Toggle navigation

#misi62,425 POSTS

Post Content
User Image cottonstitch Posted: Nov 22, 2017 8:41 AM (UTC)
25
2 Normal
Baju dari fabrik english cotton 😍
.

Bukan saja cantik malah selesa dipakai 🤗
.

Klik link di bio terus untuk chitchat dgn kak pai 🙆‍♀️😘
2 minggu lagi tamat lah persekolahan di Sekolah Menengah . .
#PD #ICT
#MISI BUKAN MUSTAHIL ☺
User Image syahrulsobrisya Posted: Nov 22, 2017 3:28 AM (UTC)
17
1 Normal
Gdluck game di pahang semoga berjaya buat yg trbaik doa kn team pulau pinang menang#misi mncari emas☺😷🙊🙈
User Image cottonstitch Posted: Nov 22, 2017 2:58 AM (UTC)
39
8 Normal
JAPANESE COTTON
.

Kain jc lembut berbanding ec
Kain jenis beralun,serap peluh dan mudah di iron ❤
.

Jc sangat sesuai dijadikan dress kembang.selain dress pelbagai fesyen baju juga boleh dijadikan ❤
.

Jc hanya mengecut pada basuhan pertama.Jadi sebelum jahit pastikan kain direndam dahulu sebelum di hantar pada tukang jahit masing2 ❤
.

JAPANESE COTTON
BIDANG 60" X 3.5 METER
HARGA RM58 SEPASANG
.

SALE SWEET NOVEMBER
2PSG RM110
6PSG RM300
FREE POSTAGE ❤
.

KLIK LINK DI BIO UNTUK DIRECT WHATSAPP TK 😘
User Image kids_fashion_trendy Posted: Nov 22, 2017 2:47 AM (UTC)
0 0 Normal
👉🏻kita sebagai ibu mahukan yang terbaik untuk anak-anak kita kn☺semua bende nak yang terbaik untuk anak-anak👍🏻👍🏻 Macam tu jugak dngan tudung LITTLE DARIENA di reka khas untuk anak-anak anda semua👧🏼👧🏼 🌻kainnya yang lembut
🌻material lycra yang berkualiti🌻
🌻selesa&❌panas
🌻nak basuh campak je dalam mesin 🌻warna ❌ luntur🌻
🌻warna warna yang menyelah🌻🌻🌻
🌺🌺🌺🌺🌺🌺
Itu lah keistimewaan tudung LD AUFA dari LITTLE DARIENA🍄🍄yang direka khas untuk untuk anak-anak kita semua🎉🎉🎉
Jadi tunggu apa lagi ibu-ibu semua dapat kan tudung dari LITTLE DARIENA sekarang🌹🌹🌹
🔻🔻🔻🔻🔻🔻
Wassap@pm_cepat,cepat
Wassap@pm_cepat,cepat
📲01129455100
#misi mendidik anak-anak bertudung
#LITTLE DARIENA
User Image mr_marshmello17 Posted: Nov 22, 2017 2:29 AM (UTC)
28
0 Clarendon
God will never give you anything you can't handle, so don't be stress. Stay STRONG 💪 Stay POSITIVE 😉 #Misi Diteruskan , TARGET!!!
User Image nurfarhanakamaruz Posted: Nov 22, 2017 1:28 AM (UTC)
12
0 Normal
JIMAT BERGANDA-GANDA

Meyh hana bantu anda kurus sebelum 2018 💪💪💪 Jadikan carboflex pembuka sarapan anda 🍫☕☕ FAST ACTION,FAST RESULT

Meyh wasap hana,mane tahu dpt free postage 😘😘😉
📲📲📲014-5172279

#kurustanpadiet
#Kurustanpasengaja
#xperlubersenam
#misi
#misikurus
#viral
#teammekjini
#weareadavians
User Image nurfarhanakamaruz Posted: Nov 22, 2017 1:12 AM (UTC)
18
0 Normal
CONSUMED CARBOFLEX DAH 3 MINGGU.. BERAT BERAPE KAK? "TAKUT NAK TIMBANG TAPI INCH LOSS BANYAK GILERRRRR"😂😂 ALHAMDULLILAH.. KONSISTEN K.. HASIL KEBABOM PASTI MILIK ANDA!

Kak FARAH bijak..jadi lah sperti kak Farah 😘😘😠 INGIN KAN TUBUH MENAWAN? PERCUMA BIMBINGAN DARI HANA

#misi
#misikurus
#minumankurus
#sihat
#fblovers
#instalovers
#qowiy
#TeamMekJini
#weareadavians
User Image misi_designs Posted: Nov 22, 2017 12:53 AM (UTC)
1
0 Normal
User Image cottonstitch Posted: Nov 22, 2017 12:28 AM (UTC)
153
41 Normal
Assalamualaikum & selamat pagi 🤗😍
.

Jom bekerja 💪💪💪
User Image halizanazarudin Posted: Nov 22, 2017 12:21 AM (UTC)
24
0 Ashby
Mana nak mula ni.. Assalammualaikum selamat pagi. mana pergi stu snyuman yg ikhlas tnpa kau sedar kau mmpu bngkit krna pnglman kau yg lama . Dia mngjar kau hidup utk kau lebih mnghargai mnusia. so nak buat apa kau trtawa sambil mnyimpan dendam?. semua hasad dengki in sha allah kau akn rasa stu "KEBAHAGIAAN" yang kau cari selama ni. 💕
#misi
#phy
#cantikayat
#motivasidirisendiri