Toggle navigation

#loffatah93,627 POSTS

Post Content
User Image nuriman_vita Posted: Dec 16, 2017 2:39 PM (UTC)

4
0 Normal
Tak lengkap tanpa argan oil jika anda peminat makeup tegar!!!
.
Perlu ada argan oil dlm beg makeup anda!!! Makeup anda takkan bercapuk siap bg flawless and glowing lagi...jd kan mosturizer rambut pun bole..lebatkan bulu mata pun bole...moist and pinkish bibir uolls mmg bole😀
.

#arganoilmalaysia#handbagmalaysia#meletop#lokalah#cleansermalaysia#foundationhd#motifviral#kurus#skinsolution#tv3#followme#ibawal#minyakargan#ootd#terlajaklaris#ootd#hotfm##loffatah#followback#blousemurah#followforfollow#kurungmoden#arganoilmurah##teatox#detoxtea#muamakeup#makeupartist
User Image sweety_mi_mi Posted: Dec 16, 2017 2:36 PM (UTC)

3
0 Clarendon
Alolo..Sweetnya lofattah..korang rasa #lofattah atau #fattzura yg lbih sesuai walaupun fattzura dh dihijabkabulkan..Siapa pilihan korang?
#Cmatya
#Fattzura or #loffatah
#Jgnkecam
#Cek benci haters
#DUA2 sesuai
Klau korang nak lofa yg jwab korang kna pilih cpat2 dn sruh lofa jwab.
#Cpatkomen
User Image gulagulacepatkurus Posted: Dec 16, 2017 2:22 PM (UTC)

5
1 Normal
➡ Mince aka GulaGulaKurus Fungsi kontrol selera makan Dan Bakar lemak cara SELAMAT & MUDAH
➡ Sebotol ada 30 biji
➡ Boleh Tahan 15 hari
➡ Bahan 100% Halal
Bahan Mince
➡ Delima - Elak pengumpulan lemak
➡ Guarana- Kurangkan selera makan dgn selamat
➡ Garcinia -.Control selera makan
➡ White Kidney Bean- Sekat Karbohidrat jadi Lemak
➡ Green Coffee Bean- Bakar Lemak

Hisap 1biji Pagi & Petang ,
30Minit sebelum makan

1 Mince RM90
1 Gel RM60
1 Detox RM45

Ambik set untuk lebih jimat😄

Berminat nak cuba?
Jom whatsapp laju-laju ke
no 0124646014
User Image alfa.my Posted: Dec 16, 2017 1:00 PM (UTC)

6
0 Normal
New product in da house! Tapi testimoni dah berderet. Kejap lagi kita tunjuk. Jus lemonz ni gune pati lemon asli + #garciniacambogia .
.
Detoks+kurus .
.
Buang lemak habis tau
Dengab sangat efisyen bersedia jela untuk perut leper raya tahun depan. Order pun dah mula banyak!
#juslemonz #kurus #detoks #neelofa #vivy #loffatah #fattzura
User Image qhessence.hq Posted: Dec 16, 2017 12:39 PM (UTC)

17
0 Normal
Anda ada masalah kulit berminyak, jerawat, kusam, tona kulit tidak sekata ⁉️😰😱 .
-
Jangan risau hanya dgn cara spray3 di wajah anda Insyallah keajaiban akan berlaku. Tidak terlalu ketara tp boleh membantu secara perlahan dan selamat utk kulit wajah anda 🤗 .
-
❌ Katakan tidak pada bahan2 kimia yg terlarang! Kerana itu hanya buat kulit wajah anda cantik seketika sahaja jadi jum beralih kpd bahan2 semulajadi dan tumbuh- tumbuhan 🌳🌱🌻🍋🍯 .
-
💴RM 32 exc postage
📲WhatsApp 0133004892
.
.
.
.
#qhessence #qhessencehq #merdekasales #lokalah
#organicskincare #organic #skincareroutine #sukansea2017 #facemistmalaysia #facialtreatmentessence #whiteningspray #settingspray #makeupsettingspray #makeupartistmalaysia #muamalaysia #muajb #muasingapore #makeupartistjohor #loffatah #joho #kilangbateri #bazaarpaknil #sayajualkosmetik #igmalaysia #sale #lokalah #merdekasale
User Image wemia_gigiputih_murah Posted: Dec 16, 2017 12:03 PM (UTC)

