Toggle navigation

#klikpengantinmusimsalju2,320 POSTS

Post Content
User Image fienaaqilah Posted: Jan 20, 2018 3:15 PM (UTC)

53
0 Normal
can't wait 😍☃️
semoga yang baik2 buat awak berdua . love youu kak nana ❤️
.
.
#kasehlateefa #adamputra #KPMS ☃️
.
.
Regrann from @miss.iza - Ha... Mesti korg dok senyum2 simpul kan bila nmpak gambor ni td... Hehe.. Disebabkan ramai yg dh repost gambor ni. So sis edit la sket.. 😁😁😁😁 sis tambah la sket salji2 tu... Hahaa... ☃☃
Hai Adam & Kay... Lama tau kitorg tunggu kemunculan korg... 😁😁
@alifsatar #alifsatar #AdamPutra
@sitinordiana #sitinordiana #KasehLateefa
#klikpengantinmusimsalju
User Image ajuwanana Posted: Jan 20, 2018 2:46 PM (UTC)

sitinordiana
48
0 Normal
Cepatnyaa masa berlalu kan kak nana? @sitinordiana
Dah seminggu dah ajuwa jupa kak nana😪 and right now am totally miss miss you so much dear kak nana😘 kak nana please takecare ye..da start shooting #cekelatsemanishoney and soon #klikpengatinmusimsalju 💞 ajuwa doakan kak nana sehat sntiasa..dan smua dipermudahkan ye kak😉 honestly to say..mmg x sbar nak tgk cita yg kak nana shooting nie..mesty best sangat2💋
#sitinordiana #sitinordianafc
#kaknanacantikdalampicnie
#terusmencintai #supportyou
#cekelatsemaniskaknana
#cekelatsemanishoney
#klikpengantinmusimsalju
#thankyouforhavingselfiewithme
#konsertmynationprodua
User Image tunic.longtop Posted: Jan 20, 2018 2:31 PM (UTC)

13
0 Normal
❤❤ QISYAA BLOUSE (READY STOCK) ❤❤
.
📣 AVAILABLE SIZE : S AND 4XL ONLY. 😊
.
✔️ Design labuh super sopan dengan kombinasi 2 tone warna mewah seriously buat rasa konfiden dan best je bila pakai. Ayu dan gojes gituh. Sesuai di match dengan palazzo labuh/skirt kembang.
_
✔️ Material dubai como crepe. Sangat selesa, tidak jarang dan mudah iron, pakai seharian pun rasa selesa macam tak nak tukar baju lain dah! 😁
_
✔️ Wudhu dan bf friendly. Uolls jangan risau. Dah ada zip ditangan, mudah nak buka bila nak berwudhuk. Dan special for mommies, ada zip di dada. Senang nak bf baby nanti😁👌
.
HARGA 1 HELAI :
.
🌷Size S - XL : RM 69
.
🌷Size 2XL - 5XL : RM 75
.
📣 HARGA TERMASUK CAJ PENGHANTARAN 1 MALAYSIA
.
📲 Berminat boleh whatsapp 013-450 2008 for details.
.
#longtop #blouse #klikpengantinmusimsalju #bajukurung #tunic #jelitawardrobe #blousemurah #officewear #love #teammawarexclusive #humairadesign #blousehitam #mardinasafiyyahijab #ctdk #blouseputih #blousepink #qeencloset #tunicmurah #datositinurhaliza #blousehijau #bajumuslimah #blousebiru #blousemerah #adibizara #ootd #comelpipimerah #malaysia #handsockdalila #igreviewmalaysia #blouselabuh
User Image tunic.longtop Posted: Jan 20, 2018 2:25 PM (UTC)

