Toggle navigation

#mushroomsoup99,831 POSTS

Post Content
I ate pasta🍝for dinner and maybe i will make mushroom soup & coffee☕️for late night snack.I'm listening to Charli Xcx Boys💙these days because the song is freakin unique💭 for me like it has mario collect coins sound😂.Also i will be stay awake till the morning tomorrow🌆to study📚.
//
.
.
.
#bts #btskimtaehyung #kimtaehyung #taehyung #taetae #v #btsarmy #pasta #spaghetti #dinner #latenightsnack #mushroomsoup #finalexam #exam #notes #study #studying #morning #night #goodnight #charlixcx #boys #mario #unique #addicted #coffee
⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️
MANTAR ÇORBASI
▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️ 15 adet küçük kültür mantarı
1 yemek kaşığı tereyağı
1 küçük soğan (ince doğranmış)
1 su bardağı kemik suyu/etsuyu veya sebze suyu
1 su bardağı süt
2 tepeleme yemek kaşığı kavrulmuş un
Yeteri kadar kaynar su
Tuz, karabiber
▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️
Tereyağını tencereye alıp eritelim, soğanı ekleyip hafifçe kavuralım, mantarları da ikiye bölüp ince doğrayalım, bunları da ekleyip hafif kavuralım, kemik/et veya sebze suyu, ne kullanıyorsak bunu ekleyip kaynatalım, ayrı bir kapta süt ve unu karıştırıp çırpalım, yavaş yavaş kaynayan çorbaya karıştırarak ekleyelim ve karıştırarak kaynatalım. Kaynar su ile kıvamını ayarlayıp, tuzunu karabiberini ekleyip tencerenin altını kapatalım. İnce doğranmış maydonoz, acıbiber vs ile servis edelim.
🌺 afiyetle
#yuxkitchen #sağlıklıbeslenme #yuxsağlıklımutfak #yemekrium #mantarçorbası #onlinetarifler #champignonsoep #mushroomsoup #tencereyemeğim
Idealny zestaw na jesień - grzyby i kasza
a konkretnie zupa grzybowa z kaszą
🍃🍂🍁 #autumn
#soup #🍲 #mushroomsoup #🍄 #mushrooms #groats #barleygroats
#behealthy #befit #instafood
Arghhhhhhh‼
Esok HARI JADI orang tersayang❓
Mana nak cari tempat yang ada pakej lengkap❓
Yang sediakan semuanya dari A to Z❓
Tempat yang datang-datang terus duduk dan makan je❓
Lepastu dah siap terus balik❓
.
.
.
Jom ke Billionaires Concept Cuisine‼
Harga Murah ‼
Servis Tiptop ‼
Makanan lazat‼
Jangan buang masa ‼
Jangan pening nak fikir kat mana lagi ❓
.
.
.
Jom Call Sekarang ⁉
📱En Fiq 013 201 8282
wasap.my/60132018282
.
.
#foodselfie
#foodblogger
#foodnetwork
#foodvendor
#halalfood
#family
#cappucino
#foodie
#latteartist
#hungrygowhere
#qualitime
#dinnertime
#juice
#halalfood
#latte
#pastalover
#mushroomsoup
#visitmelaka
#Billionaires
Happy Birthday to you!! 🎉Tiada yang lebih indah dalam hidup selain kita berusaha untuk membahagiakan orang tersayang kita kan? ❤

Jom buat suprise raikan hari istimewa untuk orang tersayang anda hanya di Billionaires.
We will made your Awesome day 💑 🚗 Jom ke Billionaires Concept Cuisine ❗

No 8-1, Jalan Lagenda 6,
Taman 1 Lagenda,
75400 Melaka.

Sebarang pertanyaan atau tempahan boleh hubungi: 📱En Fiq 013 201 8282
wasap.my/60132018282

