Toggle navigation

#kasutcopyori88,320 POSTS

Post Content
User Image malay.sneakers Posted: Jan 17, 2018 3:18 PM (UTC)

8
0 Normal
RESTOCK KASUT HOT NI🔥
Promotion untuk semua kasut sahaja , valid hingga 31/1 . So tunggu apa lagi jom lah grab kasut idaman korang sementara ada sale ni 😜
.
Airforce high all black
Size : 36 - 46 euro
RM75 termasuk postage
Harga asal RM90🤧
.
Jangan lepaskan peluang keemasan ni weh😬 whatsapp 011-2550 7724 sekarang📲
.
#kasutmurah#sneakermurah#murahsneaker#sneakerreadystock#bajumurah#murahsneaker#malaysia#sneakermurahmalaysia#murahkasut#kasutmurahmalaysia#kasutmurah #sneakers #kasutcopyori #kasutreadystock #kasutcouple #kasutmurahonline #kasutborong #barangmurah #radkl #sassgadget #merdekapromo#kingafiq#promosikasutmurah#bajumurah#begmurah#bagpackmurah#ootd
User Image magina.sneakers Posted: Jan 17, 2018 3:07 PM (UTC)

40
7 Normal
(LIKE, COMMENT AND TAG " IF YOU WANT GIVEAWAY CONTEST)

ALAMAK 😍
Mengancam laa. Tiba2 bro rasa lain macam pulak 😂

Seriuuuusssss nampak bergaya bro 😎. Baru laa ada awek awek cuba mngorat bro.

CODE: NIK3 KAISHI BLACK OREO
SIZE: 40-44
PROMO: RM119
Apa tunggu lagi, dapatkan segera.

1 - Screen shot gambar sneakers
2 - Whatsapp 019-4799020 ( tekan wasap Farah kt bio )

Senang kan ? • • • • • •


#giveaway #giveawayscontest #iggiveaway #igmalaysiagiveaway #iggiveawayscontest #contest #contestmalaysia #hadiahmisteri #freegift #free #onlineshopgiveaway #giveaways #tagtowin #liketowin #giveawaymagina #giveawaysneakers #kasutmurah #kasut #kasutmalaysia #kasutperempuan #kasutlelaki #kasutonline #kasutnike #kasutadidas #magina #kasutnikemurah #kasutcopyori #kasutvans #kasutbranded #kasutstyle
User Image malay.sneakers Posted: Jan 17, 2018 2:41 PM (UTC)

14
0 Normal
RESTOCK KASUT HOT NI🔥
Promotion untuk semua kasut sahaja , valid hingga 31/1 . So tunggu apa lagi jom lah grab kasut idaman korang sementara ada sale ni 😜
.
Gucci bee 🐝
Size : 36 - 45 euro
RM75 termasuk postage
Harga asal RM90🤧
.
Jangan lepaskan peluang keemasan ni weh😬 whatsapp 011-2550 7724 sekarang📲
.
#kasutmurah#sneakermurah#murahsneaker#sneakerreadystock#bajumurah#murahsneaker#malaysia#sneakermurahmalaysia#murahkasut#kasutmurahmalaysia#kasutmurah #sneakers #kasutcopyori #kasutreadystock #kasutcouple #kasutmurahonline #kasutborong #barangmurah #radkl #sassgadget #merdekapromo#kingafiq#promosikasutmurah#bajumurah#begmurah#bagpackmurah#ootd
User Image rare.st Posted: Jan 17, 2018 2:40 PM (UTC)

15
0 Normal
rare.st 59m ago
PREORDER
.
NIKE AIRMAX90
GRED COPY 1:1
RM145
FREE POSTAGE
SIZE 39-45
.
Nak tahu lebih lanjut sila pm admin ye tekan je link kat atas tu 👨‍💻
______________________________________________
#kasut #kasutcopyori #kasutmurah #sneakers #sneakerhead #hargamember #kualititerbaik #nike #nikeairmax90
User Image koleksi_kasut_murah Posted: Jan 17, 2018 2:07 PM (UTC)

