Toggle navigation

#loffatah94,735 POSTS

Post Content
User Image de.growbok Posted: Feb 23, 2018 6:23 AM (UTC)
2
0 Normal
💈SLIDE PHOTOS💈
🎊ACID JEANS🎊
.
📮RM48 S, M , L , XL
📮RM50 2XL , 3XL
.
💥POSTAGE INCLUDE TO SM
💥POSTAGE TO SS ADD RM 2 ONLY
.
4 warna :
ACID DARK BLUE
ACID LIGHT BLUE
ACID BLACK
ACID GREY
.
UKURAN :
ACID JEANS
.
SAIZ S
waist 25-26 inci
Thigh 14-15 inci
Length 40 INCI
.
SAIZ M
waist 26-27 inci
Thigh 15-16 inci
Length 40 INCI
.
SAIZ L
waist 27-28 inci
Thigh 15-16 inci
Length 40 INCI
.
SAIZ XL
waist 29-31 inci
Thigh 16-17 inci
Length 40 inci
.
SAIZ 2XL
waist 32-34 inci
Thigh 16-17 inci
Length 40 inci
.
3XL
Waist 35-37 inci
Thigh 17 - 18 inci
Length 40 inci
.
TO PLACE YOUR ORDER KINDLY WHATSAPP 011.2673.4526 🌷
-
#palazzopants #palazzo #palazzomurah #palazzoskirt #palazzobootcutmurah #palazzoprinted #palazzomurah #palazzoatitaharis #highwaistedjeans #palazzocantik #palazzocrepe #satinmatte #bawalcotton #bawalsilk #bawalsatin #bawalborong #bawalsari #innersnowcap #muslimahfashion #trustedseller #palazzo #seluarkembang #seluarlabuh #neelofa #fattahaminz #loffatah #warda #wardaerinaejazfakhri💑 #mochakaubahagia #palazobootcut #jeansflare #redvelvetdrama
User Image de.growbok Posted: Feb 23, 2018 6:22 AM (UTC)
2
1 Normal
💈SLIDE PHOTOS💈
🎊ACID JEANS🎊
.
📮RM48 S, M , L , XL
📮RM50 2XL , 3XL
.
💥POSTAGE INCLUDE TO SM
💥POSTAGE TO SS ADD RM 2 ONLY
.
4 warna :
ACID DARK BLUE
ACID LIGHT BLUE
ACID BLACK
ACID GREY
.
UKURAN :
ACID JEANS
.
SAIZ S
waist 25-26 inci
Thigh 14-15 inci
Length 40 INCI
.
SAIZ M
waist 26-27 inci
Thigh 15-16 inci
Length 40 INCI
.
SAIZ L
waist 27-28 inci
Thigh 15-16 inci
Length 40 INCI
.
SAIZ XL
waist 29-31 inci
Thigh 16-17 inci
Length 40 inci
.
SAIZ 2XL
waist 32-34 inci
Thigh 16-17 inci
Length 40 inci
.
3XL
Waist 35-37 inci
Thigh 17 - 18 inci
Length 40 inci
.
TO PLACE YOUR ORDER KINDLY WHATSAPP 011.2673.4526 🌷
-
#palazzopants #palazzo #palazzomurah #palazzoskirt #palazzobootcutmurah #palazzoprinted #palazzomurah #palazzoatitaharis #highwaistedjeans #palazzocantik #palazzocrepe #satinmatte #bawalcotton #bawalsilk #bawalsatin #bawalborong #bawalsari #innersnowcap #muslimahfashion #trustedseller #palazzo #seluarkembang #seluarlabuh #neelofa #fattahaminz #loffatah #warda #wardaerinaejazfakhri💑 #mochakaubahagia #palazobootcut #jeansflare #redvelvetdrama
User Image callista.co Posted: Feb 23, 2018 5:15 AM (UTC)

