Toggle navigation

#kedah1,656,621 POSTS

Post Content
User Image harzi.dessert Posted: Nov 20, 2017 1:01 AM (UTC)
1
0 Normal
Alhamdulillah rezeki kami minggu lepas. Terima kasih semua yg sudi berurusan jual beli dengan kami, moga hampa dimurahkan rezeki jugak hendaknya, Aminn 💕
.
1box RM16 je, no delivery charge di sekitar Alor Setar/Jitra 😚
Whatsapp trah cpt 0134027234/0194085490 sebelum trah close order 😋
.
Penghantaran hanya hari Sabtu/Ahad ye 😊
.
.
#codalorsetar #brownieskedah #browniesunimap #unimap #browniesalorsetar #brownieskedahalorsetarjitra #browniesenak #brownies #browniesaor #browniessedap #browniesnutella #brownieskedut #browniesmurah #brownieslover #browniesonline #browniesuniciti #unicitialam #padangbesar #alorsetar #jitra #kedah #perlis
User Image paidreviewrm3 Posted: Nov 20, 2017 1:01 AM (UTC)
1
0 Normal
(PR3: 521) PAID REVIEW SECTION
.
.
nak jari merah menyala? 😍😍 Dari jauh dah nampak merah ang ang!! 💅🏻💅🏻 inai house by elynnass ADALAH PILIHAN TERBAIK!!! 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 Ramai customer dah repeat order dari kami --------------------------------------------
kami menjual -inai serbuk, -inai instant celup - inai kuku viral -henna eyebrow
--------------------------------------------
.
Kenapa perlu beli inai kami????
kenapa?? kenapa?? sebab inai kami HELLOKKKK!!! & hargapun BERPATUTAN!!!! .
berminat?? cepat WhatsApp
.

0124907574
0124907574
0124907574
.
.
#paidreview #paidreviewrm3 #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #paidreviewig #malaysia #selangor #negerisembilan #melaka #johor #pahang #terengganu #kelantan #kedah #perlis #pulaupinang #perak #kualalumpur #putrajaya
User Image miracleexpertprinting Posted: Nov 20, 2017 1:01 AM (UTC)
2
0 Clarendon
User Image lilyjaafar Posted: Nov 20, 2017 1:01 AM (UTC)
1
0 Hefe
* "When a new bride says yes to diamonds - she also says yes to dished, diapers & debts. When we say yes to new Recruits, we say yes to responsibility - for inspiring- for training - and for motivating that person to success"* Mary Kay Ash said... #iambeautyconsultant #iamteamleader #inspirationalquotes #marykay #marykaypasirgudang #healthyskin #goldenrules #enrichingwomenlives #malaysia #johor #johorbahru #melaka #negerisembilan #kualalumpur #selayang #cheras #jitra #kedah #selangor #serikembangan #nusajaya #cyberjaya
User Image yahananabookstore Posted: Nov 20, 2017 1:00 AM (UTC)
0 0 Normal
Tajuk Buku : SEMBUHKAN PENYAKIT ANAK MENGIKUT CARA RASULULLAH SAW
Pengarang : JOHN RINALDI
Harga : SEM RM20.00 / SS RM22.00 (TIDAK TERMASUK POSTAGE)
Penerbit : AL-HIDAYAH
SEBARANG PERTANYAAN / #ORDER 📲 sms/wasap kami 👇👇
www.wasap.my/+60192497924/AssalamualaikumBlehTanyaPasalBuku
#yahanana #kedaibuku
#bukupopular #pokoksena
#Kedah #KedaiOnline
User Image nourelsya_gerobokakak Posted: Nov 20, 2017 12:59 AM (UTC)
2
0 Normal
User Image miracleexpertprinting Posted: Nov 20, 2017 12:59 AM (UTC)
1
0 Normal
Allhamdulilah dan terima kasih @nasgreatidea_weddings memberikan peluang pada team HAFA utk bekerja sambil belajar dalam weddingg izara n adip
Sekarang booking utk 2018 telah bermula segera hubunggi kami .

Mungkin ramai yg mengenali HAFA sebagai Syarikat Catering sahaja.

Tapi ramai tidak tahu kepakaran kami dan pengalaman kami dalam bidang dekorasi dan lain-lain lagi.

Kami sebenarnya:
-Pakar dalam memastikan majlis anda utk kelihatan cantik dan berpatutan.
-Kami juga pakar dalam membuat pelamin , meja beradap dan hantaran .
-Kami juga pakar dalam dekorasi utk majlis2.
-Kami juga pakar dalam menguruskankan majlis agar semuanya berjalan lancar.

Tujuan kami satu utk memudahkan pelanggan kami dalam mengusruskan segala majlis.

Mungkin presepsi orang HAFA mungkin mahal sebab selalu menguruskan majlis vvip dan dekorasi mewah .

Tapi sebenar tidak kami sekadar cuma membantu pelanggan kami utk sediakan majlis mengikut budget dan kemampuan pellanggan .

Jangan malu dan segan utk menghubungi kami utk majlis anda .Tak kenal maka tak cinta .

Kami di HAFA mementing setiap aspek dalam majlis perkhawinan utk memastikan tetamu yg hadir rasa dihargai dan diaraikan bkn sekadar pelamin yg meletop tapi sampaikan apa yg dihifang pun mesti juga meletop utk para tetamu .

Bagi yang masih mencari tempat utk majlis anda serta dekorasi bole segera hubunggi kami.

Abadikan saat bahagia anda bersama kami .

Kami pasti setiap elemen diberikan terbaik agar pelanggan puas hati di Weddingvillage by HAFA Perlis. 🔘service area perlis.kedah.penang.kl .
.
✅ Venue yg strategik
✅ Selesa utk tetamu
✅Homestay sebyk 8 bilik
✅Harga pekej yg menarik ✅Pekejlengkap. 📲012-4732974
🔵fb-weddingvillagebyhafa
.
.
.
.
.
.
#aurainsta #aurainstabatch8#pelaminsanding#pelamin#perlis#kedah#penang#utara#malaywedding#butikpengantinutra#pelamindewan#pelaminnikah#pelaminrumah#pekejlengkap#pesonapengantinxnona #pesonapengantin#kawinkawin#jomkawin#pakejperkahwinan #butikpengantin #majliskawin #tunang #pelaminnikah #perlisinderakayangan
User Image ainzulkarnaind Posted: Nov 20, 2017 12:58 AM (UTC)
2
0 Normal
Jangan lupa Min Kaffe pagi ni okay. Our energy booster 🔥🔥🔥 #energybooster #minkaffe #topagentminkaffe #kedah

Hashtags found on this page