Toggle navigation

#meditbanget2 POSTS

Post Content
User Image agos_oconner Posted: Jan 29, 2017 4:43 AM (UTC)

7
2 Gingham
Bakol mie ayam n bakso yo ora kok dituntun
Ketoke bocor yo ora kok dituntun
Spidometer yo ora mati kok dituntun
Jembatane kramat yo ora kok dituntun
Tagihane apik yo ira dituntun
Janjane kenopo cah iki kok senenge nuntun n dituntun..... jawaben dewe wes... q kesel welehe ndelok wenehe nuntun
#danamoners#demakhits#ngakakkocak#dagelanjowo#suprafitcomunity#rsinusekitarnya#warungijojogoloyo#maniakhpandroid#murahenakwareg#meditbanget#oraisotru#
User Image ig_kocak Posted: Aug 8, 2016 1:40 AM (UTC)

9
0 Normal