Toggle navigation

#kuantan1,158,118 POSTS

Post Content
User Image vintagepantsjira Posted: Feb 20, 2018 3:39 PM (UTC)

0 0 Normal
❗️❗️❗️❗️
Item ; 07
Waist ; 28 Inch
Lenght ; 40 Inch
Price ; RM10
Order ; Whatsapp +01137455141

#vintagepantsbyjira #kuantan
User Image angguncotton.hut Posted: Feb 20, 2018 3:39 PM (UTC)

1
0 Normal
🌻 XS, S, M, L & XXL 🌻
---
[KURUNG VIRAL 2018]
---
‘DARI MENCUBA TERUS JATUH CINTA’
---
Kurung Moden by ANGGUN!
Khas untuk uolsss yang nak tampil ANGGUN dengan design² yang terkini dan trendy.
---
Restock banyak kali pon tetap habis licin. Mana tak nya, rata² customer pasti repeat order bila dah mencuba. Rugi sangat kalau uolsss tak cuba.
---
SALE RM65(SM) / RM70(SS) Sepasang ‼️
SALE RM65(SM) / RM70(SS) Sepasang ‼️
SALE RM65(SM) / RM70(SS) Sepasang ‼️
.
PROMOSI BERAKHIR PADA 28 FEBRUARI 2018!!
Harga Asal : RM65 + KOS POS
.
=========================
KURUNG MODEN ENGLISH COTTON =========================
.
[CIRI - CIRI KAIN]
✅ Kain 100% cotton.
✅ Kain lembut sejuk dan paling penting selesa dipakai.
✅ Kain mudah diurus, tidak luntur warna selepas dibasuh.
✅Sangat sesuai untuk pencinta cotton, design memang semua cantik!
✅Mudah digosok, kurang renyukan.
---
INFO PRODUK:
BAJU KURUNG MODEN
---
DESIGN :
👚 Modern. (bukan jenis potongan ketat)
👚 Span di bahagian bahu.
👚 Zip dibahagian belakang baju.
👚 Dart di belakang.
👚 Pinggang getah.
---
JENIS KAIN :
👚 Kain selisih depan. (kain lipat batik)
👚 Zip tepi kain.
---
Saiz ~ XS, S, M, L, XL dan XXL
---
** Stok terhad untuk setiap design dan saiz.
---
Berminat untuk order? Terus je klik link dekat bio tu ya! ❤
---
#bajukurung #kurungmoden #kurungpahang #kurungcotton #kebaya #kebayacotton #kurungmurah #kainpasang #kurungraya #angguncotton #sayajual #fattzura #lofattah #moodrepublik #tiadaarahjodohkita #dia #tiamosweetheart #isteriuntukdiiktiraf #kekasihpaksarela #lafazkankalimahcintamu #dapurkongsi #makmumpalingakucinta #takadacintasepertimu #pengantinmusimsalju #syurgayangkedua #kemaman #kuantan #sabah #sarawak #brunei
User Image vintagepantsjira Posted: Feb 20, 2018 3:38 PM (UTC)

0 0 Normal
❗️❗️❗️❗️
Item ; 06
Waist ; 28 Inch
Lenght ; 42 Inch
Price ; RM10
Order ; Whatsapp +01137455141

#vintagepantsbyjira #kuantan
User Image angguncotton.hut Posted: Feb 20, 2018 3:37 PM (UTC)