5
0 Normal
❤️❤️CALISTA ABAYA CARDIGAN BATCH 2 - PREORDER (Postage bermula 1/2/2018)❤️❤️
.
.
🌼 6 Sebab kenapa anda perlu miliki Abaya Calista ni!
.
(+) REKAAN CALISTA
✅paling Stylo & paling sopan
✅potongan cutting plit di dada memberi effect slim pada si pemakai
✅boleh di pakai dgn Seluar
✅dress yg kembang sederhana beri keselesaan untuk apa saja activities​
.
(+) ADJUST TALI MAGIC RIBBON
✅Tali boleh tanggal @ pakai ikut mood uools.
✅Bila2 masa je kalau rasa nak bergaya cara muslimah hipster boleh ikat, Kalau nak nampak elegant boleh tanggal, simpan dalam beg korang yg comel tu anytime sahaja ok.
.
(+) SIDE POKET ✅Boleh letak hp atau duit tau.
.
(+) 9 PILIHAN COLOUR TERBAIK
✅ Colour pastel hinggalah colour terang & gelap. Semua ada!
.
(+) MATERIAL DUBAI COMO CREPE
✅Material di import khas, sederhana tebal
✅tidak jarang
✅Tidak panas yang paling besttt!
✅Minimal ironing tak perlu ambik masa lama bila nak pakai sarung bila2 masa shj
.
(+) BF/FRIENDLY ✅Button di dada boleh di buka untuk memudahkan anda menyusukan anak anda.
.
📣 HARGA :
.
Harga asal : RM 99 .
.
🎉 Harga promo : RM 79 SAHAJA 🎉
.
🎉 HARGA PROMOSI PREORDER CALISTA (Sah 18-30 Jan 2018)
.
📮 POSTAGE : ADD RM 8 SM/ RM 10 SS
.
🎉 HARGA KOMBO 3 PCS : RM 225 🎉
================
💕 Harga selepas tamat promosi : RM 99 /1 helai
.
👉 TIADA COMBO 👈
.
📲 Berminat boleh whatsapp 013-450 2008 for details. 😊
.
#longtop #blouse #kainpasangmurah #bajukurung #tunic #jelitawardrobe #blousemurah #officewear #cardigan #teammawarexclusive #humairadesign #blousehitam #mardinasafiyyahijab #ctdk #blouseputih #blousepink #qeencloset #tunicmurah #datositinurhaliza #blousehijau #bajumuslimah #blousebiru #blousemerah #klikpengantinmusimsalju #ootd #malaysia #handsockdalila #igreviewmalaysia #blouselabuh #abayacardigan
User Image tunic.longtop Posted: Jan 20, 2018 11:16 AM (UTC)

4
0 Normal
❤️❤️CALISTA ABAYA CARDIGAN BATCH 2 - PREORDER (Postage bermula 1/2/2018)❤️❤️
.
.
🌼 6 Sebab kenapa anda perlu miliki Abaya Calista ni!
.
(+) REKAAN CALISTA
✅paling Stylo & paling sopan
✅potongan cutting plit di dada memberi effect slim pada si pemakai
✅boleh di pakai dgn Seluar
✅dress yg kembang sederhana beri keselesaan untuk apa saja activities​
.
(+) ADJUST TALI MAGIC RIBBON
✅Tali boleh tanggal @ pakai ikut mood uools.
✅Bila2 masa je kalau rasa nak bergaya cara muslimah hipster boleh ikat, Kalau nak nampak elegant boleh tanggal, simpan dalam beg korang yg comel tu anytime sahaja ok.
.
(+) SIDE POKET ✅Boleh letak hp atau duit tau.
.
(+) 9 PILIHAN COLOUR TERBAIK
✅ Colour pastel hinggalah colour terang & gelap. Semua ada!
.
(+) MATERIAL DUBAI COMO CREPE
✅Material di import khas, sederhana tebal
✅tidak jarang
✅Tidak panas yang paling besttt!
✅Minimal ironing tak perlu ambik masa lama bila nak pakai sarung bila2 masa shj
.
(+) BF/FRIENDLY ✅Button di dada boleh di buka untuk memudahkan anda menyusukan anak anda.
.
📣 HARGA :
.
Harga asal : RM 99 .
.
🎉 Harga promo : RM 79 SAHAJA 🎉
.
🎉 HARGA PROMOSI PREORDER CALISTA (Sah 18-30 Jan 2018)
.
📮 POSTAGE : ADD RM 8 SM/ RM 10 SS
.
🎉 HARGA KOMBO 3 PCS : RM 225 🎉
================
💕 Harga selepas tamat promosi : RM 99 /1 helai
.
👉 TIADA COMBO 👈
.
📲 Berminat boleh whatsapp 013-450 2008 for details. 😊
.
#longtop #blouse #kainpasangmurah #bajukurung #tunic #jelitawardrobe #blousemurah #officewear #cardigan #teammawarexclusive #humairadesign #blousehitam #mardinasafiyyahijab #ctdk #blouseputih #blousepink #qeencloset #tunicmurah #datositinurhaliza #blousehijau #bajumuslimah #blousebiru #blousemerah #klikpengantinmusimsalju #ootd #malaysia #handsockdalila #igreviewmalaysia #blouselabuh #abayacardigan
User Image tunic.longtop Posted: Jan 20, 2018 11:13 AM (UTC)

