Toggle navigation

#kurus1,632,402 POSTS

Post Content
✔ Harga sgt2 lah mampu milik dan sgt2 lah jimat..😄 ✔ Sebab apa harga sgt2 Jimat, mampu milik dan berbaloi? 😍😍
.
. 💖 Sebab Boleh : PUTIH DAN KURUS👆 2 in 1 💖
.
. 🏻 Dgn hanya guna 1 produk Jus SW ni je 😊 anda MENJIMATKAN duit anda sebab tak perlu beli 2 produk utk anda jadi PUTIH dan KURUS serentak.. 💪😉
.
.
NIKMATI PROMOSI SEMPENA .
.
#produkkurus #produkkurusterbaik #ubatkurussgtberkesan #ubatkurus #ubatkurusberkesan #slimmingproducts #slimmingproduct #kurustanpadiet #kuruscepat #kurus #kurusdalam2minggu #kurussebelumraya #kurusdengancepat #kurusdengancepat #kurusdansihat #kurusdanputih #juskurus #slimmewhite #jomkahwin #jomkurus #jomkurus1malaysia #buanglemakperut #buanglemakpeha #buanglemak #nakkuruskanbadan #nakkurusbadan #nakkurus
JUS KURUS SARLEMJUS BOHONG BANGET DEH....
ㅤㅤㅤㅤ
Tuh kan....korbanya tiap hari berjatuhan.
Wow....harga mini hasil maksimal.....makin cinteee
Makin kece....makin antik.
ㅤㅤㅤㅤ
JUS KURUS SARLEMJUS
ㅤㅤㅤㅤ
Khasiat Jus Kurus SARLEMJUS :
~ Detoksifikasi racun di dalam tubuh
~ Antioksidan alami
~ Melancarkan pencernaan
~ Melarutkan batu empedu, endapan kalsium dan batu ginjal
~ Menetralisir kadar gula dan kolesterol
~ Menyembuhkan asam urat
~ Melunturkan lemak
~ Menurunkan berat badan secara alami
~ Menjaga kesehatan jantung
ㅤㅤㅤㅤ
SARLEMJUS Berapa Harganya...?
1 paket SARLEMJUS harganya cuma Rp 160.000. Produk homemade pertama di Indonesia dengan harga bersahabat. Bermanfaat sebagai detoks racun di dalam tubuh dan program Fat Loss secara efektif.
ㅤㅤㅤㅤ
Terdiri dari :
1 pouch Sheila Fresh Sari Lemon 500 ml + 1 botol Jus Diet Herbal 500 ml.
1 paket Sarlemjus beratnya 1 kg.
ㅤㅤㅤㅤ
Kandungan Jus Kurus SARLEMJUS :
Mix duo produk mengandung sari lemon, sari kurma, jahe, bawang putih dan 2 herbal rahasia pilihan.
ㅤㅤㅤㅤ
1 Paket SARLEMJUS utk berapa lama..?
Estimasi untuk konsumsi 2 minggu.
Bagi yang mengalami susah turun BB, hal itu karena saluran pencernaan terlalu kotor dan lemak berplak di pembuluh darah. Disarankan konsumsi 3 paket Sarlemjus selama 2 minggu pertama. Serta 5 paket Sarlemjus untuk 1 bulan. Dan buktikan hasilnya.
ㅤㅤㅤㅤ
Pengiriman dari jakarta
Via ekspedisi JNT.
ㅤㅤㅤㅤ
Info/order chat disini ya..., ㅤㅤㅤㅤ
WA : 085 337 594 999
ㅤㅤㅤㅤ
#sheilafresh_lemon #sarlemjus #dropship #senamsehat #lemon #jusmakjun #makjun #tangerang #pelangsingaman #pelangsingmanjur #tehkurus #langsing #pelangsingbadan #pelangsingsehat #pelangsingori #pelangsingasli #kurus #pelangsingan #pelangsingsuper #herbal #kuruskanbadan #kuruslangsing #kuruscepat #langsingherbal #kurusalami #kurusalami #kuruslangsing #foodcombining #coklat #bandung #senamsehat #menusehat
ㅤㅤㅤㅤ
ㅤㅤㅤㅤ
SKINNY DETOX GOATMILK