24
1 Normal
BELI 5BOX DAPAT FREE POSTAGE😱✨
.
Sebab ramai sgt yg nak dapatkan harga jimat sis bg free postage untuk uolls yg beli 5box✨hehe
.
Ye sis tahu kalau beli satu mmg xcukup. Mana tak nya, kalau mak kakak abang uolls pun nak share guna😅🙊(true story)
.
Tu yg terpaksa repeat order kan. Hehe uolls beli 5box terus dah jimat dah duit postage. Kan untung tu. Boleh simpan stock lagi. Xyah kalut kalau stock GlutaMilkSoap sis sold out nnt😰
.
Taxzabar nak dapatkan set jimat ni? Jom whatsapp sis sekarang😍
010-2731099
010-2731099
010-2731099
.
.
User Image kiryncreations Posted: Feb 23, 2018 4:18 AM (UTC)

6
1 Normal
Anytime anywhere.
Bawak la gi memana pun tak de tumpah ke pecah ke apa. Love the packaging!
.
Truly the best. Kalau korang dah banyak cuba skincare untuk hilangkan parut dan jerawat tapi masih tak menjadi, korang mesti cuba Acne & Scar Erase Serum tau. Confirm tak menyesal punya. Dahla senang gila apply. Cepat plak tu meresap. Waterbased dan takde bau. Memang best kebabom la. Tak mo la cakap banyak. Yang mana dah cuba tau la kan. 💋
.
Sekarang ni tengah CNY Sale ni.
.
Klik link di bio for fast respond
.
#SKINZlove #ASEserum #AcneAndScarErase #SerumMeletopz #skincaremalaysia #skincare #cantik #kosmetik #kosmetikmalaysia #serumwajah #ASEserum #skincaremalaysia #serummalaysia #sayajual #malaysia #kosmetik #flawless #parutjerawat #faceserum #sale #yearendsale #neelofa #muabellaz #igshop #dendamaurora #ootd #dexandra #neelofarhijab #loffatah #fattzura #bazaar #bazaarpaknil #contestmalaysia
User Image skinzrus_malaysia Posted: Feb 23, 2018 4:17 AM (UTC)

14
1 Normal
Anytime anywhere.
Bawak la gi memana pun tak de tumpah ke pecah ke apa. Love the packaging!
.
Truly the best. Kalau korang dah banyak cuba skincare untuk hilangkan parut dan jerawat tapi masih tak menjadi, korang mesti cuba Acne & Scar Erase Serum tau. Confirm tak menyesal punya. Dahla senang gila apply. Cepat plak tu meresap. Waterbased dan takde bau. Memang best kebabom la. Tak mo la cakap banyak. Yang mana dah cuba tau la kan. 💋
.
Sekarang ni tengah CNY Sale ni.
.
Klik link di bio for fast respond
.
#SKINZlove #ASEserum #AcneAndScarErase #SerumMeletopz #skincaremalaysia #skincare #cantik #kosmetik #kosmetikmalaysia #serumwajah #ASEserum #skincaremalaysia #serummalaysia #sayajual #malaysia #kosmetik #flawless #parutjerawat #faceserum #sale #yearendsale #neelofa #muabellaz #igshop #dendamaurora #ootd #dexandra #neelofarhijab #loffatah #fattzura #bazaar #bazaarpaknil #contestmalaysia
User Image bequty_bar Posted: Feb 23, 2018 3:43 AM (UTC)
4
0 Normal
apa yang best tentang jelly wax ini? jelly wax bukan shaja buat bulu roma pada muka dlm masa yang sama membersihkan black/white head pada muka, jangan sembang sekali wax bulu terus hilang ya 😂
sebaliknya bulu tumbuh semakin jarang dan halus dan makin susah nk wax sbb bulu semakin nipis dan halus. ni bukan sembang pumpang . tak caya try . tak nak try ? shave kalau berani cubalah kalau nak muka tu berjambang macam abang2🤣🤣🤣
.
#jellywaxmalaysia
#jellywaxfeedback
#jombeli
#sayajual
#viralmalaysia
#productterkini
#hairremovalmalaysia
#norahwax
#norahfeedback
#norahwax
#letsbenkong
#jellywaxmurah
#norahwaxkelantan
#dropshipmalaysia
#viralkan
#loffatah
#neelofa
#muamalaysia
#skincaremalaysia
#muakl
#muaselangor
#makeupmalaysia
#makeupmurah
#waxingmalaysia
#bazaarpaknil
#penmerah
User Image gulagulacepatkurus Posted: Feb 23, 2018 3:30 AM (UTC)

