Toggle navigation

#kimk896,495 POSTS

Post Content
User Image vanity_ville_london Posted: Dec 15, 2017 11:50 AM (UTC)

1
1 Normal
Click the link in our bio to shop our luxe boot collection 💋💎
User Image dank.chills Posted: Dec 15, 2017 11:42 AM (UTC)

ibitchs
640
24 Normal
User Image yeezybustal Posted: Dec 15, 2017 11:27 AM (UTC)

11
1 Normal
User Image kimkardachshund Posted: Dec 15, 2017 10:38 AM (UTC)

7
1 Normal
🎄🎶 Baby it’s cold outside ❄️☃️ Christmas is in 10 days, dolls!!! Can’t wait! 😱#KimKardachshund #KeepingUpwithKimKardachshund
User Image chanteq_bymizsshu Posted: Dec 15, 2017 10:36 AM (UTC)

4
0 Normal
MY HEALTHIER PROTEIN DRINK UNTUK KULIT CANTIK & BODY ANAK DARA 💕💕
.
😍 Betul ke minum ESP kulit boleh FLAWLESS & KURUS?
.
Macam mana?
👉ESP ni HIGH PROTEIN. Protein if kita ambil dgn kuantiti yg mencukupi akan buat kita RASA CEPAT KENYANG..So kita dapat kontrol pengambilan sarapan berlemak & berkolestrol macam Nasi Lemak/ Roti canai etc tu kan? Even makan sikit korang akan rasa cepat kenyang.
.
👉And PROTEIN merupakan MAKANAN bagi SEL KULIT. Bayangkan if sel kulit kita cukup makan, Apa jadi? Of kos la dia akan menghasilkan sel yg sihat.. bile sel kulit sihat, kulit kite tentula jadi cantik, takde jerawat, parut pudar, flawless.. setuju tak??
.
Jom tengok khasiat lain ESP selain utk CANTIK & KURUS:
.
💛 Cerahkan kulit.
💛 Hilangkan jeragat.
💛 Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu
💛 Bantu mempercepatkan penyembuhan luka 💛 Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan
💛 Anjalkan payudara & punggung.
💛 Atasi gastrik dan pedih ulu hati
💛 Menyihatkan rambut dan mengatasi keguguran
💛 Mencantikkan kuku dan Menghaluskan tumit pecah.
💛 Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam contohnya ketika berpuasa - atasi lesu
💛 Meningkatkan kualiti susu ibu
💛 Meningkatkan pengeluaran susu - protein salah satu bahan mentah menghasilkan susu
💛 Dilengkapi dengan mineral kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang & gigi.
💛 Meransang regenerasi sel kulit dan otot, mengurangkan kedutan
💛 Bertindak sebagai antioksidan.
💛 Menguatkan sistem imun tubuh.
💛 Memelihara kesihatan jantung.
💛 Membantu merendahkan paras kolestrol.
💛 Mencegah osteoporosis.
.
Chanteq_bymizsshu
018-2447995

#kurus #slim #ramping #jomkurus #bodyslim #cantik #kimk #produkkulit #produkkurus #produkcantik #jerawat #produkjerawat #produkputih #kulitcerah #kulitgebu #bodymantap #cepatkenyang #shakleeklang #shakleemeru #shakleeshahalam #shakleecodshahalam #shakleecodklang #shakleepromosi #esppromosi

Hashtags found on this page