Toggle navigation

#labeltag71,031 POSTS

Post Content
User Image donningme.studio Posted: Jan 20, 2018 3:38 AM (UTC)

0 0 Juno
🌸
Alhamdulillah, Thank you for trusting us
.

Acrylic Label by Donningme.Studio
----------------------------------------
.
Brand Name: L-Scarves
Image/Font Color: White
Type of Acrylic: Black
Size: 40mm x 10mm
.
For detail & order, direct whatsapp or email:
.
📲 +6012 330 9924
or
📧 donningme.studio@gmail.com
.
#arcyliclabel #arcylictag #tagarcylic #acryliclabel #acrylictag #tagacrylic #labeltudung #labeltag #tagtudungmurah #tempahlabel #labeltagtudungmurah #sayajualtagtudung #labelbaju #labelhijab #taghijab #labeljubah #labelbajumuslimah #onlinebizmalaysia #vendorbutik #butikkahwin #igshop #sayajual #sayajuallabel #tudung #scarves #engravename #bangicentral #customlabel #labelmurah #customlabel #donningmestudio
User Image louie_kl Posted: Jan 19, 2018 4:43 PM (UTC)

25
1 Normal
Lama Rasanya Tak Order.. Tgh Cari Idea Tuk Design Label LouieKL terbaru.. so Pada Sapa2 Nak Order Bolehlah Terus Contact @ganyootlabel 👍🏻😘😋✨ #recommended
#Repost @ganyootlabel with @get_repost
・・・
NEW UPDATE!!
Done #WovenLabel for @louiekl.. Label yg kecik & comel tp nampak impressive & elligent ..Nak label cun mcm ni?, jom wassap laju2 ------------------------------------------------------Label : LouieKL
Type :FuseCut
Size : 40 x 15mm
Color : Black and white
Quantity: 1000 pcs free 200pcs
Material : Damask —---------------------------------------------------- WHATSAPP ▶+60197777635

#jubahonline #hijabista #ganyootlabel #Labelpakaian #Labeltag #Labelmurah #Labelbaju #Labeltudung #Sayajual #label #Tshirtonline #Wovenlabel #vendeurfestival #Woven #Scarf #Instashop #lokalah #sapotlokal #rastattdi #hangtag #Shawl #Tudung #Muslimahclothing #wovendamask #bazaarpaknil #butikonline #labelbesi
Souvenir name tag
From imitation leather
Can deboss or uv printed your personal logo
Can chose color and size

Souvenir name tag atau tempat kartu mama.
Bisa buat perusahaan dan kantor.
Dari kulit imitasi bisa diembos maupun print uv logo.
Bisa memilih warna dan ukuran

Made by order and send from Surabaya
info call / wa 081931547383
www.souvenirmerchandise.com

#nametag #souvenirseminar #souvenirnametag #souvenirlabelnama #tempatkartunama #tempatnametag #nametagpocket #bendapromosi #souvenirpromo #souvenirpromosi #merchandise #gift #handycraft #kerajinantangan #labeltag #gantungankartunama #kalungkartunama
User Image rawija.co Posted: Jan 19, 2018 12:41 PM (UTC)

5
0 Normal
Customer dah ada design sendiri, kami print sahaja jadikan iron on logo paper 😉. Uolss nak print logo, atau buat label tag, whatsapp kami. Simple design tiada caj. Harga logo 60sen each, minimum 50pcs.

Whatsapp 01118922706 atau klik link di bio untuk fast response.

#labeltag #logo #irononlogo #ironlogo #logopaper #irononpaper
User Image innocreative.labels Posted: Jan 19, 2018 11:27 AM (UTC)

9
0 Normal
Acrylic Label by ICR 💎

🌀NEW ORDER🌀

👉🏼 Customer :
👉🏼 Label's Name : Jaja's Chiffon
👉🏼 Acrylic : Transparent
👉🏼 Font Color : Black
👉🏼 BackGround : Gold
👉🏼 Size :
👉🏼 Quantity : 30pcs

☑️NO MINIMUM ORDER!
☑️NO MINIMUM ORDER!
☑️NO MININUM ORDER!

☑️FREE POSTAGE for 200pcs & ABOVE !