3
0 Normal
ARISYA TUNIC (Ready Stock)
.
🌹DESIGN CASUAL ARISYA TUNIC
Diinspirasikan dari Korea yang berkonsepkan MUSLIMAH SEJATI
.
🌹ADJUSTABLE RIBBON DI BAHAGIAN PINGGANG
Ribbon untuk nampak stylo & exclusive. Boleh pakai & tanggalkan.
.
🌹POKET SEMBUNYI DI BAHAGIAN KIRI DAN KANAN
Untuk simpan stuff yang diperlukan sepanjang masa
.
🌹7 WARNA PILIHAN YANG UP TO DATE
Ada warna yang menarik tertarik memang daboom!
.
🌹MATERIAL DUBAI COMO CREPE
Tak jarang & mudah iron
Flowwy
.
🌹BF FRIENDLY DAN WUDHU FRIENDLY
Zip di tangan untuk berwudhuk.
Zip sorok di dada utk ibu menyusukan anak.
.
📣 Harga : RM 79 (1 Helai)
.
📮FREE POSTAGE📮
.
📲 Berminat boleh whatsapp 013-450 2008 for details.
.
#longtop #blouse #sayajualbajumurah #bajukurung #tunic #jelitawardrobe #blousemurah #officewear #love #teammawarexclusive #fattzura #blousehitam #fazura #ctdk #blouseputih #blousepink #gengcikgu #tunicmurah #datositinurhaliza #blousehijau #bajumuslimah #blousebiru #blousemerah #klikpengantinmusimsalju #ootd #comelpipimerah #malaysia #arifjiwa #igreviewmalaysia #blouselabuh
User Image tunic.longtop Posted: Jan 20, 2018 11:12 AM (UTC)

