Toggle navigation

#mudface42,364 POSTS

Post Content
User Image hanamiraempire Posted: Nov 17, 2017 5:18 PM (UTC)
4
2 Normal
READY STOCK!! RAMAI DOK TANYA ADA DAK SPEC MACAM BELLAZ. NI READY STOCK DAH. PALING HOT WARNA PINK!! SEMUA AVAILABLE EXCEPT BLUE AND RED. COD GIANT SG PETANI. .
WHATSAPP FOR ORDER +6010-3636081 or klik link http://www.wasap.my/60103636081
.
#cpg #hannisgreencoffee #syma #lesanda #hudabeauty #kcolly #susukambingkurmamadu #amirna #amirna #ridzkin #dianz #okaya #glitter #perlacoffee #vevioustrial #bellaz #ridzkin #dyxy #kylie #beevenom #amirna #nars #glitter #riffa #honeyglowsoap #lemonex #rosetyara #mudface #lemonexadvance #jamunenek #yarra #glamrose #oneminutemiraclefoundation
User Image hanamiraempire Posted: Nov 17, 2017 5:02 PM (UTC)
6
1 Normal
KASH KREMI BY RIDZSKIN COSMETIC
.
Apa tu kash kremi?
Kash kremi bermaksud EYEBROW CREAM dlm Bahasa turkish.
KASH KREMI BY RIDZSKIN mempunyai 1 code sahaja warna kesukaan mua bellaz iaitu MEDIUM BROWN.
Untuk pengetahuan semua eyebrow gel ni salah satu favourite mua proffesional untuk lukis kening sebab lagi mudah untuk memiliki kening yang kemas dan cantik .
.
WHATSAPP FOR ORDER +6010-3636081 or klik link http://www.wasap.my/60103636081
.
#cpg #hannisgreencoffee #syma #lesanda #hudabeauty #kcolly #susukambingkurmamadu #amirna #amirna #ridzkin #dianz #okaya #glitter #perlacoffee #vevioustrial #bellaz #ridzkin #dyxy #kylie #beevenom #amirna #nars #glitter #riffa #honeyglowsoap #lemonex #rosetyara #mudface #lemonexadvance #jamunenek #yarra #glamrose #oneminutemiraclefoundation
User Image deq_nolly Posted: Nov 17, 2017 3:17 PM (UTC)
4
0 Normal
Bila bini b'masker .. Laki pn ikot skli ... #mudface...
User Image cantiklawwabeautystore Posted: Nov 17, 2017 2:31 PM (UTC)
0 0 Normal
KULIT NAMPAK BERMINYAK+KUSAM+LEBAM???
.
MUD FACE EXCLUSIVE Boleh Membantu Anda Mengatasi Masalah Kulit Seperti...
.
😱 Jerawat
😱 Jeragat
😱 Whitehead
😱 Blackhead
😱 Kulit Kusam
😱 Kulit Berminyak
😱 Pudarkan Parut Jerawat
😱 Tona kulit tidak sekata 🎈 Kelebihan Stay Natural Mud Face 🎈 .
🌻 walaupun baru sekali korang pakai dimuka terasa kesannya
🌻 Jerawat pada kulit muka semakin mengecut
🌻 Blackhead, whitehead & dagu berlapis makin lama makin hilang! 🌻 Bukan saja baik utk kecantikan kulit, Mud face juga boleh kecilkan
pipi & buat dagu anda lebih runcing dan cantik terbentuk.
🌻 Kulit menjadi sekata dan selembut bayi, korang boleh say bye bye to
kulit kusam!
🌻 Mud Face juga boleh dijadikan sebagai night cream masker.Selepas
bangun tidur,cuci muka sehingga bersih
.
.
💐 💐 Stay Natural Mud Face 💐 💐
.
🌸 100% Natural
🌸 Sangat Berkesan
🌸 Harga Berpatutan
🌸 Mudah digunakan
🌸 Tiada Pengelupasan
🌸 Tiada Kesan Sampingan
🌸 Jimat (Sebotol Tahan 3-4Bulan)
🌸 Lulus KKM : NOT150601394K 🎈 🎈 CARA GUNA STAY NATURAL MUD FACE 🎈 🎈
.
🌻 Gunakan 2-3 Kali Seminggu
🌻 Pastikan muka dalam keadaan bersih & kering
🌻 Calit sedikit Mud Face kemudian sapukan secara nipis & rata pada kulit
🌻 Biarkan kering selama 20-30 minit kemudian cuci seperti biasa
🌻 Boleh digunakan pada bila-bila masa pagi atau malam
.
🌹 Mud Face boleh juga dijadikan sebagai night masker
🌹 Cuma Perlu sapu tipis-tipis
🌹 Selepas bangun tidur,cuci muka sehingga bersih.
.
RM40
KOSPOS:
+RM8SM
+RM12SBH/SRWK
.
❤HARGA TAK TERMASUK POS
❤POSTAGE EVERYDAY
❤FAST SERVICE
❤READY STOCK!
❤TRUSTED SELLER
❤100% ORIGINAL
❤FREEGIFT FOR EVERY PURCHASED

