Toggle navigation

#moviegoers25,960 POSTS

Post Content
BERLINALE | The Son / Syn, Alexander Abaturov (2018) -
Russia

Synopsis: Dima, the director’s cousin, was in the Russian army. He died in a military operation in 2013, in Dagestan. In his honor, Alexander Abaturov went to live with the novice red berets, filming their training – putting it next to the mourning of his aunt and uncle.

Maguelonne’s opinion: With this tribute to his cousin, the director gives us a unique light on today’s Russian army. Even if it is often mentioned in the news, the reality of this army is prohibited, impelled by Putin. Filmed clandestinely, the images give an echo to an older tradition of absolute devotion to its motherland, Full Metal Jacket style. Needless to say, the sacrifice of these young, motivated, touching men is a sad futility.

#berlinale #berlinale2018 #berlin #Germany #France #cinema #cinematography #cine #movies #movie #watching #watch #photography #review #Spideo #spideoclub #film #filmfestival #films #movielovers #moviegoers #festival #discover #art #recommended #Russia
ciakmag 50m ago
#JamesFranco lo ha descritto come "una combinazione tra #BoogieNights - L'altra Hollywood e #TheMaster". Da pggi #alcinema #Thedisasterartist, scritto e diretto e interpretato da James stesso. La storia è quella della produzione del Film più brutto della #Storiadelcinema, ormai #cultmovie #Theroom da parte di #tommywiseau. Recita con lui #davefranco (#gregsestero) e molti sono i camei di attori e registi molto noti. #moviegoers #moviecult #writtendirectedproduced #hollywoodstyle
BERLINALE | Don’t Worry, He Won’t Get Far on Foot, Gus Van Sant (2018) - USA

Synopsis: John Callahan, who became tetraplegic at the age of 21 because of alcoholism, discovers drawing as a form of therapy, thus becoming a well-known comic book artist.

Léontine’s opinion: Presented at the Sundance Festival before arriving at the Berlinale, “Don’t Worry, He Won’t Get Far on Foot” is an adaptation of John Callahan’s autobiography, powerfully interpreted by Joaquin Phoenix. Alcoholic since he was a teenager, an accident will change the course of his life. Gus van Sant focuses on the period of addiction and rehabilitation that follows. We particularly appreciated the discussions with the mentor of the Alcoholics Anonymous group, played by a superb and unrecognizable Jonah Hill. We also enjoyed the shots of the artist’s drawings, which are wonderfully scathing and politically incorrect. The film missing a bit of finesse and cohesion, one particular image will stay in the viewer’s minds: Joaquin Phoenix in a wheelchair, rushing like a madman through the streets of Portland.

#berlinale #berlinale2018 #berlin #Germany #usa #cinema #cinematography #cine #movies #movie #watching #watch #photography #review #Spideo #spideoclub #film #filmfestival #films #movielovers #moviegoers #festival #discover #art #recommended #joaquinphoenix #jonahhill #gusvansant
User Image thehollywoodrevue Posted: Feb 22, 2018 1:10 PM (UTC)

21
1 Normal
Platinum Bette Davis in Fashions of 1934, directed by William Dieterle
User Image dea.dewinta Posted: Feb 22, 2018 12:46 PM (UTC)

14
1 Hefe
Our way to spend the time in our busy days... @prima.susetya ...Wkwkkwkwk.... #latepost #moviegoers #hubbyandme #blackpanther
Special thanks to @urreheru hehehe
User Image moviefacts Posted: Feb 22, 2018 12:26 PM (UTC)

1,285
11 Normal
Personally I enjoyed both films, and I really can’t see DiCaprio as Bateman in American Psycho. Which movie was your favourite out of the two? Comment below.👌🏻
---Must Follow
🍿 - @MovieFacts
🤓 - @GeekFacts
🤔 - @GeekQuote
😎 - @CineLad
Da #oggialcinema! #IlFiloNascosto (#phantomthread). Scritto, diretto e co-prodotto da #PaulThomasAnderson.
Ambientato all’interno dell'industria della #moda londinese degli #anni50, vede nel cast
DanielDayLewis, #LesleyManville e #VickyKrieps. Il film segna l'ultima interpretazione di #DayLewis, che nel giugno 2017 ha annunciato il suo ritiro dalla recitazione. Candidato a 6 #Oscar. #alcinema #moviegoers #mustwatch #weekendalcinema
User Image spideoclub Posted: Feb 22, 2018 11:05 AM (UTC)
berlinale
28
1 Normal
BERLINALE | Tinta Bruta (Hard Paint), Marcio Reolon, Filipe Matzembacher (2018) - Brazil

