Toggle navigation

#meatball575,798 POSTS

Post Content
User Image galuhmikana Posted: Feb 20, 2018 1:37 PM (UTC)

14
0 Normal
Masakan peranakan akan terus berkembang dan berinovasi tanpa meninggalkan rasa asli..
.
.
#meatball #bakso #food #enak #instafood #kuliner #makanan #spicy
User Image scottbaptie Posted: Feb 20, 2018 1:10 PM (UTC)

97
8 Normal
👋🏼 Hands up if you like meaty balls...?
-
🇮🇹 This is a super-tasty, quick midweek meal that everyone will like.
-
🍝 The tomato and basil sauce that goes with this dish is the business too!
-
👍🏻 Enjoy!
User Image little_muscles Posted: Feb 20, 2018 1:09 PM (UTC)

20
0 Slumber
User Image __curls Posted: Feb 20, 2018 1:04 PM (UTC)
believerland35
16
0 Normal
__curls 57m ago
🎊
嚐鮮達成
ɴᴇᴡ ᴏᴘᴇɴ不理人
昨日看到塊呆小姐ɪɢ今日來朝聖
2/19開始試營運
試營運期間店內低消消費打卡並於粉絲頁按讚
送手工烤布丁(一卡一顆)
ᴏʀ檸檬磅蛋糕一塊(視當日為準)
*
🍝波隆那手工肉丸子肉醬義大利麵ɴᴛ$260
🥗加購湯品和小沙拉組合+ɴᴛ$70
*
加購的湯品很得我心
蛤蠣x金針菇x高麗菜x紅蘿蔔
先不說湯品的用料光湯端上來的溫度就足以滿意
湯品每一口喝出鮮甜溫暖了胃
義大利麵美味相當
純手工製作的義大利肉丸子x波隆那肉醬
肉丸子紮實香甜好好吃哦
肉醬味道濃郁富層次
每一口開胃又爽口
打卡送的檸檬磅蛋糕偏濕潤的口感
甜度我是螞蟻不覺得太甜
不過以大眾為重的話還能稍做調整
餐點和湯品ʜᴀɴ可以
沙拉和甜點有進步空間
吃得好飽足
闆娘人客氣也會詢問客人口味
加油
下次見
#happynewyear2018 #metime2018 #我努力在我能記實的時候 #20180220 #不理人 #波隆那手工肉丸子肉醬義大利麵 #義大利麵 #手工 #肉丸子 #創意料理 #檸檬磅蛋糕 #磅蛋糕 #spaghettiinfettuccinebolognesesauceandmeatball #believerland #pasta #spaghetti #creativecuisine #meatball #handmade #lemonlpoundcake #poundcake #パスタ #手作り #ミートボール #レモンパウンドケーキ #파스타 #수제 #미트볼 #창작요리 #레몬파운드케이크
User Image thefashioncherrydiary Posted: Feb 20, 2018 12:45 PM (UTC)
79
18 Clarendon
Pasta e polpette! Cosa volere di più dalla vita!? Buona giornata amici miei <3!
User Image noenoemajid Posted: Feb 20, 2018 12:32 PM (UTC)
16
2 Normal
My fave since i was eight 🍜 Rasanya dari dulu gak berubah, tetep enak banget 😭
User Image recoveredheart.x Posted: Feb 20, 2018 12:22 PM (UTC)

2
0 Normal
#dinner was these meatballs that my dad made, tasted absolutely AMAZINGGG even though they were fried in oil, they only tasted a tad bit oily but i feel SO FAT NOW TW but absolutely breaking down after having 2 of these with rice 🍚😭
my weight is normal so i don’t have to and want to gain anymore and anorexia is really a mental illness and ana plays witt your head😥😰
STAY STRONG my loves💞
-
#ed #eatingdisorderwarrior #eatingdisorder #eatingdisorderrecovery #recovery #recoveryispossible #recoveryisworthit #recoveryjourney #recoverywin #anorexiarecovery #anorexianervosa #anorexia #anorexianervosarecovery #anorexicgirl #anorexiarecovered #weightlossjourney #weightloss #weightgain #meatball #featfood #fooddiary #mealdiary #mealprep #mealplan #cheatmeal
User Image sam_pandi Posted: Feb 20, 2018 12:15 PM (UTC)