9
0 Normal
🌻Ramai yg dah cuba gigi putih🌻
-
-
✳️Apakah bahan yg digunakan oleh GIGI PUTIH? ✳️
-
-
GIGI PUTIH adalah activated charcoal@serbuk arang aktif bergred pharmaseutikal 💕
-
-
Tidak bertindak dengan menghakis,ia bertindak dengan menyerap food chemical,food poison,bakteria,dan asid..👍
-
-
Terbukti dengan kajian dari US dimana arang aktif merupakan agen penyerap terbaik untuk chemical,bakteria dan poison
-
-
💯organik☘️
-
-
So sape2 yang berminat untuk putihkan gigi,boleh click link di bio atau wasap 0145061212 utk dapat harga PROMO🎉🎉
-
-
‼️RM30 je ‼️
-
-
#pemutihgigi #charcoal #aranggigi #aranggigimurah #uitm #politeknik #mua #sayajualmurah #adimanja #swapreview #arjunakasih #alatmakeup #aisyahdhiarana #yusofiskandar #loffatah #mawaraf #videosmakeup #adibizara #fattzura #gegarvaganza #akademifantasia #Activatedcharcoal #Charcoal #Gigiputih #pemutihgigi #pemutihgigimurah #wemiagigiputih #gigiputih
User Image wemia_gigiputih_murah Posted: Dec 16, 2017 12:03 PM (UTC)

8
0 Normal
🌻Ramai yg dah cuba gigi putih🌻
-
-
✳️Apakah bahan yg digunakan oleh GIGI PUTIH? ✳️
-
-
GIGI PUTIH adalah activated charcoal@serbuk arang aktif bergred pharmaseutikal 💕
-
-
Tidak bertindak dengan menghakis,ia bertindak dengan menyerap food chemical,food poison,bakteria,dan asid..👍
-
-
Terbukti dengan kajian dari US dimana arang aktif merupakan agen penyerap terbaik untuk chemical,bakteria dan poison
-
-
💯organik☘️
-
-
So sape2 yang berminat untuk putihkan gigi,boleh click link di bio atau wasap 0145061212 utk dapat harga PROMO🎉🎉
-
-
‼️RM30 je ‼️
-
-
#pemutihgigi #charcoal #aranggigi #aranggigimurah #uitm #politeknik #mua #sayajualmurah #adimanja #swapreview #arjunakasih #alatmakeup #aisyahdhiarana #yusofiskandar #loffatah #mawaraf #videosmakeup #adibizara #fattzura #gegarvaganza #akademifantasia #Activatedcharcoal #Charcoal #Gigiputih #pemutihgigi #pemutihgigimurah #wemiagigiputih #gigiputih
User Image wemia_gigiputih_murah Posted: Dec 16, 2017 12:03 PM (UTC)

7
0 Normal
🌻Ramai yg dah cuba gigi putih🌻
-
-
✳️Apakah bahan yg digunakan oleh GIGI PUTIH? ✳️
-
-
GIGI PUTIH adalah activated charcoal@serbuk arang aktif bergred pharmaseutikal 💕
-
-
Tidak bertindak dengan menghakis,ia bertindak dengan menyerap food chemical,food poison,bakteria,dan asid..👍
-
-
Terbukti dengan kajian dari US dimana arang aktif merupakan agen penyerap terbaik untuk chemical,bakteria dan poison
-
-
💯organik☘️
-
-
So sape2 yang berminat untuk putihkan gigi,boleh click link di bio atau wasap 0145061212 utk dapat harga PROMO🎉🎉
-
-
‼️RM30 je ‼️
-
-
#pemutihgigi #charcoal #aranggigi #aranggigimurah #uitm #politeknik #mua #sayajualmurah #adimanja #swapreview #arjunakasih #alatmakeup #aisyahdhiarana #yusofiskandar #loffatah #mawaraf #videosmakeup #adibizara #fattzura #gegarvaganza #akademifantasia #Activatedcharcoal #Charcoal #Gigiputih #pemutihgigi #pemutihgigimurah #wemiagigiputih #gigiputih
User Image pakar_shaklee_bysiera Posted: Dec 16, 2017 12:01 PM (UTC)