Synopsis: In order to make some money, Pedro is an online performer, filming himself in his room while coating his body with phosphorescent paint. But when a rival performer, imitating his technique, shows up on the network, Pedro starts losing his audience.
Arthur’s opinion: A – quite classical – love story between two Brazilian boys: one isolated in his apartment, almost asocial, the other a luminous, smiling dancer. The rival quickly becomes a lover who tries to pull Pedro out of his torpor by introducing him to the world of parties, hangouts, and friends. The violence of homophobia, from others and from their own repressed feelings, casts a shadow on their romance. Hard, however, to empathize with such a withdrawn main character, and we deplore that male love stories end so frequently bad in movies.

#berlinale #berlinale2018 #berlin #Germany #France #cinema #cinematography #cine #movies #movie #watching #watch #photography #review #Spideo #spideoclub #film #filmfestival #films #movielovers #moviegoers #festival #discover #art #recommended #lgbt #lgbtq #queer #queerculture
User Image ipoetoe Posted: Feb 22, 2018 10:07 AM (UTC)

41
16 Normal
...yowis ben: jancoek loe!! hahahaha! 😂😂😁...setelah gagal menghadiri undangan gala premier-nya sabtu silam karena bentrok dengan jadwal motret, hari ini berhasil nonton show pertama...mumpung sempat coek! 😜...
.
...film nasional dengan citarasa lokal bertipe slice-of-life comedy, menghadirkan cerita upaya aktualisasi diri beberapa remaja untuk jadi populer dengan cara bermusik...cukup menarik, apalagi kata 'jancoek' sebagai wujud 'genius loci' (kearifan lokal) benar² diexplorasi di sini 😂😂😂 ...
.
...bagi penonton yg paham dengan komedi gaya/logat suroboyoan, film ini bisa jadi sangat lucu (semoga tetap bisa nyambung untuk yg non-native jowo 😜)...ceritanya simple, karakterisasi lumayan, musik boleh juga (nggarai njoget rek 🙋🙋🙋), dan setting oke lah (jodipan apik coek 😂)...ada pesan moral, meski gak terlalu banyak/mendalam...
.
...overall, 7/10 ae yo coek!! lek gak trimo, yo wis ben!! 😂😂😂...
.
#poetoegraphy #atthecinema #nontonbioskop #anaknonton #moviegoers #yowisben
User Image sinema911 Posted: Feb 22, 2018 9:45 AM (UTC)

61
1 Normal
Film Baru Hari Ini di Bioskop Indonesia (Kamis, 22 Februari 2018)

MEET ME AFTER SUNSET (2018)

Genre : Drama
Duration: 103 minutes
Rating : Remaja 13+
Cast : Agatha Chelsea, Billy Davidson, Maxime Bouttier, Yudha Keling, Feby Febiola

Vino (Maxime Bouttier) kesal karena orang tuanya sepakat pindah dari Jakarta ke Ciwidey, Bandung tanpa meminta persetujuan darinya. Kekesalan Vino berubah ketika ia tanpa sengaja melihat seorang perempuan cantik dengan gaya klasik bernama Gadis (Agatha Chelsea) sedang berjalan sendirian di tengah malam. Tapi baru sepintas, perempuan itu langsung menghilang di telan kabut. Gadis ternyata diketahui dekat dengan seorang petugas penjaga hutan bernama Bagas (Billy Davidson). Mereka sudah bersahabat sejak kecil.

Vino berharap bisa kembali bertemu dengan Gadis, tetapi perempuan cantik itu tak pernah terlihat di siang hari. Gadis justru keluar rumah di saat semua orang sedang lelap tidur. Vino terpaksa melawan dinginnya malam, demi bisa bertemu dengannya. Namun Dadang (Yudha Keling), teman sekelas Vino, mengatakan kalau Vino menyukai orang yang salah.