☑️EXTRA CHARGE FOR URGENT ORDER in 5 DAYS TO 14 DAYS

For Details and Order, Direct Whatsapp or Email :

📲 +6017 9454696
Or
📧 innocreative.icr@gmail.com

❌ No DM
❌ No CALL

#labeltagacrylicviral #kingcoco
#colourfulacryliclabel #sapotlokal
#acryliclabel #engraving #tagtudung #tagtudungmurah #labelmurah #innocreativelabels #labelacrylic #labeltag #tagacrylic #acryliclabelmurah #labelbaju #labelhijab #taghijab #sayajualtagtudung #hijabers #labeltagforhijabers #labelbaju #labeljubah #tagbajumuslimah #sayajualservislabeltudung #onlinebizmalaysia #vendorbutik #butikkahwin #tempahlabel #bazarpaknil #igshop #engravecutting
User Image innocreative.labels Posted: Jan 19, 2018 11:22 AM (UTC)

11
0 Normal
Assalamualaikum #ICRacrylicslabelscviral 💎

Thank You Customer 😍

🌹Feedback Customer Acrylic Labels by ICR 🌹

😍 Acrylic Transparent + Background White
😍 Font Color : None

Alhamdulillah, Feedback dari Pelanggan yg berpuas hati dengan hasilnye. Nanti nak repeat order lagi. Alhamdulillah 😘

For Details and Order, Direct Whatsapp or Email :

📲 +6017 9454696
Or
📧 innocreative.icr@gmail.com

❌ No DM
❌ No CALL

#colourfulacryliclabel
#acryliclabel #engraving #tagtudung #tagtudungmurah #labelmurah #innocreativelabels #labelacrylic #labeltag #tagacrylic #acryliclabelmurah #labelbaju #labelhijab #taghijab #sayajualtagtudung #hijabers #labeltagforhijabers #labelbaju #labeljubah #tagbajumuslimah #sayajualservislabeltudung #onlinebizmalaysia #vendorbutik #butikkahwin #tempahlabel #bazarpaknil #igshop #engravecutting #labelsaiz #sayajuallabel
User Image innocreative.labels Posted: Jan 19, 2018 11:21 AM (UTC)

6
0 Normal
Assalamualaikum #ICRacrylicslabelscviral 💎

Thank You Customer 😍

🌹Feedback Customer Acrylic Labels by ICR 🌹

😍 Acrylic Transparent
😍 Font Color : Black

Alhamdulillah, Feedback dari Pelanggan yg berpuas hati dengan label brand sendiri bila dijahit di shawl. CANTIKKK Kan? 😍

Pelbagai jenis Acrylic lain lagi yang ada. Jadi Cepatlahhhhh Order 💕 Sureeee Cantik! 😍

Sesiapa yang ingin kelainan dengan membuat label brand sendiri, boleh cepat-cepat order acrylic label tag ni, korang tak kan menyesal dengan kualiti kami! Dan gerenti akan REPEAT ORDER! 😄

✔️Setiap tempahan label 200pcs ke atas kami akan bagi FREE POSTAGE! 😊👌🏻

kami hanya buat material jenis ACRYLIC SHJ!
Dan juga ,
Boleh pilih WARNA untuk tulisan yang nak dibuat! 😃

For Details and Order, Direct Whatsapp or Email :

📲 +6017 9454696
Or
📧 innocreative.icr@gmail.com

❌ No DM
❌ No CALL

#colourfulacryliclabel
#acryliclabel #engraving #tagtudung #tagtudungmurah #labelmurah #innocreativelabels #labelacrylic #labeltag #tagacrylic #acryliclabelmurah #labelbaju #labelhijab #taghijab #sayajualtagtudung #hijabers #labeltagforhijabers #labelbaju #labeljubah #tagbajumuslimah #sayajualservislabeltudung #onlinebizmalaysia #vendorbutik #butikkahwin #tempahlabel #bazarpaknil #igshop #engravecutting #labelsaiz #sayajuallabel
User Image innocreative.labels Posted: Jan 19, 2018 11:20 AM (UTC)

2
0 Clarendon
Assalamualaikum #ICRacrylicslabelscviral 💎

Thank You Customer 😍

🌹Feedback Customer Acrylic Labels by ICR 🌹

😍 Acrylic Transparent
😍 Font Color : Black

Alhamdulillah, Feedback dari Pelanggan yg berpuas hati dengan label brand sendiri bila dijahit di shawl. CANTIKKK Kan? 😍

Pelbagai jenis Acrylic lain lagi yang ada. Jadi Cepatlahhhhh Order 💕 Sureeee Cantik! 😍