0 0 Normal
🌻 XL SAHAJA 🌻
---
[KURUNG VIRAL 2018]
---
‘DARI MENCUBA TERUS JATUH CINTA’
---
Kurung Moden by ANGGUN!
Khas untuk uolsss yang nak tampil ANGGUN dengan design² yang terkini dan trendy.
---
Restock banyak kali pon tetap habis licin. Mana tak nya, rata² customer pasti repeat order bila dah mencuba. Rugi sangat kalau uolsss tak cuba.
---
SALE RM65(SM) / RM70(SS) Sepasang ‼️
SALE RM65(SM) / RM70(SS) Sepasang ‼️
SALE RM65(SM) / RM70(SS) Sepasang ‼️
.
PROMOSI BERAKHIR PADA 28 FEBRUARI 2018!!
Harga Asal : RM65 + KOS POS
.
=========================
KURUNG MODEN ENGLISH COTTON =========================
.
[CIRI - CIRI KAIN]
✅ Kain 100% cotton.
✅ Kain lembut sejuk dan paling penting selesa dipakai.
✅ Kain mudah diurus, tidak luntur warna selepas dibasuh.
✅Sangat sesuai untuk pencinta cotton, design memang semua cantik!
✅Mudah digosok, kurang renyukan.
---
INFO PRODUK:
BAJU KURUNG MODEN
---
DESIGN :
👚 Modern. (bukan jenis potongan ketat)
👚 Span di bahagian bahu.
👚 Zip dibahagian belakang baju.
👚 Dart di belakang.
👚 Pinggang getah.
---
JENIS KAIN :
👚 Kain selisih depan. (kain lipat batik)
👚 Zip tepi kain.
---
Saiz ~ XS, S, M, L, XL dan XXL
---
** Stok terhad untuk setiap design dan saiz.
---
Berminat untuk order? Terus je klik link dekat bio tu ya! ❤
---
#bajukurung #kurungmoden #kurungpahang #kurungcotton #kebaya #kebayacotton #kurungmurah #kainpasang #kurungraya #angguncotton #sayajual #fattzura #lofattah #moodrepublik #tiadaarahjodohkita #dia #tiamosweetheart #isteriuntukdiiktiraf #kekasihpaksarela #lafazkankalimahcintamu #dapurkongsi #makmumpalingakucinta #takadacintasepertimu #pengantinmusimsalju #syurgayangkedua #kemaman #kuantan #sabah #sarawak #brunei
User Image vintagepantsjira Posted: Feb 20, 2018 3:37 PM (UTC)

0 0 Normal
❗️❗️❗️❗️
Item ; 05
Waist ; 26 Inch
Lenght ; 36 Inch
Price ; RM10
Order ; Whatsapp +01137455141

#vintagepantsbyjira #kuantan
User Image angguncotton.hut Posted: Feb 20, 2018 3:36 PM (UTC)

0 1 Normal
🌻 M, L & XL 🌻
---
[KURUNG VIRAL 2018]
---
‘DARI MENCUBA TERUS JATUH CINTA’
---
Kurung Moden by ANGGUN!
Khas untuk uolsss yang nak tampil ANGGUN dengan design² yang terkini dan trendy.
---
Restock banyak kali pon tetap habis licin. Mana tak nya, rata² customer pasti repeat order bila dah mencuba. Rugi sangat kalau uolsss tak cuba.
---
SALE RM65(SM) / RM70(SS) Sepasang ‼️
SALE RM65(SM) / RM70(SS) Sepasang ‼️
SALE RM65(SM) / RM70(SS) Sepasang ‼️
.
PROMOSI BERAKHIR PADA 28 FEBRUARI 2018!!
Harga Asal : RM65 + KOS POS
.
=========================
KURUNG MODEN ENGLISH COTTON =========================
.
[CIRI - CIRI KAIN]
✅ Kain 100% cotton.
✅ Kain lembut sejuk dan paling penting selesa dipakai.
✅ Kain mudah diurus, tidak luntur warna selepas dibasuh.
✅Sangat sesuai untuk pencinta cotton, design memang semua cantik!
✅Mudah digosok, kurang renyukan.
---
INFO PRODUK:
BAJU KURUNG MODEN
---
DESIGN :
👚 Modern. (bukan jenis potongan ketat)
👚 Span di bahagian bahu.
👚 Zip dibahagian belakang baju.
👚 Dart di belakang.
👚 Pinggang getah.
---
JENIS KAIN :
👚 Kain selisih depan. (kain lipat batik)
👚 Zip tepi kain.
---
Saiz ~ XS, S, M, L, XL dan XXL
---
** Stok terhad untuk setiap design dan saiz.
---
Berminat untuk order? Terus je klik link dekat bio tu ya! ❤
---
#bajukurung #kurungmoden #kurungpahang #kurungcotton #kebaya #kebayacotton #kurungmurah #kainpasang #kurungraya #angguncotton #sayajual #fattzura #lofattah #moodrepublik #tiadaarahjodohkita #dia #tiamosweetheart #isteriuntukdiiktiraf #kekasihpaksarela #lafazkankalimahcintamu #dapurkongsi #makmumpalingakucinta #takadacintasepertimu #pengantinmusimsalju #syurgayangkedua #kemaman #kuantan #sabah #sarawak #brunei
User Image bougasbeauty.serum Posted: Feb 20, 2018 3:33 PM (UTC)