28
1 Normal
Belum cuba belum tahu😉
.
Mencari kasut?🤔
.
Adakah anda mempunyai masalah ini:
🔹Tiada kasut untuk jalan-jalan
🔹Kasut dah ketat😔
🔹Kasut dah koyak😭
.
Jangan risau! Saya ada penyelesaiannya.😊
.
Dah ramai customer berpuas hati dengan kasut yang saya jual. Katanya, "Wah, cantiknya boss" "Kasut ni sangat selesa dan ngam-ngam dengan saiz kaki saya"
.
Kenapa perlu beli dengan @koleksi_kasut_murah ?
.
Kasut yang saya jual tengah tip top di pasaran.
Kasut ni ada saiz 41-45.
Harga pun saya bagi murah-murah je. RM90 je.🙃
Free postage untuk Semenanjung taw!
Sabah Sarawak tambah RM5 je.😘
.
Tunggu apa lagi? Stok ni sangat terhad taw! Cepat-cepat, jangan lepaskan peluang yang ada depan mata. Kang habis stok baru menyesal.😌
.
Screenshot gambar dan hantar ke nombor:
📲 011-121 942 94
📲 011-121 942 94
.
#kasut #sandal #kasutmurah #kasutonline #kasutsukan #kasutbundle #kasutlelaki #kasutperempuan #kedaikasut #sayajualkasut #terapiinstagram #terlajaklaris #terlajakmurah #meletop #sneakers #bazaarpaknil #kekasihpaksarela #ajimaura #kasutreadystock #kasutmalaysia #bazarpaknil #sneakermurah #kasutonlinemurah #bazaarpaknil #kasutcopyori #sandalreadystock #sandalmurah #seliparmurah #selipar #sneakermalaysia
User Image kiddosss_ Posted: Jan 17, 2018 1:56 PM (UTC)

5
0 Normal
Hello semua! Kid kembali semula selepas beberapa minggu 😅 sempena kid kembali lagi, kid nak bagitahu berita baik 🎉 Kid nak buat promosi selama 24 jam sahaja ⏳ harga kasut serendah RM60-RM250 🔛 lagi 1 kid akan bagi free untuk postage 🆓 cepat jangan tunggu lama lama! Masa berjalan dengan pantas 👟👟 #kasutmurahgila
#kasutadidasmurah
#kasutnikemurah
#kasutcopyori
#kasutmurahmalaysia
#kasutmalaysiamurah
#kasutonlinecopyori
#kasutonlinemalaysia
#kasutsukan
#kasutjalanmurahmalaysia
#kasutonlinemurah
#sneakerscopyorimurah
#sneakersonlinemurah
#sneakerscopyori
#bazarpaknilonline
#bazarpaknil
User Image hafez_ensem.shop Posted: Jan 17, 2018 1:54 PM (UTC)

27
0 Normal
Selamat Malam Semua,Stock Baru Kasut Kualiti Butik Baru Sampai😁

Nmd Runner Core Black Blue Red
High Quality 3A

Sale Price: RM90 (Add RM5 untuk Sabah/Sarawak)

Normal Price: RM115

Size : 41 - 45 Euro
================================ *Beli Lebih Dapat Special Price
*Free Postage Seluruh Malaysia
*Postage 1-3 Hari Sampai
*Kasut Ringan Dan selesa
*Dapat Macam Dalam Gambar
*Stock Terhad

Whatsapp Sekarang Atau Boleh Tekan Link Dekat Bio😁

010 940 3632

010 940 3632

010 940 3632
.
.
.
.
#kasut #kasutsukan #kasutonlinemurah #kasutmurahonline #kasutadidasmurah #kasutlelakimurah #kasutmalaysia #kasutnikemalaysia #kasutcantik #kasutwanitamurah #kasutkorea #kasutadidasmalaysia #kasutjalan #kasutraya #kasutnike #kasutcopyori #kasutlawa #kasutcantikmurah #ajimaura #terapiinstagram #hafezensemshop #kasutstylo #capmalaysia #bajulelaki #aliffsyukriterlajaklaris #cspscs #kasutbudak #kasutbaby #gadgetmalaysia #bajuperempuan
User Image koleksi_kasut_murah Posted: Jan 17, 2018 1:50 PM (UTC)

