Toggle navigation

#kimtaehyung7,004,510 POSTS

Post Content
is emo
*˳༄
{📆} ;; 10/12/17
{⏱} ;; 7:36 pm
{💭} ;; sorry for not posting yesterday, i went to my friend’s house where we watched the first wings tour concert and sobbed our eyes out i can’t imagine how much imll cry watching the final concert lmao
*˳༄
{🍑} qotp ;; something you want to learn?
{🍓} aotp ;; i wanna try producing lol it looks confusing asf tho
*˳༄
comment '🍜’or 'emoji' to be added to the taglist - unless already tagged
User Image zakiyacase Posted: Dec 11, 2017 12:36 AM (UTC)

0 0 Normal
Edisi KARD

Anyeong HIDDEN KARD

Mau tau fandom ini di indonesia sebanyak apa sih membernya berhubung KARD ini baru aja debut.

Tapi kita doakan ya semoga sukses selalu huat KARD. Lagunya keren- keren loh udah pada denger belum?

ini saatnya kalian HIDDEN KARD unjuk gigi jangan mau kalah sama fandom lain ya😊

#kard #bm #somin #jseph #jiwoo #kimmatthew #kimtaehyung #jeonsomin #jeonjiwoo #hiddenkard #casinghp #casing #casingmurah #buatcasinghp #buatcasing #customcasemurah #customcase #case #casingiphone #casingsamsung
User Image heavnlyjimin Posted: Dec 11, 2017 12:36 AM (UTC)

0 1 Normal
I love this man so much, he never fails to make me smile even with his dad jokes. ❤
User Image zakiyacase Posted: Dec 11, 2017 12:36 AM (UTC)

0 0 Normal
Edisi KARD

Anyeong HIDDEN KARD

Mau tau fandom ini di indonesia sebanyak apa sih membernya berhubung KARD ini baru aja debut.

Tapi kita doakan ya semoga sukses selalu huat KARD. Lagunya keren- keren loh udah pada denger belum?

ini saatnya kalian HIDDEN KARD unjuk gigi jangan mau kalah sama fandom lain ya😊

#kard #bm #somin #jseph #jiwoo #kimmatthew #kimtaehyung #jeonsomin #jeonjiwoo #hiddenkard #casinghp #casing #casingmurah #buatcasinghp #buatcasing #customcasemurah #customcase #case #casingiphone #casingsamsung
User Image bangtanbtsxarmy Posted: Dec 11, 2017 12:35 AM (UTC)

2
0 Normal
The meaning of the banners💜 ini artinya dari banner yang kemarin
.
Day 1 banner: "My love and friend, heaven and pride" (Cintaku dan temanku, surga dan kebanggan)
.
Day 2 banner:
“I will tell you forever, I won’t change"
( Aku akan memberitau kamu selamanya, aku tidak akan berubah )
.
Day 3 banner:
"When we're together, even desert becomes sea." (Saat kita bersama. Bahkan gurun pun akan menjadi laut)
.
.
Omg:') so meaningful💜💜 I'm crying again😭😭 i love you guys💜💜
.
.
Ahh artinya:') bikin terharuuuu, berarti banget:')💜💜 .
사랑해요 방탄💜💜💜💜💜
.
.
Cr; taehyungjd
.
.
#WingsFinalInSeoul
#bts #btsworld #bangtansonyeondan #kimnamjoon #kimseokjin #minyoongi #jeonghoseok #parkjimin #kimtaehyung #jeonjungkook #BTSVLIVE #jimin #suga#btsv #btssuga #btsjin #btsjhope #wingstour #jin #tarhyung #jungkook #rm #jhope #army #internationalarmy
User Image westanidols Posted: Dec 11, 2017 12:36 AM (UTC)

blackpinkofficial
5
1 Normal
Hi guys! So i decided to make a multifandom account, I’ll mostly be posting edits here.
I hope u like it❄️
Love you all🏹💖
xx



-♡tags♡-
#kimnamjoon#kimseokjin#minyoongi#junghoseok#parkjimin#kimtaehyung#jeonjungkook#bts#bangtanboys#kpop#exo#monstax#btsdna#fff#l4l#kpopl4l#follow#cute#suga#jungkook#maknae#blackpink#nct127

Hashtags found on this page