Toggle navigation

#koppen4,082 POSTS

Post Content
User Image hockeynlopinstagram Posted: Jan 18, 2018 7:57 AM (UTC)

527
0 Normal
Daar zijn @anneveenendaal en Oranjeleeuwin @sarivveenendaal weer! Wie wint deze lastige maar o zo hilarische derde 'Koppen-Vangen-Battle'?⚽️ @touzanitv en @oranjeleeuwinnen kijken jullie mee? 😁 Check gauw Youtube via link in bio 💻 #battle #topkeepers #koppen #vangen #touzani #oranje
User Image koppen.koffie Posted: Jan 18, 2018 3:21 AM (UTC)

12
2 Normal
Kebayang gak sih segernya minum es kopi susu buat nemenin jam makan siang kamu? Abis makan dijamin melek deh 😆👍🏿☕️
Yuk order koppen sekarang!
.
ES KOPI SUSU
Harga : 13rb
.
Dibuat dari blend biji kopi arabika dan robusta yang berasal dari jawa barat lalu digiling di rumah produksi, dan diproses dengan cara manual menggunakan moka pot.
Rasakan kesegaran dan keaslian kopi dan susu nya karena minum kopi yang enak tidak perlu mahal!
.
ORDER online sementara via Go-send
WA : 089601193472
.
#eskopisusubandung #eskopisusu #kopisusubandung #photography #photooftheday #instagood #coffeetime #coffee #arabicacoffee #robustacoffee #kopi #koppen #kopipenjahit #anakkopi #bandung #manualbrew #manualbrewing #manualbrewonly #mokapot #coffeeshop #kedaikopi #coffeetime #coffeelover #koppenkoffie #kopibandung #kopiindonesia #kulinerbandung #mengopikanindonesia #kopinusantara #arabika
User Image moeder_klappertaart Posted: Jan 18, 2018 1:35 AM (UTC)

8
0 Normal
Its all about Klaappertaart !!
KLAPPERTAART DINGIN TANPA RUM .

Almond,
Aroma yang khas dari Essence almond dan taburan almond coklat sebagai topping mengerikan sensasi unik di lidah .

#highquality
#klappertaartdingin
#dessert
#topdessert
#ambonmaluku
#indonesia
#lezat
#koppen
#snack
User Image tina_marie_living Posted: Jan 16, 2018 8:56 AM (UTC)

2
0 Lark
Elsker den lille sorte mocca kop - et arvestykke fra min elskede mormor ❤

Den har fået sin helt egen hylde i stuen og jeg mindes dagligt hvordan jeg som barn beundrede den og dens farverige venner i skabet hjemme hos mormor.
Jeg husker ikke at min mormor nogensinde brugte stellet - men husker at det også i hendes ❤ havde en helt særlig plads. Min mormor havde arvet stellet fra sin mor som også havde arvet det... Min mormor er det smukkeste menneske jeg nogensinde har mødt - og når jeg kigger på koppen er jeg evig taknemmelig for at hun har været en del af mit liv ❤

#kærlighed #forhunersåsmuk #living #arvestykker #love #koppen #minmormor #nordicliving #values
User Image koppen.koffie Posted: Jan 13, 2018 10:08 AM (UTC)

17
1 Normal
Selamat sore coffee lovers 👍🏿☕️
.
ES KOPI SUSU
Harga : 13rb
.
Dibuat dari blend biji kopi arabika dan robusta yang berasal dari jawa barat lalu digiling di rumah produksi, dan diproses dengan cara manual menggunakan moka pot.
Rasakan kesegaran dan keaslian kopi dan susu nya karena minum kopi yang enak tidak perlu mahal!
.
ORDER online sementara via Go-send
WA : 089601193472
.
#eskopisusubandung #kopisusubandung #photography #photooftheday #instagood #coffeetime #coffee #arabicacoffee #robustacoffee #kopi #koppen #kopipenjahit #anakkopi #bandung #manualbrew #manualbrewing #manualbrewonly #mokapot #coffeeshop #kedaikopi #coffeetime #coffeelover #koppenkoffie #kopibandung #kopiindonesia #kulinerbandung #mengopikanindonesia #kopinusantara #arabika #eskopisusu
User Image koppen.koffie Posted: Jan 13, 2018 10:10 AM (UTC)