ORDER 📲 WHATSAPP +6017-3441378
.
#Mudface #mudfacemurah #staynaturalmudface #staynaturalmudfacemurah
#staynaturalmudface3in1
#staynaturalmudface3in1murah
#mudface3in1murah
#mudface3in
#MudfaceExclusive #MudfaceExclusiveMurah
#staynaturalmudfaceExclusive
#staynaturalmudfaceExclusivemurah
User Image hanamiraempire Posted: Nov 17, 2017 1:40 PM (UTC)
4
0 Normal
Lpstik hat bellaz selalu dok pakai sambil ngap ayam mcd tu brand ni la. Ridzkin lipmatte. Warna memang tak keluaq kalau mkn. Boleh tgk live bellaz. Ni kod warna yg ada. Semua cantik2. kod yg ada:
❤COMMERCE
❤DOUBLE LADY
❤LOUVRE
❤TURKESTANICA
❤ANGELIQUE
❤BELLAZ
❤LINIFOLIA
❤FUSILIER
❤ ESCAPE
❤ MENTON
.
ready stock noh. .
WHATSAPP FOR ORDER +6010-3636081 or klik link http://www.wasap.my/60103636081
Nama:
Alamat:
Phone no:
Order:
.
#cpg #hannisgreencoffee #riffa #alaska #lesanda #hudabeauty #cubremi #susukambingkurmamadu #amirna #yarra #ridzkin #dianz #okaya #olicandy #glitter #perlacoffee #perla #dyxy #kylie #beevenom #amirna #nars #glitter #gambiremas #honeyglowsoap #lemonex #rosetyara #mudface #lemonexadvance #jamunenek #aurawhite #moeder
User Image effatihahhq Posted: Nov 17, 2017 1:31 PM (UTC)
4
0 Normal
www.effatihah.com
.
KISS BEAUTY BLACK MASK GOLD
.
💎💎💎💎💎💎
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
🌀 Boleh menghilangkan blackhead dan whitehead
🌀 Menegangkan kulit wajah
.
💎💎💎💎💎💎💎
.
CARA PENGGUNAAN
.
🌀 Sapu pada tempat yang ada blackhead atau whitehead @ boleh sapu seluruh wajah
🌀 Biarkan sehingga kering kemudian tarik perlahan2
🌀 Bilas dengan air bersih
.
💎💎💎💎💎💎💎
.
Whatsapp dengan klik link di bawah:
🌀 http://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
🌀 http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
🌀 http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor
.
💎💎💎💎💎💎
.
#kissbeautyblackmaskgold#blackmaskgold#blackmaskgoldmurah#blackmaskborong#blackmaskborongmurah#shishedo#blackheadmask#eggwhite#mudface#24kgoldmask#igkosmetikmurah#eyemask#vietnammask#effatihah#kosmetikmurahborong#kosmetikmurah#kosmetikborong#bazarpaknil#sayajualmurah
User Image hanamiraempire Posted: Nov 17, 2017 11:46 AM (UTC)
5
0 Normal
PUNYA LA LAJU SOLD OUT TINGGAL NI JA. LATEST STOCK AVAILABLE!! DUCHESS CPG !! SAPA YG DOK TERAGAK DOK PIKIAQ XABEH2 HARAPNYA ESOK LUSA AMPA TAK MENYESAI TAU. RAMAI BEKENAN NI. NAK MERISIK BOLEH WHATSAPP CEPAT SEBELUM DIPINANG ORANG. DAH ABEH GIGIT JARI. 😝
.
WHATSAPP FOR ORDER +6010-3636081 or klik link http://www.wasap.my/60103636081
.
#cpg #hannisgreencoffee #syma #lesanda #hudabeauty #kcolly #susukambingkurmamadu #amirna #amirna #ridzkin #dianz #okaya #olicandy #glitter #perlacoffee #perla #dyxy #kylie #beevenom #amirna #nars #glitter #gambiremas #honeyglowsoap #lemonex #rosetyara #mudface #lemonexadvance #jamunenek #aurawhite #moeder #arjunakaseh
User Image rarabeautyshopp Posted: Nov 17, 2017 9:23 AM (UTC)
1
0 Normal
🍁RIZZSKIN BODY LOTION (100G)🍁
.
Lepas mandi jgn lupa sapu rizzskin lotion satu bdn..baunya yg wangi mmg mengundang org sekeliling brtanya pakai perfume ape tuu..wangi sedap baunya😘 Bau harum lembut gitteww...cepat meresap xmelekit n skin jdi lembap je. Lama² pakai nanti putihla jadinya.
.
.
Rizzskin Body Lotion boleh beri anda KULIT PUTIH GEBU GLOWING-GLOWING dan BEBAS CELA, In Shaa Allah 😱
.
Rizzskin Body Lotion
.
Contains:
Arbutin, Glutathione, Milk powder, Vitamin B3, Fruitamin extract, Rose oil
.
Benefits:
● Membantu mencerahkan kulit secara rata dan tidak bercapuk
● Menghasilkan effect putih semulajadi
● Membantu melembabkan kulit yang kering
● Membantu melembutkan tekstur kulit yang kasar
● Mempercepat regenerasi kulit
● Membantu memudar dan menghilangkan parut hitam
● Membantu menyihatkan kulit
● Memberi effect glowing secara semulajadi
● Membantu memancarkan aura kulit
● Melindungi kulit daripada cahaya matahari dan sinaran UV.
.
100% original✅
Money back guarantee✅
Ready stok
.

