Toggle navigation

#moodrepublik801,529 POSTS

Post Content
User Image kedaijahitpukaljohor Posted: Feb 21, 2018 1:46 AM (UTC)

0 0 Normal
ASSALAMUALAIKUM😊'STAY ORIGINAL & STAY REAL'😉 KEDAI JAHIT PUKAL JOHOR by MARIYAH HOLDINGs sedia bantu selesaikan masalah anda seperti di bawah: •Anda sedang mencari tailor?? •Ingin buat jenama sendiri?? •Anda inginkan jahitan yang berkualiti untuk produk anda?? •Nak produk yang berkualiti tinggi dengan harga yang murah??Min jahitan 100pcs utk satu design.
---------------
✂Kami boleh bantu selesaikan semua masalah yang anda hadapi.
Kepakaran kami adalah membantu usahawan baru untuk menghasilkan produk pakaian muslimah dengan jenama anda sendiri.
✂Kami juga sangat mementingkan KEKEMASAN JAHITAN / KUALITI BARANG mengikut standard di BUTIK TERNAMA.
Sebarang pertanyaan boleh direct call/whatsapp 0177383153 / 0197623444📞📞 #kilangjahitpukal #jahitpukaljohor #jahitpukalmurah #jahitpukalkualiti #kain #tailor #johorbahru #tailorjohor #moodrepublik #kainmurah #aksesori #jahitmanik
User Image mel_azlan Posted: Feb 21, 2018 1:44 AM (UTC)

1
0 Normal
"Jenama lain tak best lah sis.Confirm akan repeat order"
.
.
"Jenama XXX tu tak merawat macam CFSW lah dear."
.
.
"Menyesal tak jumpa CFSW sebelum ni super best. OMG, menyesal tak guna CFSW sebelum ni"
.
.
"CFSW lah Feminine Wash paling best saya pernah guna dear.Confirm takkan tukar jenama lain"
.
.
"Takde Feminine Wash boleh lawan kepantasan CFSW rawat masalah Cik Bunga"
.
.
Yup ! Ini antara kata-kata pengguna CFSW lepas sekali penggunaan. Ramai dah obsess dgn CFSW. .
.
.
Guna dulu CFSW lepastu nilai. Mmg superbbbbb. Bukan kami cakap, tapi pengguna yang cakap. Mmg mcm-mcm lagi lah kata mereka nak list tak muat di ruang caption ni. Korang sendiri kena cuba Pembersih Wanita Scrub Lembut & Halus Pertama di Malaysia ni. 😄
.
Whatsapp saya segera tuk memilikinya!😍
.
📱012 2255002
.
.
.
#skinstories #celebrityfemininescrubwash #CFSW #pencuciwanita #pembersihwanita #hygienewash #igshopmalaysia #ajimaura #terapiinstagram
#bazaar #bazaaronline #bazaaronlinemalaysia #bazarkarat #bazaarpaknil #paknil #paknilreviewpercuma #sayajual #sayajualonline #sayajualsayaguna #instareview #igreview #igshop #instafamous #johor #selangor #kualalumpur #kelantan #sapotlokal #moodrepublik #trustedseller
User Image elysian_meraki.co Posted: Feb 21, 2018 1:38 AM (UTC)

6
1 Normal
TREATMATTE MATTE WARNA MEWAH. BIBIR KERING DAN GELAP MAKIN HILANG. MEMANG SUPERBBB! .
Macam biasa sebut je Elysian cosmetic kena ingat sambil make up sambil jaga kulit. Treatment matte Elysian Cosmetic ni bukan je bagi warna yang cantik dan mewah macam ni.
Tapi sambil pakai lipmatte akan dapat kesan: .
.
💄 Bibir lembap
💄 Ringan
💄Bibir gelap dan bertukar merah selepas dicuci
💄 Warna yang pigemented terus meresap ke dalam bibir dan bibir jadi lembap!

