Toggle navigation

#kahwin914,162 POSTS

Post Content
User Image ultraslim_byasha Posted: Jan 23, 2018 6:23 AM (UTC)

1
0 Normal
KORSET PLUSSIZE ADA BANYAK SAIZ DAN WARNA JUGAK???
.
WOW 😱😱😱😱😱 Best kan?
Kakak2 yang berbadan plussize tu dah tak perlu susah hati takde saiz ke apa ya . Kita ada saiz sehingga 8XL .
.
Wow ke best ? So apa tunggu lagi . Jom whatsapp asha sekarang 01128112981 .
Ada free gift tau ! Jom lah whatsapp
#korsetpembakarlemak #korsetlangsing #korsetpengecilperut #Korsetpengecilpeha #korsetkahwin #nakkuruskanbadan #nakkurus #nakkuruscepat #jomkurussihat #kurussihat #kahwin #tunang #Merisik
User Image ultraslim_byasha Posted: Jan 23, 2018 6:23 AM (UTC)

1
0 Normal
KORSET PLUSSIZE ADA BANYAK SAIZ DAN WARNA JUGAK???
.
WOW 😱😱😱😱😱 Best kan?
Kakak2 yang berbadan plussize tu dah tak perlu susah hati takde saiz ke apa ya . Kita ada saiz sehingga 8XL .
.
Wow ke best ? So apa tunggu lagi . Jom whatsapp asha sekarang 01128112981 .
Ada free gift tau ! Jom lah whatsapp
#korsetpembakarlemak #korsetlangsing #korsetpengecilperut #Korsetpengecilpeha #korsetkahwin #nakkuruskanbadan #nakkurus #nakkuruscepat #jomkurussihat #kurussihat #kahwin #tunang #Merisik
User Image instantprintphotobooth Posted: Jan 23, 2018 6:14 AM (UTC)

1
0 Normal
Dah terbukti ada BELLABOOTH, pasti majlis anda MERIAH!🎉
.
.
.
jangan tunggu lama2 meh booking date korang dengan BellaBoth 😘 .
.
.
BellaBooth: Instant Print Photobooth Services
BEST in PERLIS KEDAH PENANG 👍
**Langkawi, Perak Utara pun kami p 💖

Hubungi kami untuk pakej:
Whatsapp 0164656066
Whatsapp 0164656066

Macam2 FREE GIFTS BellaBooth sediakan utk anda 😍.
.
.
.
#BellaBooth #Instantprintphotobooth #utaraphotobooth #photoboothutara
#perlisphotobooth #photoboothperlis #kedahphotobooth #photoboothkedah #langkawiphotobooth #photoboothlangkawi #penangphotobooth #photoboothpenang
#perakphotobooth #photoboothperak #photoboothmurah #malaysiaphotobooth #photoboothmalaysia #instantprint #wedding #kahwin #kerjakahwin
#chinesewedding #indianwedding #igers #picoftheday #photoboxmalaysia
User Image kurus_tanpa_sengaja Posted: Jan 23, 2018 6:20 AM (UTC)

4
0 Normal
Pagi boss!!
.
Kopi baekkk untuk semua lelaki perkasa!! .
Jangan terkejut harga baekk tu!!.
Kite ade PROMO KAW KAW punya!!
.
Semata mata nak bagi bro semua cuba NEXTRE ni! .
Rugi la kalo x wasap ni. Riki HARGA RUNTUH!
.
01137230477

#nextre #kopilelaki #bazarpaknil #instashop #roketinstamethod #minyaklintah #kahwin #kopikuat #ubatkuat #nextrekl #nextrekualalumpur #codkl #codkualalumpur#hantaran #malampertama #ubatkuat #supplementlelaki #lemonex - #regrann
User Image korset_murah Posted: Jan 23, 2018 6:10 AM (UTC)

2
0 Normal
9/ 10 CUSTOMER AKAN REPEAT ORDER
.
.
.
.
Selepas dapat sahaja korset ultraslim, para pelanggan akan mula membeli kali kedua atau pun cadangkan kepada rakan korset yang super selesa ini
.
.
.
.
Korset yang memenuhi keperluan anda:
💘Tidak menyakitkan
💘Tidak panas
💘Tidak gatal
💘Tidak mencengkam
💘Tidak bergulung
.
.
.
.
Stok terlajak laris, keluaran 2017. Sempena MERDEKA RAYA ini k.diey bagi harga SPESEL. Ada pula hadiah percuma untuk pelanggan bertuah. Cepat dapatkan ultraslim korset anda sekarang juga.
.
.
.
.
Untuk pesanan pantas boleh terus wasap k.diey
0132916962
0132916862
#korset #korsetmurah #korsetpelangsing #korsetlengan #korsetpembakarlemak #korsetpengecilperut #korsetmurah #korsettopslim #korset #korsetmalaysia #untukperkahwinan #untukpertunangan #codgombak #codselayangbatucavesgombak #kahwin #tunang #merisik
User Image korset_murah Posted: Jan 23, 2018 6:09 AM (UTC)

