Toggle navigation

#kempiskanperut23,930 POSTS

Post Content
User Image kurus_muda_cantik Posted: Dec 15, 2017 4:31 AM (UTC)

0 0 Normal
Dengan 2 set combo berjaya hilang 10 kg!!!
bila dh jump produk yg best & berkesan kena buat sungguh2..diri sendiri jugak yang untung nnti 😊
awak tak jumpa lg produk yg sesuai nk kurus?? meh cuba teatox by medinadesire..berbaloi2.. COMBO SET : RM40 (ADA 2 PACK TEH)
👉1) SLIMMING DETOX TEA™ RM15
👉2) KAKI CANTIQ™(SLIM LEG TEA) RM25
👉 POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12(SS)

WA 0162199742

#sayajual#sayajualteadetox#sayajualdetox#detoxtea#teadetox#teakurus#slimmingtea#slimtea#slimteatox#kempiskanperut#buanglemak#perutbuncit#buangselulit#kuruscepat#kurussihat#qurosetestimoni#kurusselamat#jomkurus#tipskurus#lotionkurus
User Image premiumbeautiful_kl Posted: Dec 15, 2017 4:18 AM (UTC)

4
1 Normal
Nampak ketara beza kan... Jika berpantang dengan PREMIUM BEAUTIFUL selalunya mom akan back to normal weight and body lebih LANGSING RAMPING dari sebelum mengandung😍
.

Ngam2 habis pantang, bentuk badan amat2 kemas langsing berpotongan! Sebab tu PREMIUM BEAUTIFUL demand NO 1 as #BengkungBersalin dikalangan ibu2 dalam pantang. .
.

Moden @ traditional boleh dipakai semasa berpantang. Tapi ramai memilih PREMIUM BEAUTIFUL as #bengkungmoden paling cepat & berkesan melangsingkan seluruh badan FIT & FIRM compare bengkung biasa. Senang dipakai tanpa bantuan orang lain.
.

PremiumBeautifulCorset satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Those mommy berpantang dgn PB umpama 5x sesi bertungku. Once sarung je PB seluruh badan digrib kemas dari gelebeh & kembang especially bekas luka pembedahan diperut.
.

Grab HARINI SHJ sempena PROMO JIMAT & TAWARAN MURAH + FREE #BioSeleza @ #HerbaMaharani gabungan mantop set pantang dr sis.
.
.
Azza Amri | +60102262734 .

#Buncit #bengkungibu #bengkungczer #preggers #bakarlemakpantas #turunberatbadan #laukberpantang #korsetkesihatan #bersalinceaser #bengkungmama #nakkuruskanbadan #bengkunginfrared #pengecilperut #langsinglepasbersalin #pinggangramping
#bengkung #bengkungterbaik #batutungku
#korsetkl #berpantang #bengkungibubersalin #premiumbeautifuljohor #barutmoden #kempiskanperut #premiumbeautifulpasirgudang
User Image nadieeya.my Posted: Dec 15, 2017 4:08 AM (UTC)

6
1 Normal
Bila berat badan dah turun, perut dah kempis, lengan makin mengecil, paha dah tak berlaga ni akan timbul masalah kulit jadi geleber berkedut di bahagian yang alami penurunan. Tak cantik kan gitu?
.
Kalau tengok mat salleh siap operate nak tegang atau buang kulit gelebeh ni. Bukan murah kos dia
.
Namun ramai cakap lepas sapu sabun zumba pada perut, terasa tegang macam lepas buat sit up. Kalau sapu lengan pulak akan rasa kemas takde rasa berkepak-kepak.
Sebabnya dalam sabun ni dah ada formula herba rahsia yang membantu tegangkan balik kulit kendur atau gelebeh akibat penurunan berat badan tadi
.
Susah nak jumpa produk kurus 5 dalam 1 macam ni:
1-Buang lebihan air
2-Buang angin badan
3-Buang toksin
4-Buang lemak degil
5-Tegangkan kulit gelebeh
.
Kerana nadia sayang la kena share ni
Jom pakai pelangsing badan dengan harga promosi harini☺️ .
.

