Toggle navigation

#mehsandarpadaaku65,589 POSTS

Post Content
User Image mfmeow_03 Posted: Dec 14, 2017 12:21 PM (UTC)

133
0 Normal
User Image aisyah.scarves Posted: Dec 14, 2017 7:02 AM (UTC)

8
0 Normal
Berapa ramai yang dah jatuh chenta dengan si Humaira ni? Kalau beli 1 memang tak cukup tau! Mesti kena beli banyak.
.
.
Yelah nak jugak pakai dengan adik, kakak, BFF sekali tudung cantik ni. Barulah relationship goals gitu 🙈.
.
.
.
#bawalduatone #bawaldwicolor #bawalbidang50 #bawalbidang60 #bawallabuh #bawbidangbesar #bawallover #bawalbubble #tudunglabuhmurah #tudunglabuh #tudungmuslimah #bawalmurah #hijabista #hijab #hijabist #hijab #purdah #purdah #kipsas #unisza #iium #usim #mehsandarpadaaku #mehsandarlagi #mydarlinginspektordaniel #coffeeprince #daitv3 #ukm #upm
User Image aretykah_hijabstailista Posted: Dec 14, 2017 1:32 AM (UTC)

25
1 Normal
.
YEAR END SALES🎉🎉.
Bawal saudia Exclusive rm11 satu .beli borong rm9 satu boleh pilih warna sama byk mana yg syg2 nak . ssuai sgt utk bridesmaid😍 .
.
✔️bdg 45
✔️💯cotton exclusive
✔️mudah dibentuk
✔️borong boleh pilih warna
.
Harga:
🌸1-9 helai:rm11 satu
🌸10 ke ats:rm10 satu
🌸20 ke ats:rm9 satu
.
Sape yg xtry lagi bawal ni rugi taw syg sbb material bwal ni best sgt2 😋 . daebak! .
.
please click #Aretykahbawalsaudiacolors for more colors.
. .
⚠️please take a note:color might be slightly different due to lighting and editing process ⚠️ .
.
p/s :Nak wrna sama 💯 walk in dekat kedai jgn beli online😆🙈 .
.
🛍Dm/ws 01114946196 to oder 💋

#bawalsaudiamurah#bawalsaudiaborongmurah#bawalsaudiaretailmurah#bawalsaudia#bawalhelwamurah#bawalsaudiaborongpilihwarna#bawalhelwaborongmurah#syjualtudungonline#bazaronline#mehsandarpadaaku#titiancinta #adabkatmana#bawalsaudia #bawalsaudya #bawalsaudiamurah #bawalsaudiaborong #bawalsaudiacantik #terapiinstagram
User Image aretykah_hijabstailista Posted: Dec 14, 2017 1:32 AM (UTC)

21
0 Normal
.
YEAR END SALES🎉🎉.
Bawal saudia Exclusive rm11 satu .beli borong rm9 satu boleh pilih warna sama byk mana yg syg2 nak . ssuai sgt utk bridesmaid😍 .
.
✔️bdg 45
✔️💯cotton exclusive
✔️mudah dibentuk
✔️borong boleh pilih warna
.
Harga:
🌸1-9 helai:rm11 satu
🌸10 ke ats:rm10 satu
🌸20 ke ats:rm9 satu
.
Sape yg xtry lagi bawal ni rugi taw syg sbb material bwal ni best sgt2 😋 . daebak! .
.
please click #Aretykahbawalsaudiacolors for more colors.
. .
⚠️please take a note:color might be slightly different due to lighting and editing process ⚠️ .
.
p/s :Nak wrna sama 💯 walk in dekat kedai jgn beli online😆🙈 .
.
🛍Dm/ws 01114946196 to oder 💋

#bawalsaudiamurah#bawalsaudiaborongmurah#bawalsaudiaretailmurah#bawalsaudia#bawalhelwamurah#bawalsaudiaborongpilihwarna#bawalhelwaborongmurah#syjualtudungonline#bazaronline#mehsandarpadaaku#titiancinta #adabkatmana#bawalsaudia #bawalsaudya #bawalsaudiamurah #bawalsaudiaborong #bawalsaudiacantik #terapiinstagram
User Image aretykah_hijabstailista Posted: Dec 14, 2017 1:31 AM (UTC)

21
0 Normal
.
YEAR END SALES🎉🎉.
Bawal saudia Exclusive rm11 satu .beli borong rm9 satu boleh pilih warna sama byk mana yg syg2 nak . ssuai sgt utk bridesmaid😍 .
.
✔️bdg 45
✔️💯cotton exclusive
✔️mudah dibentuk
✔️borong boleh pilih warna
.
Harga:
🌸1-9 helai:rm11 satu
🌸10 ke ats:rm10 satu
🌸20 ke ats:rm9 satu
.
Sape yg xtry lagi bawal ni rugi taw syg sbb material bwal ni best sgt2 😋 . daebak! .
.
please click #Aretykahbawalsaudiacolors for more colors.
. .
⚠️please take a note:color might be slightly different due to lighting and editing process ⚠️ .
.
p/s :Nak wrna sama 💯 walk in dekat kedai jgn beli online😆🙈 .
.
🛍Dm/ws 01114946196 to oder 💋

#bawalsaudiamurah#bawalsaudiaborongmurah#bawalsaudiaretailmurah#bawalsaudia#bawalhelwamurah#bawalsaudiaborongpilihwarna#bawalhelwaborongmurah#syjualtudungonline#bazaronline#mehsandarpadaaku#titiancinta #adabkatmana#bawalsaudia #bawalsaudya #bawalsaudiamurah #bawalsaudiaborong #bawalsaudiacantik #terapiinstagram
User Image aretykah_hijabstailista Posted: Dec 14, 2017 1:30 AM (UTC)

22
0 Normal
.
YEAR END SALES🎉🎉.
Bawal saudia Exclusive rm11 satu .beli borong rm9 satu boleh pilih warna sama byk mana yg syg2 nak . ssuai sgt utk bridesmaid😍 .
.
✔️bdg 45
✔️💯cotton exclusive
✔️mudah dibentuk
✔️borong boleh pilih warna
.
Harga:
🌸1-9 helai:rm11 satu
🌸10 ke ats:rm10 satu
🌸20 ke ats:rm9 satu
.
Sape yg xtry lagi bawal ni rugi taw syg sbb material bwal ni best sgt2 😋 . daebak! .
.
please click #Aretykahbawalsaudiacolors for more colors.
. .
⚠️please take a note:color might be slightly different due to lighting and editing process ⚠️ .
.
p/s :Nak wrna sama 💯 walk in dekat kedai jgn beli online😆🙈 .
.
🛍Dm/ws 01114946196 to oder 💋

#bawalsaudiamurah#bawalsaudiaborongmurah#bawalsaudiaretailmurah#bawalsaudia#bawalhelwamurah#bawalsaudiaborongpilihwarna#bawalhelwaborongmurah#syjualtudungonline#bazaronline#mehsandarpadaaku#titiancinta #adabkatmana#bawalsaudia #bawalsaudya #bawalsaudiamurah #bawalsaudiaborong #bawalsaudiacantik #terapiinstagram

Hashtags found on this page