Toggle navigation

#jumaat155,383 POSTS

Post Content
User Image ummu_aimy_kitchen Posted: Jan 22, 2018 6:06 AM (UTC)
25
0 Normal
Assalamualaikum...selamat petang 😍

Combo Jumaat
Serimuka pandan + kuih lapis pelangi + bingka ubi
RM45

Jumaat 26/1/2018
Pick up : 9 pagi
Bandar Baru Bangi

Berminat boleh whatsapp 0192707880 😊

Terima kasih 😘😘😘 #combokuehbangi #kuehbangi #serimukapandan #kuihlapispelangi #bingkaubi #kuihtalam #sarapan #pagi #jumaat #bandarbarubangi
User Image trudolly_johor Posted: Jan 22, 2018 5:03 AM (UTC)
26
1 Normal
So in love with Trudolly ❤ ️Kombinasi 2 in 1 yang sangat hebat dan the BEST DUAL EFFECT SOLUTION Supplement in TOWN yg sedang VIRAL SEKARANG! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Kesan Seawal 3 HARI 💥❗❗ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Harga BERBALOI-BALOI 💥❗❗ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
BUKAN TELAN, BUKAN SERBUK. HANYA KUNYAH ! 😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
💚 Kesan Positif Detox Pro
* Membuang toksin dalam badan
* Mendapatkan berat yang ideal
* Meningkatkan stamina dan tenaga di dalam badan
* Membaik pulih sistem penghadaman
.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
💖 Kesan Positif Beauty Booster
• Mencerahkan kulit
• Meremajakan kulit secara semulajadi
• Menghilangkan jerawat ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
• Memudarkan parut ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Wow mudahnya, zaman sekarang semua dah tersedia tinggal ngap masuk mulut je 😉 Wajib ada #trudolly dalam beg anda .! Kunyah kunyah Cantikss Menawan dan Langsing macam Fazura ! @missfazura 💕Awww

Sekarang kita ada promosi gempak 🔥, so cepat beli #Trudolly dan Anda Pasti akan HAPPY ! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📍Price :
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Rm 99 only / SET
( Dapat 1 botol Detox Pro dan 1 botol Beauty Booster tau )
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
30 chewable tablets each bottle ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🔥 HOT PROMO 🔥
.
💖 BELI 2 SET TRUDOLLY FREE PREMIUM WATER BOTTLE!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
💖 Rugi tak beli cepat2 uolls.
.
FREE POSTAGE (seluruh Malaysia) & FREE COD area yg tertentu.😊🚗💨 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
WhatsApp now 📲 +6 011-1083 8832 To Make It Yours 🌹

#trudollybyfazura
#trudolly_johor
#trudollyhq
#vdollybyfazura
#missfazura
#puterizarith
#beautybooster
#detoxpro
#jamumoden
#trudolly
#vdolly
#utmskudai
#uthm
#jomcantik
#ketatlagimemikat
#jomkurus
#sayajual
#teamjohor
#johorbahru
#jdt
#jumaat
#sayajualprodukkecantikan
#dropshipdiperlukan
#agentwanted
#doayangbaikbaik
User Image ummi_mialysa Posted: Jan 22, 2018 1:34 AM (UTC)

1
0 Normal
Simpan sebagai kenangan..rindu yg tiada penhujung..al fatihah kesayangan dunia akhirat.. #06.05.16
#4.31pm
#jumaat penghulu segala hari..
User Image trudolly_johor Posted: Jan 22, 2018 12:57 AM (UTC)
missfazura
57
0 Normal
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Rise and Shine ☀ Selamat Pagi yang ceria! 💖
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Mulakan pagi kita dengan benda- benda yang positive dan jangan lupa makan sarapan yang berkhasiat dan amalkan #TruDolly Beauty Booster untuk dapatkan kulit yang cantik dan badan yg sihat cergas setiap hari 💋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🍓Cara Pengambilan: Kunyah 1-2 tablet pada waktu pagi, minum 2-3 litre air kosong untuk kesan yang maksima. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📢📢Yang Pasti bahan bahan di dalam TruDolly adalah selamat , 💯% Natural Ingredients dan di jamin HALAL ✔