Memang jatuh cinta dengan #pelangsingbadan ni... Kalau dh melekap di badan lg rasa sayang nak jaga badan lebih cantik & sihat... Sebab tu akk suggest korang pakai ia tak sama dgn lambakan pelangsing badan lain yg dijual dipasaran...
.
PB ni satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Sebab tu setiap wanita perlu ada 1 PB sbg pakaian dalam harian & tak rugi beli. Juga terkenal sbg #BengkungModen utk wanita lepas bersalin. Those yg #sakitbelakang #slipdisc, #scoliosis #badposture, PB is the best as #backsupport.
.

Paling best sambil pakai PREMIUM BEAUTIFUL boleh dapat duit balik. 1 korset RM500! 10 korset RM5,000... Eh macamn tu? Jom hubungi akk segera.. Peluang buat duit dengan PREMIUM BEAUTIFUL.. . . .
.
.

#Buncit #bengkungibu #solusikurus #turunberatbadan #korsetkesihatan #korsetjakarta #premiumbeautifulyearendsale #nakkuruskanbadan #premiumbeautifulmelaka #pengecilperut #kempiskanperut #korsetmedan #langsingtanpadiet #korsetbagus #langsingcepat
#bengkung #premiumbeautifulpasirgudang #perutkempis #premiumbeautifulmurah #perampingperut #premiumbeautifulmedan #instantshaping
Kita mungkin tidak dianugerahi dengan bentuk badan yg memukau. Tapi kita masih boleh memiliki bentuk badan idaman! Bagaimana caranya?
Hanya "touch up" sikit dgn #pelangsingbadan viral ni..
.

Premium Beautiful alternative pilihan ramai wanita masa kini utk kemaskan bentuk badan terpantas! Best tau pakai PREMIUM BEAUTIFUL ni.. Once sarung je di badan boleh nampak perbezaan pd pinggang anda yg lost 2-3 inchies instantly.. FIT & FIRM! Tak kisahlah berapa besar size & berat badan kome masih boleh pasang badan dengan #PBCorset.
.

PB ni satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Sarung saja terus #instantshaping. Pakai konsisten 3 - 6 bulan bentuk badan inshape kemas. Sebab tu setiap wanita perlu ada 1 PB sbg pakaian dalam harian & x rugi beli. Juga terkenal sbg #BengkungModen utk wanita lepas bersalin. Those yg #sakitbelakang #slipdisc PB is the best as #backsupport.
.

Kalau anda sedang masalah size & badan tu WA akk laju2 utk akk bantu bg rasa kebersanan PB dibadan anda... Sempat nak aim misi gorjes 2018💃🏻
.

#Buncit #bengkungibu #solusikurus #turunberatbadan #korsetkesihatan #jakarta #nakkuruskanbadan #premiumbeautifulmelaka #pengecilperut #kempiskanperut #premiumbeautifulpasirgudang #langsingtanpadiet #korsetbagus #langsingcepat
#bengkung #korsetmedan #waisttrainerKl #perutkempis
#korsetjakarta #premiumbeautifuljohorbahru #premiumbeautifulmedan #korsetplussize
User Image skinnytea_medinadesire Posted: Dec 15, 2017 3:18 AM (UTC)

10
0 Normal
NAK TURUN 5 HINGGA 10KG DENGAN CEPAT.

HANYA YANG TERBAIK KHAS UNTUK KURUS DAN SLIM.
🌸SLIMMING DETOX TEA.
tea yang berfungsi sebagai detox untuk membuang segala toksin dalam badan, sebelum kurus kena bersihkan dalaman dulu baru senang badan menyerap segala khasiat supplement atau makanan lain dan dalam waktu yang sama tea ni dapat menurunkan berat dan menguruskan badan.
🌸KAKICANTEQ TEA.
lebih kepada inchi loss, membuang air lebihan dalam badan yang mana membuatkan badan gemuk air dan menggeleber.tea ni dapat mengecilkan peha,lengan pinggul.juga mengawal selera makan.

Untuk info lanjut whatsap ke 0182655440.