Penangan bahan bahan natural yang terbukti berkesan merawat bibir kering dan gelap: .
💄 Diperkaya dengan minyak habbatussauda untuk melembap dan memerahkan bibir secara semulajadi. .
💄 Mengandungi Vitamin E untuk mengatasi masalah bibir lebam dan gelap. .
💄Mengandungi shea butter dan minyak argan untuk melembapkan bibir dan memungilkan bibir. .
❌ TANPA PARABEN
.
Ready stok
Dm atau Whatsapp
📲📲📲 0106619475
atau
Klik link di bio profile
.
Cod: Batu Pahat, Senggarang, Rengit, UTHM, Parit Raja, Ayer Hitam
User Image effatihahhq Posted: Feb 21, 2018 1:34 AM (UTC)

3
0 Normal
www.effatihah.com
.
SYMA WHITE COFFEE PLUS MENGKUDU .
☕☕☕☕☕
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT .
☕Menurunkan berat badan berlebihan
☕Melambatkan penyerapan gula dalam badan#effatihah
☕Melegakan sistem penghadaman
☕Menurukan paras kolestrol dalam darah
☕Mengurangkan risiko serangan sakit jantung
☕kaya dengan vitamin dan mineral#effatihah
☕Menenaangkan badan dan fikiran
☕Menghilangkan rasa mengantuk#effatihah
☕Melembap dan mencerahkan kulit
☕Melambatkan proses penuaan#effatihah
☕Mengurangkan kedutan di wajah
☕Mengurangkan tekanan darah tinggi
☕Membaikki tekstur kulit menjadi lebih sekata
☕Memulihkan kulit berparut dan berjerawat
☕Menguatkan sistem ketahanan badan#effatihah
.
☕☕☕☕☕
.
CARA PENGGUNAAN
.
☕Satu paket untuk secawan (+-150ml)
☕Masukkan air panas dan kacau #effatihah
.
☕☕☕☕☕
.
Whatsapp dengan klik link di bawah:
☕ http://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
☕ http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
☕ http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor
#effatihah
.
☕☕☕☕☕
.
#symawhitecoffee#symawhitecoffeeplusmengkudu#symawhitecoffeeplusmengkudumurah#symawhitecoffeemengkudumurahoriginal#symawhitecoffeeplusmengkuduborong#symawhitecoffeeplusmengkuduborongmurah#symawhitecoffeemurah#symawhitecoffeeborongmurah#effatihah#symawhitecoffeeorimurah#whitecoffee#symawhitecoffeeoriginal#symacoffeemurah
#symacoffeeborongmurah#symacoffeemalaysia
#whitecoffeemurah#bazarpaknil#moodrepublik#whitecoffeeorigibal#whitecoffeeorimurah#whitecoffeeborongmurah#igkosmetikmurah#igkosmetikborongmurah#pemborongshahalam#pemborongmurah#pemborongmurahselangor#mekapartismalaysia#whitecoffeemalaysia#produkmalaysia#igborongmurah
User Image jwa_kedai_baju Posted: Feb 21, 2018 1:31 AM (UTC)

2
0 Normal
Hi.. kakak mak kepada 3 org anak lelaki dan juga full hw..Setiap hari rutin memasak,mengemas n cukup time pergi ambik anak sek...So kakak jenis malas iron baju so dengan cara mudah dan pantas kak sarung jaa PRINTED DRESS ne.. Mudah sbb dia ironless.. Lagi satu SELESA sangat sbb kain dia Dari material yg TAK PANAS..Paham2 la kan dgn cuaca kt negara kita ne..
Design Printed Dress ne ada dua :
-PRINCESS CUTTING
-PLEATED CUTTING...
.
Ada 30++ pilihan printed yang cantik yg uols boleh pilih taw..
Lagi Best sebab uols boleh BAYAR 2X (deposit 50% then balance bayar once baju dah siap)
..
BEST kannnn.. Meh wasep kakak 0174027907 untuk order..
#sayajual #raya2018 #printeddreas #sayajualdress #jubah #moodrepublik #bazarpaknil #ootd #visitmyig
User Image jwa_kedai_baju Posted: Feb 21, 2018 1:31 AM (UTC)

