Toggle navigation

#miri436,335 POSTS

Post Content
User Image nutrientbone Posted: Dec 16, 2017 1:21 AM (UTC)

1
0 Normal
==================
SET PENINGGI TIENS
==================
👍Set peninggi yang Terbaik di Malaysia
💪Tambah ketinggian badan walaupun dah dewasa.
💪Tulang anda lebih kuat dan sihat
💪Melurus dan menegakkan struktur tulang
💪Mencegah osteoporosis
🌷Diadun dari bahan semulajadi
💪Merangsang perkembangan tumbesaran
💪Menguatkan daya ingatan 🌟Tingkatkan potensi minda
.
===============================
JANGAN TUNGGU LAGI..CEPAT WHATSAPP KAMI:
.
📱WHATSAPP : +60149480693
.
#tipstinggitiens #tiens #sihat #syukurselalu #tinggi #usim #ukm #putrajaya #bangi #sukan #syjual #kelantan #kuantan #sabah #sarawak #negerisembilan #johor #miri #kuching #mersing.
User Image nura_leena Posted: Dec 16, 2017 1:09 AM (UTC)

1
1 Normal
Alhamdulillah. Terima kasih Ya Allah. Moga Engkau gandakan lagi rezeki kami Ya Allah.

Rezeki pagi Sabtu. Alhamdulillah. Stockist Kak L beroperasi sejak awal pagi. Hari ini 6 kotak #minkaffe dilamar!

Repeat order daripada regular customer Kak L. Terima kasih sebab sudi singgah di awal pagi untuk SHOPPING di Mini Stockist Kak L.

Kak L Usahawan Kopi tau. Tapi bukan setakat Kopi of course, ada jugak hot produk lain seperti Eziclean, MinCha, Dchef dan banyak lagi di Mini Stockist Kak L.

Kak L beroperasi Insya Allah 24/7/365 yea. COD untuk kawasan Miri, Limbang, Lawas, Sandakan, Bintulu dan Semenanjung jugak available!

Jika ada yang nak produk HOT ini atau nak sama-sama berniaga untuk dapat EXTRA income, boleh sahaja tekan link di bawah yea! 📲 http://www.wasap.my/60128927966

#elitkingdom
#projekstg
#elitjoroshatikental
#KakLbiz
#KakLTicerBizOnline
#alhamdulillah
#miri
User Image trudollymiri Posted: Dec 16, 2017 1:03 AM (UTC)

2
0 Normal
Good morning semua.. Buy 2 set TruDolly will get these totebag.. cute ada jak ypm pakey beg ya 😍 grab yours now ok. Dm or WhatsApp +60128700998 to order. Y.E.S still on going till 31.12.2017. #codmiri #miri #bintulu #limbang #mukah #sarawak #authorizedagent
User Image aayambrunei Posted: Dec 16, 2017 12:48 AM (UTC)
4
0 Normal
Hello-hello everyone! A positive morning brings joy the whole day. Don’t you think our primy-prime Adobo chicken is just positively happy today? It makes you wanna dance. .
So what usually motivate you and make you happy early in the morning?
.
For extra-extra smile, drop by to A.ayam.. grab our Adobo Chicken Rice! 😆
.
.
.
.
#aayambrunei #aayam #simplysucculent #bruneifoodies #fastfoodbrunei #bruneidarussalam #brunei #bwn #bandarseribegawan #bsb #bruneimuara #belait #tutong #temburong #Indonesia #Jakarta #bruneiadvert_4u #bruneipromo #bruneiiklan #brunei_ig #malaysia #sabah #sarawak #miri
User Image tinggi_sihat_alami Posted: Dec 16, 2017 12:29 AM (UTC)

5
2 Normal
Nak tengok testi-testi peninggi terbaik di dunia?
Tengok jer kat ig saye. Or nak konsul dulu? Chat info ni 📱Wechat Id : calciumtinggi18 .
📱Whatsapp : +60 11-5153 7908
#kajang #melaka #penang #kuching #shahalam #petalingjaya #kinabalu #alorsetar #georgetown #ipoh #miri #kualaterengganu #kedah #kelantan #petang #nakfakta #akakpayung #cakapbanyak #budak #suam #kasut #dadah
User Image korich.bwn Posted: Dec 16, 2017 12:25 AM (UTC)

3
0 Normal
🔥PRE BOOK🔥
🔥PRICE B $67🔥
🔥FREE POSTAGE🔥
.
.
DESIGNER BAG (3 IN 1 SET)
MATERIAL : QUALITY ARTIFICIAL LEATHER
LENGHT : 26CM
BOTTOM WIDTH : 13CM
HEIGHT : 21CM
STRAP LENGHT : 110CM
OPENING CLOSER : ZIP
CONTENT A4 : NIL
GRED : AAA
FREE ITEM : 1 SLING BAG : 1 SMALL BAG : 1 KEY CHAIN (KEY CHAIN MAY BE DIFFERENT FROM PHOTO)
.
.
DM or Contact us 📱
+673 8213638
#bruneidarussalam#ubd#bruneihandbagmurah#bruneipromo#bruneiadvert#miri#bruneisiuk#bruneishop#bruneionlinestore#kualabelait#tutung#bandarseribegawan#bruneionlineshopping#bruneiiklan#brunei_ig#sabah#serawak#miri#kuching#malaysia
User Image jamutunteja8miri Posted: Dec 16, 2017 12:19 AM (UTC)

