Toggle navigation

#mjats9,248 POSTS

Post Content
so good to see our Marimar after sooo long! 3 years after #MJATS 😂 definitely still my laughing gas ❤️ @marrmohamad @sabreenaibrahim
Catching up with @sabreenaibrahim . Siapa yang still ingat Abi? Hahahaha, zaman2 buat cerita #MJATS #MaafJikaAkuTakSempurna dulu. I can't believe it that it has been 2 years now.
" Jully"
Hello bulan july .... bulan dimana manusia terhebat dilahirkan .....
Pagiii sabtu 1 jully 2017... hari penuh dg kasih sayang ....
Assalamu'alaikum pejuang subuh .....
Dan makasih udah di ingatkan 5 waktunya ....
Jangan lupa bahagia :-D :-D srmua ....
#juli
#mjats
🎀Promosi masih diteruskan hingga hujung Syawal🎀
.
.
3 botol Rm 100.00
.
-->(tambah rm 15.00 untuk pos laju semenanjung)
.
-->(Tambah RM20 utk pos laju ke Sabah/Sarawak)
.
📣Promosi ini bermula sekarang hingga berakhirnya Syawal 2017 .
📱0135103736 <--- hubungi saya melalui whatsapp.
.
#pengedar #sayajual #sayajualmurah #minyakwangi #perfume #fragrance #sayajualperfume #perfumedubai #like4like #nice #amazing #love #instashop #igshop #sale #promosi #cantik #ctdk #mjats #baazarpaknil #wangi #gift #murah #promoraya
#perfumemurah #selfie #baazarraya #onlineshop #syukurselalu
🎀Promosi masih diteruskan hingga hujung Syawal🎀
.
.
3 botol Rm 100.00
.
-->(tambah rm 15.00 untuk pos laju semenanjung)
.
-->(Tambah RM20 utk pos laju ke Sabah/Sarawak)
.
📣Promosi ini bermula sekarang hingga berakhirnya Syawal 2017 .
📱0135103736 <--- hubungi saya melalui whatsapp.
.
#pengedar #sayajual #sayajualmurah #minyakwangi #perfume #fragrance #sayajualperfume #perfumedubai #like4like #nice #amazing #love #instashop #igshop #sale #promosi #cantik #ctdk #mjats #baazarpaknil #wangi #gift #murah #promoraya
#perfumemurah #selfie #baazarraya #onlineshop #syukurselalu
🎀Promosi masih diteruskan hingga hujung Syawal🎀 .
3 botol Rm 100.00
.
-->(tambah rm 15.00 untuk pos laju semenanjung)
.
-->(Tambah RM20 utk pos laju ke Sabah/Sarawak)
.
📣Promosi ini bermula sekarang hingga berakhirnya Syawal 2017 .
📱0135103736 <--- hubungi saya melalui whatsapp.
.
#pengedar #sayajual #sayajualmurah #minyakwangi #perfume #fragrance #sayajualperfume #perfumedubai #like4like #nice #amazing #love #instashop #igshop #sale #promosi #cantik #ctdk #mjats #baazarpaknil #wangi #gift #murah #promoraya
#perfumemurah #selfie #baazarraya #onlineshop #syukurselalu
🎀Promosi masih diteruskan hingga hujung Syawal🎀
.
.
4 botol Rm 100.00
.
-->(tambah rm 15.00 untuk pos laju semenanjung)
.
-->(Tambah RM20 utk pos laju ke Sabah/Sarawak)
.
📣Promosi ini bermula sekarang hingga berakhirnya Syawal 2017 .
📱0135103736 <--- hubungi saya melalui whatsapp.
.
#pengedar #sayajual #sayajualmurah #minyakwangi #perfume #fragrance #sayajualperfume #perfumedubai #like4like #nice #amazing #love #instashop #igshop #sale #promosi #cantik #ctdk #mjats #baazarpaknil #wangi #gift #murah #promoraya
#perfumemurah #selfie #baazarraya #onlineshop #syukurselalu
Seronok bekerja dengan @fahrinahmad_fa gelak ketawa dan tak stress. Berdisplin, skrip tak sangkut, memudahkan kerja. Sebelumnya telemovie #pergilahcinta pernah bekerja dlm #mjats (32 epi) dan #bibahbebel #tanahberisfilmproduction #dramasangat #syukurselalu
Nilah director yg buat aku giler drama melayu
@Regrann_App from @shuhaimilua_director - Alhamdulillah dah masuk hari 28 shooting #laracintaameena. Semua masih seperti kita bermula dulu. Mood, lakonan makin mantap. Hanya tinggal beberapa hari lagi kita nak wrap. Doa2kan semoga team kita berjalan lancar. Amin. #TanahBerisFilmProduction #slotsamarindatv3 #tv3malaysia - #regrann