22
2 Normal
Penat je tahan lapar setiap hari tapi berat badan susah nak turun? Nak bersenam takde masa + malu orang tengok dengan keadaan badan banyak spare tyre😭

Ini penyelesaiannya,
TAK perlu bancuh
TAK perlu takut untuk telan

SEMUDAH kemam jerr
Nikmati Mince seperti gula gula je

Berminat ?
whatsapp 0124646014 untuk ketahui pakej yang sesuai dengan berat dan ketinggian anda 😃
User Image nnrifqah_store Posted: Feb 23, 2018 2:37 AM (UTC)

15
1 Normal
Masih tersimpan rapi dalam kotak walaupun dah seminggu guna. Sis sangat cerewet tentang skincare. Tapi bila jumpa set amyera beauty ni rasa yakin sangat sebab 1st try guna flawless booster mix night cream secara nipis je. Alhamdulillah kulit tak ada mengelupas langsung dan biji2 merah tak de naik. Selalu risau kalau muka naik biji2 tu ❤️❤️❤️ .
.

Whatspp sis 014 9884700 .
.

#amyerabeauty #amyerabeautyskincare #skincare #flawless #glowing #kecantikan #muamalaysia #igshopmalaysia #instafamous #makeup #muajb #muasingapore #makeupartistjohor #loffatah #joho #kilangbateri #bazaarpaknil #sayajualkosmetik #igmalaysia #sale
User Image bayahcuckoo Posted: Feb 23, 2018 2:10 AM (UTC)

1
0 Normal
Dulu lain, sekarang lain.

Dulu kena masak air dalam cerek, sekarang cuma tekan ajee dah siap air kopi 1 jug😍

Best kan ?
Nie model IRIS TOP, serendah RM 120 sebulan selama 36 bulan dan dapat rebate RM20 untuk tahun ke 4 dan ke 5. 🌸 PERCUMA SERVICE SETIAP 4 BULAN
🌸 PEMASANGAN PERCUMA SELURUH MALAYSIA
🌸 DAFTAR PERCUMA
🌸 TANPA DEPOSIT RM265

Kalau nak jimat sekarang ? Mai lekaih daftar PERCUMA dengan bayah sekarang tau.

Whatsapp
016-254 5790
016-254 5790
016-254 5790

atau

Klik ajee link dekat bio ye.

Air dari penapis air cuckoo sesuai untuk semua peringkat umur dan air takda rasa payau.

#bayahcuckoo #cuckooipoh #cuckooperak #cuckoomalaysia #cuckoo #loffatah #zullofa #bazarpaknil #airmineralberalkali #penapisairmurahtapiadastandard
User Image bayahcuckoo Posted: Feb 23, 2018 2:09 AM (UTC)

1
0 Normal
Dulu lain, sekarang lain.

Dulu kena masak air dalam cerek, sekarang cuma tekan ajee dah siap air kopi 1 jug😍

Best kan ?
Nie model FUSION STAND. RM 121.90 sebulan selama 36bulan dan dapat rebate RM20 untuk tahun ke 4 dan ke 5. 🌸 PERCUMA SERVICE SETIAP 4 BULAN
🌸 PEMASANGAN PERCUMA SELURUH MALAYSIA
🌸 DAFTAR PERCUMA
🌸 TANPA DEPOSIT RM265

Kalau nak jimat sekarang ? Mai lekaih daftar PERCUMA dengan bayah sekarang tau.