7
0 Ludwig
1st lifestyle jamu in Malaysia!
.
.
Do you know the benefits of consuming Jamu Tun Teja?.
.
.
🌸flawless skin..
.
🌸metabolism & weight loss..
.
🌸mentrual cycle & fertility..
.
🌸intimate health..
.
🌸boost energy
.
🌸milk booster
.
.
Give it a go!
Trust me, you will love it!.
.
.
🌸 1box Jamu Tun Teja (15 sachets) is RM88..
.
.
We are at:
.
Norriza Enterprise
Kiosk 3.03, Level 3,
The Imperial Mall,
Miri, Sarawak.
.
Whatsapp
016 213 2782
016 387 7035
.
.
.
#jttteamsarawak
#jamutunteja
#jamutuntejamiri
#miricommunity #miri #bruneionlinesellers #bruneishop #iklanbrunei #brunika #brunei #bruneionlineshop #bintulu #limbang #sarawak #indonesiafood #indonesia #manila #philippines #norriza_enterprise
User Image rianirustikabeauty Posted: Dec 16, 2017 12:19 AM (UTC)
3
1 Normal
Jom kita manjakn diri facial,,,, Dgn skin care Yg kami gunakan ia nya dpt mengembalikan kulit kita utk kembali seperti remaja,,, UPII mampu:
💖Mengembalikan Tenaga Remaja
Berasal dari bunga Sakura premium Jepun dengan melambatkan proses penuaan.
💖Revitalisasi
💖Perlindungan Kulit
💖 Antioksidan * 100% percuma dari wangian tiruan, minyak mineral / lanolin, derivatif haiwan, natrium lauril sulfat / natrium lauril eter sulfat dan parabens. 👍🏼untuk mengurangkan kedutan dan memperbaiki kulit yang kusam. Di samping mengekalkan gaya hidup sihat, ia juga meningkatkan penghapusan sisa, menggalakkan peredaran darah dan meningkatkan keanjalan kulit. 👍🏼Berdasarkan teknologi revolusioner yang dibangunkan selepas 12 tahun Advanced Research on Anti-Aging di Makmal Skincare Jepun, Elysyle mencipta UPII, garis revitalisasi anti-penuaan revolusioner yang menghalang penuaan kulit di sumbernya. 👍🏼UPII Total Anti-Penuaan Penjagaan Kulit dirumuskan berdasarkan gabungan sinergistik yang kuat dari Genesteine-S yang dipatenkan dengan gabungan kulit-kompleks Bio-Amino yang berfungsi dengan berkesan untuk mensasarkan penuaan kulit 💖 UPII adalah jawapan anda kepada kulit yang lebih muda.

Tunggu apa lagi cepat book slot facial Anda bersama riani Sekarang,,,, 📲 www.wasap.my/60168470036
📲 www.wasap.my/60168470036
#beautycartel #miri #bekenu #limbang #brunei #rianirustikabeauty #airasia #malaysia
User Image _____yuri09 Posted: Dec 16, 2017 12:17 AM (UTC)

gx_097
17
0 Normal
.
.
.
昨日の写真暗すぎて使えないから、大好きなみりちゃん載せとく〜〜
もう会いたい明日会うけど〜〜〜〜
.
.
.
#shinjuku #miri
User Image liurlelehhousemiri Posted: Dec 15, 2017 11:46 PM (UTC)
3
1 Valencia
#Repost @liurlelehhousesungaibuloh (@get_repost)
・・・
Nak tahu kenapa #thefamousjerux so special dan one and only in malaysia 🇲🇾 ?
.
Ni nak bagitahu apa sebab rasa dia special dan kenapa rasa dia 1 ni je dalam malaysia 🇲🇾❗bukan sy cakap..korang lah cakap🤤😂😍😘
.
.
Kami di #liurlelehhouse pilih 3jenis buah mangga GRED AAA
.
.
Kami di #liurlelehhouse memerlukan 3hari dalam pembikinan #thefamousjerux...ya 3hari😅🤣 so..harap maklum...Jgn order skang nk skang ya...ada lebih Insyallah.
.
.
Kami di #liurlelehhouse menggunakan 6jenis asam dan kami olah kesemuanya jadi 1rasa yang amat MENAKJUBKAN DAN RASA DAPAT MEMBAHGIAKAN PERUT ANDA🤤😍...
.
.
Kami di #liurlelehhouse tiada mengunakan sebarang bahan pengawet. NO CUKA. NO KAPUR. IT'S FRESHLY FRUITS🍐🍏🍊🍋
.
.
Kami di #liurlelehhouse ingin mengucapkan terima kasih pada pengemar #theawesomejerux #thespicyjacx kerana tanpa henti order2 dan terus order hingga cecah ratusan balang...
.
.
Akhir kata, #thefamousjerux ini dibuat dengan penuh passion kerana apa? Kerana KAMI SEMUA DI #liurlelehhouse®🌶 adalah sanllhaishajeruk dan kami buat macam kami nak makan sendiri..so kami tahu rasa sedap jeruk macam mana👌🏻👍🏻👏🏻
.
.
INGAT JERUK SEDAP...INGAT THEFAMOUSJERUX BY LIURLELEHHOUSE.
.
.
WE MADE FRESHLY FRUITSJERUX 😍😘🤤 www.wasap.my/60123562955

@airpoolstylo @airpoolstylo @airpoolstylo
#thefamousjerux
#liurlelehhouse
#familiaCA
#liurlelehhousesungaibuloh
.
.
#miri #sarawak #brunei #liurlelehhousemiri
#liurlelehhousebrunei
#jeruxviral #bobmesra
User Image dayanmis_saat Posted: Dec 15, 2017 10:26 PM (UTC)

71
1 Normal
Geceler yatmayanlara gelsin. Oyaq olan var ..? Paylasdı: #miri @m_mirkamal 🤘🏻

Hashtags found on this page