1
0 Normal
Hi.. kakak mak kepada 3 org anak lelaki dan juga full hw..Setiap hari rutin memasak,mengemas n cukup time pergi ambik anak sek...So kakak jenis malas iron baju so dengan cara mudah dan pantas kak sarung jaa PRINTED DRESS ne.. Mudah sbb dia ironless.. Lagi satu SELESA sangat sbb kain dia Dari material yg TAK PANAS..Paham2 la kan dgn cuaca kt negara kita ne..
Design Printed Dress ne ada dua :
-PRINCESS CUTTING
-PLEATED CUTTING...
.
Ada 30++ pilihan printed yang cantik yg uols boleh pilih taw..
Lagi Best sebab uols boleh BAYAR 2X (deposit 50% then balance bayar once baju dah siap)
..
BEST kannnn.. Meh wasep kakak 0174027907 untuk order..
#sayajual #raya2018 #printeddreas #sayajualdress #jubah #moodrepublik #bazarpaknil #ootd #visitmyig
User Image jwa_kedai_baju Posted: Feb 21, 2018 1:29 AM (UTC)

4
0 Normal
Hi.. kakak mak kepada 3 org anak lelaki dan juga full hw..Setiap hari rutin memasak,mengemas n cukup time pergi ambik anak sek...So kakak jenis malas iron baju so dengan cara mudah dan pantas kak sarung jaa PRINTED DRESS ne.. Mudah sbb dia ironless.. Lagi satu SELESA sangat sbb kain dia Dari material yg TAK PANAS..Paham2 la kan dgn cuaca kt negara kita ne..
Design Printed Dress ne ada dua :
-PRINCESS CUTTING
-PLEATED CUTTING...
.
Ada 30++ pilihan printed yang cantik yg uols boleh pilih taw..
Lagi Best sebab uols boleh BAYAR 2X (deposit 50% then balance bayar once baju dah siap)
..
BEST kannnn.. Meh wasep kakak 0174027907 untuk order..
#sayajual #raya2018 #printeddreas #sayajualdress #jubah #moodrepublik #bazarpaknil #ootd #visitmyig
User Image azaleashoppe11 Posted: Feb 21, 2018 1:28 AM (UTC)

1
1 Normal
Morning all !
.
Hari ni akak plan nak share OOTDs customers. Mana tau leh bg inspirasi pada you all untuk next purchase with AZS kan ☺️
.
Yang ni our regular customer pakai Calice Doll juga one of our Agent. She is biggest fan of our Doll Design tau. Calice Doll ni set sekali kain (kurung sepasang). Tapi kali ni customer kita ni pakai Top nya sahaja. Cun kan. Nampak lebih casual. .
Kan dah jimat kan. Boleh pakai baju sahaja as Blouse atau sepasang set Kurung
.
Ada 30++ corak Calice lagi tau
.
Click sini #azsCalice for more details
.
*PRE ORDER RAYA AIDILFITRI 2018 OPEN NOW !!! CLOSE END OF MARCH
.
.
.
Refer sini 👉🏻 #azsPreOrderJanuary2018 dan sini 👉🏻 @azaleashoppecatalogue untuk lihat list design dan harga.
. .
.
Jika anda pengguna fb follow kami di Instagram @azaleashoppe11
dan Instagram @azaleashoppecatalogue
.
.
#sayajual #sayajual2018 #bajuraya #bajuraya2018 #zalora #fashionvalet #leeyanarahman #moodrepublik #minaz #ariani #mimpikita #neelofarhijab #fattzura #mycoffeeprince #lrccintahati #minazlovers #dresskids #bajukurungbudak #kurungpeplum #bajusedondon #bajuibuanak #zulofa #kurungcustommade #jubahcustommade #bajucustommade #custommadeclothing
User Image izarneez Posted: Feb 21, 2018 1:23 AM (UTC)

3
0 Normal
User Image patmataofficial Posted: Feb 21, 2018 1:20 AM (UTC)

3
0 Normal
Perbezaan antara size 50 dan 54 mode Wayfarer.
50&54 adalah diamterr lens. #rayban #bazarpaknil #moodrepublik

Hashtags found on this page