Whatsapp
016-254 5790
016-254 5790
016-254 5790

atau

Klik ajee link dekat bio ye.

Air dari penapis air cuckoo sesuai untuk semua peringkat umur dan air takda rasa payau.

#bayahcuckoo #cuckooipoh #cuckooperak #cuckoomalaysia #cuckoo #loffatah #zullofa #bazarpaknil #airmineralberalkali #penapisairmurahtapiadastandard
User Image bayahcuckoo Posted: Feb 23, 2018 2:07 AM (UTC)

2
0 Normal
Dulu lain, sekarang lain.

Dulu kena masak air dalam cerek, sekarang cuma tekan ajee dah siap air kopi 1 jug😍

Best kan ?
Nie model IRIS TOP, serendah RM 100 sebulan selama 60 bulan. 🌸 PERCUMA SERVICE SETIAP 4 BULAN
🌸 PEMASANGAN PERCUMA SELURUH MALAYSIA
🌸 DAFTAR PERCUMA
🌸 TANPA DEPOSIT RM265

Kalau nak jimat sekarang ? Mai lekaih daftar PERCUMA dengan bayah sekarang tau.

Whatsapp
016-254 5790
016-254 5790
016-254 5790

atau

Klik ajee link dekat bio ye.

Air dari penapis air cuckoo sesuai untuk semua peringkat umur dan air takda rasa payau.

#bayahcuckoo #cuckooipoh #cuckooperak #cuckoomalaysia #cuckoo #loffatah #zullofa #bazarpaknil #airmineralberalkali #penapisairmurahtapiadastandard
User Image fun.and.roses Posted: Feb 23, 2018 1:16 AM (UTC)
12
2 Normal
❤️BUCKET BOUQUET❤️UP CLOSE TO THIS BEAUTY .
.A bunch of fresh flowers consist of ; .roses + chryst+ gladiolus+ green fillers 💐🍀🌻🌸🌺🌷
.⚱️The bucket can be used repeatedly, especially for gardening etc etc❤️
.
for any quotation and question. do WA me, jangan segan segan! saya baik orangnya 😌
.
your order is just a click away,

www.wasap.my/60175149904.📲
.

PLEASE WA ME FOR IMMEDIATE RESPONSE AND BOOKING 0175149904
🌹🌺💐🌹🌺🌺
.
#handbouquetmurah #handbouquet #ipoh #sayajualfreshflower #sayajualmurah #sayajualfreshflower #malaywedding #wedding

#wedding #malaywedding
#sayajualfreshflower #sayajualmurah #ipoh #surpriseplanneripoh #partyplanneripoh #fattzura #loffatah #chocolatebouquetmurah #chocolatebox #chocolatebouquetbajet #ferrerobouquetipoh #freshflowersbouquetipoh #freshflowersbouquetmalaysia #bouquetbudget #bouquetbudgetconvo #bouquetfreshflowers #artificialfreshflowers #konvokesyen #convocationmurah #birthdaypartymurah #birthdayparty #surpriseperak
User Image fun.and.roses Posted: Feb 23, 2018 1:12 AM (UTC)
10
1 Normal
❤️BUCKET BOUQUET❤️LOOK AT THIS BEAUTY.
.A bunch of fresh flowers consist of ; .roses + chryst+ gladiolus+ green fillers 💐🍀🌻🌸🌺🌷
.
for any quotation and question. do WA me, jangan segan segan! saya baik orangnya 😌
.
your order is just a click away,

www.wasap.my/60175149904.📲
.