#foodselfie
#foodblogger
#foodnetwork
#foodvendor
#halalfood
#family
#cappucino
#foodie
#latteartist
#hungrygowhere
#qualitime
#dinnertime
#juice
#halalfood
#latte
#pastalover
#mushroomsoup
#visitmelaka
#billionairestyle
Setiap senyuman yang terukir pasti menyimpan seribu makna yang manis untuk dikenang. 💕 Jom Jadikan Billionaires Concept Cuisine sebagai tempat untuk meluangkan masa anda bersama orang tersayang❤❤ Memang terasa lah nikmat bila makan dekat sini !
Jom semua, kita ke Billionaires Concept Cuisine ! 😊
Cipta kenangan yang indah anda disini bersama tersayang😍😍 Sebarang pertanyaan atau tempahan, sila hubungi atau whatsapp Encik Fiq 013 2018282
Kami bagi THE BEST 😍 untuk pelanggan kami 👍👍 #foodselfie
#foodblogger
#foodnetwork
#foodvendor
#halalfood
#family
#cappucino
#foodie
#latteartist
#hungrygowhere
#qualitime
#dinnertime
#juice
#halalfood
#latte
#pastalover
#mushroomsoup
#visitmelaka
#Billionaires
Surprise birthday party?
For your love?
Family?
Wife?
Husband?

Lets and come on go to Billionaires !
Make a reservation now !
We can help you to plan your beautiful suprises for your loving person 💛💛 Pada yang masih belum datang, jom serbu Billionaires sekarang ‼

So tunggu apa lagi❓
Jom bawa kawan-kawan dan keluarga tercinta anda lepak di BILLIONAIRES CONCEPT CUISINE.‼ 🚗 Jom ke Billionaires Concept Cuisine ❗

No 8-1, Jalan Lagenda 6,
Taman 1 Lagenda,
75400 Melaka.

Sebarang pertanyaan atau tempahan boleh hubungi: 📱En Fiq 013 201 8282
wasap.my/60132018282

#foodselfie
#foodblogger
#foodnetwork
#foodvendor
#halalfood
#family
#cappucino
#foodie
#latteartist
#hungrygowhere
#qualitime
#dinnertime
#juice
#halalfood
#latte
#pastalover
#mushroomsoup
#visitmelaka
#Billionaires
Good Morning uollss❤
Haaa. Ada yang plan nak ke mana hari ni?
Billionaires nak bagitahu uolls ni, kalau rasa perut lapar, boleh lah singgah Billionaires Concept Cusine
Hari ni " WE ARE OPEN " !

Beroperasi seperti biasa ❤
Bermula pukul 12pm sehingga 12am untuk setiap hari kecuali pada hari Jumaat kami beroperasi beemula pukul 4pm sehingga 12am sahaja 😍

Jom ke Billionaires Concept Cuisine ❤
No 8-1, Jalan Lagenda 6,
Taman 1 Lagenda,
75400 Melaka.

Sebarang pertanyaan atau tempahan boleh hubungi: 📲 En Fiq 013 201 8282

#foodselfie
#foodblogger
#foodnetwork
#foodvendor
#halalfood
#family
#cappucino
#foodie
#latteartist
#hungrygowhere
#qualitime
#dinnertime
#juice
#halalfood
#latte
#pastalover
#mushroomsoup
#visitmelaka
#Billionaires
Happy Birthday 💕

May your day full with joyful and love 😊

Thanks for coming Billionaires and share your great moment here with us. Pleasure come again 😍😘
We always waiting you all here 😊

Let's join us at Billionaires Concept Cuisine😎

Any inquiry?
Just call or WhatsApp En Fiq 013 201 8282

#foodselfie
#foodblogger
#foodnetwork
#foodvendor
#halalfood
#family
#cappucino
#foodie
#latteartist
#hungrygowhere
#qualitime
#dinnertime
#juice
#halalfood
#latte
#pastalover
#mushroomsoup
#visitmelaka
#Billionaires
Kedai beroperasi 4ptg sampai 12mlm. Ni antara menu2 kami yg tgh hot!!!, Nak COD pun boleh, COD bermula pada pukul 8mlm sampai 11.30mlm sahaja!! Untuk pertanyaan COD boleh ws ke 012 988 5227!! Jemput hadir!! #streetcafe #7sinatra #nasilemak #nasiminyak #paugoreng #western #utc #kuantan #hotdog #sinatrafamily #streetcafe #foodbusker #food #coffee #rootbeerfloat #chickenchop #chickengrill #murah #dinner #barberlife #7sinatracafe #darulmakmur #cheesecake #meatball #mushroomsoup
X tahu sapa yang mengidam nie...
.
Dema kata daging ketol kot nie sedapp... mkn pown x hbis niee..
.
#cutibro #makanpuas #jalanjalancarimakan #meatball #mushroomsoup

Hashtags found on this page