#sayajual
#slimmimgtea
#detoxtea
#slimmingdetoxtea
#kecilkanpeha
#slimminglotion
#lotionkurus
#buanglemak
#lotionkurus
#skinnytea
#teatox
#jomkurus
#kempiskanperut
#buanglemak
#hilangkanselulit
#nakkurus
#kurusselamat
#kuruscepat - #regrann
User Image gulagulacepatkurus Posted: Dec 15, 2017 3:14 AM (UTC)

11
1 Normal
Susahnya nak kurus. Dah cuba mince? Antara bahan-bahan mince
.
🍊Vitamin
🍊Garcinia
🍊Guarana
🍊Buah Delima
🍊White Kidney Bean
.
Rasa gula-gula yang sedap kemam je untuk dapatkan berat idaman 😄
.
Whatsapp +60124646014
User Image skinnytea_bymedinadesire1 Posted: Dec 15, 2017 2:44 AM (UTC)

5
0 Normal
Set combo ni la yang dah buat ramai kurus, set combo ni sesuai sangat untuk yang nak kurus, nak kecilkan peha dan lengan maintainkan berat badan tapi malas nak bersenam apa lagi berdiet..slimming detox tea dan kakicanteq tea ni sangat membantu tau.. Tea untuk menguruskan badan dan mengecilkan peha semestinya slimming detox tea dan kakicanteq tea.
✔turun 3 -5 kg seminggu
✔tanpa senaman
✔tanpa berlapar
✔tanpa belanja mahal
✔yang penting 100% natural.
.
.
.
Detox dan kurus dengan set combo.
Set combo RM 40 sahaja
Postage sm7/ss10
Whatsap 0182655440 -
cod seksyen 7 shah alam n kawasan berdekatan..jom grab cepat... #sayajual
#sayajualslimmingtea
#detoxtea
#detoxscrub
#kempiskanperut
#buanglemak#skinnytea#detoxtea#skinnyleg#legstea#perfectleg#kecilkanpeha #perutbuncit#hilangkanselulit#scrub #bodyscrub#facescrub#teatox#kurus#sayanakkurus#tipskurus#jomkurus#pelangsingan#kecilkanpeha #eatclean #menusihat #menukurus #perfectlegs
User Image detox.murah Posted: Dec 15, 2017 2:42 AM (UTC)

0 0 Normal
114 kg sebelum,95kg selepas...nak hilangkan lemak tepu dlm badan tak perlu habis beribu2..hanya set combo Rm40 shj awak..nk order tak?

COMBO SET : RM40 (ADA 2 PACK TEH)
👉1) SLIMMING DETOX TEA™ RM15
👉2) KAKI CANTIQ™(SLIM LEG TEA) RM25
👉 POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12(SS)

WA 0162199742 #sayajualslimmingtea#detoxtea#detoxscrub#kempiskanperut#buanglemak#skinnytea#detoxtea#skinnyleg#legstea#perfectleg#kecilkanpeha#perutbuncit#hilangkanselulit#scrub#bodyscrub#facescrub#teatox#kurus#sayanakkurus#tipskurus#jomkurus#pelangsingan#eatclean#menusihat#menukurus
User Image kurus_muda_cantik Posted: Dec 15, 2017 2:36 AM (UTC)

0 0 Normal
susah nak shooping cari saiz baju ?? awak sekarang pakai baju size apa? XXL?XL?L?M?

nak merasa pakai baju size s/xs..tak mustahil..jom kurus & cantik.. COMBO SET : RM40 (ADA 2 PACK TEH)
👉1) SLIMMING DETOX TEA™ RM15
👉2) KAKI CANTIQ™(SLIM LEG TEA) RM25
👉 POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12(SS) #sayajual#sayajualteadetox#sayajualdetox#detoxtea#teadetox#teakurus#slimmingtea#slimtea#slimteatox#kempiskanperut#buanglemak#perutbuncit#buangselulit#kuruscepat#kurussihat#qurosetestimoni#kurusselamat#jomkurus#tipskurus#lotionkurus
User Image kosmetikmurahbest Posted: Dec 15, 2017 2:05 AM (UTC)