PLEASE WA ME FOR IMMEDIATE RESPONSE AND BOOKING 0175149904
🌹🌺💐🌹🌺🌺
.
#handbouquetmurah #handbouquet #ipoh #sayajualfreshflower #sayajualmurah #sayajualfreshflower #malaywedding #wedding

#wedding #malaywedding
#sayajualfreshflower #sayajualmurah #ipoh #surpriseplanneripoh #partyplanneripoh #fattzura #loffatah #chocolatebouquetmurah #chocolatebox #chocolatebouquetbajet #ferrerobouquetipoh #freshflowersbouquetipoh #freshflowersbouquetmalaysia #bouquetbudget #bouquetbudgetconvo #bouquetfreshflowers #artificialfreshflowers #konvokesyen #convocationmurah #birthdaypartymurah #birthdayparty #surpriseperak
User Image norazwarosli Posted: Feb 23, 2018 1:07 AM (UTC)

21
0 Normal
Hari ni tak pakai apapon kt muka, dah lambat 😂😂 Clear tak muke kitew? 😊😊 Inilah hasil pemakaian produk skincare 💕Desi Damayanti Skincare 💕

Desi Damayanti ni ada 4 set tau? Jadi untuk yang beginner, dalam hati tu rase meronta-ronta nak pakai tu, jangan risau .. Ada set trial 👌dan Readystock!💋 ❤Desi Damayanti Skincare❤

Exclusive set ( Lasting 4-5 months )
Regular set ( Lasting 3 months )
Trial small ( REPACKING Lasting 1 month )
Trial big ( REPACKING Lasting 2 months )

DESI DAMAYANTI SKINCARE ORIGINAL 100% MONEY BACK GUARANTEE
.

Adakah Anda Mempunyai Masalah Kulit Muka Seperti Berikut:
.
💔Masalah jerawat?
.
💔Masalah warna kulit tidak rata?
.
💔Masalah parut/lekuk bekas jerawat?
.
💔Masalah kulit kusam?
.
💔Masalah kulit muka gelap?
.
💔Masalah kedutan?
.
Anda harus merasaikan keajaiban DDSC okeyyy 💛💛💛
.
Haaa...ni rahsia kenapa DDSC digilai ramai:
.
✅Menaikkan seri muka pd wajah
.
✅Memutihkan kulit💛
.
✅Menghilangkan jerawat💝
.
✅Meratakan lubang parut jerawat💕
.
✅Menghilangkan pigmentasi / kulit x sekata💓
.
✅Menghilangkan bekas jerawat💗
.
✅Membaiki kulit kusam
.
✅Mengecilkn pori-pori
.
✅Meremajakn kulit
.
✅Menegangkan kulit
.

LEST FLAWLESS & GLOWING dengan DESI DAMAYANTI SKINCARE ORIGINAL
.
fb: Norazwa Rosli
www.wasap.my/0136890067
.
#desidamayantiskincareoriginal #desidamayanti #desidamayantiskincareshahalam
#desidamayantiskincare #tabitaorignal #tabita #masalahajeragat #masalahkulit #jeragat #jerawat #parutjerawat #tonatidaksekata #surihatimrpilot #awaksangatnakal #meletop #melodi #loffatah #coco #desidamayantisropship #dropshipagentsah #dropshipdesidamayantisah #agentsahdesidamayantiskincare #desidamayantiskincareindonesiaoriginal
#desidamayantiskincaremalaysia #desidamayantiskincaremurah #sepang #nilai #repackingbymrrbeauty
User Image amysza_azrry89 Posted: Feb 23, 2018 1:05 AM (UTC)

4
0 Normal
.
NEW COLLECTION 2018
.
..❄️❄️❄️❄️ ❄️KEBAYA MANISSA❄️ .
. 5 warna yang menarik untuk di rebut
.
.
*design yang EXCLUSIVE,LIMITED EDITION .
.
Menguna kan meaterial lembut dn tahan lasak
Menjadi pilihan wanita berkejaya
❄️material salona silk
❄️warna yang menawan dan memukau ❄️design KEBAYA TRENDI
❄️cutting loose dan berdutt berlakang ❄️jenis kain kembang payung
❄️ zip sebelah kiri
❄️saiz XS S M L XL XXL XXXL
❄️NURSING FRIENDLY ..ADE HEDDEN ZIP DEPAN BAJU
.
.
×jarang
×kecut
×renyuk
√mudah digosok √sejuk dan selesa dipakai √tahan lasak & tak mudah luntur √tampil cantik & menawan dengan design simple √sesuai untuk majlis keramaian .
.
JOM WHATSAPP SEKARANG .
. Prosec 3---5bekerja
.
.
Ready stock