Free postage ke semenanjung🚚
✈️Sabah/Sarawak tmbh rm5

To order Whatapp 📲 +6013-2402196 .
.
#ibuputihninaskincare #rarashopp #mudface #polishfacenina #ninapolishface #sabunpemutihkulit #sabunpemutihhoneyglow #honeyglowhoneylotion #riffadihatimagiclotion #riffamagiclotion #riffadhati #riffadhatimagiclotion #lotionmurah #riffalotion #sabunhilangdaki #gelpolishpower #honeyglowwhiteninglotion #honeyglowwhiteninglotionmurah #whiteninglotion #ninagelpolishpower #rizzskin #rizzskinbodylotion #rizzskinlotion #rizzskinbeauty #rizzskinwhitheninglotion #rizzskinbodylotionmurah
User Image rarabeautyshopp Posted: Nov 17, 2017 9:23 AM (UTC)
0 0 Normal
🍁 HONEY GLOW WHITENING LOTION BODY AND FACE. .
Harga :
1- Rm54
2- Rm105
.
FUNGSI & KELEBIHAN HONEY GLOW WHITENING
LOTION BODY & FACE :
.
💖 Menjadi kulit lebih cerah berseri. 💖 Mengurangkan kesan gelap dan sunburn pada kulit. 💖 Membantu memudarkan parut. 💖 Menjadikan kulit lebih lembut dan gebu. 💖 Boleh digunakan pada muka dan juga seluruh badan. 💖 Losyen ini diperbuat daripada ekstrak semula jadi madu asli dan serbuk mutiara. 💖 Tanpa kesan sampingan 💖 Ekstrak dari madu menjadikan kulit lebih lembut & lembab. 💖 Sesuai untuk kulit kering dan semua jenis kulit 💖 Membuang sel-sel kulit mati, menjadikan kulit cerah dan lebih sihat. 💖 Berfungsi sebagai sunblock untuk melindungi kulit dari sinaran UV merbahaya. 💖 Sangat wangi dan lembut pada kulit.
.