164
0 Normal
Sambil santai minum es kopi susu udah paling enak banget, apalagi es kopi susu nya dari @koppen.koffie wwuuiiihhhh ntappp deh 👍🏿☕️😁
.
ES KOPI SUSU
Harga : 13rb
.
Dibuat dari blend biji kopi arabika dan robusta yang berasal dari jawa barat lalu digiling di rumah produksi, dan diproses dengan cara manual menggunakan moka pot.
Rasakan kesegaran dan keaslian kopi dan susu nya karena minum kopi yang enak tidak perlu mahal!
.
ORDER online sementara via Go-send
WA : 089601193472
.
#eskopisusubandung #kopisusubandung #photography #photooftheday #instagood #coffeetime #coffee #arabicacoffee #robustacoffee #kopi #koppen #kopipenjahit #anakkopi #bandung #manualbrew #manualbrewing #manualbrewonly #mokapot #coffeeshop #kedaikopi #coffeetime #coffeelover #koppenkoffie #kopibandung #kopiindonesia #kulinerbandung #mengopikanindonesia #kopinusantara #arabika #eskopisusu
User Image koppen.koffie Posted: Jan 13, 2018 10:04 AM (UTC)

164
0 Normal
Iced coffee in the afternoon,,, @koppen.koffie
@koppen.koffie
@koppen.koffie
.
ES KOPI SUSU
Harga : 13rb
.
Dibuat dari blend biji kopi arabika dan robusta yang berasal dari jawa barat lalu digiling di rumah produksi, dan diproses dengan cara manual menggunakan moka pot.
Rasakan kesegaran dan keaslian kopi dan susu nya karena minum kopi yang enak tidak perlu mahal!
.
ORDER online sementara via Go-send
WA : 089601193472
.
#eskopisusubandung #kopisusubandung #photography #photooftheday #instagood #coffeetime #coffee #arabicacoffee #robustacoffee #kopi #koppen #kopipenjahit #anakkopi #bandung #manualbrew #manualbrewing #manualbrewonly #mokapot #coffeeshop #kedaikopi #coffeetime #coffeelover #koppenkoffie #kopibandung #kopiindonesia #kulinerbandung #mengopikanindonesia #kopinusantara #arabika #eskopisusu
User Image coffngo Posted: Jan 12, 2018 2:28 PM (UTC)
43
2 Normal
I dag er det præcis en måned siden COFFNGO slå sine vinduer ud til sine kunder. 😲
Derfor vil vi bruge anledningen til at sige endnu engang tusind tak for al den opmærksomhed vi har fået og tak til alle vores dejlige kunder 😊
Vi ses ved koppen til mange flere måneder sammen ☕️😊 @cityodense
#koppen #kaffekoppen #coffngo #fredag #weekend #savnersommer #vinter #januar #kaffebar #togo #kaffe #te #smoothie #saft #chailatte #varmchokolade #varmkakao #cityodense
User Image ingelas_koppar Posted: Jan 12, 2018 1:32 PM (UTC)

9
2 Normal
En styrketår innan dagens springtur. En härligt gul #kaffekopp passar bra en grå januaridag som i dag. Här är en tvärtom #kopp i färger, kompletterar en tidigare #kaffekoppmedfat som jag har lagt ut under ingelas_koppar. Köpt på Paradisverkstadens andrasortering i Färjestaden på Öland. #kaffekoppen #koppen #gamlakaffekoppar #gamlakoppar #vackrakoppar #kaffekoppar
User Image galleribrown Posted: Jan 12, 2018 12:10 PM (UTC)
39
0 Ludwig
Sprettglad for at det endelig er fredag? Det er vi også! Men sammen med «Frøken morgensprett» og kaffe, nyter vi en fredelig galleridag❄️ #frøkenmorgensprett#theresevadem#vårevenner#koppen@ritaegren#våreegne#glede#kaffe#fredag#kunst#håndverk
User Image koppen.koffie Posted: Jan 11, 2018 7:40 AM (UTC)

166
1 Normal
Siang-siang gini minum es kopi susu wiiii seger banget 😆 ditunggu ya yang mau order kita open order sampai jam 5 sore, pemesanan bisa melalui Go-send atau Go-shop
.
ES KOPI SUSU
Harga : 13rb
.
Dibuat dari blend biji kopi arabika dan robusta yang berasal dari jawa barat lalu digiling di rumah produksi, dan diproses dengan cara manual menggunakan moka pot.
Rasakan kesegaran dan keaslian kopi dan susu nya karena minum kopi yang enak tidak perlu mahal!
.
ORDER online sementara via Go-send
WA : 089601193472
.
#eskopisusubandung #kopisusubandung #photography #photooftheday #instagood #coffeetime #coffee #arabicacoffee #robustacoffee #kopi #koppen #kopipenjahit #anakkopi #bandung #manualbrew #manualbrewing #manualbrewonly #mokapot #coffeeshop #kedaikopi #coffeetime #coffeelover #koppenkoffie #kopibandung #kopiindonesia #kulinerbandung #mengopikanindonesia #kopinusantara #arabika #eskopisusu

Hashtags found on this page