HARGA
RM110 SM / RM115 SS
.
.
DM : 017 - 5767318
.
.
#BajuKurung
#KurungModen
#KoleksiPakaianWanita
#KoleksiBajuKurung
#BaranganWanita
#MuslimahStyle
#Dress
#Jubah
#Fattzura
#Sayajual
#BazarOnline
#OnlineShopMalaysia
#BajuMurah
#BajuRaya
#KedaiOnline
#MiniKurung
#Kebarung
#Peplum
#Kebaya
#Loffatah
#Songket
#Batik
#BajuCantik
#BajuLawa
#BajuGojes
User Image norain_ismail85 Posted: Feb 23, 2018 1:04 AM (UTC)

13
0 Normal
Perfect 10 eyeliner... Memudahkan kerja melukis eyeliner dgn kemas..cop sahaja dan lukis untuk nmpk kemas.. Rm39

#perfect10 #eyeliner #instamalaysia #makeupmatanatural #makeupmurah #makeuplover #loffatah #kajang #bangi #cheras
User Image pakar_shaklee_bysiera Posted: Feb 23, 2018 1:02 AM (UTC)

4
1 Normal
・・・ ・・・ Set BAJET IN THE HOUSE!!! .
Kami datangkan set-set bajet ini khas untuk anda semua.Jadi lebih mampu milik dan still akan dapat efek yang baik😊 . 🌷SET SLIMMING BAJET 🌷SET JERAWAT 🌷SET KECANTIKAN KULIT 🌷SET MENYUSU 🌷SET HAMIL 🌷SET BERPANTANG 🌷SET KESUBURAN 🌷SET ANAK CERGAS 🌷SET TENAGA CERGAS .
BERKESANKE?
Jangan risau dearies.Walaupun set bajet,still akan dapat efek yang baik.Dah nama pun supplemen kan.Tugas supplemen tu akan tingkatkan kesihatan dalam badan kita.Tak kisah ambil set bajet atau fullset.Cumanyaa kalau fullset kesannya bertambahla baik sebab coveragenye lebih luas.Logikla kan?☺ .
Terutama untuk first-timer,set bajet ni tersangatla membantu.Sebab u olls mesti berkira-kirakan nak spend pada benda yang uols tak pernah makan?so set bajet ni lah jawapannye.Didatangkan khas untuk anda.😊 . ============ Nak order?
Jangan tunggu tau sebab set bajet ni for limited time only.Saya akan delete bila-bila masa sahaja.Ikut pada stok yang ada.Saya yakin stok ni memanggg larisss.Jadi cepat-cepat ye sayang sayang sekalian 🤗🤗🤗 . .
For order ?
Whatsapp siera ye +6017.304.7554.
Minta maaf ye siera tak boleh nak pm dekat instagram.Dekat whatsapp siera memang lajuje balas 😁 . .
#setbajetshaklee #shakleestudent
#kulitlicin #kulitflawless
#testimonisetslimmingshaklee #setslimmingshakleeberkesan
#vitamincshakleemurah
#collagenshakleemurah #vivixmurah #personalshoppermalaysia
#sayajualmurah #jk1m
#vitamincshakleemurah #shakleemurah #bajumengandung #nutriwhitemurah #espshakleemurah #shakeefree #amyramar #loffatah
#shakleepromo #dropshipmalaysia #agentshaklee #ibumenyusu
#moodrepublik #gegarvaganza

Hashtags found on this page