22
0 Normal
Belum cuba belum tahu😉
.
Mencari kasut?🤔
.
Adakah anda mempunyai masalah ini:
🔹Tiada kasut untuk jalan-jalan
🔹Kasut dah ketat😔
🔹Kasut dah koyak😭
.
Jangan risau! Saya ada penyelesaiannya.😊
.
Dah ramai customer berpuas hati dengan kasut yang saya jual. Katanya, "Wah, cantiknya boss" "Kasut ni sangat selesa dan ngam-ngam dengan saiz kaki saya"
.
Kenapa perlu beli dengan @koleksi_kasut_murah ?
.
Kasut yang saya jual tengah tip top di pasaran.
Kasut ni ada saiz 41-45.
Harga pun saya bagi murah-murah je. RM90 je.🙃
Free postage untuk Semenanjung taw!
Sabah Sarawak tambah RM5 je.😘
.
Tunggu apa lagi? Stok ni sangat terhad taw! Cepat-cepat, jangan lepaskan peluang yang ada depan mata. Kang habis stok baru menyesal.😌
.
Screenshot gambar dan hantar ke nombor:
📲 011-121 942 94
📲 011-121 942 94
.
#kasut #sandal #kasutmurah #kasutonline #kasutsukan #kasutbundle #kasutlelaki #kasutperempuan #kedaikasut #sayajualkasut #terapiinstagram #terlajaklaris #terlajakmurah #meletop #sneakers #bazaarpaknil #kekasihpaksarela #ajimaura #kasutreadystock #kasutmalaysia #bazarpaknil #sneakermurah #kasutonlinemurah #bazaarpaknil #kasutcopyori #sandalreadystock #sandalmurah #seliparmurah #selipar #sneakermalaysia
User Image sneaker5.legacy Posted: Jan 17, 2018 1:46 PM (UTC)

32
0 Normal
‼️RESTOCK‼️RESTOCK‼️ #. ⬆ GRED : COPY ORIGINAL💯
❌VANS X PATTA WHITE❌
👟Size 40euro - 44euro
💸Harga asal RM190
💵Harga promo RM140 ONLY
🚛Postage Seluruh Malaysia
❤️Kualiti kasut kami sangat berkualiti guys😋. Kami jamin 💯💯
☺️Free keychain and spinner!!! Berminat boleh DM or WS 📲013-2747046. Harga boleh adjust lagi😘😘. #kasutmalaysiamurah
#adidasmalaysia
#nikemalaysia
#kasutcopyori
#airmaz97 #conversecdg# cdg
User Image kims.sneakers Posted: Jan 17, 2018 1:46 PM (UTC)

11
0 Normal
✨VANS OLDSKOOL✨

Hi korang. Malam ni admin nak sambung up design sneakers yang ada. Tapi serious admin cakap, stock for all sneakers dah tak banyak 😱😱
.
✔ 36-44 euro
✔ RM149 (harga pasaran)
✔ RM129 (harga kasih sayang 💙)
.
.
Cara order :
1. Screenshot gambar
2. Tekan link di bio untuk submit order atau untuk mengetahui lebih details mengenai kasut

#sneakervans #kasutcopyori #sneakermurah #sneakermalaysia #kasutreadystock #kasuttrend #kasutmurah #bazarpaknil
User Image koleksi_kasut_murah Posted: Jan 17, 2018 1:37 PM (UTC)

25
2 Normal
Belum cuba belum tahu😉
.
Mencari kasut?🤔
.
Adakah anda mempunyai masalah ini:
🔹Tiada kasut untuk jalan-jalan
🔹Kasut dah ketat😔
🔹Kasut dah koyak😭
.
Jangan risau! Saya ada penyelesaiannya.😊
.
Dah ramai customer berpuas hati dengan kasut yang saya jual. Katanya, "Wah, cantiknya boss" "Kasut ni sangat selesa dan ngam-ngam dengan saiz kaki saya"
.
Kenapa perlu beli dengan @koleksi_kasut_murah ?
.
Kasut yang saya jual tengah tip top di pasaran.
Kasut ni ada saiz 41-45.
Harga pun saya bagi murah-murah je. RM90 je.🙃
Free postage untuk Semenanjung taw!
Sabah Sarawak tambah RM5 je.😘
.
Tunggu apa lagi? Stok ni sangat terhad taw! Cepat-cepat, jangan lepaskan peluang yang ada depan mata. Kang habis stok baru menyesal.😌
.
Screenshot gambar dan hantar ke nombor:
📲 011-121 942 94
📲 011-121 942 94
.
#kasut #sandal #kasutmurah #kasutonline #kasutsukan #kasutbundle #kasutlelaki #kasutperempuan #kedaikasut #sayajualkasut #terapiinstagram #terlajaklaris #terlajakmurah #meletop #sneakers #bazaarpaknil #kekasihpaksarela #ajimaura #kasutreadystock #kasutmalaysia #bazarpaknil #sneakermurah #kasutonlinemurah #bazaarpaknil #kasutcopyori #sandalreadystock #sandalmurah #seliparmurah #selipar #sneakermalaysia
User Image koleksi_kasut_murah Posted: Jan 17, 2018 1:25 PM (UTC)