2
1 Normal
Hi semua! Pernah tak korang susah nak tidur waktu malam. Atau paling teruk insomnia..
.
Okay untuk sesiapa yang ada masalah susah tidur tu, cuba korang amalkan makanan ni setiap hari secara terkawal
.
✅ Salmon
✅ Banana
✅ Cherry
✅ Toast
✅ Kiwi
✅ Bayam
✅ Telur
.
Elakkan caffein sebelum tidur. Tak percaya? Cubalah 🤗 Mesti senang tidur lepasni. Hehe
.
All the best semua! 💖
.
Nak grab bougas beauty serum? 😉
.
WHATSAPP
📲 013 6197914
📲 013 6197914
📲 013 6197914
OR KLIK LINK IN BIO💋
User Image nsabeauty_nur Posted: Feb 20, 2018 3:36 PM (UTC)
1
0 Normal
SPECIAL COMBO SET PROMO!!!!!
READY STOCK!! Sesiapa yg ada masalah kulit muka dan nak jadi lebih flawless dan licin. Boleh try Ainaa Serum dan Ainaa Cleanser.. Ainaa Serum ni inshaAllah boleh merawat kulit muka korang.. Bnyak kelebihan Ainaa Serum dan Ainaa Cleanser ni.. Harga untuk satu:
1serum: RM65
1cleanser: RM85 🚗 COD: KUANTAN & PEKAN🚗

Boleh whatsapp atau dm untuk order atau sebarang pertanyaan..
📱013-5077837
📱013-5077837
#kuantan #ainaaserum #ainaaserumkuantan #ainaaserumpekan #ainaaserumpekanpahang #pekanbandardiraja #kuantandarulmakmur #serummukaainaa #ainaacleanserkuantan #ainaacleanserpekan #ainaaserumpahang #ainaaserummalaysia
User Image vintagepantsjira Posted: Feb 20, 2018 3:35 PM (UTC)

0 0 Normal
❗️❗️❗️❗️
Item ; 04
Waist ; 33 Inch
Lenght ; 38 Inch
Price ; RM10
Order ; Whatsapp +01137455141

#vintagepantsbyjira #kuantan
User Image maliquewealthadvisors Posted: Feb 20, 2018 3:35 PM (UTC)

1
0 Normal
So everytime after class , terus praktis & praktikkan ILMU2 yg telah di-share supaya kita hargai & value ilmu tersebut dan xkan luput di ingatan.
#maliquewealth
#topgrowthagencynationwide
#kuantan
#pahang
#terengganu
#kotabharu
#johor
User Image angguncotton.hut Posted: Feb 20, 2018 3:35 PM (UTC)

