Toggle navigation

#marykay3,251,837 POSTS

Post Content
🌷Moisture Renewing Gel Mask🌷
.
Kenapa kita nk kena ber'mask' bagai? Cuci muka ngn cleanser ckup laa.. Haa, meh nk share! Mask nie penting tau utk tarik keluar kotoran dlm lubang2 pori yg nunnn jauh terpelosok di dalam sana. Cleanser berlegar kat permukaan kulit je sbb tu x ckup. Yg lagi best, gel mask nie jgk mampu:
.
😍Memelihara dan menenangkan kulit yg rosak
😍mampu menganjalkan dan mengurangkan tampilan pori
😍Kulit yang kering dan rosak akan dibaikpulih dengan sangat efektif
.
Haa, nie la antara sbb kenapa gel mask nie kite suka sgt 💜 byk mnfaat dlm satu tube! #ilovemymarykay
.
Esmah_nebi | 0136875613
Senior Beauty Consultant
.
#marykay #naturalproduct
Minha Amiga de vida, Amiga de treino e Madrinha @andreahira! Make Maravilhosa, para um dia muito especial!!! #bday do @ricardohira .
Maquiagem💄
Agende seu horário📱(11)95155-4044
Ou ▶️ via Direct.
.
Curta a pagina no Facebook 📲 link na bio⚠
.
#homehair #makeup #penteado #maquiagem #fiquelinda #semsairdecasa #love #rubyrose #mac #tracta #vult #marykay
TRUE DIMENSION lipstick ada Pelbagai pilihan warna menarik. Melembapkan bibir, bahkan ia boleh merawat kerana mengandungi:-.
.
(1) Ekstrak Portulaca Pilosa - ekstrak dari sejenis tumbuhan bunga dari selatan Amerika dan Brazil yg memberi kontur dan dimensi kepada bibir utk lebih berisi, sihat dan pejal.
.
(2) Palmitoyl tripeptide-38 - gabungan bahan ini dgn ekstrak Portulaca Pilosa memberikan penampilan yg tampak lebih muda. Ekstrak tumbuhan dan peptida berkuasa ini biasa digunakan dalam produk penjagaan kulit
.
(3) Vitamin E - antioksidan yg membantu melindungi bibir daripada radikal bebas dan kerosakan alam sekitar
.
(4) Sunflower Seed Oil, Jojoba dan Mango Butter - formula yg ringan, ultra berkrim mengandungi campuran minyak bunga matahari, jojoba dan mango butter yg terkenal dgn benefit/kelebihan pelembapannya.
.
Grab this item bersama sis. Inginkan lipstik bibir yang sentiasa melembapkan bibir? True dimension lipstick pilihan terbaik...💋 0142942950 JIHA
BEAUTY CONSULTANT
#marykay #malaysia #maryk #botanicaleffect #trustedseller #tawau #sabah #sarawak #bazarpaknil #skincare #skinvigorate #kulitputih #kulitkusam #marykaymalaysia #marykayshahalam #marykaykuantan #marykayselangor #marykaykelantan #marykayterengganu #marykaypahang #marykaysabah #marykaysarawak
Baca Info Pasal Mary Kay ni Dulu sebelum Anda Beli 🤗 ❤
.
- Produk Mary Kay adalah produk international .
.
- Produk MK 100% menggunakan bahan Botanical .
.
- Produk MK adalah top 10 antara skincare terbaik didunia .
.
. - Produk MK tahan lama (lambat habis) cleanser bertahan 7 hingga 8 bulan, moisturizer bertahan 10 bulan, mask bertahan 1 tahun, jadi berbaloi dengan harga yang mahal tu. Sebab ia tahan berbulan-bulan untuk sekali beli .
.
- Ada Beauty Consultant yg akan guide customer/client, dari cara cuci muka dengan betul hingga ke kuantiti produk, kami akan ajar banyak mana yg perlu diambil .
.
- Produk MK tidak boleh dapat dimana-mana pasaran atau dimana-mana website kecuali pada Beauty Consultant sahaja, jika ada jual dimana-mana ia tidak terjamin keselamatannya kerana produk MK cuma tahan 2 hingga 3 tahun sahaja kerana ia bahan botanical, tidak tahan lama dan tidak boleh terdedah pada panas matahari .
.
- Ada jaminan kepuasan dalam masa 90 hari jika kulit anda tidak bersesuaian dengan Produk MK tersebut, dengan syarat barang tersebut tidak dipakai melebihi 70% dari kuantiti sesuatu produk tersebut. T & C .
.
🌹 UNTUK YG BARU NAK BERKENALAN DAN NAK CUBA PRODUK MARYKAY, BOLEH BACA FAKTA MENARIK INI 📑 .
.
1. Mary Kay ni dinobatkan Top 5 Global Skin Care Brand oleh Euromonitor International, 2015.
.
2. Antara top international beauty brand and direct selling product di lebih daripada 35 buah negara.
.
3. Mempunyai set skincare utk penjagaan kulit dan juga cosmetic kecantikan. Setiap skincare set khusus utk jenis kulit berbeza dan masalah berbeza2.
.
4. Mary Kay develop, uji, keluarkan, dan packaging majoriti produknya di state-of-the-art kilang di Dallas.
.
5. Scientist Mary Kay sentiasa berbincang dan merujuk kepada independent dermatologists (pakar kulit) dan pakar perubatan di seluruh dunia mengenai setiap produk yg dihasilkan.
.
6. Setiap tahun, Mary Kay membelanjakan millions of dollars dan menjalankan lebih 300,000 tests utk memastikan Mary Kay products memenuhi highest standards of quality, safety and performance.
.
7. Mary Kay tidak menjalankan animal testing utk semua produknya
.
#marykay #marykaymalaysia
If you don't want to end up like this... you know who to call 🤣 www.marykay.com/dlaramore
#marykay
.
.
Timewise Night Solution cepat serap bila pakai..macam pakai serum dah rase.
.
💖 Ade Peptida, agen antipenuaan dalam TimeWise® Night Solution merangsang kolagen untuk melicin dan menegangkan kulit.
.
#marykay
Existem três coisas que os homens podem fazer com as mulheres: amá-las, sofrer por elas, ou torná-las literatura.
- Stephen Stills

#outubrorosa #mulherqueluta #makeup #marykay #domingo #summer #personalidadeforte #mulherbemresolvidaéassim
Maria Alice, minha amiga advogata 😍!!! Make diva + penteado meio-preso!! 👏🏻😊
.
Maquiagem e penteado 🙋🏼💄
Agende seu horário📱(11)95155-4044
Ou ▶️ via Direct.
.
Curta a pagina no Facebook 📲 link na bio⚠
.
#homehair #makeup #penteado #maquiagem #fiquelinda #semsairdecasa #love #rubyrose #mac #tracta #vult #marykay
Доброе день, мои карамельки 🍭🍡
.
Решила сделать пост про мои помады фавориты😍
.
В этом видео 5 оттенков моих осенних помад. 🍁🍂💋💄
Конечно же все помады #Marykay
.
Приятного просмотра.😉
.
Не судите меня строго это мой первый монтаж видео 🙈
.
Расскажи про ваши помады этой осени⁉️

Hashtags found on this page