Sesiapa yang ingin kelainan dengan membuat label brand sendiri, boleh cepat-cepat order acrylic label tag ni, korang tak kan menyesal dengan kualiti kami! Dan gerenti akan REPEAT ORDER! 😄

✔️Setiap tempahan label 200pcs ke atas kami akan bagi FREE POSTAGE! 😊👌🏻

kami hanya buat material jenis ACRYLIC SHJ!
Dan juga ,
Boleh pilih WARNA untuk tulisan yang nak dibuat! 😃

For Details and Order, Direct Whatsapp or Email :

📲 +6017 9454696
Or
📧 innocreative.icr@gmail.com

❌ No DM
❌ No CALL

#colourfulacryliclabel
#acryliclabel #engraving #tagtudung #tagtudungmurah #labelmurah #innocreativelabels #labelacrylic #labeltag #tagacrylic #acryliclabelmurah #labelbaju #labelhijab #taghijab #sayajualtagtudung #hijabers #labeltagforhijabers #labelbaju #labeljubah #tagbajumuslimah #sayajualservislabeltudung #onlinebizmalaysia #vendorbutik #butikkahwin #tempahlabel #bazarpaknil #igshop #engravecutting #labelsaiz #sayajuallabel
User Image innocreative.labels Posted: Jan 19, 2018 11:20 AM (UTC)

2
0 Clarendon
Assalamualaikum #ICRacrylicslabelscviral 💎

Thank You Customer 😍

🌹Feedback Customer Acrylic Labels by ICR 🌹

😍 Acrylic Transparent
😍 Font Color : Black

Alhamdulillah, Feedback dari Pelanggan yg berpuas hati dengan label brand sendiri bila dijahit di shawl. CANTIKKK Kan? 😍

Pelbagai jenis Acrylic lain lagi yang ada. Jadi Cepatlahhhhh Order 💕 Sureeee Cantik! 😍

Sesiapa yang ingin kelainan dengan membuat label brand sendiri, boleh cepat-cepat order acrylic label tag ni, korang tak kan menyesal dengan kualiti kami! Dan gerenti akan REPEAT ORDER! 😄

✔️Setiap tempahan label 200pcs ke atas kami akan bagi FREE POSTAGE! 😊👌🏻

kami hanya buat material jenis ACRYLIC SHJ!
Dan juga ,
Boleh pilih WARNA untuk tulisan yang nak dibuat! 😃

For Details and Order, Direct Whatsapp or Email :

📲 +6017 9454696
Or
📧 innocreative.icr@gmail.com

❌ No DM
❌ No CALL

#colourfulacryliclabel
#acryliclabel #engraving #tagtudung #tagtudungmurah #labelmurah #innocreativelabels #labelacrylic #labeltag #tagacrylic #acryliclabelmurah #labelbaju #labelhijab #taghijab #sayajualtagtudung #hijabers #labeltagforhijabers #labelbaju #labeljubah #tagbajumuslimah #sayajualservislabeltudung #onlinebizmalaysia #vendorbutik #butikkahwin #tempahlabel #bazarpaknil #igshop #engravecutting #labelsaiz #sayajuallabel
User Image aqila_cetaksablon Posted: Jan 19, 2018 8:33 AM (UTC)

5
1 Normal
LABEL SATIN

Bahan : Satin halus
Warna : Hitam dan Putih
Panjang 200 m

FREE desain ya kak, bisa untuk label baju, label hijab, label mukena dll..
Mau label bahan yang lain juga ada..
Yuk order 😊
_______________________________
Follow :
IG : @aqila_cetaksablon
@merchandise.murah
FB : Aqila Jaya Cetak Sablon

_______________________________
Info/order :
WA : 0818 0270 2800/ 0822 2307 9489
LINE : aqila_cetaksablon
User Image aqila_cetaksablon Posted: Jan 19, 2018 7:41 AM (UTC)

2
1 Normal
LABEL SATIN
Bahan : Satin halus
Warna : Hitam dan Putih
Panjang : 200 m

Kreasikan nama olshopmu agar kelihatan lebih keren dan kece..
Ada ukuran yang bervariasi lho..FREE DESAIN
_______________________________
Follow :
IG : @aqila_cetaksablon
@merchandise.murah
FB : Aqila Jaya Cetak Sablon

_______________________________
Info/order :
WA : 0818 0270 2800/ 0822 2307 9489
LINE : aqila_cetaksablon

Hashtags found on this page