Toggle navigation

#makeupmurah3,137,921 POSTS

Post Content
User Image makeup_oriflame_1 Posted: Feb 26, 2018 12:01 AM (UTC)

0 0 Normal
The One 5-in-1 Wonder Lash Mascara

IDR 129K

Maskara ini berdefinisi tinggi 3D lash dengan sikat terpisah dan memberikan efek lebih mengangkat bulu mata agar panjang dan volumenya lebih menakjubkan dari sebelumnya. Maskara ini terdapat bahan-bahan merawat gizi bulu mata.

#makeup #makeupori #makeuporiginal #makeupori #makeuporiflame #makeupmurah #makeupbandung #kosmetik #kosmetikoriginal #kosmetik ori #kosmetikoriflame #kosmetikmurah #kosmetikbandung #gordani #theone #colorofbox #mascara #mascaraori #mascaratheone #mascaraoriflame #mascaraoriflamemurah #oriflame #oriflamesweden #oriflameindonesia #oriflamebandung #oriflamemurah
User Image dyxy_iela Posted: Feb 26, 2018 12:00 AM (UTC)

0 0 Normal
😍KELEBIHAN YANG TERAMAT SPECIAL 😍
✨ BC CREAM mempunyai tekstur unik mousse cream formulasi baru dari KOREA
✨ Menjadikan kulit rasa ringan seakan2 tidak memakai bedak. .
✨ Meresap terus ke dalam kulit. .
❌TIDAK BERAT
❌TIDAK MELEKIT
✨ Tidak bercapuk dan senang rata ke seluruh muka. .
✨ Membantu mencerahkan kulit, memudarkan parut dan jeragat di muka. .
✨ Tahan lama lebih dari 8jam. .
✨ Mesra Solat dan senang cuci. .
✨ EFFECT HD ( kesan kulit seakan tidak memakai makeup ) 😱 MAGIC TOUCH BC CREAM
BC CREAM original dari Korea mmg MAGIC TOUCH sgt2 sapa2 yg pakai confirm. .
.
❤️❤️❤️ JATUH CINTA dengan sekali sapuan sahaja . 💋 Tak payah nak tepek BEDAK , CONCEALER, FOUNDATION atau ape2 krim nak TUTUP ape2 yang kite tak suke dekat muka kite . 💋 Muka Berjerawat , berparut , berjeragat sume HILANG macam magic tau dalam masa 3 SAAT lepas pakai BC CREAM ni .
.
Berminat boleh terus whatsApp saya 📲 011 31619561
.
#dyxycosmetic #dyxybccream #dyxymalaysia #dyxylover #dyxygreenteafacemist #dyxybydyana #dyxykeramat #dyxydatokeramat #dyxywangsamaju #dyxysrirampai #dyxykl #dyxysetiawangsa #dyxymalaysia #codkeramat #coddatokeramat #codwangsamaju #codsetiawangsa #foundationtidakberminyak #foundationtidakmelekit #bazaarpaknil #makeupcantik #makeupmurah #foundationmurah #lipmatte #dyxylipstick #brushfoundation #bestfoundation #keramat #setiawangsa
User Image lyns_cosmetics Posted: Feb 25, 2018 11:59 PM (UTC)

1
0 Normal
Hai, good morning gadis-gadis cantik😍 Korang bila bangun pagi-pagi ni mesti muka rasa tidak bermaya kan? So pakai la Lynscosmetics Magic Milky Soap ni hah..confirm lepas pakai kulit terasa lembut dan licin je tau😊

Lepastu jangan lupa pulak pakai Lynscosmetics Glowing Serum utk glowingkan kulit anda😘 habis semua mak nenek jerawat hilang tau, muka terasa lembab je..yang penting serum ni cepat menyerap ke dlm kulit & tak berminyak😉
.
Nak tau harga dia tak? Tak mahal pun guys. Cepat order sebelum stok licin
.
Whatsapp 📲01117959891
.
#trendingmalaysia #modelmalaysia #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #gadiscantik #selamatpagi #fattzura #dropship needed #stokistwanted #agentwanted #produkmalaysia #malaysia #skincaremalaysia #kosmetikmurah #neelofa #makeup #makeuptutorial #makeupmurah #skincaremurah #kulitkorea #glowing #kulitkorea #kulitcerah #serumwajah #bazarpaknil #pinky #igshopmalaysia
2 years With Vsl
.
Dari pengguna terus jadi seller vsl 😍
.
Nampak tak kekuatan vsl ni..
Seller ada lah pengguna tegar..
.
Ada yang kata skin nipis takut kena cahaya matahari..
.
Maaf kan vsl darling..
.
Sebab user vsl lagi suka kena cahaya matahari..
Nampak berkilat original tanpa edit Filter apa2 tau..
.
Apa2 pun kalau nak rawat skin tu..
Letak la kesabaran tinggi sikit..
Baru use sekejap dah give up..
Tak sempat susuk nak rawat skin yu ols tau 🤧🤧
.
Whatsapp 0163484315 Ayu, Ayu guide sampai cantik k 💕
.
User Image louane.co_ Posted: Feb 25, 2018 11:59 PM (UTC)