6
0 Normal
❤️❤️ CASANDRA FASHIONABLE BLOUSE (READY STOCK) ❤️❤️
.
🌼 REKAAN BLOUSE LABUH PALING VERSTYLE
.
Rekaan blouse labuh verstyle ini, khas untuk wanita yg nk kekalkan ‘MINIMALIST” dalam berfesyen tapi labuh tertutup. Ada tak dalam azam tahun 2018? Kalau ada wajib dapatkan at least satu uols. Stok sangat LIMITED.
.
🌼 SESUAI DIGAYAKAN UNTUK SEMUA EVENT
.
Percaya atau tak, design ini semangnya sesuai sangat utk semua event. Tak kisah lah utk ke kelas, office atau majlis agama kerana rekaannya yg UNIVERSAL & FASHIONABLE. Silap2 dah beli satu nnt, uols akn repeat utk genapkan koleksi seminggu. Hihi.. Katanya blouse ni sangat berAURA. Betul ker?
.
🌼 SIAP FREE LABEL TAG JW’S YANG EKSKLUSIF & SPARE 2 BUTANG UNTUK BACKUP
.
“Seriusly?? Mesti mahalkan blouse ni siap dengan label tag eksklusif lagi?” No,no,no uols. Harga masih mampu milik mcm sebelum ni. Tapi ladyboss nak bagi lebih VALUE tahun 2018 ni. Tak semestinya design EKSKLUSIF itu mahal uols. Itu belum beli dengan harga combo lagi, comfirm terbeliak bijik mata uols.. hihi
.
🌼 MATERIAL DUBAI COMO CREPE YG SUPER SELESA
.
Material diimport khas yg sederhana tebal ini sgt2 sesuai dengan cuaca Malaysia. Paling best dengan material DUBAI COMO CREPE ni, ianya senang nak dijaga dan “minima iron”.
.
🌼 BF DAN WUDHU FRIENDLY
.
Rekaan stylish ni tak lupa 2 elemen penting. Zip di tangan dan jugak dada. Jd mudah utk berwudhu dan boleh jgk menyusukan baby sambil berfesyen.
.
📣 HARGA :
.
Size S - XL : RM 69
.
Size 2XL - 5XL : RM 74
.
✅ HARGA TERMASUK CAJ PENGHANTARAN 1 MALAYSIA
________
.
HARGA COMBO 3 PCS : RM 195
.
✅ NOTA :
Jika pembelian set combo terdapat size 2XL - 5XL cuma tambahkan RM5 setiap helai.
.
📲 Berminat boleh whatsapp 013-450 2008 for details. 😊
.
#longtop #blouse #kainpasangmurah #bajukurung #tunic #jelitawardrobe #blousemurah #officewear #salemalaysia #teammawarexclusive #fattzura #blousehitam #uiamgombak #ctdk #blouseputih #blousepink #uitm #tunicmurah #datositinurhaliza #blousehijau #bajumuslimah #blousebiru #blousemerah #kainpasang #ootd #klikpengantinmusimsalju #malaysia #arifjiwa #igreviewmalaysia #blouselabuh
User Image hani_honeydsh Posted: Jan 20, 2018 10:58 AM (UTC)

61
0 Normal
Yeahhh...
Repost @miss.iza
ADAM VS KAY... 😊😊😊😊😊
(ha bertumbuk la korgg🥊🥊, sis malas nk campur.. Hahaha)
Ehhh lmbat benor rasanya diorg nk shooting.. Hehee... Amek mood dulu la.. Korg dh habis baca novel ke belom?? #sitinordiana #alifsatar #AdamKay
#klikpengantinmusimsalju
#diasemanishoney
User Image tunic.longtop Posted: Jan 20, 2018 9:50 AM (UTC)

4
0 Normal
❤❤ NAYLA TUNIC (READY STOCK) ❤❤
.
📣 AVAILABLE SIZE : S, XL AND XXL ONLY. 😊
.
5 KELEBIHAN NAYLA TUNIC
.
[+]” 2 IN 1 “ TUNIC BOLEH DI GAYAKAN 2 CARA CASUAL DAN CARDIGAN .
nayla tunic boleh pakai 2 cara ikut style korang . kalau korang nak casual boleh tutup full button tapi kalau korang nak lebih santaii boleh open semua button jadikann cardigan .. bestkannn ! ada tunic 2 in 1 ni . korang boleh pakai ikut mood koranngg…
.
[+]RIBBON ADJUSTABLE
nampak tak ribbon “cute” tuu….korang boleh nampak lebih comel kalau pakaii ribbon tu .. tapii kalau tak nak pakaii korang boleh buka simpan je.. syookk kan nyla tunic boleh pelbagai cara …
.
[+]7 WARNA TERKINI
.
7 warna up to date .. offwhite , black , red apple .. nayla tunic yang didatang khas warna-warna yang berkonsepkan exclusive yang bakal buat korang lebih confident .
.
[+] MATERIAL DUBAI COMO CREPE
material fabric exclusive ini mudah iron , susah kedut, dan lebih sejukk,.. sesuai dengan keadaan cuaca kita.. bersepahh ! testimoni fabric dubai como crepe ni
.
[+]WUHDHU FRIENDLY AND BF FRIENDLY.
Jangan risau , nayla tunic ni sesuai dengan semua peringkat umur , sesuai untuk mummy nak ambil wudhu dan breast feeding.. dah lahh cantikk, nampak beriman plak tuu..
.
🌹 HARGA : RM 79 (1 HELAI).
🌹 FREE POSTAGE.
.
📲 Berminat boleh whatsapp 013-450 2008 for details. 😊
.
#longtop #blouse #kainpasang #bajukurung #tunic #jelitawardrobe #blousemurah #officewear #love #teammawarexclusive #humairadesign #blousehitam #mardinasafiyyahijab #ctdk #blouseputih #blousepink #qeencloset #tunicmurah #datositinurhaliza #blousehijau #bajumuslimah #blousebiru #blousemerah #kainpasangmurah #comelpipimerah #klikpengantinmusimsalju #malaysia #handsockdalila #igreviewmalaysia #blouselabuh
User Image tunic.longtop Posted: Jan 20, 2018 9:48 AM (UTC)

