Toggle navigation

#kaya562,588 POSTS

Post Content
User Image coachhanif Posted: Jan 18, 2018 7:17 AM (UTC)

6
1 Normal
Nak jadi kaya dan berjaya ni macam main video game, nak kena level upkan diri dan usaha.
.
Macam mana caranya nak level upkan diri dan bisnes?
1)kena ada ilmu
2)kena ada usaha
.
Ilmu tinggi macam mana pun kalau tak ada usaha, kita tak akan dapat level upkan diri kita dan kita punya bisnes.
.
Cuba kita tengok orang kaya buat bisnes dan orang miskin buat bisnes, apa bezanya? Bezanya ialah orang kaya ada ilmu dan usaha lebih dari orang miskin. .
Cuba tanya diri sendiri, adakah saya perlu bisnes yang orang suap ilmu untuk lvl cepat? .
Kalau jawapan awak "ya", dm saya nama dan numbor telefon untuk saya tunjukkan cara.
User Image arianagrandebutera.ir Posted: Jan 18, 2018 10:02 AM (UTC)

1
0 Normal
خااااا
dangerous woman🕷
My everything☁️
Your truly🌸
The best💕
خودعم هر چهار تا چو واسشون زحمت كشيدع:')
.
.
.
ترقدا كامنتو لايك رصتي ٩٤ شديم ٦ تا ديگ ١٠٠ ميشيعيم شات كنيد:')
#kaya
User Image bankerjawatimur Posted: Jan 18, 2018 10:00 AM (UTC)

5
0 Normal
LOWONGAN KERJA !!! 1 bulan get 50 juta?? Kerjanya ngapain aja sih kak?? Cuma pegang HP dan copy paste doang !!! CEK AJA BANYAK TESTIMONI MEMBER YG UDH SUKSES 😎 👆 ✔SMUA BISA DIJUAL KEMBALI ✔️MODAL CUMA 1X UNTUNG BERKALI2 ✔HARGA SEMAU KM ✔UANG & KEUNTUNGAN LANGSUNG KE KM
PENGHASILAN 350.000 - 1juta/ HARI 🚫NO MONEY GAME / MLM LANGSUNG CHAT ADMINNYA ADD LINE OA=nyb3913p
Penasaran? Add 👇

@reval_database .
@reval_database .
@reval_database .
Fast respon wa 081233160486 .
.
.
.
#bankerjawatimur #kerja #work #job #loker #penghasilantambahan #jobstreet #jobfair #jobvacancy #kerjakeras #kerjacerdas #kerjaparttime #kerjasampingan #jawatimur #jawabarat #jawatengah #jakarta #money #jutawan #kaya #order #murah #endorse #endorsement #paidpromote #paidpromotemurah
User Image arena_digitales Posted: Jan 18, 2018 9:54 AM (UTC)

5
0 Normal
„Fatebound – Bund der Verstoßenen“
Die heutige Concept Art stellt Kaya dar. Sie stammt wie Haku von einer abgelegenen Insel am Rande des Kontinents und ist der eigentliche Grund, warum die anderen Gefährten überhaupt zusammen reisen. Sie ist gutherzig, unbeschwert und manchmal auch ein klein wenig naiv, aber genau das macht sie so liebenswert!
Wie findet ihr die Skizze von Jonas Hassibi?
www.jonashassibi.com
#conceptart #fatebound #kaya #ebook #neuerscheinung #novität #instabooks #digitales #arena_digitales
User Image ahonk2653 Posted: Jan 18, 2018 9:43 AM (UTC)
2
1 Perpetua
User Image topbeautysupplement Posted: Jan 18, 2018 9:15 AM (UTC)

3
0 Normal
Tuan/puan nampak tua dari usia?
.
Tahu tak antara punca sel rosak dan nampak lebih tua dari usia adalah dari radikal bebas.
.
Jom perangi radikal bebas dengan mendapatkan antioksida. .
Nak lebih mudah mari cuba multivitamin dari #usana - Cellsentials (core mineral plus + vita-antioxidant)
.
Hanya RM299 per set (Dua botol)

