Toggle navigation

#kedah1,744,897 POSTS

Post Content
User Image pemecah_batu_karang Posted: Jan 19, 2018 11:54 AM (UTC)

pemecah_batu_karang
4
1 Normal
Alhamdulillah.
❤❤❤
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@pemecah_batu_karang
@pemecah_batu_karang
@pemecah_batu_karang
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
KALAU LAH ABANG NOH "HUJAN" MENGGUNAKAN HOME FORMULA?
🤔🤔🤔⁉
HARIAN METRO.
📰📰📰
Noh Salleh yang baru-baru ini mengalami masalah batu karang berkongsi pengalamannya sepanjang sebulan menahan kesakitan.
“Pada awalnya, saya tak tahu sakit itu akibat masalah batu karang. Apabila mula rasa sakit dan menjalani pemeriksaan, barulah saya tahu,” katanya.
Menurut Noh, selepas disahkan mengalami batu karang pada November lalu, dia terpaksa membatalkan siri konsert jelajahnya ke Indonesia yang sepatutnya berlangsung pada 13 hingga 20 November lalu.
“Saya terpaksa batalkannya atas nasihat doktor. Jadi, pada 25 November lalu saya selamat menjalani pembedahan untuk membuang batu karang itu.
“Siri konsert jelalah itu saya tunda ke 11 hingga 20 Disember lalu dan semuanya berjalan lancar,” katanya.
Menurut Noh, pengalaman terpaksa menggunakan tiub sebagai alat bantuan membuang air kecil selama sebulan adalah pengalaman yang tak dapat dilupakan.
“Ketika itu, sakitnya dah berkurangan. Alhamdulillah, Jumaat lalu ia sudah ditanggalkan dan saya cuma perlu makan ubat mengikut jadual,” katanya.
Suami kepada Mizz Nina ini juga mengakui isterinya adalah antara orang yang paling bimbang ketika dia berdepan penyakit itu.
“Dia selalu menegah saya melakukan kerja berat kerana tak mahu berlaku pendarahan atau perkara yang tak diingini. Saya faham perasaannya sebagai isteri yang bimbangkan kesihatan saya,” katanya.
Ketika dirawat akibat masalah batu karang, baru-baru ini.
Noh juga berpesan kepada semua peminatnya supaya sentiasa menjaga kesihatan.
“Ia berlaku kerana saya kerap menahan kencing. Jadi, saya meminta semua peminat supaya menjaga kesihatan kerana kita tak tahu, kadang-kadang benda kecil sebegitu boleh menjadi punca penyakit,” katanya.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
User Image madihah_masker Posted: Jan 19, 2018 11:54 AM (UTC)

1
0 Normal
AVAILABLE ❤
.
.
🌾 SHISEIDO WHITE MASK 🌾
.
.
🌹 Harga : RM1/pcs
🌹 Borong 50pcs ke atas RM0.50/pcs
🌹 Postage : RM7 (sm) / RM11 (ss)
📲 Whatsapp 011-3373 9537 to order
.
.
Fungsi:
-Membersih & menanggalkan sel kulit mati (blackhead & whitehead).
-Mengecilkan pori-pori.
-Mengurangkan kedutan & penuaan.
-Mencerahkan wajah.
.
.
Cara Penggunaan:
1.Cuci muka terlebih dahulu.
2.Wapkan muka dengan air panas agar pori-pori terbuka (tidak wajib).
3.Sapukan masker di muka terutama di bahagian yang diinginkan seperti hidung (jauhkan dari terkena kening, bibir & kawasan mata).
4.Biarkan selama 30 minit@masker betul-betul kering & keras.
5.Tanggalkan masker perlahan-lahan & lihat sendiri blackhead & whitehead yang keluar pada masker.
6.Bersihkan wajah dengan air
.
.
*Gunakan 2-3x seminggu untuk kesan terbaik.
*Sepeket boleh pakai 2-3x mengikut penggunaan.
*Simpan dalam bekas tertutup selepas dibuka.
*Jika mendapat sebarang alahan boleh berhenti menggunakan mask ini.
.
.
#shiseidowhite #shiseidomaskmurah #madihahmasker #sayajualmask #sayajualmaskmalaysia #maskborong #maskborongmurah #roadtograduate #uitm #paritbuntarismyhometown #baganserai #nibongtebal #tanjungpiandang #bandarbahru #perlis #kedah #penang #perak #selangor #negerisembilan #melaka #kualalumpur #johor #pahang #kelantan #terengganu #sabah #sarawak #politekniksultanazlanshah #uitmpuncakperdana
User Image hanis_meiko.ori Posted: Jan 19, 2018 11:51 AM (UTC)