1
0 Normal
ALMAS LOSYEN NUSANTARA 130ml
KEBAIKAN DAN MANFAAT - Melangsingkan badan dan mengempiskan perut - Merawat masalah selulit, angin & kembung perut. - Melegakan sengal-sengal sendi, kebas-kebas, bisa-bisa di kaki, lutut dan pinggang - Menghilangkan gatal-gatal gigitan serangga, kurap, kayap, cagu di kuku, bisul, kutil (ketuat) dan pelbagai penyakit kulit yang ringan
Whatsapp. 01110901623
Postage rm8 sm/rm12 ss

#almaslosyen #losyenalmas #almaslosyennusantara #almaslotion #lotionalmas #lotion #kempiskanperut #kuruskanbadan #langsingpinggang #langsingkanbadan #buangselulit #buangangindalambadan #buangangin #minyakurut #losyenurut #bisul #kutil #ketuat #buangkutil #buangketuat #hilangkanstretchmark #hilangkangatalgatal
#akhirYangIndah
User Image kosmetikmurahbest Posted: Dec 15, 2017 2:04 AM (UTC)

2
0 Normal
- ALMAS LOSYEN NUSANTARA 130ml
KEBAIKAN DAN MANFAAT - Melangsingkan badan dan mengempiskan perut - Merawat masalah selulit, angin & kembung perut. - Melegakan sengal-sengal sendi, kebas-kebas, bisa-bisa di kaki, lutut dan pinggang - Menghilangkan gatal-gatal gigitan serangga, kurap, kayap, cagu di kuku, bisul, kutil (ketuat) dan pelbagai penyakit kulit yang ringan
Whatsapp. 01110901623
Postage rm8 sm/rm12 ss

#almaslosyen #losyenalmas #almaslosyennusantara #almaslotion #lotionalmas #lotion #kempiskanperut #kuruskanbadan #langsingpinggang #langsingkanbadan #buangselulit #buangangindalambadan #buangangin #minyakurut #losyenurut #bisul #kutil #ketuat #buangkutil #buangketuat #hilangkanstretchmark #hilangkangatalgatal
#akhirYangIndah
User Image kosmetikmurahbest Posted: Dec 15, 2017 2:04 AM (UTC)

3
0 Normal
- ALMAS LOSYEN NUSANTARA 130ml
KEBAIKAN DAN MANFAAT - Melangsingkan badan dan mengempiskan perut - Merawat masalah selulit, angin & kembung perut. - Melegakan sengal-sengal sendi, kebas-kebas, bisa-bisa di kaki, lutut dan pinggang - Menghilangkan gatal-gatal gigitan serangga, kurap, kayap, cagu di kuku, bisul, kutil (ketuat) dan pelbagai penyakit kulit yang ringan
Whatsapp. 01110901623
Postage rm8 sm/rm12 ss

#almaslosyen #losyenalmas #almaslosyennusantara #almaslotion #lotionalmas #lotion #kempiskanperut #kuruskanbadan #langsingpinggang #langsingkanbadan #buangselulit #buangangindalambadan #buangangin #minyakurut #losyenurut #bisul #kutil #ketuat #buangkutil #buangketuat #hilangkanstretchmark #hilangkangatalgatal
#akhirYangIndah
User Image kosmetikmurahbest Posted: Dec 15, 2017 2:02 AM (UTC)

3
0 Clarendon
ALMAS LOSYEN NUSANTARA 130ml
KEBAIKAN DAN MANFAAT - Melangsingkan badan dan mengempiskan perut - Merawat masalah selulit, angin & kembung perut. - Melegakan sengal-sengal sendi, kebas-kebas, bisa-bisa di kaki, lutut dan pinggang - Menghilangkan gatal-gatal gigitan serangga, kurap, kayap, cagu di kuku, bisul, kutil (ketuat) dan pelbagai penyakit kulit yang ringan
Whatsapp. 01110901623
Postage rm8 sm/rm12 ss

#almaslosyen #losyenalmas #almaslosyennusantara #almaslotion #lotionalmas #lotion #kempiskanperut #kuruskanbadan #langsingpinggang #langsingkanbadan #buangselulit #buangangindalambadan #buangangin #minyakurut #losyenurut #bisul #kutil #ketuat #buangkutil #buangketuat #hilangkanstretchmark #hilangkangatalgatal
#akhirYangIndah
User Image kosmetikmurahbest Posted: Dec 15, 2017 2:01 AM (UTC)