#perangiradikalbebas #cellsentials #kaya #antioksida #muda #dari #usia #kulit #cantik #bermula #dari #dalam #innerbeauty
User Image smokefactorycologne Posted: Jan 18, 2018 8:58 AM (UTC)

30
2 Normal
Was sind das für Pfeifen?
Was seid ihr für Pfeifen?
Was sind wir für Pfeifen?
Was sind das für Fragen?
Die Antworten nur bei uns im Store!
… oooder in den Kommentaren:
Jeder der bis morgen in den Kommentaren errät was das für Pfeifen sind, kriegt zu seinem nächsten Einkauf ein Hygienemundstück UMSONST dazu!
Ich weiß: Peng Peng Peng! Oh mein GOTT!! Bei Fragen kommt vorbei, oder schreibt es in die Kommentare.
_________________________________________

Ihr wollt nichts mehr verpassen? Ihr wollt die ersten sein, die von Gewinnspielen und Rabattaktionen erfahren, dann folgt der @smokefactorycologne

Wir freuen uns auf euren Besuch in der Smokefactory!
Für nähere Informationen zu unserem Sortiment, der Location und unserem Team, schaut gerne mal auf unserer Homepage vorbei!
Link in der Bio!
_________________________________________
#Alfakher, #Arguile, #Chicha, #Cologne, #Greatcompany, #Hookah, #Hookahaddiction, #Hookahlife, #Hookahlounge, #Hookahlove, #Hookahporn, #Hookahsmoke, #Hookahtime, #Kaya, #Kayahookah, #Kayashisha, #Koeln, #Köllefornia, #Narguile, #Shisha, #Shishaaddict, #Shishalove, #Shishatime, #Smoke, #Smokescare, #Smoking, #Starbuzz
User Image storebiyuti Posted: Jan 18, 2018 1:13 AM (UTC)

3
0 Normal
MAGIC BARBIE CONTACT LENS (BM)
Warna: Puffy 3 ton Kelabu dan Coklat
Diameter: 16 mm
Kandungan air: 38%
Curve : 8.8mm & 8.9mm
Jangka hayat: luput selepas 1 tahun (3 bulan selepas buka)
Kandungan: Sepasang lens

Inginkan anak mata patung barbie yang besar seperti selebriti korea atau model jepun? Atau "mat salleh" Kini anda boleh memilikinya dalam sekelip mata dengan Magic Barbie Contact Lense yang berwarna dan buatan dari korean. Terdapat pelbagai warna yang anda boleh pilih. Contact lens besar korea kami dapat membuatkan mata anda memukau
Terdapat dalam
Puffy 3 ton coklat / kelabu / biru
Dolly kelabu / coklat

#skincaremurah#kaya#sideincome#trustedseller#impian#bazarpaknil#bandarbarubangi#kualalumpur#beautiful#melayu#pipipink#audela#korea#makeup#sweet#cute#pink#buy#love#skincaremalaysia#cepatkaya#kosmetik#trustedseller##mudaberjaya#tegang#collagenmalaysia#pencucimuka#contactlensemalaysia#contactlensemurahmalaysia#kantalekapmalaysia#contactlense

Power: 0.00 hingga 5.00
User Image storebiyuti Posted: Jan 18, 2018 1:12 AM (UTC)

5
0 Normal
MAGIC BARBIE CONTACT LENS (BM)
Warna: Puffy 3 ton Kelabu dan Coklat
Dan dolly brown atau grey
Diameter: 16 mm
Kandungan air: 38%
Curve : 8.8mm & 8.9mm
Jangka hayat: luput selepas 1 tahun (3 bulan selepas buka)
Kandungan: Sepasang lens