0 0 Normal
TESTIMONI TOKYO ORGANIC ROSE SERUM
==========================
.
Anda mempunyai masalah muka seperti muka berjerawat, dan meninggalkan kesan berparut?
.
JANGAN RISAU JANGAN KHUATIR, #Serrose boleh membantu. Kami tak jamin perubahan yang cepat, tapi kami jamin perubahan yang SELAMAT.
.
#Serrose adalah serum natural dan organik,
100% MADE IN JAPAN 😍
NO Paraben, NO Synthetic Perfume & NO Synthetic Coloring
.
WA 0174944938 utk details.. postage seluruh msia..
.
#sayajual #bazaarpaknil #sabunorganik #malaysia #skincaremalaysia #madeinjapan #perak #kedah #perlis #penang #pulaupinang #sayajualsabunmuka #pencucimuka #bahanorganik #organik #nazniscollections #nnconline
#SAYANGIKULITBIARLAMBATASALSELAMAT
#tokyoorganic #tokyoorganicroseserum #tokyoorganicroseserumxannenita #organicserum #naturalserum #madeinjapanskincare
User Image hanis_meiko.ori Posted: Jan 19, 2018 11:46 AM (UTC)

3
1 Normal
INGREDIENTS TOKYO ORGANIC ROSE SERUM ARE CERTIFIED ORGANIC BY INTERNATIONAL BODIES
=====================
.
BUKTI bahan yang digunakan dalam Tokyo Organic Rose Serum X Anne Nita adalah CERTIFIED ORGANIC.
.
Semua orang boleh 'claim' produk Organik dan Natural TETAPI tidak semua orang boleh kemukakan bukti produk adalah benar-benar disahkan ORGANIK di peringkat ANTARABANGSA!
.
Tokyo Organic Rose Serum X Anne Nita,
Advanced Natural 🌹
100% MADE IN JAPAN 🇯🇵
.
Berminat untuk dapatkan serum yang super awesome ni?
.
WA 0174944938 utk details.. postage seluruh msia..
.
100% MADE IN JAPAN
NO PARABEN, NO COLORING, NO PERFUME
Semestinya NATURAL & ORGANIK!
.
#sayajual #bazaarpaknil #sabunorganik #malaysia #skincaremalaysia #madeinjapan #perak #kedah #perlis #penang #pulaupinang #sayajualsabunmuka #pencucimuka #bahanorganik #organik #nazniscollections #nnconline
#SAYANGIKULITBIARLAMBATASALSELAMAT
#tokyoorganic #tokyoorganicroseserum #tokyoorganicroseserumxannenita #organicserum #naturalserum #madeinjapanskincare
.
User Image mutiaramotors Posted: Jan 19, 2018 11:46 AM (UTC)

2
0 Normal
NEW ARRIVAL!
Honda Odyssey 2.4L • Black • Year 2013
✔️ Absolute
✔️ Electric seat
✔️ 7 Seaters
✔️ Reverse Camera
✔️ Twin Powerdoor
.
For more info please contact us at
‪+6016-790 5950 - Azlan‬‬
.
#MutiaraMotors #tebrau#MutiaraMotorsGroup#Since1982#APholder#hondaodyssey #japanpackage #35yearsanniversary #directimporter #absolute #perak #johor #perlis #kedah #terengganu #kelantan #melaka #selangor #wilayahpersekutuan #pahang #sabah #sarawak #penang #negerisembilan
User Image letsdyxy_hara Posted: Jan 19, 2018 11:45 AM (UTC)

