Toggle navigation

#kulit689,341 POSTS

Post Content
HOT DEMAND ITEM !
-
Assalamualaikum and hiii 😍😍
-
Vitamin C adalah suplement yang WAJIB aini consume setiap hari ! Mana tidak nya 1 botol vitamin c tahan untuk 6 bulan penggunaan dan banyak bagi perubahan POSITIF pada diri aini sendiri. Antaranya dari MASALAH KULIT GELAP +BERMINYAK+ KULIT KUSAM + BERJERAWAT + TONA KULIT TIDAK SEKATA dan masalah lain mampu diatasi dengan pengambilan vitamin c shaklee.
-
Apa kebaikan vitamin c shaklee?
-
🍇 Mencerahkan kulit secara semulajadi
🍇 Membentuk kolagen dalam kulit
🍇 Kulit lebih radiant dan glowing.
🍇 Mengurangkan masalah pertumbuhan jerawat.
🍇 Membantu masalah kulit sensitif.
🍇 Mengawal kelemumur.
🍇 Mengurangkan masalah rambut gugur
🍇 Mengelak daripada uban.
🍇 Mengatasi masalah jerawat.
🍇 Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan.
🍇 Melindungi kulit dari sinar UV.
🍇 Menghasilkan rambut yang cantik dan lebat.
🍇 Boleh buat masker semulajadi.
.
Ur Beauty Consultant.
Qurratu' Aini l +60104150974

#shakleeatin #shakleemurah #shakleebatupahat #jerawat #jeragat #kulit kusam #cerahkankulit #shakleeffect #vitamincshaklee #shakleemalaysia #shakleejohor #espshaklee #resdung #vitaminE #kecantikan #shaklee #glowing #pinkish #jeragat #tonataksekata #sihat #parutjerawat #parutberlubang #chickenpox
Bidara SkinCare bantu tuntaskan masalah wajah berjerawat, Flek, noda bekas jerawat atau wajah kusam..sekaligus menjadikan nya cerah natural tanpa bikin putih pucat. Kandungan nya alami, No mercury & hidroquinon. Aman dipakai usia muda/tua..juga bumil atau busui. Ga bikin katergantungan pula sekalipun stop pemakaian.

SEDIA KEMASAN PAKET MINI dengan Kandungan & Khasiat yang Sama

Pemesanan :
BBM DD8C1444
WA 081394417908

#creamwajah #creamflek #creamjerawat #creamartis #creamaman #creampenghilangjerawat #creampemutih #testicustomer #krimperawatan #krimkecantikan #jerawat #bidaraskincare #bidara #obatjerawat #kecantikan #kulit
#agenresmibidara #krimpencerah #antiacne #flekhitam
Awalnya customer begini : 👧 brp mbak sabun cuci mukanya? mb
👧 isinya...? 150ml mb
👧 mahal ya, isinya juga dikit *mungkin krn penasaran, beli juga sambil cemberut 😅😅😅😅😅 2.5 bulan kemudian : 👧 mbak, sabun nya br habis. Hemat ya...!! Hehe, iya mbak. Pake sedikit aja udh cukup
👧 muka saya juga jadi bersih. Muka lbh cerah. Jerawat kecil2 hilang Iyes mb, soalnya dr enzim pepaya. Bukan ekstraknya. Jd betul2 bagus buat wajah
👧 saya pesan lg ya mbak. 3 botol teman2 saya juga mau OKE MBAAAK 😄😄😄 Kira2 begitulha perjuangan nawarin PURE CLEANSING GEL 1 tahun yg lalu. Skrg, gak pake diiklanin, baru 4 hari jualan di 2017, udh laku 17 botol 😅😅😅 Kualitas gak akan bohong kan 😉😉 #nuskin #nuskinindonesia #nuskinpalembang #galvanicspa #perawatanwajah #produkkecantikan #bodycare #skincare #perawatantubuh #perawatanmuka #produkberkualitas #jerawat #kulit #wajah #wajahmulus #polishing #rollon #ap24 #epoch #masker #bodywash #lifepak #tegreen #galvanic #shampho #avapuhi #bodybar #lufra #marine #g3
Sambil menunggu kiriman dari ekspedisi,
Kita siapkan dulu stock yang ada

