Toggle navigation

#kotabharu653,600 POSTS

Post Content
promotion g-shock dw-6900 bathing ape hitam copy 1:1 mcm dlm gmbr .. hanya RM80 sahaja .. freee pos .. sementara stock masih ade .. kelebihan copy 1:1 cermin kaca & function lbh kurang mcm ori .. berminat ? .. nk tgk gmbr detail ? .. bley trus whatapps 0136894958 atau wechat Mr_Hanabi trus .. cod area tanjung chat / taman uda kota bharu sahaja .. yg dkt kita cod .. yg jauh kita pos laju .. insyallah selamat smpai .. jgn lupa follow / like pages fb Hanabi Shopping Centre II ye .. 😘😘
.
.
.
#gshock #dw6900 #gshockcopy #gshockcopyori #gshockcopyori #gshockcopyorimurah #gshockcopyorimalaysia #gshockmurah #dw6900bathingape #dw6900murahmalaysia #dw6900copy #hanabishoppingcentre #dw6900murah #dw6900copyori #gshockcopyorimurahmalaysia #jammurah #jamtanganmurah #gshockfansclub #jamtangan #jamtanganlelaki #jamtanganlelakimurah #trustedsellersince2011 #trustedseller #poslaju #kotabharukelantan #kotabharu #kelantan #gshockmalaysia #gshockmalaysiamurah #wristcheck
Tempahan cik Fatin dah siap... Hadiah utk Umi tersayang... Korang dah bg hadiah kt Mak ayah brlom? Hehehehhehe.. Jom laa!! Ape lg? #cartoonportraitsinglepackagekka .
NAK BUAT HADIAH UTK TERSAYANG??
UTK ANNIVERSARY??
KAWAN WEDDING?? BEFDAY?? BFF??
MAK AYAH?? DIRI SENDIRI??
DAN MACAM² HADIAH?? ?? 😸😸😸
.
JOM HADIAHKAN CARICATURE COMEL NI UTK SI DIA!! PASTI SENYUM SAMPAI BLKG TELINGA!!! 👌👌😊 hikhikhik 😂😂
.
PROMOSI HANYA UTK MEREKA YG BETUL² BERMINAT SAJA (SERIUSBUYERONLY) *Harap beri kerjasama terbaik 👍😊 .

TEKAN LINK WASEP DI BAWAH UTK WASEP PANTAS.. 👇👇😊
.

http://korakoraart.wasap.my
http://korakoraart.wasap.my
http://korakoraart.wasap.my
http://korakoraart.wasap.my .

PROMOSI AKAN TAMAT BILA² MASA.. #SAPECEPATDIADAPAT 👌
BAPE X KAWS RM1XX
100% original used
made in japan
tag faded (refer pics)
baju dah di alter cantik
ukuran manual (20.5 x 27.5)
Condition 8/10
Defect di bahagian leher.tp jika pakai tak menjejaskan kekacakan si pemakai.

Berminat boleh WhatsApp for fast deal +60106053444 atau tekan je link wassap saya dekat Bio. TQ

#bapexkaws
#kaws #vintagebape #nigo #bapetalk #ogbapetalk #bybathingape #bapehead #bathingape #bapesta #nigo #madeinjapan #bapemurah #sayajualonline #sayajualmurah #streetwearfashion #streetwear #japanfashion #mensfashion #menswears #jdtsoutherntigers #johorbahru #kuantan #kualalumpur #klkix #ultrasmalaya #streetwearmalaysia #kotabharu #muadzamshah #muadzamshahpahang #ikramohamed
By ORDER ONLY, NO READY STOCK.
WHATSAPP ONLY +60179600786. Klik link
www.wasap.my/60179600786

IKEA - Jules(children's desk chair, tested 50kg)
RM 200/satu (tmasuk upah + kos pengangkutan smpi kelantan)

Kerusi ni ada warna biru dan putih shj..sesuai utk dalam bilik study anak2..boleh laras tinggi or rendah...SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER.