Inginkan anak mata patung barbie yang besar seperti selebriti korea atau model jepun? Atau "mat salleh" Kini anda boleh memilikinya dalam sekelip mata dengan Magic Barbie Contact Lense yang berwarna dan buatan dari korean. Terdapat pelbagai warna yang anda boleh pilih. Contact lens besar korea kami dapat membuatkan mata anda memukau
Terdapat dalam
Puffy 3 ton coklat / kelabu / biru
Dolly kelabu / coklat
Dan dolly brown atau grey
Power: 0.00 hingga 5.00

#skincaremurah#kaya#sideincome#trustedseller#impian#bazarpaknil#bandarbarubangi#kualalumpur#beautiful#melayu#pipipink#audela#korea#makeup#sweet#cute#pink#buy#love#skincaremalaysia#cepatkaya#kosmetik#trustedseller##mudaberjaya#tegang#collagenmalaysia#pencucimuka#contactlensemalaysia#contactlensemurahmalaysia#kantalekapmalaysia#contactlense
User Image storebiyuti Posted: Jan 18, 2018 1:11 AM (UTC)

3
0 Normal
MAGIC BARBIE CONTACT LENS (BM)
Warna: Puffy 3 ton Kelabu dan Coklat
Diameter: 16 mm
Kandungan air: 38%
Curve : 8.8mm & 8.9mm
Jangka hayat: luput selepas 1 tahun (3 bulan selepas buka)
Kandungan: Sepasang lens

Inginkan anak mata patung barbie yang besar seperti selebriti korea atau model jepun? Atau "mat salleh" Kini anda boleh memilikinya dalam sekelip mata dengan Magic Barbie Contact Lense yang berwarna dan buatan dari korean. Terdapat pelbagai warna yang anda boleh pilih. Contact lens besar korea kami dapat membuatkan mata anda memukau
Terdapat dalam
Puffy 3 ton coklat / kelabu / biru
Dolly kelabu / coklat

Power: 0.00 hingga 5.00

#skincaremurah#kaya#sideincome#trustedseller#impian#bazarpaknil#bandarbarubangi#kualalumpur#beautiful#melayu#pipipink#audela#korea#makeup#sweet#cute#pink#buy#love#skincaremalaysia#cepatkaya#kosmetik#trustedseller##mudaberjaya#tegang#collagenmalaysia#pencucimuka#contactlensemalaysia#contactlensemurahmalaysia#kantalekapmalaysia#contactlense
User Image storebiyuti Posted: Jan 18, 2018 7:58 AM (UTC)

2
0 Normal
MAGIC BARBIE CONTACT LENS (BM)
Warna: Puffy 3 ton Kelabu dan Coklat
Diameter: 16 mm
Kandungan air: 38%
Curve : 8.8mm & 8.9mm
Jangka hayat: luput selepas 1 tahun (3 bulan selepas buka)
Kandungan: Sepasang lens

Inginkan anak mata patung barbie yang besar seperti selebriti korea atau model jepun? Atau "mat salleh" Kini anda boleh memilikinya dalam sekelip mata dengan Magic Barbie Contact Lense yang berwarna dan buatan dari korean. Terdapat pelbagai warna yang anda boleh pilih. Contact lens besar korea kami dapat membuatkan mata anda memukau
Terdapat dalam
Puffy 3 ton coklat / kelabu / biru
Dolly kelabu / coklat

Power: 0.00 hingga 5.00

#skincaremurah#kaya#sideincome#trustedseller#impian#bazarpaknil#bandarbarubangi#kualalumpur#beautiful#melayu#pipipink#audela#korea#makeup#sweet#cute#pink#buy#love#skincaremalaysia#cepatkaya#kosmetik#trustedseller##mudaberjaya#tegang#collagenmalaysia#pencucimuka#contactlensemalaysia#contactlensemurahmalaysia#kantalekapmalaysia#contactlense
User Image storebiyuti Posted: Jan 18, 2018 7:59 AM (UTC)

2
0 Normal
MAGIC BARBIE CONTACT LENS (BM)
Warna: Puffy 3 ton Kelabu dan Coklat
Diameter: 16 mm
Kandungan air: 38%
Curve : 8.8mm & 8.9mm
Jangka hayat: luput selepas 1 tahun (3 bulan selepas buka)
Kandungan: Sepasang lens