100% original✅
Money back guarantee✅
Ready stok
.

Free postage ke semenanjung🚚
✈️Sabah/Sarawak tmbh rm5

To order Whatapp 📲 +6013-2402196 .
.
#ibuputihninaskincare #ninaskincareibuputih #satinskinzpremium #rarashopp #airmawarnina #mudface #mudfaceoriginal #polishfacenina #ninapolishface #sabunpemutihkulit #sabunpemutihhoneyglow #sabunpemutihhoneyglowmurah #honeyglowhoneylotion #sabunpemutihhoneygloworiginal #sabunhilangdaki #gelpolishpower #honeyglowwhiteninglotion #honeyglowwhiteninglotionmurah #whiteninglotion #ninagelpolishpower
User Image rarabeautyshopp Posted: Nov 17, 2017 9:22 AM (UTC)
1
0 Normal
🍁 SABUN PEMUTIH HONEY GLOW 🍁
.
Harga :
1-Rm42
2-Rm80
.

MARI HILANGKAN DAKI DGN CARA PALING MUDAH..DAKI HILANG DALAM MASA 3 HARI SAHAJA & KULIT JADI CERAH SERTA MERTA..NI BUKAN UTK DAKI BIASA-BIASA, SABUN HONEY GLOW UTK DAKI YG LUAR BIASA.. Boleh digunakan di semua kawasan badan.Hanya gosok di bahagian badan.Kemudian bilas dengan air.Disyorkan pakai 2 kali sehari untuk kesan yang lebih efektif.
Paling best,sabun ni pun boleh pakai kat muka.Lagi cerah,licin dan menawan.
.
PASTI PUAS HATI!!!
.
Siapa yang perlukan sabun HONEY GLOW ni?
1. Orang yang berkulit gelap sebab daki,bukan gelap asal ye.
2. Anak-anak yang aktif.
3. Orang yang sangat mementingkan kebersihan kulit maksima.
4. Bakal pengantin baru.Nanti baru la tak malu dengan pasangan sebab celahan gelap.
5. Pengantin lama pun boleh.Nanti pasangan tengok pun terkejut punya.
.

100% original✅
Money back guarantee✅
Ready stok
.