#ikeakelantanps #sayajualbarangikea #ikeakb #ikeapasirpekan #ikeakotabharu #ikeawakafbharu #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan
#kelantan #peminatikeakelantan
#ikeafankelantan
Assalamualaikum,
Awak2 kat luar sana yang ada masalah berat badan berlebihan....
Leptos disini nak tolong awak2:
- Turunkan berat badan - Mengawal selera makan
- Kenyang dan bertenaga
- FOKUS mengurangkan lemak pada perut, paha, lengan, dan muka
- Menegangkan kulit yang kendur
Dengan kunyah Leptos je awak boleh kurus.
Sesiapa yang perlukan bantuan Leptos, 📲PM kami sekarang 0174435389 😘 #eliss #leptos #pembakarlemak #ubatkurus #garciniacambogia #kuruscepat #kurusselamat #slimming #kurus #hitfat #jomkurus #atkin #kotabharu #kelantan #agent #teamtokeybesar #foodhunter
Assalamualaikum,
Awak2 kat luar sana yang ada masalah berat badan berlebihan....
Leptos disini nak tolong awak2:
- Turunkan berat badan - Mengawal selera makan
- Kenyang dan bertenaga
- FOKUS mengurangkan lemak pada perut, paha, lengan, dan muka
- Menegangkan kulit yang kendur
Dengan kunyah Leptos je awak boleh kurus.
Sesiapa yang perlukan bantuan Leptos, 📲PM kami sekarang 0174435389 😘 #eliss #leptos #pembakarlemak #ubatkurus #garciniacambogia #kuruscepat #kurusselamat #slimming #kurus #hitfat #jomkurus #atkin #kotabharu #kelantan #agent #teamtokeybesar #foodhunter
Assalamualaikum,
Awak2 kat luar sana yang ada masalah berat badan berlebihan....
Leptos disini nak tolong awak2:
- Turunkan berat badan - Mengawal selera makan
- Kenyang dan bertenaga
- FOKUS mengurangkan lemak pada perut, paha, lengan, dan muka
- Menegangkan kulit yang kendur
Dengan kunyah Leptos je awak boleh kurus.
Sesiapa yang perlukan bantuan Leptos, 📲PM kami sekarang 0174435389 😘 #eliss #leptos #pembakarlemak #ubatkurus #garciniacambogia #kuruscepat #kurusselamat #slimming #kurus #hitfat #jomkurus #atkin #kotabharu #kelantan #agent #teamtokeybesar #foodhunters
Dropship sebelum jual try dulu nak kasi kurus nak tunjuk kat kawan2. Dalam mencuba sis telah berjaya turun 15kg dengan hanya 1 botol sahaja.
.
.
Kelebihan Jus Diena :
✔ MELANCARKAN HAID YANG X TERATUR
✔ MENURUNKAN BERAT BADAN
✔ MENGEMPISKAN PERUT BOROI
✔ MENGAWAL SELERA MAKAN
✔ 5x MEMBAKAR LEMAK DEGIL
✔ BUANG TOKSIN DALAM BADAN
✔ KECILKAN PEHA DAN PINGGUL
✔ TAK PERLU BERLAPAR DAN BERSENAM
.
.
Whatsapp sekarang untuk turun berat tanpa henti.
》》01121691200
》》01121691200
》》01121691200
.
.
#johor #johorbahru #melaka #pahang #kuantan #selangor #kualalumpur #shahalam #negerisembilan #seremban #perak #ipoh #kelantan #kotabharu #terengganu #kualaterengganu #kedah #alorsetar #pulaupinang #georgetown #sabah #kotakinabalu #sarawak #kuching #terapiinstagram #ajimaura #viral #dienaslimaxjuice #kuruscantik14hari #diena
promotion g-shock dw-6900 stussy copy 1:1 mcm dlm gmbr .. hanya RM80 sahaja .. freee pos .. sementara stock masih ade .. kelebihan copy 1:1 cermin kaca & function lbh kurang mcm ori .. berminat ? .. nk tgk gmbr detail ? .. bley trus whatapps 0136894958 atau wechat Mr_Hanabi trus .. cod area tanjung chat / taman uda kota bharu sahaja .. yg dkt kita cod .. yg jauh kita pos laju .. insyallah selamat smpai .. jgn lupa follow / like pages fb Hanabi Shopping Centre II ye .. 😘😘
.
.
.
#gshock #dw6900 #gshockcopy #gshockcopyori #gshockcopyori #gshockcopyorimurah #gshockcopyorimalaysia #gshockmurah #dw6900stussy #dw6900murahmalaysia #dw6900copy #hanabishoppingcentre #dw6900murah #dw6900copyori #gshockcopyorimurahmalaysia #jammurah #jamtanganmurah #gshockfansclub #jamtangan #jamtanganlelaki #jamtanganlelakimurah #trustedsellersince2011 #trustedseller #poslaju #kotabharukelantan #kotabharu #kelantan #gshockmalaysia #gshockmalaysiamurah #wristcheck
By ORDER ONLY, NO READY STOCK.
WHATSAPP ONLY +60179600786. Klik link
www.wasap.my/60179600786

IKEA - Alrik (swivel chair, tested 110kg)
RM 125/satu (tmasuk upah + kos pengangkutan smpi kelantan)

Kerusi ni ada warna biru dan merah shj..sesuai utk letak kat pejabat dan bilik study..nak letak kat meja solek pun sesuai..ikut keperluan anda..roda kerusi ni lancar je..mmg elok..kerusi ni boleh pusing2,boleh gerak ke sana sini,boleh laras nak tinggi atau rendah..SILA WHATSAPP +60179600786 utk ORDER.

#ikeakelantanps #sayajualbarangikea #ikeakb #ikeapasirpekan #ikeakotabharu #ikeawakafbharu #psikeamalaysia #ikealoverkelantan #ikeapersonalshopper #personalshopperikea #ikeakelantan #kotabharu #wakafbharu #pasirpekan #kubangkerian #tumpat #pasirmas #pasirtumboh #psikeakelantan #personalshopperkelantan #kelantanps #psikeakelantan #ikeakelantanpersonalshopper #machang #kualakrai #guamusang #personalshopperikeakelantan
#kelantan #peminatikeakelantan
#ikeafankelantan
POTONG HARGA LAGI!
ADA 20% LESS!
Harga pasaran RM2++.++!
Harga kami baru RM76.90 je!
Lepas less RM61.50!
.
BUKAN COPY ORI,
BUKAN GRADE AAA,
100% ORIGINAL!
.
Jangan tunggu lama-lama, kang orang lain sambar dulu!
.
Nak order?
Whatsapp admin lekaih
019-592-2807
019-592-2807
.
#ipoh #taiping #gopeng #johorbahru #melaka #seremban #portdickson #kualalumpur #shahalam #penang #kotabharu #kualaterengganu #kuantan #kuching #kotakinabalu #hackettmalaysia #ralphlaurenmalaysia #benshermanmalaysia #tedbakermalaysia #timberlandmalaysia #clarksmalaysia #fendimalaysia #hugobossmalaysia #nikemalaysia #lokalah #modelmalaysia

Hashtags found on this page