Toggle navigation

#lokalah2,666,561 POSTS

Post Content
User Image digitalsupplyco Posted: Nov 20, 2017 12:43 AM (UTC)
1
0 Normal
Kami jumpa #DSCmembers @nrhdyh_ida di SELAYANG HEIGHTS untuk :
👉🏻 Tukar front camera iPhone 6.
.
Terima kasih @nr_hdyh__ ! 😊
.
Nak repair iPhone anda juga? Contact kami dan kita boleh deal hari & masa untuk berjumpa.
.
Whatsapp only 📲 011-28545451 untuk pertanyaan lanjut & set appointment.
.
P/s : ❗️42 DAYS SALE untuk repair iPhone dari 24 Oct - 4 Dec 2017.❗️
.
#repairiphonefacetoface #repairiphonelaju #repairphone #iphonerepair #sayajual #sayajualmurah #bazaarpaknil #sayajualonline #bajuraya #bazarpaknil #lokalah #raya2017 #malaysia #bajuraya2017 #murah #visitmyig #sapotlokal #bazaaronline #trustedseller #kualalumpur #selayang #selayangheights #mpsselayang #kolejkomunitiselayang #uitmselayang #repairiphoneselayang
User Image katakita_co Posted: Nov 20, 2017 12:41 AM (UTC)
1
0 Normal
Ixora Buckle Bag
comes together with long strap
.
Colors Available : Black / Red / Grey / Green / Bronze
Material : PU Leather
Price : RM59
.
Available to purchase online, kindly WA 01644045655
.
#lokalah #bazaarpaknil #fv #zalora #ootd #kamijual #rtw #onlineshop #klfw #fashionblogger #uitm #um #uum #msu
User Image veebeauty9 Posted: Nov 20, 2017 12:38 AM (UTC)
0 0 Normal
Wow!!! Glutax 70000gm dalam bentuk kapsule  siapa yg Pernah inject Glutax 70000gm mesti tau power dia macam mana kan!!...u olls yang takut nk Inject skrg jgn Risau makan Glutax soft gel ni pun power result u olls.

GLUTAX 70000GM SOFT GEL
========================
✅ Anti aging,meremajakan kulit
✅ Memutihkan,mencerahkan kulit
✅ Memperbaiki sistem metabolisme tubuh
✅ Melindungi kulit dr sinar uv dan memperbaiki kerosakan kulit akibat sinar uv.
✅ Mencegah dan mengubati flek/masalah pigmentasi
✅ Antioksidant

Whatsapp sis for price and details
📲 +60183515597

#esenseuwhite
#dermanic #veniscymurah
#glutax75gs #glutax600gs #glutax300gs #glutax5000gf #mixingwhite #glutax70000gm #glutax70000gmmurah #glutax70000gmcapsule #glutax70000gmsoftgel #mixingwhitebluedotmurah #suntikanvitamin #suntikanvitaminc #orignalbeautyinjection #vitamincinjection #bioraecomplexion8 #tyreseblanc #trustedseller #cindellamurah #cindellabione #noradanish #lokalah #bioraequadactive #bioraequadactiveg9000egf
User Image coachfaizah Posted: Nov 20, 2017 12:36 AM (UTC)
1
1 Normal
Waaa bestnyaa!!!! 👏👏👏👏👏 . ............................................................................... ‼END YEAR CHALLENGE‼
▪Turun 8-12kg sebelum 2018. .

Let's get better together! Join our #teamsurikurus community today! 💃. .

PROGRAM KURUS 30 HARI:
👍 Turun berat 3-7kg
👍 Meal plan mudah utk kurus
👍 Coaching group yg awesome 🌟
👍 Daily meal check
👍 All online❗️❗️
DAFTAR SEKARANG!!! 😘
📲 Faizah +60127462341. .

#teamsurikurus #herbalifemalaysia #herbalifecoachmalaysia #programkurus30hari
User Image veebeauty9 Posted: Nov 20, 2017 12:32 AM (UTC)
0 0 Normal
Wow!!! Glutax 70000gm dalam bentuk kapsule  siapa yg Pernah inject Glutax 70000gm mesti tau power dia macam mana kan!!...u olls yang takut nk Inject skrg jgn Risau makan Glutax soft gel ni pun power result u olls.