2
0 Clarendon
ALMAS LOSYEN NUSANTARA 130ml
KEBAIKAN DAN MANFAAT - Melangsingkan badan dan mengempiskan perut - Merawat masalah selulit, angin & kembung perut. - Melegakan sengal-sengal sendi, kebas-kebas, bisa-bisa di kaki, lutut dan pinggang - Menghilangkan gatal-gatal gigitan serangga, kurap, kayap, cagu di kuku, bisul, kutil (ketuat) dan pelbagai penyakit kulit yang ringan
Whatsapp. 01110901623
Postage rm8 sm/rm12 ss

#almaslosyen #losyenalmas #almaslosyennusantara #almaslotion #lotionalmas #lotion #kempiskanperut #kuruskanbadan #langsingpinggang #langsingkanbadan #buangselulit #buangangindalambadan #buangangin #minyakurut #losyenurut #bisul #kutil #ketuat #buangkutil #buangketuat #hilangkanstretchmark #hilangkangatalgatal
#akhirYangIndah
User Image azza.amri Posted: Dec 15, 2017 1:51 AM (UTC)

7
1 Normal
Jom pakai pelangsing badan dengan harga promosi harini☺️ .
.

Memang jatuh cinta dengan #pelangsingbadan ni... Kalau dh melekap di badan lg rasa sayang nak jaga badan lebih cantik & sihat... Sebab tu akk suggest korang pakai ia tak sama dgn lambakan pelangsing badan lain yg dijual dipasaran...
.
PB ni satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Sebab tu setiap wanita perlu ada 1 PB sbg pakaian dalam harian & tak rugi beli. Juga terkenal sbg #BengkungModen utk wanita lepas bersalin. Those yg #sakitbelakang #slipdisc, #scoliosis #badposture, PB is the best as #backsupport.
.

Paling best sambil pakai PREMIUM BEAUTIFUL boleh dapat duit balik. 1 korset RM500! 10 korset RM5,000... Eh macamn tu? Jom hubungi akk segera.. Peluang buat duit dengan PREMIUM BEAUTIFUL.. . . .
.
.

#Buncit #bengkungibu #solusikurus #turunberatbadan #korsetkesihatan #korsetjakarta #premiumbeautifulyearendsale #nakkuruskanbadan #premiumbeautifulmelaka #pengecilperut #kempiskanperut #korsetmedan #langsingtanpadiet #korsetbagus #langsingcepat
#bengkung #premiumbeautifulpasirgudang #perutkempis #premiumbeautifulmurah #perampingperut #premiumbeautifulmedan #instantshaping
Jom pakai pelangsing badan dengan harga promosi harini☺️ .
.

Memang jatuh cinta dengan #pelangsingbadan ni... Kalau dh melekap di badan lg rasa sayang nak jaga badan lebih cantik & sihat... Sebab tu akk suggest korang pakai ia tak sama dgn lambakan pelangsing badan lain yg dijual dipasaran...
.
PB ni satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Sebab tu setiap wanita perlu ada 1 PB sbg pakaian dalam harian & tak rugi beli. Juga terkenal sbg #BengkungModen utk wanita lepas bersalin. Those yg #sakitbelakang #slipdisc, #scoliosis #badposture, PB is the best as #backsupport.
.

Paling best sambil pakai PREMIUM BEAUTIFUL boleh dapat duit balik. 1 korset RM500! 10 korset RM5,000... Eh macamn tu? Jom hubungi akk segera.. Peluang buat duit dengan PREMIUM BEAUTIFUL.. . . .
.
.