4
0 Normal
Kamu Harus Tau!
.
.
.
.
.
Kalian pernah gak sih, waktu lagi diet tapi pengen makan yang enak-enak, bakso misalnya. Kebanyakan orang yang sedang diet menghindari makan bakso, karena takut menambah berat badan, padahal makan bakso justru sangat membantu program diet kalian. Karena membuat kenyang lebih lama. .
Sekarang udah pada tau kan, jadi Jangan Takut Makan Bakso, entah itu waktu diet ataupun enggak. 😁

Jangan lupa ikutan promo makan bareng temen kantor kamu gratis, gak pake bayar.
Mau ? Link di bio

#BaksoBakarSumsumBNI #BNIEnak #BendaBulat #Bunderser #MabukPentol #BunderEnak #BulatLezat #MalangKuliner #KulinerMalang #Malang #Ngalam #MeatBall #InfoMalang #HaloMalang #ExploreMalang #SeputarMalang #MalangKipa #NgalamKipa #RestoranMalang #RumahMakanNgalam #InstaMalang #MalangHits #AremaMalang
Suka banget sama Baso Tahu Chiu-Chiu 99 ini! Meski kaki lima dan harganya cuma Rp2.500/buah tapi rasanya enak kok, gak kalah sama yang mahal-mahal. Ada siomay, tahu kukus, tahu goreng, kentang, telur, dan kol. No Pork No Lard jadi aman buat semuanya 😍
————————————————————————————
Baso Tahu Chiu-Chiu 99
Jl. Lombok (seberang KFC Riau), Bandung
————————————————————————————
#EXPLOREATORY #siomaybandung #meatball #savoury #sweet #dumplings #kulinerbandung #nomnom #delicious #tasty #foodie #yummy #foodgasm #foodporn #foodphotography #instagood #instafood #foodblogger #blogger #XT1 #instadaily #like4like #follow4follow #potd #dinner #bbq #happy #boostlikes #thxgodimfoodie
Birthday BOY nak dinner makan spagetti Chef @nicks.kitchen.studio malam ni 🍝🍡🥙😋😋 Ada #spagettibolognese #spagetticarbonara #meatball #tortillabeefwrap Special by Chef @nicks.kitchen.studio .. Semua nya ada dekat #foodtruck Andalas jer 😉😉
User Image __mncnbaby__ Posted: Feb 20, 2018 12:02 PM (UTC)
20
0 Normal
Fancy dinner on the last day🍾🇸🇪❤️
Champagne + Caviar = perfectcombi🤤
このディナーがスウェーデンでの楽しみだった😍💓💓
キャビアは絶対食べると決めていた!笑
こんな1缶丸々なのに日本では考えられないくらいリーズナブルな値段だった🙊🙊🙊
美味しかったしまた絶対行こう〜٩( 'ω' )و🍽🥂
#swedishfood #caviar #oysters #irishcrab #tartare #meatball #scrumptious #dinner #happy #riche #stockholm #sweden #🇸🇪 #l4l #travelgram #luxuryfood #ストックホルム #スウェーデン #北欧 #キャビア #牡蠣 #蟹
User Image thisbstella Posted: Feb 20, 2018 11:52 AM (UTC)

buzzfeedtasty
1
0 Normal
Tonights dinner: Meatball parm bake. Not suitable for hubbie though 😂 .

오늘 저녁은 내사랑 미트볼🍝 신랑에게는 불합격이었지만ㅎㅎ .

#stellaskitchen #tastyrecipe #meatball #parm #bake #crazycookinglady #platelickingood #fingerlickingood #텔라의키친 #미트볼 #테이스티레시피 #요리에미치다 #접시올킬 #핵존맛👍

Hashtags found on this page