Memori 😊 #mjats permulaan Geng Drama Melayu di Instagram
#wilmamuhammad #Repost @lynndasharudin with @repostapp
・・・
Kalau dah namanya set set team kita shooting area opis kita,haruslah kita menyinggah.Rindunyaaa kt team #MJATS haha @shuhaimilua_director @irene_sufian and of course my maam @wilmamuhammad di photobombed by @fazrenrafi di lokasi #laracintaameena di #dempanganudanggalah #Putrajaya ❤️.
#Repost @lynndasharudin with @repostapp
・・・
Kalau dah namanya set set team kita shooting area opis kita,haruslah kita menyinggah.Rindunyaaa kt team #MJATS haha @shuhaimilua_director @irene_sufian and of course my maam @wilmamuhammad di photobombed by @fazrenrafi di lokasi #laracintaameena di #dempanganudanggalah #Putrajaya ❤️.
Kalau dah namanya set set team kita shooting area opis kita,haruslah kita menyinggah.Rindunyaaa kt team #MJATS haha @shuhaimilua_director @irene_sufian and of course my maam @wilmamuhammad di photobombed by @fazrenrafi di lokasi #laracintaameena di #dempanganudanggalah #Putrajaya ❤️.
Bila kau terlalu banyak tengok drama Melayu , memang kau mestilah tetibe feeling dalam drama #NoraElena #AdamDanHawa #VanilaCoklat #MJATS #BilaHatiBerbicara ( feberet kaka @lynndasharudin 😆 ) , filem Ombak Rindu dan lain-lain mamposlah nak listkan satu-satu 😂😂😂. Haruslah kau perfeeling lebih. Menikmati minum petang sesambil membayangkan laki kau menyapukan jem strawberry dan cream ke atas sebiji scone dan melebarkan pandangan ke hadapan yang menghijau 😂😂😂😂😂 Kan haku dah kata haku tengah berangan ni! Diamlah! 😂😂😂😂😂 📷 by @auniabdr
#BilaJijahAcahAcahKreatif #IjahEmoTemo #DivaPora #BoraCaymeron #CameronHighland #ShortTrip #ShortGetaway #TheYuhuruharas #likeforlike #taklikediam #muahciked
#throwback 2 tahun lalu pada hari ini episod pertama #MJATS #MaafJikaAkuTakSempurna ditayangkan di kaca tv. Siapa rindu?? Apa kata kita minta @tv3malaysia ulang tayang semula! 😍😂✨🎂👏🏻👏🏻 #2YearsOfMJATS
Hari ini 2 September pada 2 tahun lalu - episod pertama #MaafJikaAkuTakSempurna #MJATS bersiaran! Ahahahah! Byk kenangan, jerih perih, jatuh bangkit dan pengalaman yang memberi seribu satu pelajaran berharga dalam hidup! Satu tanggungjwb, pencapaian kecil dan satu anjakan yg tak seberapa tapi memberi makna. Byk yg manis dan indah terjadi ketika ini. Arghhhhh rindunya tiga pompuan ni!! Byk yg sudah berubah. Shella dah berkahwin, Sara pun kini sudah berhijab. Pantas sungguh waktu berlalu! Loveeeee @sararitory @shaheerahfaeiz @sabreenaibrahim 💕💋💋💋 #throwback
VS Body Mist (250ml)
.
✅borong minima 7 botol
✅boleh jual pada kawan, jiran atau buat item tambahan pada sapa2 yg buka booth jualan
✅boleh juga bawa ke ofis jual pada officemate
✅keuntungan 35% hingga 45%
.
📱0194695909 <--- hubungi saya melalui whatsapp.
.
#pengedar #sayajual #sayajualmurah #minyakwangi #perfume #fragrance #sayajualperfume #perfumeoriginal #originaltester #nice #amazing #love #instashop #igshop #sale #promosi #cantik #ctdk #mjats #baazarpaknil #wangi #gift #murah #promoraya
#perfumemurah #selfie #baazarraya #onlineshop #meletop
VS Body Mist (250ml)
.
✅borong minima 7 botol
✅boleh jual pada kawan, jiran atau buat item tambahan pada sapa2 yg buka booth jualan
✅boleh juga bawa ke ofis jual pada officemate
✅keuntungan 35% hingga 45%
.
📱0194695909 <--- hubungi saya melalui whatsapp.
.
#pengedar #sayajual #sayajualmurah #minyakwangi #perfume #fragrance #sayajualperfume #perfumeoriginal #originaltester #nice #amazing #love #instashop #igshop #sale #promosi #cantik #ctdk #mjats #baazarpaknil #wangi #gift #murah #promoraya
#perfumemurah #selfie #baazarraya #onlineshop #meletop
VS Body Mist (250ml)
.
✅borong minima 7 botol
✅boleh jual pada kawan, jiran atau buat item tambahan pada sapa2 yg buka booth jualan
✅boleh juga bawa ke ofis jual pada officemate
✅keuntungan 35% hingga 45%
.
📱0194695909 <--- hubungi saya melalui whatsapp.
.
#pengedar #sayajual #sayajualmurah #minyakwangi #perfume #fragrance #sayajualperfume #perfumeoriginal #originaltester #nice #amazing #love #instashop #igshop #sale #promosi #cantik #ctdk #mjats #baazarpaknil #wangi #gift #murah #promoraya
#perfumemurah #selfie #baazarraya #onlineshop #meletop