2
0 Normal
[KURUNG VIRAL 2018]
---
‘DARI MENCUBA TERUS JATUH CINTA’
---
Kurung Moden by ANGGUN!
Khas untuk uolsss yang nak tampil ANGGUN dengan design² yang terkini dan trendy.
---
Restock banyak kali pon tetap habis licin. Mana tak nya, rata² customer pasti repeat order bila dah mencuba. Rugi sangat kalau uolsss tak cuba.
---
SALE RM65(SM) / RM70(SS) Sepasang ‼️
SALE RM65(SM) / RM70(SS) Sepasang ‼️
SALE RM65(SM) / RM70(SS) Sepasang ‼️
.
PROMOSI BERAKHIR PADA 28 FEBRUARI 2018!!
Harga Asal : RM65 + KOS POS
.
=========================
KURUNG MODEN ENGLISH COTTON =========================
.
[CIRI - CIRI KAIN]
✅ Kain 100% cotton.
✅ Kain lembut sejuk dan paling penting selesa dipakai.
✅ Kain mudah diurus, tidak luntur warna selepas dibasuh.
✅Sangat sesuai untuk pencinta cotton, design memang semua cantik!
✅Mudah digosok, kurang renyukan.
---
INFO PRODUK:
BAJU KURUNG MODEN
---
DESIGN :
👚 Modern. (bukan jenis potongan ketat)
👚 Span di bahagian bahu.
👚 Zip dibahagian belakang baju.
👚 Dart di belakang.
👚 Pinggang getah.
---
JENIS KAIN :
👚 Kain selisih depan. (kain lipat batik)
👚 Zip tepi kain.
---
Saiz ~ XS, S, M, L, XL dan XXL
---
** Stok terhad untuk setiap design dan saiz.
---
Berminat untuk order? Terus je klik link dekat bio tu ya! ❤
---
#bajukurung #kurungmoden #kurungpahang #kurungcotton #kebaya #kebayacotton #kurungmurah #kainpasang #kurungraya #angguncotton #sayajual #fattzura #lofattah #moodrepublik #tiadaarahjodohkita #dia #tiamosweetheart #isteriuntukdiiktiraf #kekasihpaksarela #lafazkankalimahcintamu #dapurkongsi #makmumpalingakucinta #takadacintasepertimu #pengantinmusimsalju #syurgayangkedua #kemaman #kuantan #sabah #sarawak #brunei
User Image mohdhattaismail Posted: Feb 20, 2018 11:40 AM (UTC)

26
0 Normal
J & J HOUSE

FOYER & PASSAGE

iNTERIOR FIT-OUT
iNTERIOR DESIGN

ViNTAGE CARPET

#ViNTAGEcarpet
LOCATiON : ToK SiRA
KUANTAN PHG

PAHANG

20 2 2018
#interiorFITout
#interiorDESIGNmalaysia

ARCHITECTURE DESIGN EDIT
iNTERiOR ARCHITECTURE
LANDSCAPE
FITOUT
DESIGN BY ATELIER DIA

KOMOReBi
木漏れ日
#KOMOrebi
#木漏れ日

#interiorArchitecture BY #atelierdia @atelierdia
#diaatelier
#iNTEGRITYinDESIGN
#diatelier
@diaatelier
#designintuitiveatelier
#intuitivedesign
#ACQuiREunderSTANDING

#DiAdesigninteriorARCHITECTURE
#minimalistARCHITECTURE #architectureKUANTAN #architectureMALAYSIA
ATeLieR DiA
DiA ATeLieR

ATeLierDiA
DiaATeLieR
#KuAnTaN #PaHaNg
#pHg MaLaYSia
DiArTraVeL

DiATraVeL
DiA ArT ATeLieR
DiA TraVeL

#architectureASIA
#mohdhattaismail
#diartravel

#attaism

#visitPAHANG
SPECIAL COMBO SET PROMO!!!!!
READY STOCK!! Sesiapa yg ada masalah kulit muka dan nak jadi lebih flawless dan licin. Boleh try Ainaa Serum dan Ainaa Cleanser.. Ainaa Serum ni inshaAllah boleh merawat kulit muka korang.. Bnyak kelebihan Ainaa Serum dan Ainaa Cleanser ni.. Harga untuk satu:
1serum: RM65
1cleanser: RM85 🚗 COD: KUANTAN & PEKAN🚗