Free postage ke semenanjung🚚
✈️Sabah/Sarawak tmbh rm5

To order Whatapp 📲 +6013-2402196 .
.
#honeyglowwhiteninglotion #laserserumnina #laserserumninaskincare #ninaskincareibuputih #satinskinzpremium #rarashopp #airmawarnina #mudface #mudfaceoriginal #polishfacenina #ninapolishface #sabunpemutihkulit #sabunpemutihhoneyglow #sabunpemutihhoneyglowmurah #sabunpemutihhoneygloworiginal #sabunhilangdaki #gelpolishpower #ninagelpolishpower
User Image irneyidris Posted: Nov 17, 2017 8:59 AM (UTC)
12
0 Normal
RM42
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapps 0192530305
.
POLISH FACE NINA .
Sape nak muka glowing2 shining2 naturally gitu wajib guna ni tau!!
Kesan bole nampak seawal 1 minggu.
.
kandungan .
sugar,sweet almond
cocoa butter, vit e , strawberry seed, micro collagen
.
KELEBIHAN :
menambah seri
shine glowing
hilang parut
kecut jerawat
pudar jeragat
cerahkn kulit
.
Cara pakai polish pkai bile u free tak kisah waktu bile pun cuci muka
jgn lap sapu polish
gosok 3 ke 5minit dan cuci dgn pencuci
.
💥 3 kali 1 minggu shj.
💥 1 bekas 20gram boleh guna dlm 10 kali.
.
100% original✅
Money back guarantee✅
.
#PolishFaceNina #FacePolishNina
#ibuputihninaskincare #ninaskincarelaserserum #laserserumnina #laserserumninaskincare #pilhormoncina #pilhormoncinamurah #sheseidomask #ninaskincarecombo #nanoremovalcream #ninaskincareibuputih #nanolightenercream #azanisscarserummurah #mudface #mudfacemask #mudfacialmask #mudfaceoriginal #polishfacenina #ninapolishface #ninapolishfacemurah #polishfaceninaskincare #polishfacemurah #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme
User Image shazlida_saidi Posted: Nov 17, 2017 4:43 AM (UTC)
18
0 Normal
Ingin memdapatkan rawatan muka ibarat di Spa..tapi modal nye tinggi 😥
.
Jgn risau Mudface Exclusive ad😘
Kesan pown WOW sngt😍😍😍
.
Berminat.? Nak cuba.??
WS 0136896419