JOM SAMA- SAMA AMALKAN TRUDOLLY DAN JADI CANTIK SERTA SIHAT MACAM @missfazura 🌹
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🔥🔥🔥WAJIB cuba set TRUDOLLY DETOX PRO & BEAUTY BOOSTER yang tengah VIRAL TERLAJAK LARISSS di pasaran sekarang !!! dan Rasakan sendiri PERUBAHAN nya ! Sekali dah Consume TruDolly CONFIRM uolls tak akan cari yang lain ! 😘
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📍Price :
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Rm 99 only / SET
( Dapat 1 botol Detox Pro dan 1 botol Beauty Booster tau )
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
30 chewable tablets each bottle ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🔥 HOT PROMO 🔥
.
💖 BELI 2 SET TRUDOLLY FREE PREMIUM WATER BOTTLE!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
💖 Rugi tak beli cepat2 uolls.
.
FREE POSTAGE (seluruh Malaysia) & FREE COD area yg tertentu.😊🚗💨 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
WhatsApp now 📲 +6 011-1083 8832 To Make It Yours 🌹

#trudollybyfazura
#trudolly_johor
#trudollyhq
#vdollybyfazura
#missfazura
#puterizarith
#beautybooster
#detoxpro
#jamumoden
#trudolly
#vdolly
#utmskudai
#uthm
#jomcantik
#ketatlagimemikat
#jomkurus
#sayajual
#teamjohor
#johorbahru
#jdt
#jumaat
#sayajualprodukkecantikan
#dropshipdiperlukan
#agentwanted
#doayangbaikbaik
User Image wealthy.beauties Posted: Jan 21, 2018 11:32 PM (UTC)

2
3 Normal
.
Assalamualaikum..
Selamat pagi sahabat hebat akak 😊
.
🎉 10 NASIHAT BERHARGA 🎉 .
🎊 Dosa terbesar adalah 'KETAKUTAN' .
🎉 Rekreasi terbaik adalah 'BEKERJA' .
🎊 Musibah terbesar adalah 'KEPUTUSAN' .
🎉 Keberanian terbesar adalah 'KESABARAN' .
🎊 Guru terbaik adalah 'PENGALAMAN' .
🎉 Misteri terbesar adalah 'KEMATIAN'
.
🎊 Kehormatan terbesar adalah 'KESETIAAN' .
🎉 Kurnia terbesar adalah 'ANAK YANG SHOLEH'
.
🎊 Sumbangan terbesar adalah 'PRESTASI' .
🎉 Modal terbesar adalah 'JATI DIRI'
.
◆ Semoga sahabat
Di mudahkan segala urusannya,
Di panjangkan umurnya dalam kebahagiaan dan keberkatan hidup...
.
🎉YA ALLAH...
Berilah kesihatan kepada kami dan mudahkanlah jalan kami untuk melakukan kebaikan dan jauhkanlah kami dari segala dosa.aamiin..
.
.
.
#goodmorningpost
#motivation
#wealthybeauties
#shakleeselayang
#shakleeselangor
#assalamualaikum
#shakleeshahalam
#shakleebatucaves
#shakleeselangor
#beautiful
#cute
#senyum
#positivevibes
#jumaat
User Image wealthy.beauties Posted: Jan 21, 2018 11:32 PM (UTC)

2
2 Normal
.
Assalamualaikum..
Selamat pagi sahabat hebat akak 😊
.
🎉 10 NASIHAT BERHARGA 🎉 .
🎊 Dosa terbesar adalah 'KETAKUTAN' .
🎉 Rekreasi terbaik adalah 'BEKERJA' .
🎊 Musibah terbesar adalah 'KEPUTUSAN' .
🎉 Keberanian terbesar adalah 'KESABARAN' .
🎊 Guru terbaik adalah 'PENGALAMAN' .
🎉 Misteri terbesar adalah 'KEMATIAN'
.
🎊 Kehormatan terbesar adalah 'KESETIAAN' .
🎉 Kurnia terbesar adalah 'ANAK YANG SHOLEH'
.
🎊 Sumbangan terbesar adalah 'PRESTASI' .
🎉 Modal terbesar adalah 'JATI DIRI'
.
◆ Semoga sahabat
Di mudahkan segala urusannya,
Di panjangkan umurnya dalam kebahagiaan dan keberkatan hidup...
.
🎉YA ALLAH...
Berilah kesihatan kepada kami dan mudahkanlah jalan kami untuk melakukan kebaikan dan jauhkanlah kami dari segala dosa.aamiin..
.
.
.
#goodmorningpost
#motivation
#wealthybeauties
#shakleeselayang
#shakleeselangor
#assalamualaikum
#shakleeshahalam
#shakleebatucaves
#shakleeselangor
#beautiful
#cute
#senyum
#positivevibes
#jumaat
User Image wealthy.beauties Posted: Jan 21, 2018 11:31 PM (UTC)

