Toggle navigation

#momento982,258 POSTS

Post Content
User Image dominickmartins Posted: Feb 19, 2018 4:18 PM (UTC)

0 0 Clarendon
#Boatarde! #Ontem #7mêsdevida , #bebêlindo #sorridente sempre #feliz , cada #dia que passa é uma #novidade.. só assim que nós percebemos que o #tempo passa rápido de mais. "Temos que aproveitar cada #momento" e #futebol #Santos #ganhou ontem !
User Image silvana.klucek Posted: Feb 19, 2018 3:50 PM (UTC)

3
0 Lark
Eu desejo que meus #olhos não percam a capacidade de se deslumbrar com coisas #simples: você já viu uma #borboleta em uma manhã de sol indo subindo descendo, como se naquele #momento só existisse o #azul do céu e as suas asas?
Eu desejo que o #tempo não leve embora aquela #criança que um dia eu fui, e que mesmo não tendo mais #forças para subir em árvore alguma como antes eu possa encontrar #paz ao me sentar em um fim de #tarde sob a sua sombra.#💓🍃
User Image cremolattihelados Posted: Feb 19, 2018 4:02 PM (UTC)

18
1 Normal
Encontrei meu mundo ...Onde dançar é #divino.Onde cada #momento é #sagrado.Onde o riso é natural.Onde o #amor é Lei Maior. 🎶✌🙏❤ #Osho
User Image momentoslevitar Posted: Feb 19, 2018 3:59 PM (UTC)
16
2 Normal
Use e abuse da criatividade na hora de escolher o local do seu ensaio pode existir lugares inusitados que são surpreendentes, não hesite. ✨
User Image mvh.artdesigns Posted: Feb 19, 2018 3:55 PM (UTC)

2
0 Clarendon
Buen Dia!! Y buen comienzo de semana para todos!
A seguir dibujando.... ;) #diseños #dibujo #creatividad #momento mágico# cambios #impulsocreativo #intuicion
User Image callme.bebeyy Posted: Feb 19, 2018 3:55 PM (UTC)

momento_x
0 0 Normal
#Repost @momento_x with @get_repost Contest for GRAND PRIZE!! "Kenapa perlu dapatkan tshirt spm limited edition?" The answer is; YELA TAKKAN NAK PAKAI BAJU SEKOLAH KOT,? TAK CLASS LA NNTI BEBUDAK TGK SAME LEVEL JE ☹️ lgpn bkn ke kite nak ootd hari ambik result tu? Nak style lompat lompat la. Tau tak kalau pakai baju ni nampak gempak? Yela gempak la sbb dia ada quote2 yg menarik such as "spm is over now the adventure begin" ce bygkan korang ambik gmbr, muka excited, pgg paper, post ig. Perghhhh DARIII JAUHHHHH lagi org dh bole cam dh korang budak lepasan spm. Lg2 yg besaiz kecil slalu disalah anggap sbgai budak pt3☹️ so what are u waiting for? plus quality diee perghhhhh 🤙🏻👍🏻 dope dope dohhhh. So u gais yg ambik result bulan3 ni WAJIBBBB dptkan baju ni okayy😍 muahmuah cyg cikitttt🙄😂
・・・
PERCUMA! Ye FREE jerrr...
.
Abg Mie nk bg 30 HELAI TSHIRT SPM LIMITED EDITION 2017 DAN YICAM ACTION CAMERA secara percuma je
.
Tapi kena main game sikit la
.
Abg Mie nk tgok siapa yg betul2 nk menang tshirt ni
.
.
CARA2 NK MENANG:-
.
First sekali pastikan korg dah follow ig @momento_x .
Secondly korg kena komen "saya nak" di post ni dan tag 3 org rakan korg
.
And lastly, korg kena whatsapp "menang" ke 011-6200 5097 atau click je link di bio @momento_x
.
.
ok tu je.. mudah je kan
.
.
p/s: 30 org pemenang akan dipilih berdasarkan mengikut semua syarat yg ditetapkan dan pemenang akan diumumkan di FB dan IG Live Momento pada hari ahad ni pada pukul 10pm
.
.
#momento
#SPMLimitedEdition17
#momentoTshirtSPM17
User Image luigi.delisio Posted: Jan 17, 2018 10:34 PM (UTC)

23
2 Normal
life can feed you with a green #horizon. live that #moment driving on The Martin Grade Scenic in @visitflorida.
a #traveltip for forthcoming @theloveburn festival in @miamiandbeaches
~
la vida te puede nutrir de un #horizonte verde. disfruta de ese #momento conduciendo por la ruta #MartinGrade en @visitflorida.
un #traveltip para el inminente @theloveburn festival en @miamiandbeaches
~
link in bio & ... lineupping.com/love-burn-festival-florida-2018/
~
ph by @windhamgraphs
#regionalburn #theloveburn #musicfestivalsfrontiers #festivalesyfronteras
#LoveFL #floridaexplored
#outdoorsUSA

Hashtags found on this page