Nuhun yaaaak wes order 😀😀😀 ---------------------------------
CONTACT US :
WA : 085318215500
---------------------------------
FORMAT ORDER :
Nama :
Alamat lengkap :
No hp :
Orderan :
---------------------------------
#nuskin #nuskinindonesia #nuskinpalembang #galvanicspa #perawatanwajah #produkkecantikan #bodycare #skincare #perawatantubuh #perawatanmuka #produkberkualitas #jerawat #kulit #wajah #wajahmulus #polishing #rollon #ap24 #epoch #masker #bodywash #lifepak #tegreen #galvanic #shampho #avapuhi #bodybar #lufra #marine #g3
DD Moist Cake buat kulit nampak flawless
Parut, jeragat & dark circle semua cover
Dap2 loose powder untuk matte finish
Memang gebu gebas taw uolls 😍
.
Lipstick pinky bibir menawan
Eyeliner hitam mata menggoda
Calit sekali terus tertawan 😘
Encik suami terpaku melirik manja

Nak set mekap macam ni?
RM124.90 tidak termasuk postage

Whatsapp 016-7917269

#nurraysabeauty #teamqizra
#codjohorbahru #stemcellfemininewash
#nurraysajohorbahru #collagenpowder
#sabuncollagennurraysa #titiancinta #lipsticknurraysa #glowingddmoistcake #mineralloosepowder #makeupremover #setmakeup #arganwhiteningmoisturizer #setskincare #setjeragat #krimjeragat #jeragathilang #jeragat #jeragatpudar #paruthilang #parut #jerawat #jerawathilang #kulitkusam #kulit #kulitflawlessgebu #kulitflawless #treatmentserumnurraysa
Pelembab semprot dengan EKSTRAK KEDELAI 250 ml

Melembabkan dan merawat wajah tetap glowing, apalagi digunakan saat panas... Make up gak luntur, malah makin kece 😘

Hanya 75 ribu ajaaah 😍😍😍 More info chat Me ---------------------------------
CONTACT US :
WA : 085318215500
---------------------------------
FORMAT ORDER :
Nama :
Alamat lengkap :
No hp :
Orderan :
---------------------------------
#nuskin #nuskinindonesia #nuskinpalembang #galvanicspa #perawatanwajah #produkkecantikan #bodycare #skincare #perawatantubuh #perawatanmuka #produkberkualitas #jerawat #kulit #wajah #wajahmulus #polishing #rollon #ap24 #epoch #masker #bodywash #lifepak #tegreen #galvanic #shampho #avapuhi #bodybar #lufra #marine #nuskinmurah
Yang punya kulit busik ( buram dan bersisik 😄)
Sini...sini...merapat ke sini.....
Kakak ada solusi nya biar kulitnya jadi mulus dan halus 😀😀 More info chat Me ---------------------------------
CONTACT US :
WA : 085318215500
---------------------------------
FORMAT ORDER :
Nama :
Alamat lengkap :
No hp :
Orderan :
---------------------------------
#nuskin #nuskinindonesia #nuskinpalembang #galvanicspa #perawatanwajah #produkkecantikan #bodycare #skincare #perawatantubuh #perawatanmuka #produkberkualitas #jerawat #kulit #wajah #wajahmulus #polishing #rollon #ap24 #epoch #masker #bodywash #lifepak #tegreen #galvanic #shampho #avapuhi #bodybar #lufra #marine #nuskinmurah
Pewiit skincare 5in1 *NEW