4
1 Normal
.
Assalamualaikum..
Selamat pagi sahabat hebat akak 😊
.
🎉 10 NASIHAT BERHARGA 🎉 .
🎊 Dosa terbesar adalah 'KETAKUTAN' .
🎉 Rekreasi terbaik adalah 'BEKERJA' .
🎊 Musibah terbesar adalah 'KEPUTUSAN' .
🎉 Keberanian terbesar adalah 'KESABARAN' .
🎊 Guru terbaik adalah 'PENGALAMAN' .
🎉 Misteri terbesar adalah 'KEMATIAN'
.
🎊 Kehormatan terbesar adalah 'KESETIAAN' .
🎉 Kurnia terbesar adalah 'ANAK YANG SHOLEH'
.
🎊 Sumbangan terbesar adalah 'PRESTASI' .
🎉 Modal terbesar adalah 'JATI DIRI'
.
◆ Semoga sahabat
Di mudahkan segala urusannya,
Di panjangkan umurnya dalam kebahagiaan dan keberkatan hidup...
.
🎉YA ALLAH...
Berilah kesihatan kepada kami dan mudahkanlah jalan kami untuk melakukan kebaikan dan jauhkanlah kami dari segala dosa.aamiin..
.
.
.
#goodmorningpost
#motivation
#wealthybeauties
#shakleeselayang
#shakleeselangor
#assalamualaikum
#shakleeshahalam
#shakleebatucaves
#shakleeselangor
#beautiful
#cute
#senyum
#positivevibes
#jumaat
User Image trudolly_johor Posted: Jan 21, 2018 4:13 PM (UTC)
32
1 Normal
True Happiness Start Here...💖✨ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Jadilah orang yang pertama dan terawal mencuba kehebatan penangan VDolly by Fazura @missfazura 😍😘 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
DM / WhatsApp now sayang 📲 011-1083 8832 🌹 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Vdolly modern "jamu" yang boleh kunyah & rasa sedap! Produk yg sedang viral sekarang dan akan menjadi kegilaan dan teman baik semua wanita2 dan anak2 gadis diluar sana untuk memiliki nya. Must Have! 😱

Di masa yg sama, khasiat yg sangat2 bagus utk kesihatan dalaman wanita sayang! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Kita mesti nak cantik luaran & dalaman kan ? So jomms cuba & alami sendiri keberkesanannya..😉 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Antara kelebihan Vdolly 🍃
.
💞 Mengatasi masalah haid tidak teratur
💞 ️Mengatasi masalah senggugut
💞️ Menghilangkan masalah bau dan keputihan
💞️ Menyuburkan rahim
‍💞️ Menstabilkan hormon
‍💞️ Mengurangkan sakit lutut dan sendi
💞Menghilangkan bau badan
💞 Mengetatkan otot vagina
💞 Menjadikan kemutan miss V luar biasa
💞️ Menganjalkan payudara serta punggung
💞 Mengecutkan rahim yg kembang selepas bersalin
💞️ Menaikkan seri wajah
. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
V-DOLLY OPEN FOR PRE ORDER ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📍Price :
sm RM59 /ss RM65 only

30 chewable tablets
Perasa Blueberry /Raspberry
.
Cara pengambilan :
Kunyah 1-2 tablet before breakfast

#trudollybyfazura
#trudolly_johor
#trudollyhq
#vdollybyfazura
#missfazura
#beautybooster
#detoxpro
#jamumoden
#trudolly
#vdolly
#utmskudai
#uthm
#jomcantik
#ketatlagimemikat
#jomkurus
#sayajual
#teamjohor
#johorbahru
#jdt
#jumaat
#fattzura
#dropshipdiperlukan
#agentwanted
#doayangbaikbaik
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
User Image johanarrif Posted: Jan 21, 2018 2:27 PM (UTC)

