Toggle navigation

#kempiskanperut18,237 POSTS

Post Content
Runsing dengan keadaan badan yang gemuk😢???Sudah guna pelbagai produk kurus?? Hampir semuanya TIDAK BERJAYA. Jom try slimming detox tea & kakicantiq tea...harga pun mampu serendah RM40 jer😉 wasap 0102067676
.
.
.
#teamilafazila#perutbuncit#buncit#perutmengeleber#kempiskanperut#kempisselepasraya#codsgbuloh#cantiksemasaraya#losyenpanasbakarlemak#losyenbuangangin#losyenpanas#losyenhalaljakim#produkmuslim#losyenkuruswangi#codkepong
Runsing dengan keadaan badan yang gemuk😢???Sudah guna pelbagai produk kurus?? Hampir semuanya TIDAK BERJAYA. Jom try slimming detox tea & kakicantiq tea...harga pun mampu serendah RM40 jer😉 wasap 0102067676
.
.
.
#teamilafazila#perutbuncit#buncit#perutmengeleber#kempiskanperut#kempisselepasraya#codsgbuloh#cantiksemasaraya#losyenpanasbakarlemak#losyenbuangangin#losyenpanas#losyenhalaljakim#produkmuslim#losyenkuruswangi#codkepong
Wow, baru cuba dah ada perubahan di bahagian perut dan lengan. Seronok sgt tauu #testimonineura
7 KEBAIKAN PINKLADY BODY PERFECTION TERHADAP PAYUDARA : ============================
.
.
* Mengangkat kembali payudara anda yang 'jatuh' sbb faktor pemakanan & menyusu.
.
* Membesarkan kembali payudara yang mengalami pertumbuhan yang perlahan.
.
* Menjadikan payudara nampak lebih seksi.
.
* Mencerahkan puting dan menghilangkan kedutan di sekitar payudara.
.
* Menjaga kecantikan payudara yang sedia ada tanpa membesarkannya lagi, sebaliknya payudara anda akan kelihatan lebih tegang dan anjal.
.
* Menegangkan dan menstabilkan kedudukan payudara.
.
* Menjadikan payudara lebih gebu & montok.
.
.
Best kan? Best2 😊 . Lain dari yg lain 💕 dan ianya sudah terbukti. Sangat berkesan.
.
PL pilihan terbaik untuk nampak seksi & cantik. Lebih² lagi di mata suami.
.
.
Boleh cuba. WhatsApp je nombor ni +60172823807 (iera). .
.
COD | #gombak #wangsamaju #ampang #setapak #wangsamelawati #ukayperdana #keramat #setiawangsa #titiwangsa #selayang
.
.
#kuruslangsing #kurusselamat #ibumenyusu #tambahsusuibu #kurusselepasbersalin #kempiskanperut #badancantik #kulitgebu #kulitputih #perapat #bodymantap #kuruscepat #paruthilang #payudara #buanglemak #shakleemalaysia #jamuratumalaya #mince #jamususukdara #medinadesire
Plussize front zipper sportbra
Material: nylon & spandex
Size XL: Bust 32"-37" Underbust 27"-33" 2XL: Bust 33"-40" Underbust 28"-35" 3XL: Bust 35"-43" Underbust 31"-39"

Price : RM65.00 / each
Free postage (Malaysia Only)

To Order :
📸snapshot / screenshot picture
📲+6012 2550 781

#korset #korsetperut #korsetmurah #ultraslim #korsetpelangsing #korsetperamping #kempiskanperut #nakkurus #korsetplussize #sportsbra #nakkuruskanbadan #nakkuruscepat #bersalin #berpantang #kahwin #majliskahwin #majlispertunangan #tunang #majlisaqiqah #aerobik #yoga #zumba #gymclothes #innerwear #undergarments #nakcantik #nakdiet #youcanduit #berbaloi #terlajaklaris
Mesh legging zumba set
Front zip sportbra
Material: nylon & spandex
Size M: Bust 25.5"-31.5" Underbust 21.5"-31.5"
Size L: Bust 27.5"-31.5" Underbust 23.5"-32.5"
Size XL: Bust 31.5"-37.5" Underbust 25.5"-33.5"

Legging
Material: nylon & spandex
Size M: Waist 28"-32" Hip 32"-38" Length 32.5" L: Waist 30"-34" Hip 34"-40" Length 33" XL: Waist 32"-36" Hip 36"-42" Length 33.5"

Price : RM130.00
Free postage (Malaysia Only)