32
2 Normal
Belum cuba belum tahu😉
.
Mencari kasut?🤔
.
Adakah anda mempunyai masalah ini:
🔹Tiada kasut untuk jalan-jalan
🔹Kasut dah ketat😔
🔹Kasut dah koyak😭
.
Jangan risau! Saya ada penyelesaiannya.😊
.
Dah ramai customer berpuas hati dengan kasut yang saya jual. Katanya, "Wah, cantiknya boss" "Kasut ni sangat selesa dan ngam-ngam dengan saiz kaki saya"
.
Kenapa perlu beli dengan @koleksi_kasut_murah ?
.
Kasut yang saya jual tengah tip top di pasaran.
Kasut ni ada saiz 41-45.
Harga pun saya bagi murah-murah je. RM90 je.🙃
Free postage untuk Semenanjung taw!
Sabah Sarawak tambah RM5 je.😘
.
Tunggu apa lagi? Stok ni sangat terhad taw! Cepat-cepat, jangan lepaskan peluang yang ada depan mata. Kang habis stok baru menyesal.😌
.
Screenshot gambar dan hantar ke nombor:
📲 011-121 942 94
📲 011-121 942 94
.
#kasut #sandal #kasutmurah #kasutonline #kasutsukan #kasutbundle #kasutlelaki #kasutperempuan #kedaikasut #sayajualkasut #terapiinstagram #terlajaklaris #terlajakmurah #meletop #sneakers #bazaarpaknil #kekasihpaksarela #ajimaura #kasutreadystock #kasutmalaysia #bazarpaknil #sneakermurah #kasutonlinemurah #bazaarpaknil #kasutcopyori #sandalreadystock #sandalmurah #seliparmurah #selipar #sneakermalaysia
User Image sith.co Posted: Jan 17, 2018 1:05 PM (UTC)

15
0 Normal
🎉 BACK ON POPULAR DEMAND 🎉 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Nak kasut FREE ? Join comment contest 🌹
100% CINTAKU KUALITI TERJAMIN !
. 🎉 EQT RED 💈 .
👉 RM 120 JE GUYSS
👉 Harga LAST CALL!
.
👉 Boy dan Girl boleh pakai✨
.
👉 Free Postage, Sabah Sarawak Tambah RM5 .
👉SEMUA KASUT READY STOCK !
👉Barang Kita Pos 1-3 Sampai Dah
.
👉Kasut Dijamin 100% Berkualiti !
👉Cepat Sebelum Harga Kembali Seperti Asal !
👉Pm Untuk Dapatkan Warna & Nego
👉Whatsapp Admin Sebab Stock Tak Banyak.
👉Jangan Lupa Tag Kawan Anda utk join giveaway🎉
👉 COMMENT "PADU BEB 😍" dan tag kawan2 kalau nak join Contest Giveaway yang tertangguh haritu 😉
.
📱Wasap: 0182033577
.
#sith.co #raub #shoes #sneakers #kasutcantik #kasutcopyori #kasutreadystock #kasutmurah #kasutsukan #kasutmurahonline #kasutmurahmalaysia #sneakersmurah #kasutboots #loafersmurah #loafersmalaysia #kasutbayi #superspontan #kasutonlinemurah #kasutoriginal #kasutborong #barangmurah #terapiinstagram #cumicumi #bazarpaknil #sayajual #sayajualkasut #afmegastar #kasutmurah
User Image wildkicksco Posted: Jan 17, 2018 1:01 PM (UTC)

22
0 Normal
KINDLY VISIT US FOR INFORMATION AND MORE KICKS AT : WWW.WILDXKICKS.WEEBLY.COM
.
PLACE ORDER :
1.SCREENSHOT PICTURE
2.SEND TO (+6) 017 643 5952 (WHATSAPP)
.
#wildkicksco #kasutmurah #kasutcopyorimalaysia
#kasutcopyori
User Image karat.sneakers Posted: Jan 17, 2018 1:00 PM (UTC)

38
1 Normal
THE KARAT LATEST !!! 🔥🔥🔥
.
✅✅ NEW ARRIVAL
Adidas Eqt Green Black .