#mudfaceexclusive #mudfacejerantut #mudfacemurah #mudfacemask #mudface
#testimonimudface #testimonimudfacemask #testimoniberjaya #feedbackpositif
#bazarpaknil #skincare
User Image arryazzbeauty_new Posted: Nov 17, 2017 3:38 AM (UTC)
2
0 Normal
KEBAIKAN MASKER LUMPUR ANTARANYA IALAH:
- Membantu mengatasi masalah kulit berminyak
- Menanggalkan sel-sel kulit mati
- Membantu meremajakan kulit - Mencerahkan kulit wajah yang kusam
- Membantu mengurangkan jerawat - Mengencangkan kulit wajah - Menghilangkan blackhead / whitehead - Mengecilkan pori wajah.
.
KANDUNGAN BAHAN STAY NATURAL MUD FACE (MASK + SCRUB + CLEANSER 3IN1):
.
Stay Natural Mud Face (Mask + Scrub + Cleanser 3in1) adalah masker lumpur yang di datangkan khas dari Swiss. Mud Face Mask ini mengandungi Kolagen, Apple Stemcell, Gluta, Charcoal dan Scrub yang amat bermanfaat kepada kulit wajah anda. .
.
CARA PENGGUNAAN STAY NATURAL MUD FACE (MASK + SCRUB + CLEANSER 3IN1) :
.
Bersihkan wajah anda dan biarkan kering. Kemudian oleskan Stay Natural Mud Face ke seluruh wajah dan biarkan kering (20-30minit). Apabila kering cuci mask seperti biasa dan lapkan wajah anda dengan tuala kering. .
TIPS: Cuci mask anda sebolehnya dengan air suam kemudian akhiri dengan bilasan air ais atau golekkan ais kiub pada wajah anda. Lap dan keringkan dengan tuala bersih. .
Whatsapp 0122598684 utk order jom!
.
#mudface #mudfacemask #mudface3in1murah #mudfacemurah #mudfaceoriginal #mudfaceexclusive #mudfacepalingmurah #mudfacenew #mudfacemurahmalaysia #mudfaceborong #kcolly #tatiskincare #glowglowing #bvrc #babiesblink5in1
User Image arryazzbeauty_new Posted: Nov 17, 2017 3:29 AM (UTC)
4
0 Normal
FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
FLUSHY PANTIES INTIMATE SPLASH
.
Krim yang betindak sebagai pewangi miss-V tanpa perlu dibilas
Menggunakan bahan terbaik dan organik yang bebas kesan sampingan
Haruman segar merangsang keghairahan pasangan anda!
Wangian bertahan hingga 24 jam!
Menghapuskan bau kurang menyenangkan
Merawat masalah keputihan dan kegatalan miss-V
Antibakteria, mencegah pertumbuhan / pembiakan kuman juga kulat
Mengetat, menganjal dan menggebukan miss-V persis dara semula
Mencerahkan bibir miss-V agar kekal pinkish dan sexy
Juga membantu menambahkan pelincir bagi isteri yang 'dingin'
.
KANDUNGAN BAHAN-BAHAN FLUSHY
PANTIES INTIMATE SPLASH
.
Manjakani
Serapat
Aloe Vera
Pati Bunga Orkid
Multivitamin
Pelembap
.
CARA PENGGUNAAN FLUSHY
PANTIES INTIMATE SPLASH
.
Calitkan krim dan sapu pada keseluruhan bibir miss-V
.
Whatsapp 0122598684 utk order atau click link whatsapp di profile bio 😉
.
#flushypanties #flushypantiesmurah #flushypantiesoriginal #flushybikini #flushybikinimurah #flushypantiesmurahmalaysia #tatiskincare #glowglowing5in1 #vgrip #azanis #mudface #azanis #wdec #bazaarpaknil #gelamani #manjakaseh #quputeh
User Image arryazzbeauty_new Posted: Nov 17, 2017 3:07 AM (UTC)
1
1 Normal
KEISTIMEWAAN CLEAN & SMOOTH HAIR REMOVAL :
.
Tiada rasa sakit (itu yang anda mahu, kan?)
100% semulajadi, formula dari madu dan buah2an, boleh diguna pada kulit sensitif atau wanita hamil tanpa kesan sampingan
Boleh digunakan seluruh badan, sesuai untuk lelaki dan wanita
Mengurangkan 60-80% kepanjangan bulu setiap kali penggunaan
Menyingkirkan sel-sel mati seterusnya mencerahkan lagi kulit
Mengurangkan bintik-bintik hitam dan putih
Membantu memperbaharui sel2 kulit
Membuang bulu roma sehingga ke akar, melembut dan melicinkan kulit, melambat dan mengurangi pertumbuhan bulu roma baru setiap kali penggunaan ulangan
Mengurangi masalah ketiak berbau, gelap dan kasar akibat kesan cukuran/deodoran yang tidak sesuai .
.
CARA MENGGUNAKAN CLEAN & SMOOTH HAIR REMOVAL : .
Basahkan tangan anda dengan air terlebih dahulu untuk mengelakkan gel Clean & Smooth Hair Removal melekat pada kulit tangan.
.
Gunakan stick @ jari anda untuk mengambil gel Clean & Smooth Hair Removal daripada jar.
.
Ratakan gel Clean & Smooth Hair Removal diatas kulit anda dengan sapuan yang nipis dan tekan gel secara lembut supaya gel terkena bulu yang anda ingin buang/hapuskan.
.
Tampalkan Waxing Cloth diatas gel dan anda perlu tunggu 1 minit.
.
Selepas 1 minit,tarik dengan pantas Waxing Cloth
.
Hasil yang sangat menakjubkan.
.
P/S : Waxing Cloth yang telah digunakan boleh digunakan kembali di tempat lain, anda hanya perlu basuh & keringkan aje untuk digunakan semula...
.
Whatsapp 0122598684 utk order atau click link whatsapp di profile bio 😉
.
#cleanandsmooth #cleanandsmoothmurah #cleanandsmoothhairremoval #cleanandsmoothaurajelita #cleanandsmoothmalaysia #cleanandsmoothhairremovalmurah #cleanandsmoothoriginal #kcolly #tatiskincare #glowglowing5in1 #mudface #bazaarpaknil #bvrc #azanis #manjakaseh #quputeh #babiesblink #kopihijaualana

Hashtags found on this page