GLUTAX 70000GM SOFT GEL
========================
✅ Anti aging,meremajakan kulit
✅ Memutihkan,mencerahkan kulit
✅ Memperbaiki sistem metabolisme tubuh
✅ Melindungi kulit dr sinar uv dan memperbaiki kerosakan kulit akibat sinar uv.
✅ Mencegah dan mengubati flek/masalah pigmentasi
✅ Antioksidant

Whatsapp sis for price and details
📲 +60183515597

#esenseuwhite
#dermanic #veniscymurah
#glutax75gs #glutax600gs #glutax300gs #glutax5000gf #mixingwhite #glutax70000gm #glutax70000gmmurah #glutax70000gmcapsule #glutax70000gmsoftgel #mixingwhitebluedotmurah #suntikanvitamin #suntikanvitaminc #orignalbeautyinjection #vitamincinjection #bioraecomplextion8 #tyreseblanc #trustedseller #cindellamurah #cindellabione #noradanish #lokalah #bioraequadactive #bioraequadactiveg9000egf
User Image tbm_bag Posted: Nov 20, 2017 12:36 AM (UTC)
5
0 Normal
Apa khabar fashion lovers ? .
🎒Twister sling .
><><><><><><><><><>< .
.
🥡5 pilihan warna .
🥡Size main : 19.5 x 6 x 15.5 cm .
🥡Ready stock .
👉🏻 R M 2 5 termasuk pos + free gift .
.
Jom survey at @tbm_bag kasi rambang mata u ollss 😘 .
.
#fastshipping#malaysian#bazaarpaknil#kualalumpur#neelofa#igmalaysia#igshopmalaysia#sayajual#igersmalaysia#vscocam#love#instamalysia#lokalah#instalike#visitmyig
User Image nrbeutyshoppe Posted: Nov 20, 2017 12:33 AM (UTC)
2
0 Normal
Selling ONE SET for RM65.00
HARGA TERMASUK POSTAGE SEMENANJUNG SAHAJAA HARGA . KALAU COD CAS MENGIKUT TEMPAT YER .
ONE SET GET⇩

FOUNDATION
CONTOUR PALATTE
EYESHADOW PALATTE
CONCEALER MAYBELLINE
BLUSHER 💕💗 Chat with me on Carousell to get it! Download the free app now by tapping the link on @carousell_my have fun! #carousell #carousellMY #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia #festival #sayajualonline #streetfashion #lokalah #malaysiaonlineshop #bazaar #bazaaronline #sapotlokal #lokalbrand #trustedseller
User Image mybojeng Posted: Nov 20, 2017 12:33 AM (UTC)
0 0 Normal
MENSIVE BEARD OIL
.

Keistimewaan Mensive Beard Oil :
. ✔ Dibuat daripada 100% bahan organik yg dirumus khas utk menggalakkan pertumbuhan jambang.
. ✔ Diperkaya dgn rumusan premium seperti Minyak Jojoba & Minyak Begamot utk rangsangan pertumbuhan jambang.
. ✔ Minyak tidak berbau busuk.
. ✔ Tiada campuran bahan kimia dan boleh dibawa solat.
. 📍Mensive Beard Oil ni dah terkenal dgn kehebatan mampu melebatkan dan merangsang pertumbuhan jambang.
. 📍Minyak kami adalah 100% daripada bahan organik dan tiada kesan sampingan.
. 📍Antara bahan organik dlm MBO ni minyak almond, minyak kelapa dara, minyak bergamot & minyak biji anggur.
.
📍DENGAN PREMIUM INGREDIENT KAMI IAITU MINYAK JOJOBA❗️Semua formula rahsia kami ni yg dpt membantu abg dptkan jambang idaman abg! Bau pun sedap!
. 📍MBO juga terbukti lebih serapan ke dalam kulit muka dan membantu merangsangkan pertumbuhan di muka dan rambut.
.
Kerana minyak mempunyai kadar serapan yang cepat berbanding cream!
.
📲 Whatsapp sekarang @ 013-27151627
📲 Whatsapp sekarang @ 013-2751627
📲 Whatsapp sekarang @ 013-2751627
.
#mensive
#mensivemalaysia
#mensivebeardoil
#ubatjambangmalaysia
#jambangidaman
#lokalah
#sapotlokalah
#tempatanfest

Hashtags found on this page