Dalam 1set ada - 1sabun kulit kayu manis(50grm) - Day cream 20grm++ ( uv protaction) - Night cream 20grm++ ( alovera + vit A ,C E) - cream treatment 20grm ++ (mecerah dan mengurankan melanin) (teknologi korea & jepun) - pewiit scar serum 15ml (menghilangkan parut dan jeragat) - FREE pellavina toner facial collagen (125ml) ✔ Sesuai untuk lelaki dan perempuan ✔ semua msalah akn hilang ✔ Tiada kesan sampingan ✔ berseri2 ✔ 100% ramuan herba semulajadi ✔ Banyak testimoni yg dh berjaya ✔ muka bertambah licin ✔ parut pon main jauh2 ✔ jeragat bukan main senang lagi hilang ✔ jerawat nak naik pun tak berani ✔ Tiada bahan kimia ➽ Kepakaran kami adalah utk merawat kulit dan bg khidmat kauseling utk pelanggan kami tentang masalah kulit.. ➽ Amaran. Stok selalu sold out. Mari cuba produk sy pada harga lebih murah dan masih dalam promosi..perubahan dirasai dari minggu pertama mencubanya tanpa berpantang.. .
➽Nak lebih cepat boleh tinggalkan hp no pada comment dibawah..serta merta akan diwhtsapp.. +60111 695 2941

#pewiit #pewiitskincare #pewiitskincare5in1 #kuruscepat #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #produkkurus #sayanakkurus #raya #iphone #sayajualmurah #sayajualmurah2 #instashopmalaysia #visitmyigmalaysia #kurussebelumraya #cantik #cantikalami #cantiksehat #quputeh #cantiknusantara #cantikcantik #cantiknyaberhijab #onlineshopping #onlineshoppingmalaysia #onlineshoppingph #zizanrazak #neelofa #airasia #kulit
#Repost @setbersalin.my (@get_repost)
・・・
BENGKUNG

BENGKUNG IBU Nawal ni sangat mudah dipakai. Material kain dari cotton belacu yg tebal tp selesa. Sejuk dan tak melekit. Kalau berpeluh dia boleh serap air.

Alhamdulillah Bengkung Ibu ini antara top selling Nawal ketika ini . Design dia, labuh dia, penggunaan dia yang mudah walaupun berpantang sendiri, material dia yang selesa dan tak panas, terletak di badan 😘. Apa yang Nawal Herbal Beauty titikberatkan dalam design bengkung ibu ini ?
1. Fungsi utama untuk mengecutkan rahim
2. Membuang angin
3. Mengempiskan perut
4. Memejalkan otot perut
5. Menyokong tulang belakang
6. Mengelakkan ibu daripada masalah bongkok
7. Mengelakkan tombong/ prolapse
8. Membakar lemak di perut, pinggul dan peha

Dapatkan sekarang untuk mengembalikan seri menawan anda! 😍

Klik link IG untuk order!

#setbersalin #pantang #baby #babyboy #babygirl #kurus #langsing #sihat #newmom #preggy #jerawat #jeragat #aurainsta #nawalherbalbeauty #igshop #malaysia #bengkung #tungku #herba #makbuyong #lemon #strecthmark #flawless #kulit #skincare #aurainstabatch7 #confinement #brunei #shoppingonlinebrunei
Collagen / Kolagen
Collagen adalah salah satu protein yang menyusun tubuh manusia. Keberadaan collagen ± mencapai 30% dari seluruh protein yang terdapat di tubuh.
Collagen adalah struktur organik pembangun tulang, gigi, sendi, otot.

Apa jadinya jika tubuh kekurangan Collagen?? 1. #Kulit kering, mengelupas, memar, penyembuhan luka lambat, #pigmentasi, pembuluh darah menonjol.

2. #Kuku rapuh, berbintik putih & permukaan tidak rata.
3. #Mata terasa kering, lingkaran hitam di bawah mata, gumpalan lemak kecil berwarna kuning di bagian putih mata, gangguan penglihatan malam hari, sudut mata tampak pembuluh darah merah.
4. Gusi mudah berdarah, karang gigi, gusi mengendur sehingga akar gigi terlihat, mudah terinfeksi dan penyakit periodental.

5. #Rambut kusam, kering, tipis, rontok, berketombe, ujung bercabang, pertumbuhan lambat, radang pada kulit kepala.

6. Mulut bau, bibir mudah luka, sariawan sulit sembuh.

7. Lidah bercak putih tebal, pinggir lidah bergelombang.
8. Mudah lupa, mengganggu konsentrasi otak.
9. Jantung lemah, stamina tidak stabil, dll.
GLUBERRY hadir sebagai solusi.

GLUBERRY #Collagen Drink adalah Collagen Hydrolisate yang terbuat dari tulang sapi lokal Indonesia dan sudah mendapat Sertifikat halal dari LP POM MUI.

