE GIFT nie sgt terhad.
.
Bagi 99 orang pertama, anda akan dapat percuma:
✔ Free Postage
✔ Pellavina toner facial collagen (125ml) (RM38)
✔ FREE Pellavina Liquid Lipstick Matte (RM41)
✔ FREE 4 Masker shiseido
.
Kami nak bagi harga DISKAUN!!
▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼
📱📱whatsapp 0169313439
📱📱whatsapp 0169313439
📱📱whatsapp 0169313439
.
.
#kencingmanis
#nakkurus
#kusam
#jeragat
#kulitkering
#uia
#kulitberminyak
#kulitputih
#kecantikan
#bebasjerawat
#kulitcerah
#kulitsensitif
#kulitbersih
#gebu
#putihgebu
#kulitkusam
#kulitcantik
#jerawathilang
#parutjerawat
#tradisional
#poslaju
User Image dms360_dermax_superskin Posted: Dec 13, 2017 4:56 PM (UTC)

0 0 Normal
.
Lewat petang pun masih panas menusuk kalbu 😫 .
.
Lepas tu, sangkut pulak dalam traffic jam. Aircond kereta pun dah tak sejuk macam kat London lagi .
.
Sebab tu Daien suka suggest, kalau nak pakai serum tu cari yang ada bahan aktif Asid Hyaluronik. Panas berpeluh pun kulit muka masih menten moist lembab. Orang pun hairan tengok, kulit muka dia ni pakai apa .
.
Orang lain berpeluh mekap hancur, tapi kita masih senyum lebar macam crush idaman masuk meminang. Cia cia ciaaa 😍😍 .
.
#dms360dermaxsuperskin #skinglowing #nakcantik #nakkurus #dms360HQ #marykay #skincare #bazaarpaknil #jubahmuslimah #testimoniskincare #kulitcantik #DMS360_Selangor #furaiha #kekaboo #masalahkulit #kulitgebu #jsd #jeragat #berbaloi #DMS360_COD_KL_Selangor #tipskulitcantik #blouse #tati #shawl #muslimah #serumvitaminc #DMS360_KL #kosmetik #medispa #jerawat
User Image qurose_slimmyou Posted: Dec 13, 2017 4:56 PM (UTC)

7
0 Normal
APA ITU QUROSE ?🌹
.
🎀 QUROSE ADALAH SEJENIS SERBUK YANG BOLEH DIKEMAM DAN DIBANCUH
🎀 SESUAI UTK LELAKI DAN WANITA
🎀 SESUAI UTK IBU MENYUSU
🎀 FUNGSI QUROSE MEMBUANG LEMAK DENGAN CEPAT TANPA SENAMAN DAN DIET
🎀 BUKAN FAT BURNER DAN BUKAN PELAWAS
🎀 SELAMAT DAN HALAL
.
Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi????
.
SIS JANJI AKAN BANTU KORANG SAMPAI KURUS.
.
BUKAN FAT BURNER
BUKAN PELAWAS
.
FREE TIPS
SIS AKAN GUIDE SAMPAI KORANG KURUS !
.
UTK PERTANYAAN/ ORDER WHATSAPP #QUROSE KE 011-23437256 .
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
AZAM KURUS TAHUN BARU 🔥🔥
.
Sempena Awal Tahun Baru yang bakal menjelang, saya nak SHARE 4 TIPS macam mana coachee saya turun 26kg tanpa lapar.
.
Kalau korang dulu pernah de NIAT NAK KURUS SEBELUM NI tapi tak pernah capai Target atau Ideal Weight korang, sis bole reply SAYA NAK kat komen bawah. 🙋🏻‍♀️
.
.
Nak tag ✅ member-member korang yang tengah on diet pun bole. 😉
.
.
.
.
#yesyoucan
#slimnfitladies
#cabarankurusonline .
Coach Aisyah,
+6013-3870308.
.
#coachaisyah #nakkurus #tipskurus #gayahidupsihat #azamkurus2018 #slim2018 #fashionvalet #neelofa #nakbebel #fitmommy #bajutunang #tudungariani
User Image dms360_dermax_superskin Posted: Dec 13, 2017 4:54 PM (UTC)

