Toggle navigation

#melaka2,920,972 POSTS

Post Content
User Image hans.cap Posted: Feb 18, 2018 9:05 AM (UTC)

0 0 Normal
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
.
Kepada peminat Cap Branded dan peminat IG @hans.cap
.
✔✔ Stock Available ✔✔
.
Admin akan upload satu per satu stok ye..
.
Wait & See
.
Nak Order macam ne ?
📱 whatsapp je 017-2828526
.
#capmurahmalaysia #cap #capkualititerbaik #capkualiti #topi #bazarpaknil #capmurah #caplover #snapback #baseballcap #murah #truckerhat #cap #uitm #utm #carbootsales #topi #perak #johor #melaka #negerisembilan #selangor #pahang #perlis #penang #kedah #fattahaminz #fattzura #bujibuchempel #theyusufiskandar #topimalaysia #rezekitakpernahsalahalamat
User Image ubat.peninggi_shop Posted: Feb 18, 2018 9:05 AM (UTC)

0 0 Normal
"INI MMG GILA!!- TINGGI AKU NAIK 15CM!! ..OHSEM"-
ZACK 38 TAHUN,JOHOR
=======================================
Katik...itulah nama yang member2 gelarkan aku kerana tubuhku yang p.e.n.d.e.k ni.. maklum la tinggi aku 159cm je😞😞 ikutkan memang kecil hati tapi takkan nak marah pulak kan..jujur memang keyakinan diri aku sangat rendah gara-gara faktor ketinggian ini..nak berkenalan dengan awek pun segannnnyaaa Tuhan såja yang tahu..bukanlah tak bersyukur atau menyalahkan takdir tapi kalau lah ada cara yang selamat untuk meninggikan badan apa salahnya..yang penting ia selamat dan tidak berisiko seperti pembedahan tulang yang popular di luar negara tu.. >Sehinggalah rakan aku yang bertugas sebagai polis mengesyorkan produk Tiens..katanya dah ramai rakan -rakan sejawat yang berjaya tinggi dan terbukti berkesan..Aku tak tunggu lama..
Alhamduliilah selepas sebulan aku ukur semula ternyata naik 10cm!! perghhh
Memang tak percaya...!
aku decide nak repeat lgi sebulan...last time aku ukur Naik lgi 5cm!! total naik 15cm😘😘
Tinggi aq dah 174cm sekarang 😎😎
===========================================
Peninggi badan Tiens sudah tersohor diserata dunia..sudah di 200 buah negara sejak 1995.. ☎ whatsapp : +601151534689
📲 Wechat : STOKIS_HERBAL
.
JOM TAMBAH KETINGGIAN BERSAMA
☆KALSIUM PENINGGI BADAN TIENS☆
kombinasi 2 gandingan mantap XINC PLAS (serbuk albumin dan madu) dan HI CAL ( kalsium terbaik dunia)..berkesan seawal 10 hari .sesuai untuk lelaki dan perempuan.100berkesan dan halal...SERIUS JADI.. *kata orang tak baik tunggu lama-lama*
so apa tunggu lagi!! order cepat.....
hanya komen "PM" atau
.
Sila tinggalkan no whatsapp
Atau anda boleh terus
. .
POSTAGE FREE DAN DISKAUN TERBAIK
MENANTI ANDA!! #selangor #pahang #kluang #melaka #selesalahbersamakami ☺️ #johorbahru #rhsm #hsmjhb #dekatje #lppkn #serimalaysia #NATAS #Matta #Matta2018 #halfest #halfest2018 #halfestasean #kl2018 #harikebangsaan #merdeka #򏠣bangkitbersama #ikutcarakita
User Image cap.exclusive Posted: Feb 18, 2018 9:03 AM (UTC)
29
32 Normal
MENANG CASH RM30 & CAP 😍
Tag Kawan kalau nak menang 🔥
.
Cap Adidas Stripes
.
Copy Original 1:1 sebijik sama dgn
original punya 😍 D boleh Jimat puluh2 ringgit 😁
.
📦 RM 50 Free pos
📦 Free Usb Cable (limited)
.
Tekan link whatsapp di Bio skarang 📲
User Image peninggi.sijil.best Posted: Feb 18, 2018 9:03 AM (UTC)

1
0 Normal
JUM!!!!! NCIK!!!!!!
Apa Itu Calsium ? Calsium adalah supplement nutrisi semulajadi yang membantu lelaki dan wanita yang berumur 12 tahun hingga 35 tahun yang terbantut ketinggian atau yang ingin menambah ketinggian lagi.
NHCP Calsium membantu menambahkan ketinggian badan sehingga 2-5cm. Konsisten dan amalkan senaman mudah, khas untuk meningkatkan ketinggian badan. Perubahan boleh dilihat dalam masa 1 bulan (2-15cm) Tapi ia bergantung pada metobolisma dalam badan masing2,umur dan kesungguhan korang untuk tambah ketinggian.

jika berminat hubungi hotline kami:
☎ whatsapp : +601151534689
📲 Wechat : STOKIS_HERBAL

#Kepong #prada #chanel #milanbubble #Bag #puchong #johorbahru #klia #banting #pahang #kl #Malaysia #genting #subang #selangor #bangsar #brunei #perak #kedah #melaka #selangor #penang #sarawak #sabah #klang #ipoh #subangjaya #langkawi #perlis #jb
User Image dyxylover.sarawak Posted: Feb 18, 2018 9:03 AM (UTC)

0 0 Normal
Pakai sekali jer tahan lama sampai ke malam ✨ GLOWINGGGG xperlu touch up banyak kali sebab bcc ni ❌ tak berminyak ❌tak bercapuk dan ❌ tak melekit langsung. Rasa ringan pulak tu.