1
0 Normal
SKIN TAK BERMINYAK ! 😉
.
.
DYXY COSMECTIC PALING JIMAT PALING FLAWLESS kegilaan semua wanita💖💖💖
.
.
❗Makeup All in One(BB Cream+Concealer+Foundation) TANPA BEDAK LAGI beb
.
.
💥Kualiti produk setanding antarabangsa dan of course harga mampu milik😍😍
.
.
Apa yang special sangat DYXY BCCREAM👇🏼
✔bukan jenis foundation cair. Ianya MOUSSE CREAM
✔Foundation matte glowing serta merta
✔Natural look tapi coverage tinggi dan tahan lebih 8 jam
✔Dengan hanya sekali sapu tutup segala cela
✔Ada concealer sebab tuh tak melekit
✔Makeup jadi ringan sebab ada kandungan Waterbased. Sebab tuh berpeluh pun tak bercapuk mantain sampai malam😍
.
.
NAK KE NAK?
WhatsApp 01110823843
.
‼️AGENT AND DROPSHIP NEEDED ‼️
.
AWAK YANG KAT SANA TUH RUGI LAH TAK TRY LAGI😝
.
#dyxybccreamfoundationmalaysia #bccreamfoundationmalaysia #beauty #bccream #dyxycosmetics #dyxybccreambydyana #dyxybccreamfoundation #dyxymalaysia #bccreammalaysia #bccreambydyana #bccreamfoundationmalaysia #dyxylover #dyxylovers💖 #teamfl #mua #muakl #muamalaysiad #kuantan #penang #sungaipetani #kedah
Surprise Birthday Planner Baling Kedah by Afieera Collection kini di UTAQA bak hang!!
.
.
Birthday kesayangan hampir tiba? Anniversary kali nie xtau nak bg apa? Pasangan kekasih merajuk xtau cara nak pujuk?😘 Nak hadiahkan Bouquet Konvo dekat anak? .
.
Jom oder.. 😊 DM tepi ye.. Whatsaap sementara waktu nie x pakai tau..
.
.
Org KEDAH jom la surprise kesayangan hampa..
.
.
#kedah #baling #BalingDelivery #surprisebirthdayplannerbalingkedah #heliumgasbaling
Surprise Birthday Planner Baling Kedah by Afieera Collection kini di UTAQA bak hang!!
.
.
Birthday kesayangan hampir tiba? Anniversary kali nie xtau nak bg apa? Pasangan kekasih merajuk xtau cara nak pujuk?😘 Nak hadiahkan Bouquet Konvo dekat anak? .
.
Jom oder.. 😊 DM tepi ye.. Whatsaap sementara waktu nie x pakai tau..
.
.
Org KEDAH jom la surprise kesayangan hampa..
.
.
#kedah #baling #BalingDelivery #surprisebirthdayplannerbalingkedah #heliumgasbaling
User Image cucurpeneram_kuihtradisional Posted: Jan 19, 2018 11:43 AM (UTC)

1
0 Normal
hai n assalamualaikum.. salam maqrib.. makan yang sedap di makan tapi sangat qenyah untuk buat.

tiap kali buat bancuhan adunan kuih nie mesti tawakal ja sbb takut x jadi...
hope menjadi dengan jayanya.. amin

ada yang nak order ?
#cucurpeneram #kuihtradisional
#tradisional #pasarmalam #kedah #alorsetar #makanan #makan #sedap #jjcm #sedapbaqhang
Surprise Birthday Planner Baling Kedah by Afieera Collection kini di UTAQA bak hang!!
.
.
Birthday kesayangan hampir tiba? Anniversary kali nie xtau nak bg apa? Pasangan kekasih merajuk xtau cara nak pujuk?😘 Nak hadiahkan Bouquet Konvo dekat anak? .
.
Jom oder.. 😊 DM tepi ye.. Whatsaap sementara waktu nie x pakai tau..
.
.
Org KEDAH jom la surprise kesayangan hampa..
.
.
#kedah #baling #BalingDelivery #surprisebirthdayplannerbalingkedah #heliumgasbaling
User Image momsandkids_byfynasafrina Posted: Jan 19, 2018 11:38 AM (UTC)

4
2 Normal
.
New new new !
Ready stock ~
.
CARDIGAN ZARA Girls
RM 39 not include postage
Size : 4y
.
Postage RM 8 (WM) / RM 12 (EM)
.
★ High quality material .
DM / WHATS APP 》 0 1 2 4 8 4 1 2 9 3
.
#bazarpaknil
#sayajualbajubudak
#sayajualbeg
#sayajual
#momsandkids
#kedah
#malaysia
#malaysianseller
#onlineseller

Hashtags found on this page