1
0 Normal
User Image dyxy_iela Posted: Feb 25, 2018 11:58 PM (UTC)

0 0 Normal
.
♥ DYXY LOVE FANTASTIC MONTH

Sempena Bulan Berkasih Sayang💕. .
.
🙋🏻Harga kasih sayang untuk semua DYXY LOVERS
Dan special free gift sempena bulan February. .
.
🙋🏻Sempena FEBRUARY 2018 dapatkan set combo LOVELY DYXY dengan harga tak masuk akal langsung dan dapatkan Hadiah hadiah yang eksklusif and limited UNTIL 14 FEB 2018. .
.
🙋🏻 Jom order ramai2 ajak kakak2 adik2 kawan2 pakat pulun banyak2 k😘
.
Berminat boleh terus whatsApp saya 📲 011 31619561
.
#dyxycosmetic #dyxybccream #dyxymalaysia #dyxylover #dyxygreenteafacemist #dyxybydyana #dyxykeramat #dyxydatokeramat #dyxywangsamaju #dyxysrirampai #dyxykl #dyxysetiawangsa #dyxymalaysia #codkeramat #coddatokeramat #codwangsamaju #codsetiawangsa #foundationtidakberminyak #foundationtidakmelekit #bazaarpaknil #makeupcantik #makeupmurah #foundationmurah #lipmatte #dyxylipstick #brushfoundation #bestfoundation #keramat #setiawangsa
User Image dyxybynurul Posted: Feb 25, 2018 11:58 PM (UTC)

0 0 Normal
Bella dah try dyxy ni dari @dyxybynurul ❤️Memang best! Sebab apa? Sebab ni set paling lengkap dan paling basic perlu ada bagi gegadis tau. All in One. .
Korang tak perlukan foundation, Bedak, concealer & sunblock berasingan dah. Nak hasil lebih flawless, korang perlu guna Brush gemok Dyxy tu untuk betul betul dapat effect Flawless dlm masa 3 minit 💕. .
Bella suka giler pakai nyee! 💋
Bila korg spray pula dengan Facemist tu. perh! Mmg glowing muka bella🤗. Sekarang Bella dengar dah ada Mascara & New nano Tech Green Tea Facemist. Memang laku keras macam pisang goreng Cheese 😝.
.
15 TERAWAL YANG KOMEN 'SAYA NAK' DI BAWAH, KAK AIN NK BERI KORG SPECIAL OFFER .
💕FREE POSTAGE!
💕FREE EXCLUSIVE 4 GIFT!
💕FREE EXCLUSVE PAPERBAG DYXY!
💕FREE VOUCHER BERNILAI RM30
Bella suggest tuk korg selalu usya usya DYXY ni tuk grab cepat tau!l .
.
Berminat boleh terus whatsApp saya 📲 011 31619561
.
#dyxycosmetic #dyxybccream #dyxymalaysia #dyxylover #dyxygreenteafacemist #dyxybydyana #dyxykeramat #dyxydatokeramat #dyxywangsamaju #dyxysrirampai #dyxykl #dyxysetiawangsa #dyxymalaysia #codkeramat #coddatokeramat #codwangsamaju #codsetiawangsa #foundationtidakberminyak #foundationtidakmelekit #bazaarpaknil #makeupcantik #makeupmurah #foundationmurah #lipmatte #dyxylipstick #brushfoundation #bestfoundation #keramat #setiawangsa
User Image makeup_oriflame_1 Posted: Feb 25, 2018 11:57 PM (UTC)

0 0 Normal
The One 5-in-1 Wonder Lash Watterpoof Mascara

IDR 129K

TAHAN HINGGA 24 JAM

Maskara yang menjamin bulu mata terlihat bervolume, lentik dan indah sempurna. Waterproof sehingga aman untuk terkena air bahkan untuk digunakan saat berenang sekalipun. Merawat dan menghidrasi bulu mata sehingga mampu meminimalisir terjadinya kerontokan pada bulu mata.

#makeup #makeupori #makeuporiginal #makeupori #makeuporiflame #makeupmurah #makeupbandung #kosmetik #kosmetikoriginal #kosmetik ori #kosmetikoriflame #kosmetikmurah #kosmetikbandung #gordani #theone #colorofbox #mascara #mascaraori #mascaratheone #mascaraoriflame #mascaraoriflamemurah #oriflame #oriflamesweden #oriflameindonesia #oriflamebandung #oriflamemurah
User Image syarifah_couture Posted: Feb 25, 2018 11:54 PM (UTC)