Boleh whatsapp atau dm untuk order atau sebarang pertanyaan..
📱013-5077837
📱013-5077837
#kuantan #ainaaserum #ainaaserumkuantan #ainaaserumpekan #ainaaserumpekanpahang #pekanbandardiraja #kuantandarulmakmur #serummukaainaa #ainaacleanserkuantan #ainaacleanserpekan #ainaaserumpahang #ainaaserummalaysia
User Image angguncotton.hut Posted: Feb 20, 2018 3:34 PM (UTC)

0 0 Normal
🌻 XS, S, M, L, XL & XXL 🌻
---
[KURUNG VIRAL 2018]
---
‘DARI MENCUBA TERUS JATUH CINTA’
---
Kurung Moden by ANGGUN!
Khas untuk uolsss yang nak tampil ANGGUN dengan design² yang terkini dan trendy.
---
Restock banyak kali pon tetap habis licin. Mana tak nya, rata² customer pasti repeat order bila dah mencuba. Rugi sangat kalau uolsss tak cuba.
---
SALE RM65(SM) / RM70(SS) Sepasang ‼️
SALE RM65(SM) / RM70(SS) Sepasang ‼️
SALE RM65(SM) / RM70(SS) Sepasang ‼️
.
PROMOSI BERAKHIR PADA 28 FEBRUARI 2018!!
Harga Asal : RM65 + KOS POS
.
=========================
KURUNG MODEN ENGLISH COTTON =========================
.
[CIRI - CIRI KAIN]
✅ Kain 100% cotton.
✅ Kain lembut sejuk dan paling penting selesa dipakai.
✅ Kain mudah diurus, tidak luntur warna selepas dibasuh.
✅Sangat sesuai untuk pencinta cotton, design memang semua cantik!
✅Mudah digosok, kurang renyukan.
---
INFO PRODUK:
BAJU KURUNG MODEN
---
DESIGN :
👚 Modern. (bukan jenis potongan ketat)
👚 Span di bahagian bahu.
👚 Zip dibahagian belakang baju.
👚 Dart di belakang.
👚 Pinggang getah.
---
JENIS KAIN :
👚 Kain selisih depan. (kain lipat batik)
👚 Zip tepi kain.
---
Saiz ~ XS, S, M, L, XL dan XXL
---
** Stok terhad untuk setiap design dan saiz.
---
Berminat untuk order? Terus je klik link dekat bio tu ya! ❤
---
#bajukurung #kurungmoden #kurungpahang #kurungcotton #kebaya #kebayacotton #kurungmurah #kainpasang #kurungraya #angguncotton #sayajual #fattzura #lofattah #moodrepublik #tiadaarahjodohkita #dia #tiamosweetheart #isteriuntukdiiktiraf #kekasihpaksarela #lafazkankalimahcintamu #dapurkongsi #makmumpalingakucinta #takadacintasepertimu #pengantinmusimsalju #syurgayangkedua #kemaman #kuantan #sabah #sarawak #brunei
User Image nsabeauty_nur Posted: Feb 20, 2018 3:34 PM (UTC)
1
0 Normal
SPECIAL COMBO SET PROMO!!!!!
READY STOCK!! Sesiapa yg ada masalah kulit muka dan nak jadi lebih flawless dan licin. Boleh try Ainaa Serum dan Ainaa Cleanser.. Ainaa Serum ni inshaAllah boleh merawat kulit muka korang.. Bnyak kelebihan Ainaa Serum dan Ainaa Cleanser ni.. Harga untuk satu:
1serum: RM65
1cleanser: RM85 🚗 COD: KUANTAN & PEKAN🚗