To Order :
📸snapshot / screenshot picture
📲+6012 2550 781

#korset #korsetperut #korsetmurah #ultraslim #korsetpelangsing #leggings #kempiskanperut #nakkurus #korsetplussize #bengkungmoden #nakkuruskanbadan #nakkuruscepat #bersalin #berpantang #kahwin #majliskahwin #majlispertunangan #tunang #majlisaqiqah #aerobik #yoga #zumba #gymclothes #innerwear #undergarments #nakcantik #nakdiet #youcanduit #berbaloi #terlajaklaris
RESEPI SCRUB DIY HILANGKAN SELULIT
.
Jom buat sendiri untuk hilangkan selulit dekat perut dan paha.
.
Ibu bersalin biasanya jadi dekat perut, yang berat badan naik ni biasanya jadi selulit dekat paha kaaan?
.
Jom cekidout bahan bahan
.
1/4 cawan serbuk kopi ,yang baru tau bukan lepas buat minum tue kau sental
1/4 cawan minyak zaitun
1/4 cawan gula perang
.
Gaulkan dalam mangkuk besar
sapukan dekat bahagian selulit dalam 5 minit kemudia bilas dengan air suam
.
Kafein dengan antioxidant dalam kopi akan stimulate salur darah kita bagi berjalan lancar dan sekali gus firmkan muscle kita akibat celulit.
.
Konsisten buat 3 x seminggu untuk dapatkan hasil yang best, kalau korang malas yang amat. Sapu je gel coolrose, dah la sejuk dingin lepastu wangi jeeee, takde melekit tangan lepas sapu tu ha
.
RM60 ja
korang nak jimat, order sekali SET COMBO X PLUS!
.
#TeamKepuks
🍊BAHAN-BAHAN DALAM MINCE
. ✅ Garcinia - Control selera makan
✅ Guarana - Kurangkan selera makan ✅ White Kidney Bean - Sekat Karbohidrat jadi lemak
✅ Green Coffee Bean - Bakar Lemak
✅ Pati Delima - Elak pengumpulan lemak
✅ Vitamin C - Bantu bakar lemak & Cantikkan kulit -
Wasapp 012-9452419
Ok pilih pilihhhh...
.
Nak kurus, kami ada GulaGulaKurus
Nak kempis, kami ada GelCoolRose
💗DIMAR💗.
.
.
Yang mana satu idaman kalbu? Nak dua dua pun boleh. WhatsApp 📲 012-9452419 kita story story.. Bolehhhhh... -
Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus .
(+) Hisap je macam gula gula
(+) Senang dibawa
(+) Sedap, rasa buah oren
(+) Selamat, dah buat labtest
(+)Tiada side effect macam cirit, menggigil
(+) Kawal selera makan
(+) Banyak testimoni diterima.
.
.
Nak order / pertanyaan
WhatsApp 📲 012-9452419
PREMIUM BEAUTIFUL ni bagus utk kesihatan... Mcm client terbaru dari Labuan ni beliau bekerja di kantin dan kerap berdiri.. Beliau kerap sakit pinggang dan lutut.. Sejak pakai Premium Beautiful kurang sakit belakang malah selesa dipakai dlm tempoh yang lama.. Alhamdulillah
.

PB ni satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Sarung saja terus #instantshaping. Pakai konsisten 3 - 6 bulan bentuk badan inshape kemas. Sebab tu setiap wanita perlu ada 1 PB sbg pakaian dalam harian & x rugi beli. Juga terkenal sbg #BengkungModen utk wanita lepas bersalin. Those yg #sakitbelakang #slipdisc PB is the best as #backsupport.
.

Grab hari ini utk lebih murah! CASH & CREDIT CARD BUYER ONLY.
.
Azza Amri | +60102262734 . .

#Buncit #bengkungibu #bakarlemakpantas #solusikurus #turunberatbadan #laukberpantang #korsetkesihatan #jakarta #bengkungmama #bruneishop #nakkuruskanbadan #pengecilperut #kempiskanperut #bruneipromo #bruneishop #onlineshoppingbrunei
#bengkung #bengkungterbaik #waisttrainerBrunei #waisttrainerKl #perutkempis
#korsetkl #premiumbeautifuljohorbahru #premiumbeautifulmedan
korang tengah survey korset nak pasang badan?Untuk yang 1st time nak pakai Korset tu meh nak suggest pakai Premium Beautiful Classic.. 10 terawal akk offer Harga Special harini.. Jom! Jom! Jom!
.

Premium Beautiful alternative pilihan ramai wanita masa kini utk kemaskan bentuk badan terpantas! Best tau pakai PREMIUM BEAUTIFUL ni.. Once sarung je di badan boleh nampak perbezaan pd pinggang anda yg lost 2-3 inchies instantly.. FIT & FIRM! Tak kisahlah berapa besar size & berat badan kome masih boleh pasang badan dengan #PBCorset.
.

PB ni satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Sarung saja terus #instantshaping. Pakai konsisten 3 - 6 bulan bentuk badan inshape kemas. Sebab tu setiap wanita perlu ada 1 PB sbg pakaian dalam harian & x rugi beli. Juga terkenal sbg #BengkungModen utk wanita lepas bersalin. Those yg #sakitbelakang #slipdisc PB is the best as #backsupport.
.

Grab hari ini utk lebih murah! CASH & CREDIT CARD BUYER ONLY.
.
Azza Amri | +60102262734 . .

#Buncit #bengkungibu #bakarlemakpantas #solusikurus #turunberatbadan #laukberpantang #korsetkesihatan #jakarta #bengkungmama #bruneishop #nakkuruskanbadan #pengecilperut #kempiskanperut #bruneipromo #bruneishop #onlineshoppingbrunei
#bengkung #bengkungterbaik #waisttrainerBrunei #waisttrainerKl #perutkempis
#korsetkl #premiumbeautifuljohorbahru #premiumbeautifulmedan

Hashtags found on this page