13
0 Normal
❤️❤️ NEW DESIGN ZAHRA KURUNG SYARIE (READY STOCK) ❤️❤️
.
(+) MODERN AND ELEGANT 🌹REKAAN KURUNG MODERN DAN ELEGANT yang masih megekalkan konsep "SYARIE" , dengan cutting loose dan xklusif ni memudahkan sis nak ke mana sahajaa , event ke , pejabat , dinner or majlis kahwin. .
.
(+) MATERIAL DUBAI COMO CREPE DAN HIGH QUALITY CHIFFON CRYSTAL
🌹material yang “BERALUN” , “TIDAK JARANG” , “MUDAH IRON”. Dan sesuai giler dgn CUACA 🌞kita. .
.
(+)FREE KHIMAR SUPER LABUH BERNILAI RM 69 😱
🌹YAA.. ni special offer, nak bagi tudung super labuh dan super eksklusif bernilai rm69. Yee.. PERCUMA JER.. 😎 .
.
(+)KAIN ADJUSTABLE 🌹PRINCESS CUT ,FULLY GETAH di bahagian pinggang dan BERZIP di bahagian tepi di reka khas untuk lebih SELESA dan Sesuai untuk semua size badan. Takde lah lepas ni bahagian pinggan dan pinggul tak selesa bila duduk atau buat aktiviti harian .
.
(+) 7 KOMBINASI WARNA YANG TRENDING 2018
🌹Ada 7 pilihan warna yang sangat ohsem, mana tak nyer warna2 terpilih semua warna trend 2018 shj. Seriously, Nampak lebih MENARIK 😍dengan 2 kombinasi warna di setiap baju.
.
(+) SUSUNAN BATU SWAROSKI
🌹Zahra suit mempunyai taburan batu swaroski. Dengan taburan swaroski di bahagian baju dan tudung ni mampu memberikan effect “glamour dan eksklusif”. .
.
🎉 Zahra KURUNG SYARIE :
✅ Tudung
✅ Baju ✅ Kain
.
🎉 150 CUST TERAWAL FREE PALAZZO NUDE . 😱
.
📣 Harga : 🌼 1 helai - RM 179
🌼 Combo 2 helai - RM 330 (sehelai jadi RM 165)
.
🎉 FREE postage SM\SS
.
📲 Berminat boleh whatsapp 013-450 2008 for details. 😊
.
#igreviewmalaysia #weddingdress
#bajupengantin #blouselabuh #pakejperkahwinan #bajupengantinmurah #teammawarexclusive #comelpipimerah #weddingpromo #pakejphotography #pakejmurahperkahwinan #promosiperkahwinan #bajumuslimah #jubah #bajunikahmurah #bajukurung #klikpengantinmusimsalju #sanding #jubahbridesmaid #tilljannah #pesonapengantin #nikah #bajusanding #zahrakurung
User Image tunic.longtop Posted: Jan 20, 2018 9:45 AM (UTC)