Size : 36 - 40 euro .

Price :
Rm110 sm
Rm115 ss
. 〽️Readystock, Freepostage
.

just screenshoot and pm whatsapp jika berminat 📱0164153145
.
.
. #kasutkaratberkarat #akulokal #sayajual #sayajualkasut #sayajualkasutmurah #kasutmurahmalaysia #lokalah #kasutcopyori #copyori #premium #gred5a #gred3a #kasutmurah #trustedseller #sayajualmurah2 #whiteaddict #minimal #igersmalaya #malaysia #likeforlike #likeforfun #likeforfollow
User Image rare.st Posted: Jan 17, 2018 12:47 PM (UTC)

18
0 Normal
PREORDER
.
NIKE AIRMAX90
GRED COPY 1:1
RM145
FREE POSTAGE
SIZE 36-45
.
Nak tahu lebih lanjut sila pm admin ye tekan je link kat atas tu 👨‍💻
______________________________________________
#kasut #kasutcopyori #kasutmurah #sneakers #sneakerhead #hargamember #kualititerbaik #nike #nikeairmax90
User Image koleksi_kasut_murah Posted: Jan 17, 2018 12:39 PM (UTC)

35
0 Normal
Belum cuba belum tahu😉
.
Mencari kasut?🤔
.
Adakah anda mempunyai masalah ini:
🔹Tiada kasut untuk jalan-jalan
🔹Kasut dah ketat😔
🔹Kasut dah koyak😭
.
Jangan risau! Saya ada penyelesaiannya.😊
.
Dah ramai customer berpuas hati dengan kasut yang saya jual. Katanya, "Wah, cantiknya boss" "Kasut ni sangat selesa dan ngam-ngam dengan saiz kaki saya"
.
Kenapa perlu beli dengan @koleksi_kasut_murah ?
.
Kasut yang saya jual tengah tip top di pasaran.
Kasut ni ada saiz 36-40.
Harga pun saya bagi murah-murah je. RM85 je.🙃
Free postage untuk Semenanjung taw!
Sabah Sarawak tambah RM5 je.😘
.
Tunggu apa lagi? Stok ni sangat terhad taw! Cepat-cepat, jangan lepaskan peluang yang ada depan mata. Kang habis stok baru menyesal.😌
.
Screenshot gambar dan hantar ke nombor:
📲 011-121 942 94
📲 011-121 942 94
.
#kasut #sandal #kasutmurah #kasutonline #kasutsukan #kasutbundle #kasutlelaki #kasutperempuan #kedaikasut #sayajualkasut #terapiinstagram #terlajaklaris #terlajakmurah #meletop #sneakers #bazaarpaknil #kekasihpaksarela #ajimaura #kasutreadystock #kasutmalaysia #bazarpaknil #sneakermurah #kasutonlinemurah #bazaarpaknil #kasutcopyori #sandalreadystock #sandalmurah #seliparmurah #selipar #sneakermalaysia
User Image wildkicksco Posted: Jan 17, 2018 12:38 PM (UTC)

31
1 Normal
KINDLY VISIT US FOR INFORMATION AND MORE KICKS AT : WWW.WILDXKICKS.WEEBLY.COM
.
PLACE ORDER :
1.SCREENSHOT PICTURE
2.SEND TO (+6) 017 643 5952 (WHATSAPP)
.
#wildkicksco #kasutmurah #kasutcopyorimalaysia
#kasutcopyori
User Image wildkicksco Posted: Jan 17, 2018 12:37 PM (UTC)

17
0 Normal
KINDLY VISIT US FOR INFORMATION AND MORE KICKS AT : WWW.WILDXKICKS.WEEBLY.COM
.
PLACE ORDER :
1.SCREENSHOT PICTURE
2.SEND TO (+6) 017 643 5952 (WHATSAPP)
.
#wildkicksco #kasutmurah #kasutcopyorimalaysia
#kasutcopyori

Hashtags found on this page