4
0 Normal
・・・ ・・・ Set BAJET IN THE HOUSE!!! .
Kami datangkan set-set bajet ini khas untuk anda semua.Jadi lebih mampu milik dan still akan dapat efek yang baik😊 . 🌷SET SLIMMING BAJET 🌷SET JERAWAT 🌷SET KECANTIKAN KULIT 🌷SET MENYUSU 🌷SET HAMIL 🌷SET BERPANTANG 🌷SET KESUBURAN 🌷SET ANAK CERGAS 🌷SET TENAGA CERGAS .
BERKESANKE?
Jangan risau dearies.Walaupun set bajet,still akan dapat efek yang baik.Dah nama pun supplemen kan.Tugas supplemen tu akan tingkatkan kesihatan dalam badan kita.Tak kisah ambil set bajet atau fullset.Cumanyaa kalau fullset kesannya bertambahla baik sebab coveragenye lebih luas.Logikla kan?☺ .
Terutama untuk first-timer,set bajet ni tersangatla membantu.Sebab u olls mesti berkira-kirakan nak spend pada benda yang uols tak pernah makan?so set bajet ni lah jawapannye.Didatangkan khas untuk anda.😊 . ============ Nak order?
Jangan tunggu tau sebab set bajet ni for limited time only.Saya akan delete bila-bila masa sahaja.Ikut pada stok yang ada.Saya yakin stok ni memanggg larisss.Jadi cepat-cepat ye sayang sayang sekalian 🤗🤗🤗 . .
For order ?
Whatsapp siera ye +6017.304.7554.
Minta maaf ye siera tak boleh nak pm dekat instagram.Dekat whatsapp siera memang lajuje balas 😁 . .
#setbajetshaklee #shakleestudent
#kulitlicin #kulitflawless
#testimonisetslimmingshaklee #setslimmingshakleeberkesan
#vitamincshakleemurah
#collagenshakleemurah #vivixmurah #personalshoppermalaysia
#sayajualmurah #jk1m
#vitamincshakleemurah #shakleemurah #bajumengandung #nutriwhitemurah #espshakleemurah #shakeefree #amyramar #loffatah
#shakleepromo #dropshipmalaysia #agentshaklee #ibumenyusu
#moodrepublik #gegarvaganza
User Image pakar_shaklee_bysiera Posted: Dec 16, 2017 12:01 PM (UTC)

4
0 Normal
・・・ ・・・ Set BAJET IN THE HOUSE!!! .
Kami datangkan set-set bajet ini khas untuk anda semua.Jadi lebih mampu milik dan still akan dapat efek yang baik😊 . 🌷SET SLIMMING BAJET 🌷SET JERAWAT 🌷SET KECANTIKAN KULIT 🌷SET MENYUSU 🌷SET HAMIL 🌷SET BERPANTANG 🌷SET KESUBURAN 🌷SET ANAK CERGAS 🌷SET TENAGA CERGAS .
BERKESANKE?
Jangan risau dearies.Walaupun set bajet,still akan dapat efek yang baik.Dah nama pun supplemen kan.Tugas supplemen tu akan tingkatkan kesihatan dalam badan kita.Tak kisah ambil set bajet atau fullset.Cumanyaa kalau fullset kesannya bertambahla baik sebab coveragenye lebih luas.Logikla kan?☺ .
Terutama untuk first-timer,set bajet ni tersangatla membantu.Sebab u olls mesti berkira-kirakan nak spend pada benda yang uols tak pernah makan?so set bajet ni lah jawapannye.Didatangkan khas untuk anda.😊 . ============ Nak order?
Jangan tunggu tau sebab set bajet ni for limited time only.Saya akan delete bila-bila masa sahaja.Ikut pada stok yang ada.Saya yakin stok ni memanggg larisss.Jadi cepat-cepat ye sayang sayang sekalian 🤗🤗🤗 . .
For order ?
Whatsapp siera ye +6017.304.7554.
Minta maaf ye siera tak boleh nak pm dekat instagram.Dekat whatsapp siera memang lajuje balas 😁 . .
#setbajetshaklee #shakleestudent
#kulitlicin #kulitflawless
#testimonisetslimmingshaklee #setslimmingshakleeberkesan
#vitamincshakleemurah
#collagenshakleemurah #vivixmurah #personalshoppermalaysia
#sayajualmurah #jk1m
#vitamincshakleemurah #shakleemurah #bajumengandung #nutriwhitemurah #espshakleemurah #shakeefree #amyramar #loffatah
#shakleepromo #dropshipmalaysia #agentshaklee #ibumenyusu
#moodrepublik #gegarvaganza
User Image pakar_shaklee_bysiera Posted: Dec 16, 2017 12:01 PM (UTC)