GLUBERRY mengandung protein tinggi (93%) mudah dicerna oleh tubuh dan segera menggantikan collagen tubuh yang hilang atau rusak.
GLUBERRY akan meningkatkan kwalitas hidup kita terutama disaat menjelang Usia senja.
GLUBERRY
menyempurnakan #Kecantikan & #Kesehatan Anda dari dalam.
#GLUBERRY
Yang mau ikhtiar dan merasakan manfaatnya..
silahkan pesan GLUBERRY langsung dengan member 4jovem.. order GLUBERRY sangat mudah.. semua kota bisa order.. SalamSehatGLUBERRY 😍😘 Wa 082388664110
NEW TESTI lagi...
Terus dan terus testi yang bicara... Bidara SkinCare bantu tuntaskan masalah wajah berjerawat, Flek, noda bekas jerawat atau wajah kusam..sekaligus menjadikan nya cerah natural tanpa bikin putih pucat. Kandungan nya alami, No mercury & hidroquinon. Aman dipakai usia muda/tua..juga bumil atau busui. Ga bikin katergantungan pula sekalipun stop pemakaian.

SEDIA KEMASAN PAKET MINI dengan Kandungan & Khasiat yang Sama

Pemesanan :
BBM DD8C1444
WA 081394417908

#creamwajah #creamflek #creamjerawat #creamartis #creamaman #creampenghilangjerawat #creampemutih #testicustomer #krimperawatan #krimkecantikan #jerawat #bidaraskincare #bidara #obatjerawat #kecantikan #kulit
#agenresmibidara #krimpencerah #antiacne #flekhitam
Terik matahari lumayan panas ya guys beberapa minggu ini,belum lagi kena polusi asap kendaraan di jalan

Yuk lindungi kulit kita agar tidak penuaan dini dengan day cream dan night cream,produk herbal dari hpai

Day cream untuk perawatan pagi dan siang hari,melindungi kulit dan menjaga kelembabanya

Night cream untuk perawatan pada malam hari,berfungsi sebagai antiaging yang mencerahkan kulit dan menjaga keremajaannya

Info 081232915699,hni hpai agen,jl karah kebon agung 32 b,sby
www.hpaindonesia.net

#cuaca#matahari#komunitasibuibu#tausiyahku#gamismotif#muslimah#perawatan#kulit#skin#care#cream#krim#produkhalal#herbal#tanaman#tumbuhan#kecantikanwajah#kesegaran#kesehatan#produkwanitaterkini#trendmuslimah#hni#hpai#bajumuslim#kosmetik#facial#wajah
🌸ORGANIC BODY WASH🌸

KELEBIHAN : ✔ Bebas Paraben & SLES (Sodium Lauryl Ether Sulfate) ✔ Mengekalkan kelembapan, melembutkan dan menjadikan kulit licin
✔ Menjadikan kulit badan bertambah sihat
✔ Memberi penghidaratan yang terbaik kepada kulit, tanpa meninggalkan sisa melekit pada kulit
✔ Sesuai untuk semua peringkat umur

CARA PENGGUNAAN : ➡ Basahkan span dengan air, tuang body shower dan gosok ke seluruh badan. Bilas dengan air bersih

KANDUNGAN BAHAN :
👉🏻 Aqua, C10-16 Alkyl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Glycol Distearate, Sodium Benzoate, Pottasium Sorbate, Guar Hydroxyprophyltrimonium, Chloride, Fragrance 👉🏻 Boleh tahan anggaran 1-2 bulan (mengikut kegunaan)

BERAT : 400ml
NO KKM : NOT16100308Kassalamualaikum #sihat #kulitlicin #kulit #kulitlembabalami #skinputih #cerahalami #sedapgiler #suriumah #kerja #cikguseo #nurraysabeauty #mesrawudhuk #mesra #makeuptutorial #kulitsehat #senangnakcuci #mudah #bestsangat #glowingddmoistcake #pearlmagiclipstik #supliment #vitc #eyeliner #eyeshadow#eyebrows# #serum.#nurraysalover#timur#barat #selatan 📱0192467928.

Hashtags found on this page