Toggle navigation

#minit6,254 POSTS

Post Content
User Image kotkan_taitoluistelu Posted: Nov 18, 2017 12:42 PM (UTC)
31
0 Normal
Mineissä 2008 Karina voittoon🥇 Laura 🥉 Meri sai erityismaininnan "upeaa Aksel soolohyppy" ja sijoittui neljänneksi🎈 Noora on kuudes ja Angelina seitsemmäs💎⛸💎 #kotkan_taitoluistelu #minit #onneatytöt #kotaluistelee
User Image uabattiens.my Posted: Nov 18, 2017 9:18 AM (UTC)
38
0 Normal
Lakon nak jadi artis? Susah putih and tinggi? sudah pernah try macam-macam product tapi tak berhasil?
Rilex jer kite ade product herbal sedap laa rasanye. Yakin tak nak try product ni? Garansi laa juga. So, awak tak perlu risau.
Nak consult sini jer. 📱Wechat Id : tienslaju
📱whatsapp: +60 11-3621 3304
#cekgu #kulim #jeli #bentong #KLCC #Pavilion KL #Bukit nanas #guna #sekejap #kene #tido #esok #sayang #kedai #comot #minit #macam #sempena #lanun #fesyen #duit #nak #suke #best. #ubatKL #ubatherbal.
User Image 373only Posted: Nov 16, 2017 11:45 PM (UTC)
122
1 Normal
gm.

毎朝洋服選ぶのに時間費やして結局ぎりぎり

やっぱ服装で気分変わるし適当な格好で行きたくない 😕

てことははよ起きろてことか。

#gm #morning #sleep #fashion #likeforfollow #like4like #mood #pic #image #minit #time #mystyle #fff
User Image taniasarrias Posted: Nov 16, 2017 6:26 PM (UTC)
60
3 Normal
El descaro de aprender a caminar sin miedo a caer

#MiniT #tbt❤️
Lakon nak jadi artis? Susah putih and tinggi? sudah pernah try macam-macam product tapi tak berhasil?
Rilex jer kite ade product herbal sedap laa rasanye. Yakin tak nak try product ni? Garansi laa juga. So, awak tak perlu risau.
Nak consult sini jer. 📱whatsapp: +60102274266

#cekgu #kulim #jeli #bentong #KLCC #Pavilion KL #Bukit nanas #guna #sekejap #kene #tido #esok #sayang #kedai #comot #minit #macam #sempena #lanun #fesyen #duit #nak #suke #best #sangat #sedap #umo
Lakon nak jadi artis? Susah putih and tinggi? sudah pernah try macam-macam product tapi tak berhasil?
Rilex jer kite ade product herbal sedap laa rasanye. Yakin tak nak try product ni? Garansi laa juga. So, awak tak perlu risau.
Nak consult sini jer. 📱whatsapp: +60102274266

#cekgu #kulim #jeli #bentong #KLCC #Pavilion KL #Bukit nanas #guna #sekejap #kene #tido #esok #sayang #kedai #comot #minit #macam #sempena #lanun #fesyen #duit #nak #suke #best #sangat #sedap #umo
User Image herbaltinggimalaysia.srore Posted: Nov 15, 2017 7:16 AM (UTC)
1
0 Normal
Lakon nak jadi artis? Susah putih and tinggi? sudah pernah try macam-macam product tapi tak berhasil?
Rilex jer kite ade product herbal sedap laa rasanye. Yakin tak nak try product ni? Garansi laa juga. So, awak tak perlu risau.
Nak consult sini jer. 📱whatsapp: +60102274266

#cekgu #kulim #jeli #bentong #KLCC #Pavilion KL #Bukit nanas #guna #sekejap #kene #tido #esok #sayang #kedai #comot #minit #macam #sempena #lanun #fesyen #duit #nak #suke #best #sangat #sedap #umo
User Image tylersousa Posted: Nov 14, 2017 10:32 PM (UTC)
42
1 Normal
#throwbacktuesday lol back before the world corrupted me!!! #iwascute #miniT
User Image hacexact Posted: Nov 14, 2017 10:29 PM (UTC)
76
1 Gingham
Jouluesityksen stunttisarjaa harjoiteltiin tänään pasilassa 😊 #minit #hacexact #hac
User Image marsupoire_off Posted: Nov 11, 2017 12:55 PM (UTC)
46
8 Normal
🎁 2 A N S 🎁
Cette petite personne qui a eu 2 ans hier 😍
2 ans qu’il illumine mes journées par son évolution, ses rires et ses jeux ❤️
Ce petit crapouillou que j’aime grand comme le ciel avec toutes les étoiles dedans 💕

#marsupoireoff #mylittleboy #miniT #love #birthdayson #myson #babylove
User Image namekuana Posted: Nov 11, 2017 12:36 PM (UTC)
_ysliza.ysof
sasaasya_nar
9
0 Normal
🌸Apa itu 'Skinvigorate Brush?' 🌸
.
✅ Ia adalah peranti pembersih wajah yg mencuci 85% lebih baik dan bersih dari menggunakan tangan.
.
✅ 400 putaran seminit mampu membantu mengurut keseluruhan wajah serta melancarkan perjalanan darah. Perjalanan darah yang baik di bawah kulit dapat memberi kulit wajah yang sihat dan lebih berseri.
.
✅ Kulit wajah mempunyai 20,000 pori-pori. Jerawat akan terhasil apabila pori-pori tersumbat dgn kotoran & minyak. Berus pencuci skinvigorate ini diciptakan khas dimana berusnya juga mempunyai sebanyak 20,000 berus nipis & sgt kecil, sgt kecil dari pori-pori di kulit wajah kita khasnya utk mencuci kotoran sehingga ke dlm pori-pori.
.
✅ Sesuai digunakan utk semua jenis kulit termasuklah kulit sensitif krn berusnya yang sgt lembut pada wajah.
.
✅ Kalis air dan kedap, anda boleh letak sahaja di tepi sinki atau di dlm bilik mandi. .
✅ Mempunyai butang 'On & Off' juga butang utk kawal tahap kelajuan.
.
✅ Sgt sesuai utk anda yg tiada masa atau nak cepat, penggunaan berus pencuci skinvigorate ini hanya mengambil masa 1-2 minit sahaja. Anda cuma tekan butang 'On' & pilih tahap kelajuan dan lalukan berus ini ke keseluruhan wajah. Jimat masa & tenaga bukan? .
✅ Ianya kecil, comel & sgt ringan mudah dibawa kemana-mana. .
✅ Utk tujuan pembersihan (hygiene), setiap berus perlu ditukar setiap 3 bulan. Hanya beli berus pengganti shj. Berus pengganti juga ada dijual berasingan. .
✅ Berus Pencuci Skinvigorate ini mempunyai 1 tahun tempoh warranty.
.
✅ Selepas menggunakan berus ini, pasti anda akan rasai perbezaannya. Kulit wajah akan rasa licin, halus, segar, bersih & cerah.
.
✅ Mampu milik!! Sangat berbaloi jika anda beli Berus Pencuci Skinvigorate ini berbanding jenama lain diluar sana & mmg tidak dinafikan tdpt byk jenama2 lain di pasaran skrg dan yg murah tapi ianya pasti berbeza krn berus yg murah agak kasar pada kulit wajah. .
Setiap pembungkusan terdpt :-
1. Peranti / device
2. 2 kepala berus
3. 2 biji bateri AA
3. Buku manual

Anda pasti tak menyesal💖
#skin #vigorated #skinvigoratebrush #pembersihmuka #400 #kali #pusingan #poriporiterbuka #masa #1 #hingga #2 #minit