SOALAN

1. BOLEHKAH IBU FULLY BF BABY MINUM? XDE EFEK BABY KE?

jawapan : sangat boleh sbb skinny detox goatmilk ni adalah daripada susu kambing dan bahan2 makanan sunnah sahaja. Dia bukanlah seperti ubat2 kurus lain yang memgandungi sebutramin,jamu,julap atau bahan2 kimia lain. Tidak ada efek apa2 kepada bayi anda malah MEMPERBANYAKKAN LAGI SUSU IBU. malah boleh mengelakkan bayi anda dari terkena penyakit kuning

2. ORANG YG ADA DARAH TINGGI, KENCING MANIS, PENYAKIT2 LAIN BOLEH MINUM TAK?

jawapan : sangat boleh...ekstrak peria yang ada didalam SKINNY DETOX GOATMILK boleh membantu menurunkan paras darah anda...menurunkan tahap kolestrol dan menurunkan paras gula dalam darah. Anda dpt 2 kebailan diaitu...dapat kuruskan bdn dapat juga cegah penyakit yang sedia ada

3. IBU MENGANDUNG BOLEH MINUM TAK?

jawapan : sangat boleh tp disyorkan 3 bulan keatas apabila kandungan kukuh. Untuk kawal berat bdn semasa mengandung, menaikkan hb anda dan memberi tenaga dan mengelakkan alahan ketika mengandung

4. IBU DALAM PANTANG BOLEH MINUM TAK?

jawapan : SANGAT2 DISYORKAN MINUM DARI HARI PERTAMA PANTANG..untuk turunkan berat bdn dgn cpt dan banyak...menganjalkan aset2 sedia ada dan mencantikkan kulit

So sangat rugi kalau anda x cuba

#kurus
#dietatkin
#setbersalin
#setberpantang
💖 SEBOTOL LOST 10KG!!!SLIM FROM HEAD TO TOE!!!💖
.
.
🎶 Confirm cik abang takot nak lepas akak jalan sorg2 😂😂
🎶 Mane taknye semakin cantik n mengancam hakak oih 😄
🎶 Pipi pau dahu berlapis semua lesap
🎶 Kulit pon makin putih flawless jelita .
.
✔ Nak pinggang kerengga
✔ Nak punggung lentik
✔ Nak kulit flawless jelita
👍😉 Nak shape badan persis model
👍😉 SW da penyelesaiannnye uolls
.
.
.
🌸 Meh la berSW semua..minum2 da slim 🌸
📲010-8734470
.
.
#kurus #kurusdalam2minggu #kuruscantik #kurusselamat #jomkurus1malaysia #kurussihat #qurose #kuruscepat #kuruskanbadan #kurussebelumraya #kurusputihserentak #kurussebelumkahwin #slimmewhite #nakkuruskanbadan #nakkuruscepat #nakkurus #taknakgemuk #jomkurus1malaysia #produkkurus #produkkurusterbaik #ubatkurus #ubatkurussgtberkesan #ubatkurusberkesan #bazaronlinemalaysia #bazarpaknil
Orang pintar pasti minum Optrimax Plum!
Sudah banyak yang coba dan berhasil👏👏 Sekarang gantian kamu yang coba khasiat luar biasa dari Optrimax Plum! 👌
Susah BAB? Berat badan susah turun? Perut buncit dan lingkar pinggang yang besar? Satu-satu solusinya hanya dengan mengkonsumsi Plum dar Optrimax! Efektif banget buat kamu yang punya masalah-masalah diatas! Perut dijamin kempes hanya dengan mengkonsumsi 1 minggu! Berat badan turun 3-5 kg dalam 2 minggu! Mending buruan di order!! Dapatkan PROMO DAN POTONGAN HARGA yang menarik dengan order melalui: 📱WA: 082340380231 Line : @vdd8197t (pakai @) #diet #dietsehat #dietplumjelly #dietmurah #dietnow #jelly #plum #sehat #sehatinstan #kurus #menudiet #inginkurus #eat #foodporn #optrimax #dietmudah #5dayplan #optrimax5dayplan #dietenak #dietaman #diethalal #dietplum #kulinerpurwokerto #kulinerjogja #kulinerkudus #kulinersemarang #kulinerjakarta#kulinerbandung #kulinersurabaya #kulinerpurbalingga
Orang pintar pasti minum Optrimax Plum!
Sudah banyak yang coba dan berhasil👏👏 Sekarang gantian kamu yang coba khasiat luar biasa dari Optrimax Plum! 👌
Susah BAB? Berat badan susah turun? Perut buncit dan lingkar pinggang yang besar? Satu-satu solusinya hanya dengan mengkonsumsi Plum dar Optrimax! Efektif banget buat kamu yang punya masalah-masalah diatas! Perut dijamin kempes hanya dengan mengkonsumsi 1 minggu! Berat badan turun 3-5 kg dalam 2 minggu! Mending buruan di order!! Dapatkan PROMO DAN POTONGAN HARGA yang menarik dengan order melalui: 📱WA: 082340380231 Line : @vdd8197t (pakai @) #diet #dietsehat #dietplumjelly #dietmurah #dietnow #jelly #plum #sehat #sehatinstan #kurus #menudiet #inginkurus #eat #foodporn #optrimax #dietmudah #5dayplan #optrimax5dayplan #dietenak #dietaman #diethalal #dietplum #kulinerpurwokerto #kulinerjogja #kulinerkudus #kulinersemarang #kulinerjakarta#kulinerbandung #kulinersurabaya #kulinerpurbalingga
Orang pintar pasti minum Optrimax Plum!
Sudah banyak yang coba dan berhasil👏👏 Sekarang gantian kamu yang coba khasiat luar biasa dari Optrimax Plum! 👌
Susah BAB? Berat badan susah turun? Perut buncit dan lingkar pinggang yang besar? Satu-satu solusinya hanya dengan mengkonsumsi Plum dar Optrimax! Efektif banget buat kamu yang punya masalah-masalah diatas! Perut dijamin kempes hanya dengan mengkonsumsi 1 minggu! Berat badan turun 3-5 kg dalam 2 minggu! Mending buruan di order!! Dapatkan PROMO DAN POTONGAN HARGA yang menarik dengan order melalui: 📱WA: 082340380231 Line : @vdd8197t (pakai @) #diet #dietsehat #dietplumjelly #dietmurah #dietnow #jelly #plum #sehat #sehatinstan #kurus #menudiet #inginkurus #eat #foodporn #optrimax #dietmudah #5dayplan #optrimax5dayplan #dietenak #dietaman #diethalal #dietplum #kulinerpurwokerto #kulinerjogja #kulinerkudus #kulinersemarang #kulinerjakarta#kulinerbandung #kulinersurabaya #kulinerpurbalingga
Tinggal 8 hari lagi bulan oktober nak berakhir jarang shaklee buat promotion untuk ESP bulan ni je korang boleh grap dengan harga yg jimat
.
Soo sempena mnjelang penutupan bulan oktober meyra bagi best price untuk clearance stock!!
.
Jangan cakap meyra tak ingatkan korang😝
.
Www.wasap.my/60136240862