2
0 Normal
・・・ ・・・ Set BAJET IN THE HOUSE!!! .
Kami datangkan set-set bajet ini khas untuk anda semua.Jadi lebih mampu milik dan still akan dapat efek yang baik😊 . 🌷SET SLIMMING BAJET 🌷SET JERAWAT 🌷SET KECANTIKAN KULIT 🌷SET MENYUSU 🌷SET HAMIL 🌷SET BERPANTANG 🌷SET KESUBURAN 🌷SET ANAK CERGAS 🌷SET TENAGA CERGAS .
BERKESANKE?
Jangan risau dearies.Walaupun set bajet,still akan dapat efek yang baik.Dah nama pun supplemen kan.Tugas supplemen tu akan tingkatkan kesihatan dalam badan kita.Tak kisah ambil set bajet atau fullset.Cumanyaa kalau fullset kesannya bertambahla baik sebab coveragenye lebih luas.Logikla kan?☺ .
Terutama untuk first-timer,set bajet ni tersangatla membantu.Sebab u olls mesti berkira-kirakan nak spend pada benda yang uols tak pernah makan?so set bajet ni lah jawapannye.Didatangkan khas untuk anda.😊 . ============ Nak order?
Jangan tunggu tau sebab set bajet ni for limited time only.Saya akan delete bila-bila masa sahaja.Ikut pada stok yang ada.Saya yakin stok ni memanggg larisss.Jadi cepat-cepat ye sayang sayang sekalian 🤗🤗🤗 . .
For order ?
Whatsapp siera ye +6017.304.7554.
Minta maaf ye siera tak boleh nak pm dekat instagram.Dekat whatsapp siera memang lajuje balas 😁 . .
#setbajetshaklee #shakleestudent
#kulitlicin #kulitflawless
#testimonisetslimmingshaklee #setslimmingshakleeberkesan
#vitamincshakleemurah
#collagenshakleemurah #vivixmurah #personalshoppermalaysia
#sayajualmurah #jk1m
#vitamincshakleemurah #shakleemurah #bajumengandung #nutriwhitemurah #espshakleemurah #shakeefree #amyramar #loffatah
#shakleepromo #dropshipmalaysia #agentshaklee #ibumenyusu
#moodrepublik #gegarvaganza
User Image cikrapunzels_92 Posted: Dec 16, 2017 11:43 AM (UTC)

6
0 Normal
🔰GLUTA INFINITY🔰
Korea premium ingredients imported from usa,europe and korea💐💐💐
.....................................
1>Glutathione-formula no 1 memutihkan
2>Ceramocides-mengencangkan pori-pori wajah,melembutkan kulit
3>phytofloral-melambatkan dan mengurangi produksi melamin,memutihkan secara permanent
4>Gynostemma(jiaogulan)-herba dari korea bermanfaat untuk memperlambatkan penuaan kulit,juga meremajakan usia sehingga 10 tahun lebih muda
5>Pine bark extract-mengurangi infeksi/jerawat/luka/bengkak di tubuh.juga bertindak sebagai anti kanser
6>Hyaluronic acid-moisturizer/pelembab yang paling bagus untuk tubuh
7>korea ginseng-sangat popular bagi korea skincare,memperkuatkan rambut dan mencantikkan kulit sehingga ke sel kulit terkecil
8>Zinc-mengurangi dan mencegah jerawat+bekas2 parut,juga bertindak sebagai detox kepada hati dan ginjal.mengurangi masalah kelemumur dan membuatkan rambut cepat panjang,lebat dan berkilau
9>Yohime bark-Membuatkan tidur lebih nyenyak sehingga mendapatkan beauty sleep
10>Fenugreek seed-mencerahkan kulit dan mengurangi bintik2 hitam di seluruh kulit
11>Maca root-anti jerawat dan memutihkan
12>Gingko biloba-sangat baik untuk rambut dan otak
13>Hawtborn berry-membuatkan kulit putih pink bukan putih pucat
14>Alpha lipoic acid-membuatkan supplement lebih mudah/cepat diserap oleh darah dan sel sehingga anda boleh mendapatkan hasil yang maksimum
15>L-cysteine+Glutamine-memutihkan,mencerahkan dan mengembalikan kelembapan pada kulit,mengencangkan kulit yang kendur
16>Acerola cherry-memudarkan dan mengubati masalah jerawat diseluruh tubuh secara sangat cepat,mengurangi kulit berminyak dan bekas jerawat
.
Rm65
Wa:013-6787059
#glutainfinity#glutainfinitymurah#glutainfinityori#glutainfinitymalaysia#glutaomfinityoriginal#masalahkulit#kulitcantik#kulitlicin#kulitjerawat#kulittanpacela#kulitputihbersih#gluta#whitening#uum#uitm#umk#loffatah#mehsandarpadaku#nahurindu#kimciuntukawak#sepahtureunion#whitelikesnow#neelofa#wakdoyok#trustedseller#trustedsellermalaysia#putih#glutamalaysia#masalahkulit
User Image love.baby.store Posted: May 15, 2017 12:51 PM (UTC)