0 0 Normal
.
CURE YOUR EYEBAG ! .
.
Hujung tahun ni memang Daien punya mata ni memang susah sangat nak lelap. Kerja + bisnes memang consume time. Tak nak lelap dah satu hal, eyebag besar penumbuk dah satu hal. Kalau tunjuk naked face ni mahu orang terkejut ! .
.
Amboi, ingat hantu Mak Limah ke ?! .
.
Yes ! tak kesah orang nak cakap apa pun, sebab Daien dah pakai serum ! dap dap bawah mata sebelum tidur, syok ! .
.
"Serum Lets Glow boleh rawat eyebag ke ?" .
.
Boleh awak. Sebelum dap dap bawah mata, letak serum tu dalam peti ais dulu kasi sejuk. Nanti bawak keluar then tepek je, pap ! .
.
#dms360dermaxsuperskin #skinglowing #nakcantik #nakkurus #dms360HQ #marykay #skincare #bazaarpaknil #jubahmuslimah #testimoniskincare #kulitcantik #DMS360_Selangor #furaiha #kekaboo #masalahkulit #kulitgebu #jsd #jeragat #berbaloi #DMS360_COD_KL_Selangor #tipskulitcantik #blouse #tati #shawl #muslimah #serumvitaminc #DMS360_KL #kosmetik #medispa #jerawat
User Image cocoslimming_hq Posted: Dec 13, 2017 4:53 PM (UTC)

3
0 Normal
.
.
BODYDREAM COCO S

s̄wạs̄dī💋 .
.
Have a good day.Dont forget to start your day with #bodydream
.
.
1 Sachet Bodydream = Burn 5kg of Fat
.
.

WHATSAPP: 01136060818
.
FREE GIFT :Yes
.
FREE POSTAGE :Yes .
MONDAY TO FRIDAY EXCEPT PUBLIC HOLIDAY
.
.

#bodydream
#bodydreamkanada
#bodydreamcocos
#bodygoals
#cocos
#fibermax
#slimming

#PerutKempis
#kuruscantik
#kurusCepat
#supplementkurus
#turunberatbadan
#kurustanpapantang

#jomkurus
#jomsihat
#nakkurus
#bakarlemak
#ubatkurus
#cuciusus
#detox

#bazaarpaknil
#sayajual
#MisiKurusSihat
User Image dms360_dermax_superskin Posted: Dec 13, 2017 4:50 PM (UTC)

0 0 Normal
.
Pernah tak bila beli foundation, lepas pakai kat rumah tetiba rasa macam tersalah beli. Last², guna sekali tu je 😫 .
.
Actually, nak beli foundation ni agak tricky. Tapi, boleh cuba 3 tips simple ni bila nak pilih foundation yang sesuai : .
.
1️⃣ Tengok warna pembuluh darah.
Yes, betul tu. Warna pembuluh darah tu boleh tentukan warna undertone kulit awak. Warna ungu kebiruan untuk undertone cool. Warna hijau untuk undertone warm dan kalau ada both maknanya undertone neutral .
.
2️⃣ Cuba foundation di rahang. Mesti ramai yang calit foundation kat tapak tangan bahagian atas kan ? Salah tu. Patutnya test di bahagian rahang sebab warna kulit adalah paling tepat di rahang awak .
.
3️⃣ Coverage yang tepat.
Untuk full coverage awak boleh pakai foundation jenis krim. Kalau untuk daily used, boleh cuba BB/CC Cream .
.
4️⃣ Jenis kulit.
Untuk kulit berminyak, elak pakai foundation jenis oil based. Kulit kering pulak digalakkan pakai jenis water based .
.
So, senang je kan nak pilih ? Oh, paling penting pilih foundation yang tak lari dengan warna badan tu. Nanti tak de lah orang cakap "Eee, muka lain..tangan lainnnn" .
.
Tak ke sentap nanti ?
.
#dms360dermaxsuperskin #skinglowing #nakcantik #nakkurus #dms360HQ #marykay #skincare #bazaarpaknil #jubahmuslimah #testimoniskincare #kulitcantik #DMS360_Selangor #furaiha #kekaboo #masalahkulit #kulitgebu #jsd #jeragat #berbaloi #DMS360_COD_KL_Selangor #tipskulitcantik #blouse #tati #shawl #muslimah #serumvitaminc #DMS360_KL #kosmetik #medispa #jerawat
User Image qurose_slimmyou Posted: Dec 13, 2017 4:49 PM (UTC)

9
1 Normal
RAHSIA ZULIN AZIZ KURUS!!😱
.
QUROSE merupakan penyelesaian kepada sesiapa sahaja yg mempunyai masalah berat badan dan lemak berlebihan.
.
Tidak perlu diet ketat malah lemak bertukar kepada tenaga. 100% estrak buah-buahan. Rasanya masam2 manis macam minum air ribena je 🍇.
.
Berminat???
Whatsapp admin 011-23437256 NOW!
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus