Toggle navigation

#mesotropin48,684 POSTS

Post Content
Berapa banyak keperluan protein badan kita? Saya takde jawapan pukul rata semua orang, sebab setiap orang berbeza keperluan badannya mengikut size, berat, aktiviti dan sebagainya. Orang biasa perlukan 0.4g protein per kg bw. Atlet atau yang aktif 1-3 g protein per kg bw.

#wheyprotein #mesotropin #halal
5 FUNGSI MESOTROPIN:
.
1) Mempercepatkan PEMBINAAN MUSCLE anda
.
2) Memberi "TENAGA EKSTRA" semasa anda workout
.
3) Melambatkan proses "CATABOLISM" daripada berlaku
.
4) Membuatkan anda mampu workout LEBIH LAMA
.
5) Membuat bentuk badan lebih SASA & MENARIK
.
.

NAK TEMPAH ??? .
.
🔥Klik link >>>> MESO.wasap.my <<<<< di Bio IG kami sekarang !!!
🔥Klik link >>>> MESO.wasap.my <<<<< di Bio IG kami sekarang !!!
🔥Klik link >>>> MESO.wasap.my <<<<< di Bio IG kami sekarang !!!
.
.
.
.
.
🌟MESOTROPIN (RM190 SAHAJA) 🌟
.
.
📦📦Pos sampai dalam 3 hari sahaja🚗🚗
.
🎁 🎁Free T-Shirt Mesotropin utk pembeli bertuah
.
.
.
.
#mesotropinmalaysia #mesotropin #fitfam #shredded #workout #fit #fitnessaddict #fitness #ripped #muscle #gym #bodybuildingmotivation #bodybuilder #mesotropinhq #mesotropinmalaysia #jomkurus #jomkurus1malaysia #kevinzahri #fatburner #mrmuscle #fatburnermega #elites7 #tegaptvmalaysia #badancantik #tegaptv #celebrityfitnessmalaysia #binabadan #fitnessmalaysia #fatburners #aesthetic
5 FUNGSI MESOTROPIN:
.
1) Mempercepatkan PEMBINAAN MUSCLE anda
.
2) Memberi "TENAGA EKSTRA" semasa anda workout
.
3) Melambatkan proses "CATABOLISM" daripada berlaku
.
4) Membuatkan anda mampu workout LEBIH LAMA
.
5) Membuat bentuk badan lebih SASA & MENARIK
.
.

NAK TEMPAH ??? .
.
🔥Klik link >>>> MESO.wasap.my <<<<< di Bio IG kami sekarang !!!
🔥Klik link >>>> MESO.wasap.my <<<<< di Bio IG kami sekarang !!!
🔥Klik link >>>> MESO.wasap.my <<<<< di Bio IG kami sekarang !!!
.
.
.
.
.
🌟MESOTROPIN (RM190 SAHAJA) 🌟
.
.
📦📦Pos sampai dalam 3 hari sahaja🚗🚗
.
🎁 🎁Free T-Shirt Mesotropin utk pembeli bertuah
.
.
.
.
#mesotropinmalaysia #mesotropin #fitfam #shredded #workout #fit #fitnessaddict #fitness #ripped #muscle #gym #bodybuildingmotivation #bodybuilder #mesotropinhq #mesotropinmalaysia #jomkurus #jomkurus1malaysia #kevinzahri #fatburner #mrmuscle #fatburnermega #elites7 #tegaptvmalaysia #badancantik #tegaptv #celebrityfitnessmalaysia #binabadan #fitnessmalaysia #fatburners #aesthetic
5 FUNGSI MESOTROPIN:
.
1) Mempercepatkan PEMBINAAN MUSCLE anda
.
2) Memberi "TENAGA EKSTRA" semasa anda workout
.
3) Melambatkan proses "CATABOLISM" daripada berlaku
.
4) Membuatkan anda mampu workout LEBIH LAMA
.
5) Membuat bentuk badan lebih SASA & MENARIK
.
.

NAK TEMPAH ??? .
.
🔥Klik link >>>> MESO.wasap.my <<<<< di Bio IG kami sekarang !!!
🔥Klik link >>>> MESO.wasap.my <<<<< di Bio IG kami sekarang !!!
🔥Klik link >>>> MESO.wasap.my <<<<< di Bio IG kami sekarang !!!
.
.
.
.
.
🌟MESOTROPIN (RM190 SAHAJA) 🌟
.
.
📦📦Pos sampai dalam 3 hari sahaja🚗🚗
.
🎁 🎁Free T-Shirt Mesotropin utk pembeli bertuah
.
.
.
.
#mesotropinmalaysia #mesotropin #fitfam #shredded #workout #fit #fitnessaddict #fitness #ripped #muscle #gym #bodybuildingmotivation #bodybuilder #mesotropinhq #mesotropinmalaysia #jomkurus #jomkurus1malaysia #kevinzahri #fatburner #mrmuscle #fatburnermega #elites7 #tegaptvmalaysia #badancantik #tegaptv #celebrityfitnessmalaysia #binabadan #fitnessmalaysia #fatburners #aesthetic
Murahnyaa....... 😲😲😲
.
Three ohsem flava to choose
-choclate
-vanilla
-strawberry
.
Tq for support..Yg belum dapatkan lg
Harga RM199 diturunkan kepada RM169 sahaja!!!...
Free postage seluruh semenanjung
..
terima kasih kepada yang menyokong
Apa!!!.. nak lagi promosi... jangan lupa follow IG ini
call/ws: 017 313 7798
#TitanWhey
#WheyProteinHalal
#WheyProteinMalaysia
.
:: TOP PERFORMANCE HALAL WHEY PROTEIN YOU CAN TRUST ::
. - Pilihan Whey Protein No.1 di Malaysia 🇲🇾 -
#titanwhey #legasibadang #malaysia #halal #bodybuilding #binabadan #sportsman #fitness #sado #man #merdeka #agymnutrition #freeshaker #mesotropin #jomkurus #badancantik #hydrowhey #fatburner #proteinmurah #supplementmurah #massgainer #musclechef #mamadil #monstalab #rayyan
Murahnyaa....... 😲😲😲
.
Three ohsem flava to choose
-choclate
-vanilla
-strawberry
.
Tq for support..Yg belum dapatkan lg
Harga RM199 diturunkan kepada RM169 sahaja!!!...
Free postage seluruh semenanjung
..
terima kasih kepada yang menyokong
Apa!!!.. nak lagi promosi... jangan lupa follow IG ini
call/ws: 017 313 7798
#TitanWhey
#WheyProteinHalal
#WheyProteinMalaysia
.
:: TOP PERFORMANCE HALAL WHEY PROTEIN YOU CAN TRUST ::
. - Pilihan Whey Protein No.1 di Malaysia 🇲🇾 -
#titanwhey #legasibadang #malaysia #halal #bodybuilding #binabadan #sportsman #fitness #sado #man #merdeka #agymnutrition #freeshaker #mesotropin #jomkurus #badancantik #hydrowhey #fatburner #proteinmurah #supplementmurah #massgainer #musclechef #mamadil #monstalab #rayyan
Ada 6 kelebihan w.f.b. dan Ini diantara kelebihan W.F.B. (woman fat burner)
.
.
Read.
.
Harga : RM80 free postage .

#Mesotropin
#ubatkurus
#murah
#mesotropinhq
#meso
#herbs
#woman
#forwoman
.
HARI NI JOM WORKOUT BRO 🦁
.
🐹Jangan lupa utk workout bro, penting workout ni..penting sangat-sangat
.
.
🐹Bila kita workout,
badan jadi sado, tubuh pun sihat, pakai baju pun nampak smart bro.
Bini pun makin sayang bro, hehehe...
.
.
.
🐰Bro jangan mengalah, bro pasti boleh.
.
.
.
🐯Jom bro kita jadi SADO dan TOUGH dengan Mesotropin
.
.
.
🐨bRO TAK reti workout ?? takpe kita ajar bro
🐨Bro tak reti bab pemakanan ?? takpe kita ajar bro
.
.
🎈Dengan setiap pembelian Mesotropin, bro dapat 3 BONUS PERCUMA🎈:
.
🎖️Postage FREE
🎖️Ebook Workout CR7
🎖️T-Shirt Meso (Latest)
.
.
.
.
Kalau tak tempah sekarang rugi bro, banyak bonus dapat tu.... Konfem berbaloi bro, melabur utk badan sado....💪🏻💪🏻💪🏻
.
.
NAK TEMPAH ??? .
.
🔥Klik link >>>> MESO.wasap.my <<<<< di Bio IG kami sekarang !!!
🔥Klik link >>>> MESO.wasap.my <<<<< di Bio IG kami sekarang !!!
🔥Klik link >>>> MESO.wasap.my <<<<< di Bio IG kami sekarang !!!
.
.
.
.
.
🌟MESOTROPIN (RM190 SAHAJA) 🌟
.
.
📦📦Pos sampai dalam 3 hari sahaja🚗🚗
.
🎁 🎁Free T-Shirt Mesotropin utk pembeli bertuah
.
.
.
.
#mesotropinmalaysia #mesotropin #fitfam #shredded #workout #fit #fitnessaddict #fitness #ripped #muscle #gym #bodybuildingmotivation #bodybuilder #mesotropinhq #mesotropinmalaysia #jomkurus #jomkurus1malaysia #kevinzahri #fatburner #mrmuscle #fatburnermega #elites7 #tegaptvmalaysia #badancantik #tegaptv #celebrityfitnessmalaysia #binabadan #fitnessmalaysia #fatburners #aesthetic
.
HARI NI JOM WORKOUT BRO 🦁
.
🐹Jangan lupa utk workout bro, penting workout ni..penting sangat-sangat
.
.
🐹Bila kita workout,
badan jadi sado, tubuh pun sihat, pakai baju pun nampak smart bro.
Bini pun makin sayang bro, hehehe...
.
.
.
🐰Bro jangan mengalah, bro pasti boleh.
.
.
.
🐯Jom bro kita jadi SADO dan TOUGH dengan Mesotropin
.
.
.
🐨bRO TAK reti workout ?? takpe kita ajar bro
🐨Bro tak reti bab pemakanan ?? takpe kita ajar bro
.
.
🎈Dengan setiap pembelian Mesotropin, bro dapat 3 BONUS PERCUMA🎈:
.
🎖️Postage FREE
🎖️Ebook Workout CR7
🎖️T-Shirt Meso (Latest)
.
.
.
.
Kalau tak tempah sekarang rugi bro, banyak bonus dapat tu.... Konfem berbaloi bro, melabur utk badan sado....💪🏻💪🏻💪🏻
.
.
NAK TEMPAH ??? .
.
🔥Klik link >>>> MESO.wasap.my <<<<< di Bio IG kami sekarang !!!
🔥Klik link >>>> MESO.wasap.my <<<<< di Bio IG kami sekarang !!!
🔥Klik link >>>> MESO.wasap.my <<<<< di Bio IG kami sekarang !!!
.
.
.
.
.
🌟MESOTROPIN (RM190 SAHAJA) 🌟
.
.
📦📦Pos sampai dalam 3 hari sahaja🚗🚗
.
🎁 🎁Free T-Shirt Mesotropin utk pembeli bertuah
.
.
.
.
#mesotropinmalaysia #mesotropin #fitfam #shredded #workout #fit #fitnessaddict #fitness #ripped #muscle #gym #bodybuildingmotivation #bodybuilder #mesotropinhq #mesotropinmalaysia #jomkurus #jomkurus1malaysia #kevinzahri #fatburner #mrmuscle #fatburnermega #elites7 #tegaptvmalaysia #badancantik #tegaptv #celebrityfitnessmalaysia #binabadan #fitnessmalaysia #fatburners #aesthetic
.
HARI NI JOM WORKOUT BRO 🦁
.
🐹Jangan lupa utk workout bro, penting workout ni..penting sangat-sangat
.
.
🐹Bila kita workout,
badan jadi sado, tubuh pun sihat, pakai baju pun nampak smart bro.
Bini pun makin sayang bro, hehehe...
.