Inginkan anak mata patung barbie yang besar seperti selebriti korea atau model jepun? Atau "mat salleh" Kini anda boleh memilikinya dalam sekelip mata dengan Magic Barbie Contact Lense yang berwarna dan buatan dari korean. Terdapat pelbagai warna yang anda boleh pilih. Contact lens besar korea kami dapat membuatkan mata anda memukau
Terdapat dalam
Puffy 3 ton coklat / kelabu / biru
Dolly kelabu / coklat

Power: 0.00 hingga 5.00

#skincaremurah#kaya#sideincome#trustedseller#impian#bazarpaknil#bandarbarubangi#kualalumpur#beautiful#melayu#pipipink#audela#korea#makeup#sweet#cute#pink#buy#love#skincaremalaysia#cepatkaya#kosmetik#trustedseller##mudaberjaya#tegang#collagenmalaysia#pencucimuka#contactlensemalaysia#contactlensemurahmalaysia#kantalekapmalaysia#contactlense
User Image storebiyuti Posted: Jan 18, 2018 8:00 AM (UTC)

3
0 Normal
MAGIC BARBIE CONTACT LENS (BM)
Warna: Puffy 3 ton Kelabu dan Coklat
Diameter: 16 mm
Kandungan air: 38%
Curve : 8.8mm & 8.9mm
Jangka hayat: luput selepas 1 tahun (3 bulan selepas buka)
Kandungan: Sepasang lens

Inginkan anak mata patung barbie yang besar seperti selebriti korea atau model jepun? Atau "mat salleh" Kini anda boleh memilikinya dalam sekelip mata dengan Magic Barbie Contact Lense yang berwarna dan buatan dari korean. Terdapat pelbagai warna yang anda boleh pilih. Contact lens besar korea kami dapat membuatkan mata anda memukau
Terdapat dalam
Puffy 3 ton coklat / kelabu / biru
Dolly kelabu / coklat

Power: 0.00 hingga 5.00

#skincaremurah#kaya#sideincome#trustedseller#impian#bazarpaknil#bandarbarubangi#kualalumpur#beautiful#melayu#pipipink#audela#korea#makeup#sweet#cute#pink#buy#love#skincaremalaysia#cepatkaya#kosmetik#trustedseller##mudaberjaya#tegang#collagenmalaysia#pencucimuka#contactlensemalaysia#contactlensemurahmalaysia#kantalekapmalaysia#contactlense
User Image storebiyuti Posted: Jan 18, 2018 8:21 AM (UTC)

3
0 Normal
MAGIC BARBIE CONTACT LENS (BM)
Warna: Puffy 3 ton Kelabu dan Coklat
Dan dolly brown atau grey
Diameter: 16 mm
Kandungan air: 38%
Curve : 8.8mm & 8.9mm
Jangka hayat: luput selepas 1 tahun (3 bulan selepas buka)
Kandungan: Sepasang lens

Inginkan anak mata patung barbie yang besar seperti selebriti korea atau model jepun? Atau "mat salleh" Kini anda boleh memilikinya dalam sekelip mata dengan Magic Barbie Contact Lense yang berwarna dan buatan dari korean. Terdapat pelbagai warna yang anda boleh pilih. Contact lens besar korea kami dapat membuatkan mata anda memukau
Terdapat dalam
Puffy 3 ton coklat / kelabu / biru
Dolly kelabu / coklat
Dan dolly brown atau grey
Power: 0.00 hingga 5.00

#skincaremurah#kaya#sideincome#trustedseller#impian#bazarpaknil#bandarbarubangi#kualalumpur#beautiful#melayu#pipipink#audela#korea#makeup#sweet#cute#pink#buy#love#skincaremalaysia#cepatkaya#kosmetik#trustedseller##mudaberjaya#tegang#collagenmalaysia#pencucimuka#contactlensemalaysia#contactlensemurahmalaysia#kantalekapmalaysia#contactlense

Hashtags found on this page