12
0 Normal
❤❤ MAWADDAH JUBAH SYARIE (READY STOCK) ❤❤
.
📣 AVAILABLE SIZE : S, M AND L ONLY. 😊
.
1) DESIGN JUBAH SYARIE “2TONE + EFFECT KURUS” .
.
2) MATERIAL HIGH QUALITY CHIFFON CRYSTAL & FULL LINING
Material yang “BERALUN” & “MUDAH IRON”
.
3) KOMBINASI WARNA YANG TRENDING 2018
.
4) FREE KHIMAR LABUH SWAROVSKI .
.
5) BF FRIENDLY & WUDHU FRIENDLY
.
.
💰 HARGA : RM 199 /1 set
.
📣 FREE POSTAGE
.
📲 Berminat boleh whatsapp 013-450 2008 for details.
.
#bajupengantinmurah #blouse #weddingdress #bajukurung #tunic #bajupengantin #blousemurah #jubahsyarie #comelpipimerah #teammawarexclusive #jubahmurah #blousehitam #tilljannah #ctdk #blouseputih #blousepink #pesonapengantin #tunicmurah #datositinurhaliza #blousehijau #bajumuslimah #blousebiru #blousemerah #bajunikahmurah #jubah #sanding #malaysia #klikpengantinmusimsalju #igreviewmalaysia #blouselabuh
User Image sitinordianafc Posted: Jan 20, 2018 5:49 AM (UTC)

743
17 Normal
Semoga dipermudahkan segala urusan shooting bermula arini 🎥 : Cekelat Semanis Honey 2
.
RepostBy @sejenis_besokjelah: "Maya on set today .
.
take care #Sitinordiana
good luck #maya
semoga dipermudahkan urusan #cekelatsemanishoney2
.
love you. care about you .
.
.
@sitinordiana
@sitinordianafc
#sitinordiana
#sitinordianafc
#sejenisbesokjelah
#diasemanishoney
#cekelatsemanishoney
#terusmencintai #gegarvaganza2" (via #WhizRepost @AppsKottage)
User Image tunic.longtop Posted: Jan 20, 2018 9:17 AM (UTC)

5
0 Normal
❤️❤️CALISTA ABAYA CARDIGAN BATCH 2 - PREORDER (Postage bermula 1/2/2018)❤️❤️
.
.
🌼 6 Sebab kenapa anda perlu miliki Abaya Calista ni!
.
(+) REKAAN CALISTA
✅paling Stylo & paling sopan
✅potongan cutting plit di dada memberi effect slim pada si pemakai
✅boleh di pakai dgn Seluar
✅dress yg kembang sederhana beri keselesaan untuk apa saja activities​
.
(+) ADJUST TALI MAGIC RIBBON
✅Tali boleh tanggal @ pakai ikut mood uools.
✅Bila2 masa je kalau rasa nak bergaya cara muslimah hipster boleh ikat, Kalau nak nampak elegant boleh tanggal, simpan dalam beg korang yg comel tu anytime sahaja ok.
.
(+) SIDE POKET ✅Boleh letak hp atau duit tau.
.
(+) 9 PILIHAN COLOUR TERBAIK
✅ Colour pastel hinggalah colour terang & gelap. Semua ada!
.
(+) MATERIAL DUBAI COMO CREPE
✅Material di import khas, sederhana tebal
✅tidak jarang
✅Tidak panas yang paling besttt!
✅Minimal ironing tak perlu ambik masa lama bila nak pakai sarung bila2 masa shj
.
(+) BF/FRIENDLY ✅Button di dada boleh di buka untuk memudahkan anda menyusukan anak anda.
.
📣 HARGA :
.
Harga asal : RM 99 .
.
🎉 Harga promo : RM 79 SAHAJA 🎉
.
🎉 HARGA PROMOSI PREORDER CALISTA (Sah 18-30 Jan 2018)
.
📮 POSTAGE : ADD RM 8 SM/ RM 10 SS
.
🎉 HARGA KOMBO 3 PCS : RM 225 🎉
================
💕 Harga selepas tamat promosi : RM 99 /1 helai
.
👉 TIADA COMBO 👈
.
📲 Berminat boleh whatsapp 013-450 2008 for details. 😊
.
#longtop #blouse #kainpasangmurah #bajukurung #tunic #jelitawardrobe #blousemurah #officewear #cardigan #teammawarexclusive #humairadesign #blousehitam #mardinasafiyyahijab #ctdk #blouseputih #blousepink #qeencloset #tunicmurah #datositinurhaliza #blousehijau #bajumuslimah #blousebiru #blousemerah #klikpengantinmusimsalju #ootd #malaysia #handsockdalila #igreviewmalaysia #blouselabuh #abayacardigan
User Image tunic.longtop Posted: Jan 20, 2018 9:13 AM (UTC)