.
.
🐰Bro jangan mengalah, bro pasti boleh.
.
.
.
🐯Jom bro kita jadi SADO dan TOUGH dengan Mesotropin
.
.
.
🐨bRO TAK reti workout ?? takpe kita ajar bro
🐨Bro tak reti bab pemakanan ?? takpe kita ajar bro
.
.
🎈Dengan setiap pembelian Mesotropin, bro dapat 3 BONUS PERCUMA🎈:
.
🎖️Postage FREE
🎖️Ebook Workout CR7
🎖️T-Shirt Meso (Latest)
.
.
.
.
Kalau tak tempah sekarang rugi bro, banyak bonus dapat tu.... Konfem berbaloi bro, melabur utk badan sado....💪🏻💪🏻💪🏻
.
.
NAK TEMPAH ??? .
.
🔥Klik link >>>> MESO.wasap.my <<<<< di Bio IG kami sekarang !!!
🔥Klik link >>>> MESO.wasap.my <<<<< di Bio IG kami sekarang !!!
🔥Klik link >>>> MESO.wasap.my <<<<< di Bio IG kami sekarang !!!
.
.
.
.
.
🌟MESOTROPIN (RM190 SAHAJA) 🌟
.
.
📦📦Pos sampai dalam 3 hari sahaja🚗🚗
.
🎁 🎁Free T-Shirt Mesotropin utk pembeli bertuah
.
.
.
.
#mesotropinmalaysia #mesotropin #fitfam #shredded #workout #fit #fitnessaddict #fitness #ripped #muscle #gym #bodybuildingmotivation #bodybuilder #mesotropinhq #mesotropinmalaysia #jomkurus #jomkurus1malaysia #kevinzahri #fatburner #mrmuscle #fatburnermega #elites7 #tegaptvmalaysia #badancantik #tegaptv #celebrityfitnessmalaysia #binabadan #fitnessmalaysia #fatburners #aesthetic
laff_ 5h ago
SundayyyDate wear Nice shirt from @mesotropinhq .. Suke style itu aku . Tq #mesotropin #MESO . Hello bro 😎
••Yang nak t-shirt #mesotropin boleh follows ig @mesotropinhq @mesotropinhq @mesotropinhq dan dapat kan dkt situ 🤗
Mesotropin Muscle Booster..
~ bukan sahaja rasanya yang sedap..
~ juga berfungsi untuk bekalkan tenaga n stamina berpanjangan..
~ juga mempercepatkan pembesaran otot..
..
Pada harga mampu milik.. Semua orang mampu dapatkan Stok Mesotropin Sekarang..
..
#mesotropin #mesotropinhq #teammesotropin #mesotropineverywhere #groupmesotropin #hydrowheymesotropin #supplement #workout #gym #homeworkout #muscle #bodytransform #smartbody #instashop
.
🔥MACAM MANA NAK MULA WORKOUT ??? 🔥
.
.
🥊Ada orang dia beruntung sebab ada kawan kaki gym,
jadi dia boleh tanya2 dan belajar cara workout dengan kawan tu
tapi tak semua orang ada kawan dan masa nak ke gym kan :)
.
.
👓Kalau bro takde kawan kaki gym, dan tak tahu macam mana nak start, jangan risau bro :)
ada caranya.
.
.
📺Bro boleh mula dengan buka Youtube, dan taip "HOME WORKOUT"
.
.
🤺"HOME-WORKOUT" ni sejenis workout tanpa memerlukan kita guna barang, dumbell, atau gym
Bro boleh belajar dengan ikut video-video di Youtube
Workout dengan ikut Youtube di rumah pun BOLEH SADO tau :)
.
.
.
. ⚡️Untuk percepatkan proses MUSCLE bro naik,
bro boleh guna MESOTROPIN kalau bro mahu.
,
,
🌞Takpe bro semua kami akan ajar pada bro, bro tinggal ikut jer step yg kami tunjuk nanti.
Mana nak cari Supplement yg siap ajar cara workout dan sentiasa motivate customer dia kan :)
.
. .
.
.
.