#Buncit #bengkungibu #solusikurus #turunberatbadan #korsetkesihatan #korsetjakarta #premiumbeautifulyearendsale #nakkuruskanbadan #premiumbeautifulmelaka #pengecilperut #kempiskanperut #korsetmedan #langsingtanpadiet #korsetbagus #langsingcepat
#bengkung #premiumbeautifulpasirgudang #perutkempis #premiumbeautifulmurah #perampingperut #premiumbeautifulmedan #instantshaping
User Image power.ubijaga Posted: Dec 15, 2017 1:30 AM (UTC)

16
0 Normal
Salam pagi Jumaat.
.
Ubijaga delivery pagi ini. Doakan semoga selamat sampai ke destinasi yg dituju.
.
Anda dah ada stok ubijaga?
.
#ubijagapower #bjagapower #ubijaga #bjaga #kuruscepat #kurus #power #kurusdalam2minggu #kuruscantik #kurusmantap #kurussihat #cantik #sado #mantap #tambahtenaga #perutkempis #diet #kempiskanperut #workout
.
P/s: Stok Ubijaga Masih Ada Harga PROMOSI.
User Image zawiah.zawi Posted: Dec 15, 2017 1:12 AM (UTC)

14
1 Normal
.
.
🌸KAPSUL MAK BEEDAN🌸
.
Kapsul mak beedan digabung dengan pelbagai bahan semulajadi terdiri :
.
💕 *Bawang putih*
💕 *Bunga safron*
💕 *Kulit kayu manis*
💕 *Manjakani*
💕 *Akar serapat*
💕 *kunyit*
💕 *lada hitam*
💕 *lada pintal*
💕 *ketumbar*
.
Kebaikan untuk faraj :
.
😍 *Mencerahkan Miss V*
😍 *Membersihkan Miss V* 😍 *Menstabilkan PH Miss V*
😍 *Mengharumkan Miss V*
😍 *Mengurangkan keputihan*
😍 *Mengelak daripada pertumbuhan bakteria*
😍 *Mengurangkan keputihan berlebihan*
😍 *Mengetatkan faraj*
😍 *Mengurangkan kegatalan*
😍 *Mencantikkan kulit pada bahagian miss V*
.
*Kebaikan untuk payudara & punggung*
.
😍 *menegangkan payudara*
😍 *membentuk lurah payudara lebih menarik*
😍 *melancarkan peredaran darah di sekitar payudara*
😍 *membesarkan payudara*
😍 *mencerahkan payudara dan puting*
😍 *melembutkan struktur Kulit payudara*
😍 *menjadikan payudara padat & kenyal*
😍 *menjadikan payudara lebih montok & seksi*
😍 *mencegah kanser payudara*
😍 *menaikkan punggung yang jatuh*
😍 *memejalkan punggung*
😍 *pinggul lebih menarik & melentik* .
Kelebihan lain:
.
😍 *menstabilkan hormon*
😍 *menyuburkan rahim*
😍 *melawaskan pembuangan*
😍 *merawat cyst, fibroid, pcos, endometriosis*
😍 *menjadikan wajah awet muda*
😍 *mengatasi masalah perut buncit dan kuruskan badan*
😍 *merawat rekahan tumit kaki*
😍 *menghilangkan lenguh2 & sakit2 badan*
😍 *membuatkan badan cergas dan bertenaga*
😍 *menambahkan susu badan*
😍 *merawat rambut gugur*
😍 *memberikan grip lebih bila bersama*
😍 *sangat sesuai utk ibu dalam pantang*
😍 *menurunkan kadar bacaan kuning pada bayi*
😍 *memberi keintiman bersama pasangan* (sangat bagus bagi yg mati putik iaitu tidak bernafsu) .
Paling penting: ✔Lulus KKM
✔Ada sijil HALAL
✔Ada nombor MAL (lulus biro farmasi) .
.
💲RM59 (60 kapsul)
.
.
http://www.wasap.my/60192559114
.
.
#jamu
#jamurawatdalamanwanita
#sihatwanita
#LancarkanHaid
#rambutgugur
#dapatanak
#kurus
#kempiskanperut
#jamumerapat
#ketatvagina
#vgrip
#keputihan
#lenguhbadan
#kebasbadan
#sakittumit
#buangangin
#berpantang
#bersalin
#badanbertenaga
#tambahsusubadan
#jamuawetmuda
#jamuserimuka
#jamuseripengantin
#jamumanjakani
#jamuasli
#jamutradisi
#jamuratumalaya

Hashtags found on this page