Toggle navigation

#kualalumpur7,342,166 POSTS

Post Content
User Image herbalsales_ Posted: Nov 23, 2017 8:21 AM (UTC)
0 0 Normal
Sudah ramai testimoni daripada konsumen.

So, jangan tunggu lama. Jom contact us now.
.
_____________________________________
Ready stok !!
Jika berminat,
hubungi hotline kami ✆✉☏
📱Wechat Id : herbalsales
📱Whatsapp :
FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
------------------------------------------------------------
.
.
.
.
#bazaar #bazaaronline #luxury #kualalumpur #sabah #johorbahru #selangor #bangsarbabe #coachmalaysia #louisvuittonmalaysia #pradamalaysia #handbag #chanelmalaysia #fendimalaysia #guccimalaysia #hermesmalaysia #cartiermalaysia #bruneionlineshop #personalshoppersmalaysia #trustedsellers #lokalbrands #lokalbrand #iphone7plus #iphonemurahtrusted #iphonemurahmalaysia #iphonemurahgiler #ubattinggimurah #ubattinggi
#peninggibadanmalaysia #peninggibadanmurah
User Image grellasmalaysia Posted: Nov 23, 2017 8:20 AM (UTC)
1
0 Normal
Birthdays at Grellas Wangsa Maju.
.
We are so excited and happy to be your host when you celebrate birthdays at Grellas.
.
For bookings:
Call 03 - 4131 5114
Whatsapp 016- 2474 555
.
Thank you @nurhabsahosman for this lovely photo ❤
Hope you had fun!
.
.
.
.
.
#grellas #grellaswangsamaju #kualalumpur #wangsamaju #wangsawalk #wangsawalkmall #jommakan #birthdayvenue #birthdayvenuekl #eventvenue #birthdayvenuewangsamaju #eventvenuekl #jomcelebrate
User Image herbalsales_ Posted: Nov 23, 2017 8:20 AM (UTC)
0 0 Normal
Ini BETUL-BETUL, bukan cobaan . Supplement ni mmg sesuai utk semua yg ingin tambahkan ketinggian . Sudah ramai yg guna dan berjaya ! PROVEN & GUARANTEE ! nak tinggi ? ORIGINAL! FREE POSTAGE 🏧 maybank and BCA .
______________________________________

Ready stok !!
Jika berminat,
hubungi hotline kami ✆✉☏
📱Wechat Id : herbalsales 📱Whatsapp :
FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
------------------------------------------------------------
.
.
#bazaar #bazaaronline #luxury #kualalumpur #sabah #johorbahru #selangor #bangsarbabe #coachmalaysia #louisvuittonmalaysia #pradamalaysia #handbag #chanelmalaysia #fendimalaysia #guccimalaysia #hermesmalaysia #cartiermalaysia #bruneionlineshop #personalshoppersmalaysia #trustedsellers #lokalbrands #lokalbrand #iphone7plus #iphonemurahtrusted #iphonemurahmalaysia #iphonemurahgiler #ubattinggimurah #ubattinggi
#peninggibadanmalaysia #peninggibadanmurah
User Image pursue.batik Posted: Nov 23, 2017 8:20 AM (UTC)
5
1 Normal
User Image thebodywaxshop.co Posted: Nov 23, 2017 8:20 AM (UTC)
0 0 Normal
Wawa Wax tidak perlu dipanaskan !
.
.

Balik kerja dah penat , kalau boleh nak rehat je kan . Sambil rehat sebelum mandi , boleh la guna Wawa Wax . Lebih mudah untuk digunakan . Hanya Picit , Tekan , Tarik dan Siap ! Mudahkan ?
.
.

So tunggu apa lagi ? Cepat cepat dapatkan Wawa Wax !
.
.

Kami juga menyediakan perkhidmatan COD untuk area area yang telah ditetapkan .
.

Berminat ?

Untuk order , anda boleh Whatsapp di 0172086991 atau Direct Message ( DM ) @thebodywaxshop.co
#norahwaxagent #norahwaxsemenyih #norahwaxkajang #norahwaxampang #norahwaxkualalumpur #norahwax #wawawax #candywax #semenyih #selangor #kajang #kualalumpur #ampang
Palazo pleated
material tick chiffon crepe 📲📲WA 0195903579

ukuran inci
Pinggang getah 24 - 39
Labuh 41
ukur lilit peha 22 - 30
Ada tali untuk ikat bg fit

1 RM35 / pcs

Pos 1-2 helai
Sm8
Ss12

#palazostyle #palazoterbaru #jualbelionline #kualalumpur #sabah #sarawak #gadismalaysia #ootd #orangpenang #blousetrendy #blouseterbaru #seluarpalazo
User Image heunstorez Posted: Nov 23, 2017 8:19 AM (UTC)
1
1 Normal
Preorder RM30
Size: Free size ( chest 78 )
Promo: Buy THREE get 50% for ONE
User Image herbalsales_ Posted: Nov 23, 2017 8:19 AM (UTC)
0 0 Normal
Salam Guys,
Pesanan" Nak Sado pun kena ke gymm dan sakit2 dahulu, so kalau dah umur melebihi 17 nak tinggi workout sangat penting ya" kami disini ingin membantu bukan hanya mahu menjual. ••Tips dan Cara Untuk Tambah Tinggi >> 1)Tidur harus cukup sampai 8-10jam sehari dan tidur awal kerana waktu tidur Kelenjar Hormon Tumbesaran terjadi.kurangnya tidur membuat kan proses itu tiada.
2)Elakkan merokok dan minuman keras
3)Olahraga membantu untuk menambah tinggi lebih cepat
4)Onani membuatkan badan menjadi terbantut
5)Kurangkan makan/minum junk food dan terlalu berminyak.

Kenapa senyum sampai ketelinga tu? Macam baru lepas jumpa lelaki idaman je.... 💖💖❤️ ✔️ sesuai untuk lelaki dan wanita
✔️ peluang pekerjaan lebih banyak
✔️ peluang mendapat wanita idaman
✔️ lebih berkeyakinan diri
✔️ tiada kesan sampingan kerana hanya susu semulajadi + capsule herbal
✔️ banyak testimoni yg dh berjaya >• CARA Nak ORDER Untuk fast respon dan harga PROMOSI terus wasap.
.
______________________________________
Ready stok !!
Jika berminat, 📱Wechat Id : herbalsales 📱Whatsapp :
FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
------------------------------------------------------------ . .
.
#bazaar #bazaaronline #luxury #kualalumpur #sabah #johorbahru #selangor #bangsarbabe #coachmalaysia #louisvuittonmalaysia #pradamalaysia #handbag #chanelmalaysia #fendimalaysia #guccimalaysia #hermesmalaysia #cartiermalaysia #bruneionlineshop #personalshoppersmalaysia #trustedsellers #lokalbrands #lokalbrand #iphone7plus #iphonemurahtrusted #iphonemurahmalaysia #iphonemurahgiler #ubattinggimurah #ubattinggi
#peninggibadanmalaysia #peninggibadanmurah

Hashtags found on this page