37
6 Normal
Mommy nak kongsi ni. Disebabkan ramai sangat yang mengadu dekat mommy,
.
. "Susah la mommy nak suap anak makan. Sudu asyik terpelanting sana sini kene tepis. Lagi-lagi dalam kereta"
.
"Mommy, saya selalu ambil masa lama untuk prepare makanan anak saya la, terutama kalau nk keluar. Kene pack simpan dalam bekas lagi. Kadang-kadang satu beg untuk makanan dia sahaja"
.
Mommy, macam mana mommy feed Fateh bila travel? Banyak ke bekas makanan kena bawa?
.
Wuhuhu. Banyaknya soalan. Hmmm, JANGAN RISAU, sebab Fateh si bayi comel anak Mommy, Mommy selalu pack kan guna EasySqueeze.
.
APE TU EASY SQUEEZE? APE KEGUNAAN EASY SQUEEZE NI? MEH SINI MOMMY CERITA.
.
.
✅ Bekas makanan bayi yang boleh dibawa kemana-mana. Easy carry, bila travel space pun kecil. Tak perlu bawak tapawe yang banyak. .
✅ Bekas makanan bayi yang menarik minat bayi untuk makan.Kadang-kadang bayi tak suka di suap.Bayi lebih gemar untuk makan sendiri .
✅ Bekas makanan bayi yang tidak memerlukan sudu untuk disuap. Masalah sudu terpelanting dalam kereta dan selalu hilang dapat diselesai kan. Tiada makanan tumpah di dalam kereta .
✅ Easy selit, dalam fridge pun senang susun
.
✅ Easy handle, yang penting makanan tu tak mudah tumpah. Tak payah risau! .
✅ Ready to eat at anytime. Kalau letak puree, slurpp slurpp la bayi awak tu makan. Nyummy
.
✅ Paling penting, safe and reusable! So boleh la pakai banyak kali. .
.
Ibu ibu boleh jimat masa dan tempoh penyediaan yang cepat dan singkat! Zap zapp zasss tinggal masukkan, taadaa dah siapp.

Menarik kan 😊😊.
.
.
#easysqueeze #anakpintar #anaksolehah #anakbijakpandai #ebookku_testimoni86 #ebookkuislamic #ebookkulimitededition #sayajualmurah #saynomoretogadget #fattzura #surihatimrpilot #loffatah
User Image love.baby.store Posted: Jun 7, 2017 8:46 AM (UTC)

17
4 Normal
Wah semangat Cikgu @vnkery luangkan masa dengan @umarzayyan tambah-tambah ada pula #ebookkuislamic lagi baby semangat kan ☺️. Ada promosi gempak raya now apa lagi meh DM or WASAP Cik Umie 01135568610 📚🎼
.
#Repost @vnkery (@get_repost)
・・・
lama dah tak sekolah. so papa jadi gian nk mengajar. nasibaik ade buku elektronik eBook KU dari @umieqistinacollection86 .
bagu buat dodoikan @umarzayyan
.
eh buat mengajar la. dapt sebut sikit2 pon xpe. hahaha
.
papa harini jadi dron. siap ambik kerusi lagi naik atas. 🤣🤣😬🤣🤣🤣
.
#cikguvnkery
#wanumarzayyan
#eBookkuSebyMommyHana
#anakbijakpandai #anaksolehah #anakpintar
#LimitedEditionEbookku #thebestgiftforchildren #igstory #isell #saynomoretogadget #ebookssale #ebookkuislamic #ebookku_testimoni86 #anakbijakpandai #ebookkuspecialeditionbymommyhana #ebse_testimoni_lovebabystore #fattzura #surihatimrpilot #loffatah

Hashtags found on this page