4
0 Normal
❤❤ QISYAA BLOUSE (READY STOCK) ❤❤
.
📣 AVAILABLE SIZE : S AND 4XL ONLY. 😊
.
✔️ Design labuh super sopan dengan kombinasi 2 tone warna mewah seriously buat rasa konfiden dan best je bila pakai. Ayu dan gojes gituh. Sesuai di match dengan palazzo labuh/skirt kembang.
_
✔️ Material dubai como crepe. Sangat selesa, tidak jarang dan mudah iron, pakai seharian pun rasa selesa macam tak nak tukar baju lain dah! 😁
_
✔️ Wudhu dan bf friendly. Uolls jangan risau. Dah ada zip ditangan, mudah nak buka bila nak berwudhuk. Dan special for mommies, ada zip di dada. Senang nak bf baby nanti😁👌
.
HARGA 1 HELAI :
.
🌷Size S - XL : RM 69
.
🌷Size 2XL - 5XL : RM 75
.
📣 HARGA TERMASUK CAJ PENGHANTARAN 1 MALAYSIA
.
📲 Berminat boleh whatsapp 013-450 2008 for details.
.
#longtop #blouse #klikpengantinmusimsalju #bajukurung #tunic #jelitawardrobe #blousemurah #officewear #love #teammawarexclusive #humairadesign #blousehitam #mardinasafiyyahijab #ctdk #blouseputih #blousepink #qeencloset #tunicmurah #datositinurhaliza #blousehijau #bajumuslimah #blousebiru #blousemerah #adibizara #ootd #comelpipimerah #malaysia #handsockdalila #igreviewmalaysia #blouselabuh
User Image sha170717 Posted: Jan 20, 2018 8:32 AM (UTC)

9
0 Clarendon
Throwback
@Regranned from @intan_ntsha - Ahnaf Wafiy and Hani Safira already signed out 👋😢 But they always be our Honey🍯 and our bee🐝 in our heart 💕 Bohonglah kalau kata tak rindu. 👉👈 Salah satu sebab takleh moveon, sebab keikhlasan diorang dalam lakonan diorang. Dalam dan luar lakonan sama je perangainya. Kuat bahan, gaduh. 😂 Thats why we love both of them. Natural. No need to love each other untuk mencapai kesempurnaan dalam lakonan. Cukup sekadar keikhlasan dan hormat satu sama lain. 🌹💘 Walaupun #Diasemanishoney #Diasemanishoneymoon #Diasemanishoneyraya #Diasemanishoneymuzikal dah sampai ke penghujunganya. But simpan kenangan antara Ahnaf dgn Hani ketat² dalam hati 💋💚💕. **Mana tau ada Konsert Dia Semanis Honey Muzikal. Who knows? 😂😂...So, kennot wait for #klikpengantinmusimsalju 💕 In shaa Allah. Doa yang baik-baik 😊❤
.
#sitinordiana #sitinordianafc #alifsatar #alifsatarofficialfc #honeybeearmyofficial #ahnafhani - #regrann
User Image sha170717 Posted: Jan 20, 2018 8:16 AM (UTC)

8
0 Clarendon

Hashtags found on this page