#espPromo
#cantik
#kurus
#FASTRESPONSE
#semogaREZEKIkalianmurah
💖 SW UNTUK LELAKI DAN PEREMPUAN 💖
.
.
✔ Sape kate lelaki tak nak slim???
✔ Sape cakap lelaki tak kesah dengan bentuk badan dorang??🙈
📛 Tett..uolls salah k..dizaman moden ni semua nak shape badan cantik 📛 Taknak da geleber sane sini..lemak terjojol setiap sudut 🙈🙈
.
.
👍😉 Sebab tu SW di reka khas untuk lelaki n pompuan
👍😉 Sebab kami tau keperluan bentuk badan untuk semua
👍😉 Tengok abang kacak ni..mudah2 je ghaib 17kg!!
👍😉 Dulu size XL..coming soon size M!!
.
.
🌸 Kalo uolls nak slim sehat n mudah meh wassup hakak 🌸
📲010-8734470
.
.
#kurustanpadiet#kurussebelumraya #produkkurus #slimmingproducts #codkl #agentll #kualalumpur #kuruscepat #jomkahwin #jomkurus1malaysia #jomkurus
#bazaronline #bazarpaknil #kuruscantik #kl #slimmingproduct #ubatkurussgtberkesan #ubatkurus #slimmewhite #produkkurusterbaik #kurussebelumnikah #kuruscepat #kurus #kurusdalam2minggu #kurusdengancepat #kurussebelumraya
Wasap : 012-9278898

Wahhh.. Antara testimonial CEHART, Encik Najib berjaya turunkan berat 2KG dalam masa 3 hari jerr dengan CEHART. Bahkan yg Paling Mengejutkan beliau berjaya menurunkan kadar kolestrol dan lemak di hati. .