Gadis dikenal sebagai perempuan aneh. Ditambah lagi ada Bagas yang begitu mengerti tentang Gadis, hingga kehangatan yang diberikannya membuat Gadis nyaman. Bersama Bagas, Gadis bagaikan Bulan yang selalu ditemani Bintang di gelapnya malam. Sedangkan Vino, bagaikan Matahari yang tidak bisa bertemu di waktu yang sama dengan Bulan. Bintang dan Matahari, manakah yang akan selalu bersinar?

Distributor : Mnc Pictures
Producer : Edward Chandra
Director : Danial Rifki
Writer : Haqi Achmad, Fatmaningsih Bustamar
User Image howardchan0627 Posted: Feb 22, 2018 9:43 AM (UTC)

15
3 Clarendon
Lady Bird 是一場94分鐘流麗的成長Lost and Found。

觀後感:你的人生無論過得怎樣,身邊總會遇上一個跳脫的肥妹好友。 同埋,Timothée Chalamet真係好靚仔。
#andtheoscarsgoesto #oscars #lady_bird #timotheechalamet #youth #perksofbeingawallflower啲friend #個ex同女主角comeout果場係感動嘅 #saoirseronan #oscarsnominee #moviegoers #review #lovemovies #不得鳥小姐
🎬LINK IN BIO🎬Per la recensione di quello che crediamo sia un altro capolavoro di #paulthomasanderson. #ilfilonascosto (#phantomthread) da oggi #alcinema! Candidato a 6 premi #Oscar, sembra essere l’ultima interpretazione prima dell’addio al #Cinema di #danieldaylewis. #fashion #anni50 #moviegoers #daoggialcinema #mustwatch #colpodifulmine 🎬
Da oggi #alcinema! #TheDisasterArtist, diretto, co-prodotto ed interpretato da #JamesFranco.
Il film racconta della travagliata amicizia tra #Sestero e #TommyWiseau, artefice del #cultmovie #TheRoom (2003), considerato uno tra i peggiori mai realizzati, tanto da essere definito "il Quarto potere dei film brutti". #basedonatruestory #cinema #moviegoers
#Wiseau e Sestero sono interpretati da James e #DaveFranco, supportati da un cast corale e da numerosi camei di attori e registi.
User Image that_crazy_movielover1985 Posted: Feb 22, 2018 8:56 AM (UTC)

12
0 Normal
Paramount Pictures And Dreamworks Pictures Presents An Amblin Entertainment Production In Association With Mutual Film Company A Steven Spielberg Film Tom Hanks Edward Burns Matt Damon Tom Sizemore Barry Pepper Vin Diesel Ted Danson Paul Giamatti Giovanni Ribisi In Saving Private Ryan 1998 In the Last Great Invasion of the Last Great War, The Greatest Danger for Eight Men was Saving... One. #paramountpictures #dreamworkspictures #stevenspielberg #savingprivateryan #moviegoers #movielovers #moviefanatic #moviegeeks #filmnerd #filmfreak #moviefreaks #classicfilm #followers #followme #iloveyou #ilovethe90s
User Image nunikfajrin Posted: Feb 22, 2018 7:46 AM (UTC)

11
5 Normal
Lady bird ini sunyi-sunyi datar tapi menang banyak penghargaan dari gelaran-gelaran bergengsi. Good movie doesn't have to be so loud, tho. .

So, this lady bird is love and hate relationship between mother and daughter story. Ditengah film lu akan merasa gamang apakah lu akan lebih digiring ke ranah cinta-cintaan remaja atau issue tentang keluarga karena porsi ceritanya memang hampir imbang. Tapi kemudian nanti temanya jelas bahwa ini film keluarga. .

First of all, I really feel grateful that I get along really well with my mother as I growing up, especially in my teenager fase, karena melihat ketidakakuran ibu dan anak ini gw bisa ngebayangin gimana rasanya ngga betah di rumah sendiri. Di film ini menceritakan fase-fase lady bird beranjak dewasa dan tahun-tahun yang diambil adalah waktu-waktu 'kagok' dan ngga mudah untuk dilalui. I feel relate. Fake friends, peer pressure, pilihan tujuan hidup, percintaan, keluarga, semua dirangkum dengan sederhana tapi mengena dengan baik. Kalo ditanya sih, gw suka. Tapi ngga terlalu suka banget. Tapi ngga ada yang mau nanya gw juga. Hah! .

#ladybird #movie #ladybirdmovie #comedy #drama #moviemarathon #moviegoers #movielover

Hashtags found on this page