2
0 Normal
“ INGATKAN MODEL MANA LAA KAT CERMIN TADI..RUPANNYA DIRI SENDIRI…MAKKKKKK..ORG DAH KUYUSSSS, YAHUUUU!!! SUKENNYERRR HATIII….”
.
.
Saya pon mula2 tak caya gaksss…mana tak nya, lepas seminggu pakai ULTRASLIM lemak2 yg setimbun kat perut ni dah hilangggg.. badan pon stat dah ada cutting…solidddd..tu pasal la kt opis jadi lain mcm dah . Boss pandang pon lain jerrr……Hmm…dulu semua org tak nak pandang ponnn…
.
.
Al maklumlah, dulu saya mmg obes, naik tangga pon termengah – mengah, nak solat pon susahhh…Sebenarnya, saya dah try mcm2 produk dah nih…hampehhhh indah kaba dari rupa, semua takde hasil! Berkilo dah ubat kurus saya telan..tak jadi – jadi gakkk….
.
.
Nasib baik la ada mmber rekomenkan KORSET ULTRASLIM rasa mmg SELESA..saya pakai baru 7 hari jer..tpi mmg dpt rasa la size perut, peha ni makin susut...ramai yg tegur muka jadi bujur...cute jeee...saya bole bygkan lemak2 kt perut ni rasa cepat je mencair…. .

Puan Atiqa
Pegawai kerajaan
31 tahun, Nilai…
.
.
Sis , nak cuba KORSET ULTRASLIM Ramai yang sudah berjaya
.
KAMI PON ADA COD YER
BOLEH HUBUNGI DIDIEY
0132916862
.
#korset #korsetmurah #korsetpelangsing #korsetlengan #korsetpembakarlemak #korsetpengecilperut #korsetmurah #korsettopslim #korset #korsetmalaysia #untukperkahwinan #untukpertunangan #codgombak #codselayangbatucavesgombak #kahwin #tunang #merisik
User Image korset_murah Posted: Jan 23, 2018 6:08 AM (UTC)

2
0 Normal
“ INGATKAN MODEL MANA LAA KAT CERMIN TADI..RUPANNYA DIRI SENDIRI…MAKKKKKK..ORG DAH KUYUSSSS, YAHUUUU!!! SUKENNYERRR HATIII….”
.
.
Saya pon mula2 tak caya gaksss…mana tak nya, lepas seminggu pakai ULTRASLIM lemak2 yg setimbun kat perut ni dah hilangggg.. badan pon stat dah ada cutting…solidddd..tu pasal la kt opis jadi lain mcm dah . Boss pandang pon lain jerrr……Hmm…dulu semua org tak nak pandang ponnn…
.
.
Al maklumlah, dulu saya mmg obes, naik tangga pon termengah – mengah, nak solat pon susahhh…Sebenarnya, saya dah try mcm2 produk dah nih…hampehhhh indah kaba dari rupa, semua takde hasil! Berkilo dah ubat kurus saya telan..tak jadi – jadi gakkk….
.
.
Nasib baik la ada mmber rekomenkan KORSET ULTRASLIM rasa mmg SELESA..saya pakai baru 7 hari jer..tpi mmg dpt rasa la size perut, peha ni makin susut...ramai yg tegur muka jadi bujur...cute jeee...saya bole bygkan lemak2 kt perut ni rasa cepat je mencair…. .

Puan Atiqa
Pegawai kerajaan
31 tahun, Nilai…
.
.
Sis , nak cuba KORSET ULTRASLIM Ramai yang sudah berjaya
.
KAMI PON ADA COD YER
BOLEH HUBUNGI DIDIEY
0132916862
.
#korset #korsetmurah #korsetpelangsing #korsetlengan #korsetpembakarlemak #korsetpengecilperut #korsetmurah #korsettopslim #korset #korsetmalaysia #untukperkahwinan #untukpertunangan #codgombak #codselayangbatucavesgombak #kahwin #tunang #merisik
User Image korset_ultraslim.co Posted: Jan 23, 2018 6:08 AM (UTC)

1
0 Normal
Korset Ultraslim Rahsia Tubuh Mantap tanpa 'Spare Tyre'
Adakah anda mempunyai MASALAH berikut?
.
.
✔ PERUT BUNCIT?
✔ PINGGANG GELEBER?
✔ RASA DIRI TAK MENAWAN?
.
.
Jika anda rasa dah tak tahan lagi dengan keadaan bentuk badan & perut anda yang buncit, geleber dan tidak menawan, anda telah tiba di tempat yang boleh membantu anda selesaikan..
.
.
Bagaimana anda mampu mendapatkan bentuk badan SEKSI, MANTAP & TERANGKAT dalam masa 15 minit??
.
.
✘ TANPA perlu berdiet
✘ TANPA perlu makan atau minum ubat kurus
✘ TANPA perlu menghabiskan $$ untuk setiap sesi Rawatan Pengurusan Berat Badan
.
.
Ucapkan saja Selamat Tinggal kepada segala ubat sekaligus lemak degil di tubuh badan anda dengan KORSET ULTRASLIM
.
.
FREE POSTAGE UNTUK ANDA,,saya akan pastikan anda memang akan berpuas hati dengan kualiti dan kesan korset ini bertindak untuk MENGURANGKAN BERAT BADAN ANDA!! Korset yang mabeles dan super selesa..testimoni beribu..trusted seller dan saya perlukan serious buyer sahaja!! 📱Whatsapp tekan link di bio