TESTIMONI EN NAJIB "Satu perkongsian apa yg saya dapat dari CEHART:
1. Menurunkan berat badan
2. Menurunkan tahap kolestrol..
3. Saya bebas dari lemak hati (fat liver) yg saya hidapi pada tahun 2016..... Ramai org gagal menurunkan berat badan di sebabkan hati (liver) kotor & berlemak. itu punca melambatkan proses menurunkan berat badan. Cehart membantu mempercepatkan proses pmbersihan lemak pada hati (liver). Apabila hati bersih & sihat barulah proses pmbakaran lemak lebih efektif & lancar... berbagai inisiatif saya untuk menghilangkan lemak hati saya..sanggup habis beratus untuk ke hospital swasta, makan pil vitamin E ...namun result tetap sama.....agak stress time tu....so 22hb bln 9 sy cuba CEHART, hari ini genap sebulan. .saya bebas daripada masalah LIVER FAT, KOLESTROL & dapat menurunkan berat badan....
ALHAMDULILLAH....
Hidup sihat dengan CEHART..."
.
#bengkungcantik #jannanick #supplementkurus #kurus #tudungmurah #carakurusbadan #bengkungmurah #pelaminbajet #bajunikah #detoksmalaysia #jomdetoks #perutkempis #pinggangramping #naklangsing #ubatsembelit #carakurus #produkkecantikan #produkkesihatan #meletops #doorgiftmurah #bajutunang #kualalumpur #kurusselamat #kurusbadan #bruneishop #singaporesale #slimmingdetoxmalaysia #turunberat #zulariffin #caradiet
💖 HILANG 6KG + KULIT FLAWLESS JELITA 💖
.
.
🎶 Pandanglah lihat..pinggangku yang ramping
🎶 Menarik dan menawan..gittew !!~~
👍😉 Nampak tak uolls bile 6kg hilang
👍😉 Head to toe tau berubah tros..semua mengecik
👍😉 Lepas ni nak beli baju ke seluar ke tak perlu rungsing da
👍😉 Confirm ade size !!!
.
.
🌸 Uolls nak memilih baju tanpa pening kepala..meh wassup hakak meh 😉 🌸
📲010-8734470
.
.
#produkkurusterbaik #slimmingpills #slimmingproducts #slimmewhite #ubatkurusberkesan #tipskuruscepat #tipsdietsehat #juskurus #kurusdalam2minggu #kurustanpadiet
#tipskurus #tipsdiet #ubatkurussgtberkesan #ubatkurus #jomkurus1malaysia #jomkurus #codkl #agentkl #kl #slimmingproduct #produkkurus #kurusselamat #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat
Siapa ada masalah perut buncit, peha besar tapi malas nak jaga makan atau nak bersenam? Ada produk terbaik yang sesuai untuk anda. Sekali jalan semua.. kempiskan perut, bakar lemak, slimming, shape body dan lancarkan sistem pembuangan serta cuci usus anda.. satu produk, lengkap semua nya.
.
nak tengok produk & testimoni lain, pegi ke www.fsfsupplement.ml
.
Whatsapp http://FSFsupplement.wasap.my
Whatsapp http://FSFsupplement.wasap.my
0137701821
.
#kurus #slimming #cantik #nakkurus #kuruscepat #bakarlemak #detox
Betul x ape yg atok cakap?? Betul la tu, kite ni perempuan mmg kena jaga dalam n luaran kita, utk siapa jgk kan kalau bukan utk suami kita sendiri
.
Xsalah nak kuarkan duit sikit utk kebahagiaan rumah tangga uaalls
.
Yang penting bila kita da buat yg terbaik utk kepuasan dia, sure dia pun akan buat benda yg sama utk kita .
Bukan setakat 24jam berkepit, lebih dr tu pun ada. Smpai kita plak naik rimas, hahaha
.
So, xpayah nk pk lame2
.
Jom whatsapp nisa sekarang :-
📲0123580859
📲0123580859
📲0123580859
.
#pinklady #dropship #dropshipwanted #teampinklady #pinkladybodyperfection #pinkladybodyperfectionmurah #cantik #slim #sihat #ketat #montok #infosihat #infocantik #selangor ##testimoni #testimonipinklady #pinkladytestimoni #pinklady #pinkladyagent #payudarabulat #payudarabesar #missvketat #keputihan #periodpain #pinkladytrustedagent #pinkladymalaysia #kurus #diet #montok #awetmuda #suamisayang #bazaarpaknil

Hashtags found on this page