Toggle navigation

#nak172,863 POSTS

Post Content
User Image atta_ketut Posted: Dec 13, 2017 12:39 PM (UTC)

4
0 Normal
Ape kerek kerek ngejohang??? #nak ngenceh!!! Betul betul 🤣
User Image onesz_beauty Posted: Dec 13, 2017 12:11 PM (UTC)
10
0 Normal
Saje nak menjamu mata dengan makanan.
Agak2 dapat makan bila lah nie.
.
#ummi #yang #nak #makan #ker #anak #ummi #yang #nak #nie.
User Image pandu_hlx Posted: Dec 13, 2017 12:09 PM (UTC)

13
0 Juno
sejatinya lelaki kerja keras, karna ia sadar, bahwa dia sedang membahagiakan 2 ibu, ibunya, dan ibu dari anak"nya kelak nanti 😊😊💨 #lovemom
#engkaulelakikelaksendiri
#nak
User Image hannahsinspo Posted: Dec 13, 2017 11:59 AM (UTC)
9
1 Normal
A big haircut for Ashleigh! Swipe for before pic 👈🏼 Shortening her length and adding some layers instantly gave her hair so much body and movement and with her natural wave it will sit nicely without her having to do much to it! 😍☺️💇🏽 #hairtransformation #haircut #lovewhatyoudo #keune #nak
User Image hairbyclairebear Posted: Dec 13, 2017 11:35 AM (UTC)

21
1 Normal
It was a blonde kind of a day! 💁🏼 Love this fresh colour on this babe for Christmas 🎅🏼
User Image hairon55 Posted: Dec 13, 2017 11:37 AM (UTC)

4
1 Clarendon
Just getting spoilt by my beautiful clients! Love my job and the people I get to spend my work days with 🙌🏼 💖
.
.
.
.
#HairOn55 #HomeHairStudio #PortlandSalon #NAK #NAKHair #OnlyAHairDresserKnows #HairStylist #HairGaols #BeautifulHair #HairProducts #HairCare #ClientLove #Gifts @melsajoy you beautiful human 💓
User Image hajar6367 Posted: Dec 13, 2017 10:57 AM (UTC)

12
0 Normal
INDAHNYA BIZ BERJEMAAH😘😘 Tengok2 jam, adoiii lewat dah ni😲
Nasib la PA (adik bongsu) ada..
cuti2 sekolah ni,berkepit la ngan akak dia ni😜

Dok jauh pakai jerit2 ja😂
Minta adik susun2 barang ikut nama
Hajar busy agihkan katalog & booklet skli list kan stok

Sekali habis susun
Adik hajar cakap apa??
'Sekejap je sampai bnyk2 dah kosong balik rak'
Tak duduk lama, masuk je keluar balik😂😂 Mau tau la adik syg oiii...
Biz akak kamu ni bukan biz simpan brg dok bwh katil tau!! Tahniah syg2 Siti Hawa Le'sanda
Linda Qaisara
Nurul Fadilah Merul
Nor Hidayah Samsir

Katalog, Body Wash & freegift untk newbie pun dah ready😘

Yang meroket awl2 bulan pun tahniah
Katanya adalagi nak order stok ye😍
Iera Azira
Liza Yus
Aida Amer
Semoga bizpartner semua dimurahkan lagi rezeki & dapat bonus gemokk 10hb nnti..Aminn

Ok DONE asing2 kan produk anak2 buah yg nak
Adalagi masukkan je,STOK kan berlambak lagi dekat kampung😘
Ada yg nak selit produk hot ni??
Boleh jumpa hajar skli esok diGERIK
Whasap je hajar tau

Jom siap2 baju plk nak bermalam dikampung
Yg mana nak produk,
Nak join ahli dengan hajar
Whsap je hajar tau 0135349566

#NAK HARGA MURAH PM CEPAT2!!
#projekSTG projekMEMBELIIMPIAN
#siPenjualKopiNakpKOREA

Hashtags found on this page