Boleh whatsapp atau dm untuk order atau sebarang pertanyaan..
📱013-5077837
📱013-5077837
#kuantan #ainaaserum #ainaaserumkuantan #ainaaserumpekan #ainaaserumpekanpahang #pekanbandardiraja #kuantandarulmakmur #serummukaainaa #ainaacleanserkuantan #ainaacleanserpekan #ainaaserumpahang #ainaaserummalaysia
User Image kuantanrangersfc Posted: Feb 20, 2018 3:33 PM (UTC)

28
1 Normal
🔥LFK 2018🔥
Finally our journey begins. LFK 2018 here we come! Don't forget to save the date. Do come and support 🙌⚽️


Akhirnya perjalanan kami bermula. LFK 2018 kami datang! Jangan lupa untuk datang dan memberi sokongan 🙌⚽️
#kuantanrangersfc
#kuantanrangersfamily
#alwaysworking
#alwayslearning
#movingforward
#Kuantan
#Pahang 🏴🏳
#Malaysia🇲🇾
#LFK2018
User Image angguncotton.hut Posted: Feb 20, 2018 3:33 PM (UTC)

2
0 Normal
[KURUNG VIRAL 2018]
---
‘DARI MENCUBA TERUS JATUH CINTA’
---
Kurung Moden by ANGGUN!
Khas untuk uolsss yang nak tampil ANGGUN dengan design² yang terkini dan trendy.
---
Restock banyak kali pon tetap habis licin. Mana tak nya, rata² customer pasti repeat order bila dah mencuba. Rugi sangat kalau uolsss tak cuba.
---
SALE RM65(SM) / RM70(SS) Sepasang ‼️
SALE RM65(SM) / RM70(SS) Sepasang ‼️
SALE RM65(SM) / RM70(SS) Sepasang ‼️
.
PROMOSI BERAKHIR PADA 28 FEBRUARI 2018!!
Harga Asal : RM65 + KOS POS
.
=========================
KURUNG MODEN ENGLISH COTTON =========================
.
[CIRI - CIRI KAIN]
✅ Kain 100% cotton.
✅ Kain lembut sejuk dan paling penting selesa dipakai.
✅ Kain mudah diurus, tidak luntur warna selepas dibasuh.
✅Sangat sesuai untuk pencinta cotton, design memang semua cantik!
✅Mudah digosok, kurang renyukan.
---
INFO PRODUK:
BAJU KURUNG MODEN
---
DESIGN :
👚 Modern. (bukan jenis potongan ketat)
👚 Span di bahagian bahu.
👚 Zip dibahagian belakang baju.
👚 Dart di belakang.
👚 Pinggang getah.
---
JENIS KAIN :
👚 Kain selisih depan. (kain lipat batik)
👚 Zip tepi kain.
---
Saiz ~ XS, S, M, L, XL dan XXL
---
** Stok terhad untuk setiap design dan saiz.
---
Berminat untuk order? Terus je klik link dekat bio tu ya! ❤
---
#bajukurung #kurungmoden #kurungpahang #kurungcotton #kebaya #kebayacotton #kurungmurah #kainpasang #kurungraya #angguncotton #sayajual #fattzura #lofattah #moodrepublik #tiadaarahjodohkita #dia #tiamosweetheart #isteriuntukdiiktiraf #kekasihpaksarela #lafazkankalimahcintamu #dapurkongsi #makmumpalingakucinta #takadacintasepertimu #pengantinmusimsalju #syurgayangkedua #kemaman #kuantan #sabah #sarawak #brunei
User Image shereenlowaipeng Posted: Feb 20, 2018 3:32 PM (UTC)

0 0 Hefe
结婚那么多年,还是第一次去拜访他的舅舅&舅母
💮年初五💮
#kuantan #hisuncleandaunty #dino帮我们拍的照片
User Image vintagepantsjira Posted: Feb 20, 2018 3:32 PM (UTC)

0 0 Normal
❗️❗️❗️❗️
Item ; 03
Waist ; 24 Inch
Lenght ; 37 Inch
Price ; RM10
Order ; Whatsapp +01137455141

#vintagepantsbyjira #kuantan

Hashtags found on this page