Toggle navigation

#juneau218,128 POSTS

Post Content
Gangerti kenapa masih aja gabisa tidur sesuai waktu lokal, masa iya masih Jetlag aja(???). Drpda bosen akhirnya mantengin henpon ampe bosen 😨 Malem ini tetiba pengen ngecek Skydrive, geser ampe bawah bangettt dan nemu file foto 'Alaska'. Suka agak baper nih, brasa kelempar ke... .

1. #Seward, buru2 kelarin jd EA, demi jajan kopi di terminal atau bela2in naik bis ke supermarketnya yg padahal ga harus2 banget. 🙃

2. #Skagway, tempat di Alaska yang agak banyak pilihan, bisa hiking, jajan di Thai Restaurant, keliling di kotanya atau naik kereta sampe ke perbatasan Canada. 😃

3. #Juneau, the capital city of Alaska, kalo udah disini berasa di rumah banget deh (apa iya?!), mau apa aja kayaknya gampang, kalo diceritain keknya bakal panjang banget, yang jelas di Juneau inilah bwt pertama kalinya ngalamin pegang salju, liat ratusan American Eagle yg lagi nongkrong bareng dan gerombolan Paus nongolin diri berjamaah pleus nyoba makan Salmon asap.
Selebihnya, tarik nafas, hembus perlahan dan Alhamdulillah (udah pernah kesana) 😊
It's that time of year when a day without is a gift and to be taken for granted #akmilo #fallmoods #juneau #juneaualaska
Do you think these two are happy to be engaged? I can’t tell.
Photo: @blueberryhillphotography
🌲🌲🌲
Use #SEAKbride for a feature!
We have amazingly seedy #seededeucalyptus this week. What would a florist do without eucalyptus is all it’s various forms. #alaskanflorist #marthasflowers
My boy @alfonzo23 walking out to hit fight that he ended in the second round via Americana submission. Fighting under @completewarriormma #mma #fightnight #win #juneau #completewarriormma #akbeatdown
🛩Покупая билеты на гидросамолёт, не было даже мысли, что он может не соприкасаться с водой при взлёте и посадке🌊🙅🏻, а использовать только обычное шасси🛫 "Век живи-век учись" и хорошенько потрясывайся в полёте☁️💨👀
"Stop taking photographs and start making relationships." Wise Advise from a good friend and mentor. Life since moving to Alaska has been an amazing lesson filled journey and I've met some pretty awesome people. Alaska is not for the faint of heart though. Some days you lose your mind due to the constant drizzling of rain and then rare special nights like this come along and make it all worth it. |Aurora Borealis | North Douglas Island, Juneau, Alaska |
.
.
.
#auroraborealis #borealis #northernlights #alaska #juneau #juneaualaska #southeastalaska #ocean #beach #astrophotography #gastineauguiding #stepintoalaska
"Some people meet the way the sky meets the earth, inevitably, and there is no stopping or holding back their love." -Louise Erdrich #staywild #tb

Hashtags found on this page