🎈Dengan setiap pembelian Mesotropin, bro dapat 3 BONUS PERCUMA🎈:
.
🎖️Postage FREE
🎖️Ebook Workout CR7
🎖️T-Shirt Meso (Latest)
.
.
.
.
Kalau tak tempah sekarang rugi bro, banyak bonus dapat tu.... Konfem berbaloi bro, melabur utk badan sado....💪🏻💪🏻💪🏻
.
.
NAK TEMPAH ??? .
.
🔥Klik link >>>> MESO.wasap.my <<<<< di Bio IG kami sekarang !!!
🔥Klik link >>>> MESO.wasap.my <<<<< di Bio IG kami sekarang !!!
🔥Klik link >>>> MESO.wasap.my <<<<< di Bio IG kami sekarang !!!
.
.
.
.
.
🌟MESOTROPIN (RM190 SAHAJA) 🌟
.
.
📦📦Pos sampai dalam 3 hari sahaja🚗🚗
.
🎁 🎁Free T-Shirt Mesotropin utk pembeli bertuah
.
.
.
.
#mesotropinmalaysia #mesotropin #fitfam #shredded #workout #fit #fitnessaddict #fitness #ripped #muscle #gym #bodybuildingmotivation #bodybuilder #mesotropinhq #mesotropinmalaysia #jomkurus #jomkurus1malaysia #kevinzahri #fatburner #mrmuscle #fatburnermega #elites7 #tegaptvmalaysia #badancantik #tegaptv #celebrityfitnessmalaysia #binabadan #fitnessmalaysia #fatburners #aesthetic
.
🔥MACAM MANA NAK MULA WORKOUT ??? 🔥
.
.
🥊Ada orang dia beruntung sebab ada kawan kaki gym,
jadi dia boleh tanya2 dan belajar cara workout dengan kawan tu
tapi tak semua orang ada kawan dan masa nak ke gym kan :)
.
.
👓Kalau bro takde kawan kaki gym, dan tak tahu macam mana nak start, jangan risau bro :)
ada caranya.
.
.
📺Bro boleh mula dengan buka Youtube, dan taip "HOME WORKOUT"
.
.
🤺"HOME-WORKOUT" ni sejenis workout tanpa memerlukan kita guna barang, dumbell, atau gym
Bro boleh belajar dengan ikut video-video di Youtube
Workout dengan ikut Youtube di rumah pun BOLEH SADO tau :)
.
.
.
. ⚡️Untuk percepatkan proses MUSCLE bro naik,
bro boleh guna MESOTROPIN kalau bro mahu.
,
,
🌞Takpe bro semua kami akan ajar pada bro, bro tinggal ikut jer step yg kami tunjuk nanti.
Mana nak cari Supplement yg siap ajar cara workout dan sentiasa motivate customer dia kan :)
.
. .
.
.
.
🎈Dengan setiap pembelian Mesotropin, bro dapat 3 BONUS PERCUMA🎈:
.
🎖️Postage FREE
🎖️Ebook Workout CR7
🎖️T-Shirt Meso (Latest)
.
.
.
.
Kalau tak tempah sekarang rugi bro, banyak bonus dapat tu.... Konfem berbaloi bro, melabur utk badan sado....💪🏻💪🏻💪🏻
.
.
NAK TEMPAH ??? .
.
🔥Klik link >>>> MESO.wasap.my <<<<< di Bio IG kami sekarang !!!
🔥Klik link >>>> MESO.wasap.my <<<<< di Bio IG kami sekarang !!!
🔥Klik link >>>> MESO.wasap.my <<<<< di Bio IG kami sekarang !!!
.
.
.
.
.
🌟MESOTROPIN (RM190 SAHAJA) 🌟
.
.
📦📦Pos sampai dalam 3 hari sahaja🚗🚗
.
🎁 🎁Free T-Shirt Mesotropin utk pembeli bertuah
.
.
.
.
#mesotropinmalaysia #mesotropin #fitfam #shredded #workout #fit #fitnessaddict #fitness #ripped #muscle #gym #bodybuildingmotivation #bodybuilder #mesotropinhq #mesotropinmalaysia #jomkurus #jomkurus1malaysia #kevinzahri #fatburner #mrmuscle #fatburnermega #elites7 #tegaptvmalaysia #badancantik #tegaptv #celebrityfitnessmalaysia #binabadan #fitnessmalaysia #fatburners #aesthetic
.