BEST GILERRR sebab ade spf 50++ yang bole lindungi kulit dr uv sesuai sgt untuk korang yang suka aktiviti outdoor 🙋🏻JOM ORDER Sekarang sebab ade promosi terlajak murahhhh

"Peloless moless persis Awek Korea"

Nak cuba ?
📲 0168093127
#foundationmalaysia
#themines
#dropshipwanted
#melaka
#terengganu
#muamalaysia
#petalingjaya
#perak
#damansara
#muakl
#sarawak
#setiawangsa
#wangsamaju
#serdang
#kelantan
#muamelaka
#penang
#muautara
#bccreambydyana
#muar
#serikembangan
#kuantan
#muatutorial
#dyxycosmetics
#seremban
#kotatinggi
#sabah
#bangi
#teamFL
Redah jem 3x sudahnya exit Tangkak lalu dalam.. Selesaaaaaaaa!!
Sampai dengan tenangnya.. Makan sat ji.. Sebelum show start.. #singers #vocals #chinesenewyearshow #melaka
User Image kamamax_malaysia_official Posted: Feb 18, 2018 9:01 AM (UTC)

1
1 Normal
Hai guys..Kama max is for men stay longer in bed. Easy to use. 🤗
.
.
Gentelman must try 😍
.
.
DM FOR THE BEST PRICE ✌🤗
.
⚠Agent diperlukan
.
📮FREE POSTAGE (MALAYSIA)
.
WASSAP/CALL/INBOX
.
📞+60132498608 (admin HQ kama max)

#kamamax #ubatkuat #malaysia #seremban #kualalumpur #johor #melaka #pahang #terengganu #kedah #pulaupinang #perlis #sarawak #sabah #kelantan #perak #selangor #negerisembilan #melayuseksi #modelmelayu #kisahrumahtangga #suamiisteri #ubatkuatlelaki #zakar #pengantin #melayubogel #mendelayspray #ubatcepatpancut #videobogel #videoviral
User Image cookiesbitesss Posted: Feb 18, 2018 8:59 AM (UTC)

2
0 Normal
Dapatkan BISKUT TUAN ANAS dr kami dan agent kami di area batu gajah, Perak @btaanis_ 🙌🤗 .
.
Whatsapp untuk keterangan lebih lanjut 011-12328086 ( iQinn ) / 017-3716750 ( Ikhwan )
.
#snack #cookies #agentcookies #biskuttuananassuccess2018 #biskutsedap #biskutmurmur #codbandarmelaka #kpmbandarmelaka #uitmbandarmelaka #mmumelaka #utemmelaka #micost #melakafest #melaka #doorgiftmurah #fatzura #iqramdinzly
User Image letsdyxy_hara Posted: Feb 18, 2018 8:59 AM (UTC)

1
0 Normal
#Repost @dyxy_princesshara(@repost_via_instant)FRESH FEEDBACK DYXY COSMETICS 💕
.
Anda bila lagi nak flawless ala gadis KOREA ☺️
.
“ Pakai set #DYXYCOSMETIC memang elok je muka💞LOVE DYXY 😍😜”.
FEEDBACK DYXY LOVERS 💕
-
Alhamdulillah , semakin ramai yang sukakan foundation BC CREAM 😍
.
.
🌹Makin Cantik.
🌹Makin Flawless.
🌹Makin Glowing.
🌹Makin Berseri.
🌹Makin confident.
.
.
🙅🏻 Tak perlu nak mencari concealer lain.
🙅🏻 Tak perlu nak touch up banyak kali.
😱 Tahan lebih 8jam
😱 UV Protection SPF 50 kauu haa 😍 Asyallie , Syafiqah Aina , Mia Ahmad , Syazwanieyazip , Elfira loy semua dah cuba DYXY BRAND ni 💃🏻
.
.
Apa tunggu lagi ? Jom dapatkan harga OFFER COMBO JIMAT +8 FREE GIFT MENARIK MENANTI ANDA.
.
FREE POSTAGE ✔️
FREE COD MELAKA ✔️
.
.
Tak percaya ? Sendiri mauu cuba okay 👌 pasti repeat order 😘
.
Berminat boleh pm/whatsapp.
Haraa 📲📲📲 011 10823843.
.
#dyxycosmetic
#dyxymelaka
#teamfl
#bccream
#bccreambydyana
#dyxymineralfacemist
#bccreamfoundation
#dyxycosmetic
#muabellaz #uitmlendu #alorgajah
#masjidtanah
#bccreambydyana
#dyxymineralfacemist
#bccreamfoundation
#uitmmelaka #codchengmelaka #hudabeautymalaysia #melaka #sgudangmelaka #nyxoriginal
User Image hans.cap Posted: Feb 18, 2018 8:59 AM (UTC)

0 0 Normal
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
.
Kepada peminat Cap Branded dan peminat IG @hans.cap
.
Yang tak berpeluang nak join COD, admin sediakan khidmat penghantaran secara Pos Laju..
.
Semenanjung Malaysia Free Postage..
.
Sabah Sarawak kene tambah RM 7.00 sahaja.
.
Bayar arini Esok Pos Lusa sampai.. Insya Allah jika tiada kesalahan pada alamat rumah.. 😁
.
Harga mcm mana admin? "Tetap sama mcm COD iaitu RM 30 saja"..
.
📱 whatsapp 017-2828526
.
#capmurahmalaysia #cap #capkualititerbaik #capkualiti #topi #bazarpaknil #capmurah #caplover #snapback #baseballcap #murah #truckerhat #cap #uitm #utm #carbootsales #topi #perak #johor #melaka #negerisembilan #selangor #pahang #perlis #penang #kedah #fattahaminz #fattzura #bujibuchempel #theyusufiskandar #topimalaysia #rezekitakpernahsalahalamat

Hashtags found on this page