Toggle navigation

#langkawi1,259,978 POSTS

Post Content
HAPPY DEEPAVALI.....GOOD NEWS.. SPECIAL DISCOUNT for customer yg perlukan photobooth utk NOV 2017.... .
.
Untuk tempahan photobooth kami yg awesome... call 012-4250224..
.
.
Sesuai utk segala jenis majlis... majlis kawen, tunang, birthday parties, company dinner, school dinner, product launching dan mcm2.... kalau nak panggil kami bukak booth pun boleh...
.
.
10% promo ongoing sempena Malaysia Day... contact us for details........ Utk tempahan call 0124250224
.
.
Cheap premium photobooth for rent! 🎉🎊 💃🎈....
All our package includes:
📷 Unlimited instant printing
📷 Gold/silver sequin backdrop
📷 Customized photo strip design
📷 Funky props
📷 Original softcopy
📷 Free delivery & setup within langkawi/kedah/perlis.
.
.
Follow us in Facebook: * @Digital ARD.

Visit our Partner's Instagram
@photobooth_ard
@photobooth_ard_labuan
@photobooth_ard_sabah
.
.
#utaraphotobooth #photoboothutara #langkawiphotobooth #photoboothlangkawi
#photoboothkedah #kedahphotobooth #cheapphotobooth #photoboothmurah #wedding
#kahwin
#indianwedding #chinesewedding #malaysiaphotobooth
#photoboothmalaysia #langkawi #pulaulangkawi #dinner #reunion #instantphoto #kahwin #kerjakahwin #followforfollow
#mrsmlangkawi
#smkmahsuri
#langkawievent
#langkawieventplanner
#eventplannerlangkawi
#sgpetani #kualakedah
#alorstar #perlis
Sekarang akk xboley kasi korang pakej pulau2 kat Malaysia nie sebab ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Pulau-pulau semua ni mengalami musim tengkujuh antara bulan Oktober dan Mac, dan kebanyakan pulau-pulau ini akan ditutup kepada aktiviti pelancongan kecuali pulau langkawi boley masuk
#kakitravel #kakitravel2u #pakejmurahlangkawi #tasikdayangbunting #langkawi #pakejmurah #explorelangkawi #pakejterlajakmurah #pakejpercutian #pakejbajet #Airasia #cuticutimalaysia
Tahukah anda? *"Anak-anak yang*
*Mendahulukan ibu bapa*
*Dalam kehidupan seharian mereka*
*Dijamin rezekinya ada di mana-mana."* Amboi amboi..sweetnya adik comel ni..suka sangat dapat telekung sendiri..😍😍😍😍 www.wasap.my/60172498079/telekungLd

#Littledariena
#telekungbudak
#telekungcomel
#littledarienakelantan
#kotabharu
#terapiinstagram
#telekungibuanak
#telekungkids
#littledarienaperlis
#littledarienabesut
#terengganu
#langkawi
#melaka
#online
#surirumah
#anaksoleh
#kedah
#perak
#cuticutimalaysia

Hashtags found on this page