🔥MACAM MANA NAK MULA WORKOUT ??? 🔥
.
.
🥊Ada orang dia beruntung sebab ada kawan kaki gym,
jadi dia boleh tanya2 dan belajar cara workout dengan kawan tu
tapi tak semua orang ada kawan dan masa nak ke gym kan :)
.
.
👓Kalau bro takde kawan kaki gym, dan tak tahu macam mana nak start, jangan risau bro :)
ada caranya.
.
.
📺Bro boleh mula dengan buka Youtube, dan taip "HOME WORKOUT"
.
.
🤺"HOME-WORKOUT" ni sejenis workout tanpa memerlukan kita guna barang, dumbell, atau gym
Bro boleh belajar dengan ikut video-video di Youtube
Workout dengan ikut Youtube di rumah pun BOLEH SADO tau :)
.
.
.
. ⚡️Untuk percepatkan proses MUSCLE bro naik,
bro boleh guna MESOTROPIN kalau bro mahu.
,
,
🌞Takpe bro semua kami akan ajar pada bro, bro tinggal ikut jer step yg kami tunjuk nanti.
Mana nak cari Supplement yg siap ajar cara workout dan sentiasa motivate customer dia kan :)
.
. .
.
.
.
🎈Dengan setiap pembelian Mesotropin, bro dapat 3 BONUS PERCUMA🎈:
.
🎖️Postage FREE
🎖️Ebook Workout CR7
🎖️T-Shirt Meso (Latest)
.
.
.
.
Kalau tak tempah sekarang rugi bro, banyak bonus dapat tu.... Konfem berbaloi bro, melabur utk badan sado....💪🏻💪🏻💪🏻
.
.
NAK TEMPAH ??? .
.
🔥Klik link >>>> MESO.wasap.my <<<<< di Bio IG kami sekarang !!!
🔥Klik link >>>> MESO.wasap.my <<<<< di Bio IG kami sekarang !!!
🔥Klik link >>>> MESO.wasap.my <<<<< di Bio IG kami sekarang !!!
.
.
.
.
.
🌟MESOTROPIN (RM190 SAHAJA) 🌟
.
.
📦📦Pos sampai dalam 3 hari sahaja🚗🚗
.
🎁 🎁Free T-Shirt Mesotropin utk pembeli bertuah
.
.
.
.
#mesotropinmalaysia #mesotropin #fitfam #shredded #workout #fit #fitnessaddict #fitness #ripped #muscle #gym #bodybuildingmotivation #bodybuilder #mesotropinhq #mesotropinmalaysia #jomkurus #jomkurus1malaysia #kevinzahri #fatburner #mrmuscle #fatburnermega #elites7 #tegaptvmalaysia #badancantik #tegaptv #celebrityfitnessmalaysia #binabadan #fitnessmalaysia #fatburners #aesthetic
Murahnyaa....... 😲😲😲
.
Three ohsem flava to choose
-choclate
-vanilla
-strawberry
.
Tq for support..Yg belum dapatkan lg
Harga RM199 diturunkan kepada RM169 sahaja!!!...
Free postage seluruh semenanjung
..
terima kasih kepada yang menyokong
Apa!!!.. nak lagi promosi... jangan lupa follow IG ini
call/ws: 017 313 7798
#TitanWhey
#WheyProteinHalal
#WheyProteinMalaysia
.
:: TOP PERFORMANCE HALAL WHEY PROTEIN YOU CAN TRUST ::
. - Pilihan Whey Protein No.1 di Malaysia 🇲🇾 -
#titanwhey #legasibadang #malaysia #halal #bodybuilding #binabadan #sportsman #fitness #sado #man #merdeka #agymnutrition #freeshaker #mesotropin #jomkurus #badancantik #hydrowhey #fatburner #proteinmurah #supplementmurah #massgainer #musclechef #mamadil #monstalab #rayyan