#korset #korsetmurah #korsetpelangsing #korsetlengan #korsetpembakarlemak #korsetpengecilperut #korsetmurah #korsettopslim #korset #korsetmalaysia #untukperkahwinan #untukpertunangan #kahwin #tunang #merisik
User Image korset_murah Posted: Jan 23, 2018 6:07 AM (UTC)

5
0 Normal
“ INGATKAN MODEL MANA LAA KAT CERMIN TADI..RUPANNYA DIRI SENDIRI…MAKKKKKK..ORG DAH KUYUSSSS, YAHUUUU!!! SUKENNYERRR HATIII….”
.
.
Saya pon mula2 tak caya gaksss…mana tak nya, lepas seminggu pakai ULTRASLIM lemak2 yg setimbun kat perut ni dah hilangggg.. badan pon stat dah ada cutting…solidddd..tu pasal la kt opis jadi lain mcm dah . Boss pandang pon lain jerrr……Hmm…dulu semua org tak nak pandang ponnn…
.
.
Al maklumlah, dulu saya mmg obes, naik tangga pon termengah – mengah, nak solat pon susahhh…Sebenarnya, saya dah try mcm2 produk dah nih…hampehhhh indah kaba dari rupa, semua takde hasil! Berkilo dah ubat kurus saya telan..tak jadi – jadi gakkk….
.
.
Nasib baik la ada mmber rekomenkan KORSET ULTRASLIM rasa mmg SELESA..saya pakai baru 7 hari jer..tpi mmg dpt rasa la size perut, peha ni makin susut...ramai yg tegur muka jadi bujur...cute jeee...saya bole bygkan lemak2 kt perut ni rasa cepat je mencair…. .

Puan Atiqa
Pegawai kerajaan
31 tahun, Nilai…
.
.
Sis , nak cuba KORSET ULTRASLIM Ramai yang sudah berjaya
.
KAMI PON ADA COD YER
BOLEH HUBUNGI DIDIEY
0132916862
.
#korset #korsetmurah #korsetpelangsing #korsetlengan #korsetpembakarlemak #korsetpengecilperut #korsetmurah #korsettopslim #korset #korsetmalaysia #untukperkahwinan #untukpertunangan #codgombak #codselayangbatucavesgombak #kahwin #tunang #merisik
User Image korset_murah Posted: Jan 23, 2018 6:07 AM (UTC)

3
0 Normal
“ INGATKAN MODEL MANA LAA KAT CERMIN TADI..RUPANNYA DIRI SENDIRI…MAKKKKKK..ORG DAH KUYUSSSS, YAHUUUU!!! SUKENNYERRR HATIII….”
.
.
Saya pon mula2 tak caya gaksss…mana tak nya, lepas seminggu pakai ULTRASLIM lemak2 yg setimbun kat perut ni dah hilangggg.. badan pon stat dah ada cutting…solidddd..tu pasal la kt opis jadi lain mcm dah . Boss pandang pon lain jerrr……Hmm…dulu semua org tak nak pandang ponnn…
.
.
Al maklumlah, dulu saya mmg obes, naik tangga pon termengah – mengah, nak solat pon susahhh…Sebenarnya, saya dah try mcm2 produk dah nih…hampehhhh indah kaba dari rupa, semua takde hasil! Berkilo dah ubat kurus saya telan..tak jadi – jadi gakkk….
.
.
Nasib baik la ada mmber rekomenkan KORSET ULTRASLIM rasa mmg SELESA..saya pakai baru 7 hari jer..tpi mmg dpt rasa la size perut, peha ni makin susut...ramai yg tegur muka jadi bujur...cute jeee...saya bole bygkan lemak2 kt perut ni rasa cepat je mencair…. .

Puan Atiqa
Pegawai kerajaan
31 tahun, Nilai…
.
.
Sis , nak cuba KORSET ULTRASLIM Ramai yang sudah berjaya
.
KAMI PON ADA COD YER
BOLEH HUBUNGI DIDIEY
0132916862
.
#korset #korsetmurah #korsetpelangsing #korsetlengan #korsetpembakarlemak #korsetpengecilperut #korsetmurah #korsettopslim #korset #korsetmalaysia #untukperkahwinan #untukpertunangan #codgombak #codselayangbatucavesgombak #kahwin #tunang #merisik

Hashtags found on this page