4
1 Normal
🌺BEDAK GLOWING DD MOIST CAKE🌺 💞merupakan gabungan hebat 3 in 1 (powder+foundation+concealer). Ianya bedak PERTAMA DI DUNIA TANPA SILIKON. 🌟Apa itu SILIKON?
Silikon ialah satu bahan yang menghalang air sampai ke pori, jadi.. Haruslah mencuci muka dahulu..barulah SAH WUDUK.. 💞Fungsinya:
Bertindak menutup cela dan merawat kulit supaya lebih gebu. 💞 Kelebihan :
✅ Menjadikan kulit gebu seawal 5 saat
✅ Merawat kulit berjerawat
✅ Menutup cela
✅ Menutup liang-liang roma
✅ Menutup tanda penuaan
✅ Muka lebih glowing
✅ Melembabkan kulit 💞Keistimewaan:
🌟Mesra Solat
🌟Tanpa SILIKON
🌟Mengandungi SPF 50++
🌟Sesuai semua jenis kulit.
🌟Tahan lebih kurang 2-3 bulan.
🌟Kelihatan Natural, tidak berminyak (water based) dan ringan.
🌟Mudah dibawa ke mana sahaja. 👸NOW EVERYONE CAN BE BEAUTIFUL 👰 📲Berminat blh WhatsApp no 0123877279
#NurraysaBeauty #ProdukMesraWuduk #SayaGunaNurraysa #SayaJualNurraysa #produkkecantikan #alhamdulillah #syukurselalu #igmalaysia #kedaionlinemalaysia #kamijual #sayajual #kelantan #sayajualonline #bazaarkl #bazarpaknil #igshop #produkkesihatan #macammacamada #lokalah #sayajualmurah #sideincome #jualanmurah #makeupmurah #financialfreedom
User Image dyxybynurul Posted: Feb 25, 2018 11:53 PM (UTC)

2
0 Normal
😍KELEBIHAN YANG TERAMAT SPECIAL 😍
✨ BC CREAM mempunyai tekstur unik mousse cream formulasi baru dari KOREA
✨ Menjadikan kulit rasa ringan seakan2 tidak memakai bedak. .
✨ Meresap terus ke dalam kulit. .
❌TIDAK BERAT
❌TIDAK MELEKIT
✨ Tidak bercapuk dan senang rata ke seluruh muka. .
✨ Membantu mencerahkan kulit, memudarkan parut dan jeragat di muka. .
✨ Tahan lama lebih dari 8jam. .
✨ Mesra Solat dan senang cuci. .
✨ EFFECT HD ( kesan kulit seakan tidak memakai makeup ) 😱 MAGIC TOUCH BC CREAM
BC CREAM original dari Korea mmg MAGIC TOUCH sgt2 sapa2 yg pakai confirm. .
.
❤️❤️❤️ JATUH CINTA dengan sekali sapuan sahaja . 💋 Tak payah nak tepek BEDAK , CONCEALER, FOUNDATION atau ape2 krim nak TUTUP ape2 yang kite tak suke dekat muka kite . 💋 Muka Berjerawat , berparut , berjeragat sume HILANG macam magic tau dalam masa 3 SAAT lepas pakai BC CREAM ni .
.
Berminat boleh terus whatsApp saya 📲 011 31619561
.
#dyxycosmetic #dyxybccream #dyxymalaysia #dyxylover #dyxygreenteafacemist #dyxybydyana #dyxykeramat #dyxydatokeramat #dyxywangsamaju #dyxysrirampai #dyxykl #dyxysetiawangsa #dyxymalaysia #codkeramat #coddatokeramat #codwangsamaju #codsetiawangsa #foundationtidakberminyak #foundationtidakmelekit #bazaarpaknil #makeupcantik #makeupmurah #foundationmurah #lipmatte #dyxylipstick #brushfoundation #bestfoundation #keramat #setiawangsa
User Image dyxybynurul Posted: Feb 25, 2018 11:50 PM (UTC)

1
0 Normal
.
♥ DYXY LOVE FANTASTIC MONTH

Sempena Bulan Berkasih Sayang💕. .
.
🙋🏻Harga kasih sayang untuk semua DYXY LOVERS
Dan special free gift sempena bulan February. .
.
🙋🏻Sempena FEBRUARY 2018 dapatkan set combo LOVELY DYXY dengan harga tak masuk akal langsung dan dapatkan Hadiah hadiah yang eksklusif and limited UNTIL 14 FEB 2018. .
.
🙋🏻 Jom order ramai2 ajak kakak2 adik2 kawan2 pakat pulun banyak2 k😘
.
Berminat boleh terus whatsApp saya 📲 011 31619561
.
#dyxycosmetic #dyxybccream #dyxymalaysia #dyxylover #dyxygreenteafacemist #dyxybydyana #dyxykeramat #dyxydatokeramat #dyxywangsamaju #dyxysrirampai #dyxykl #dyxysetiawangsa #dyxymalaysia #codkeramat #coddatokeramat #codwangsamaju #codsetiawangsa #foundationtidakberminyak #foundationtidakmelekit #bazaarpaknil #makeupcantik #makeupmurah #foundationmurah #lipmatte #dyxylipstick #brushfoundation #bestfoundation #keramat #setiawangsa
User Image serum.vitaminc.annona Posted: Feb 18, 2018 10:15 AM (UTC)

4
1 Normal
Currently in love with this vitamin c serum 😍
.
Sebotol #VitaminCSerum by Annona RM90 + postage RM8 SM and RM12 SS
.
15ML tahan untuk sebulan setengah hampir 2 bulan
.
WhatsApp 0199931220

Hashtags found on this page