Toggle navigation

#korean12,426,932 POSTS

Post Content
User Image infact.impact Posted: Dec 12, 2017 1:06 AM (UTC)

0 1 Normal
/
올해 왜 이르케 춥나 했더니 작년 이맘때의 나 = 재택근무+파워집순이였네😭 추워죽게따..
누빔솜이 빵실빵실 회사잠바 입고 견디구 있어욥..
User Image jacquie_alanna Posted: Dec 12, 2017 1:06 AM (UTC)

0 0 Gingham
息子の父方のお祖母さんは韓国人ですから、韓国語も身につけたいと思います。じゃ、これからスタート! Since my son's paternal grandmother is Korean, I want to learn Korean as well. Startingggg now! ^_^ #korean #learningkorean #studyingkorean #韓国語 #韓国語勉強 #外語 #勉強 #独学
User Image 1day1kim Posted: Dec 12, 2017 1:06 AM (UTC)
2
0 Normal
⛰Montmarte⛰
⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#셀스타그램#인스타그램#얼스타그램#셀카#인친#맞팔#좋아요#인스타#일상#모델#선팔#패션#오오티디#데이트#럽스타그램#사랑#소통#97#ootd#outfit#fashion#instagood#selfie#l4l#f4f#korean#korea#holiday#lb#fff
User Image verylastbite Posted: Dec 12, 2017 1:06 AM (UTC)

0 0 Normal
User Image putihkorea.mywada Posted: Dec 12, 2017 1:05 AM (UTC)

1
0 Normal
[SLIDE SEBELAH]
Consume #ThejunniPUTIHKOREA TANPA RAGU RAGU ! .
.
Serbuk Kemam Putih Korea LULUS LABTEST ✔️ ujian yang di kaji adalah NEGATIF untuk semua bahan merkuri &
Kandungan yang bahaya untuk badan anda .
.
Wada paham sangat2 perasaan korang bila korang nak beli tapi parents tak kasi alasannya sebab dyorg ingat semua suplimen ni wajib mengandungi bahan kimia. Now kami dah ada bukti bahawa kami jual product yang take langsung bahan kimia serta 0% kandungan gula & gandum. Korang tunjuk benda ni kat parents korang untuk meyakinkan dyorg bahawa PUTIH KOREA sememangnya selamat untuk dimakan. 😊

PUTIH KOREA 🌸
Sesuai untuk semua peringkat umur
Ibu mengandung
Ibu menyusukan
Ibu yang berpantang .
.

Sebotol RM 75
100g Tahan lebih sebulan .
.
Whatsapp 018-2904560 atau klik link di BIO ! .
.
#putihkoreaRESELLER #putihseluruhbadan #putihkorea #korean #beauty #malaysia #teampwincesskorea
User Image happykooking Posted: Dec 12, 2017 1:02 AM (UTC)

2
0 Juno
Cucumber cold soup 🥒 🥣
Ingredients: Cucumber, 1/2 onion, seaweed (soak in water if dried), fish sauce, brown sugar, apple cider vinegar, minced garlic, salt, sesame seeds (optional)

#koreancooking #koreanfood #cucumber #coldsoup #happykooking #foodie #korean #cuisine #cooking #tutorial #foodstagram #dietfood #refreshing #home #chef #seaweed #seaweedsoup #icecold
User Image bigbang.is.v.i.p_ Posted: Dec 12, 2017 1:03 AM (UTC)

1
1 Normal
HAPPY BIRTHDAY BRO ❤️😘🎈🎉 @seungriseyo

Hashtags found on this page