2,571
30 Normal
repost via @instarepost20 from @shacatwork Salam #jumaat dari kami . Dari kita sibuk nak kecam orang... apa kata kita sibukkan diri kita kejar ilmu ... tak gitew @johanarrif Thank you for coming bro #friday
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
True Happiness Start Here...💖✨"Tak kenal maka tak Cinta "
.
Macam tu juga dengan #Vdolly by @missfazura, jamu modern yang bole kunyah , paling mudah , yang paling sedap . Ya jamu modern yang sedang viral sekarang nie 😋😋 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Seriously kalau dulu Sis takut-takut nak telan jamu, takut pahit, takut tak tertelan...tapi bila dah cuba VDolly , sehari tak makan memang tak lengkap lah rasa hidup😅 Cewahhhh
.
InsyaAllah Vdolly bukan shj sedap tapi byk kelebihan nya di samping dapat membantu segala permasaalahan dalaman kesihatan dan penjagaan miss V anak2 dara dan wanita2 yang sudah berkahwin diluar sana 😍😘 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Dan dan ada lagi tau untuk yang sudah berkahwin pula, of couse laa Cik Abang para suami adalah orang yang paling bahagia di dunia, auwww makin bertambah sayang hokayy , senyum memanjang jekss dan tak nak lepas2 dah, Masuk toilet pun dah rindu acahnerr 😝Aummm🤗⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Cepat buat pre order sekarang ya, sapa lambat jangan gigit jari tau sebab stock Pre order untuk 1st batch nie dah tinggal tak banyak saja lagi sayang! 🙆⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📍Price :
sm RM59 /ss RM65 only

30 chewable tablets
Perasa Blueberry / Raspberry
.
Cara pengambilan :
Kunyah 1-2 tablet before breakfast .Untuk kesan yang maksima, minum 2-3 liter air masak setiap hari. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
WhatsApp now 📲 +6 011-1083 8832 To Make It Yours 🌹

#trudollybyfazura
#trudolly_johor
#trudollyhq
#vdollybyfazura
#missfazura
#puterizarith
#beautybooster
#detoxpro
#jamumoden
#trudolly
#vdolly
#utmskudai
#uthm
#jomcantik
#ketatlagimemikat
#jomkurus
#sayajual
#teamjohor
#johorbahru
#jdt
#jumaat
#dropshipdiperlukan
#agentwanted
#doayangbaikbaik
User Image trudolly_johor Posted: Jan 20, 2018 12:48 PM (UTC)
41
0 Normal
Penangan VDolly by Fazura @missfazura💖 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Welcome to the modern "jamu" yang boleh dikunyah2 & rasa sangat sedap! Pada masa yg sama, khasiat yg terbaik untuk semua wanita dan anak2 dara di luar sana. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Secara ringkasnya VDOLLY ni elok & baik sangat utk meningkatkan tahap kesihatan dalaman wanita ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
5 BAHAN UTAMA VDOLLY
==================
.
🌹Shavatari : membantu utk menguatkan sistem peranakan wanita & menyembuhkan rahim wanita.
.
🌹Pueraria Marifica : menganjalkan punggung & payudara.
.
🌹Biji halba : merawat masalah senggugut & keputihan.
.
🌹Serapat : berfungsi menegangkan tisu faraj yg longgar.
.
🌹Halia : melancarkan peredaran darah.
.
.
5 KESAN POSITIF VDOLLY
==================
🌷 Membantu masalah senggugut & keputihan.
.
🌷 Mengetatkan & menyuburkan rahim wanita.
.
🌷 Menghilangkan masalah miss V berbau.
.
🌷 Merawat masalah haid yg tidak teratur.
.
.
GOLONGAN YG SESUAI AMALKAN VDOLLY
==================
🌼 Wanita berkahwin.
.
🌼 Anak dara.
.
🌼 Wanita berpantang.
.
🌼 Wanita menyusukan bayi.
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
✨💖 True Happiness Begins Here...💖✨
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
V-DOLLY OPEN FOR PRE ORDER ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
💕Price :
sm RM59 /ss RM65

30 chewable tablets
Perasa Blueberry / Raspberry

Jadilah orang yang pertama dan terawal mencuba kehebatan penangan VDolly by Fazura @missfazura ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Preorder now now now sayang 📲 011-1083 8832 🌹
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#trudollybyfazura
#trudolly_johor
#kesihatan
#vdollybyfazura
#missfazura
#beautybooster
#detoxpro
#jamumoden
#trudolly
#vdolly
#utmskudai
#uthm
#jomcantik
#ketatlagimemikat
#jomkurus
#sayajual
#teamjohor
#johorbahru
#jdt
#jumaat
#fattzura
#dropshipdiperlukan
#agentwanted
#doayangbaikbaik
User Image trudolly_johor Posted: Jan 20, 2018 3:30 PM (UTC)
45
1 Normal
True Happiness Start Here...💖✨ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Jadilah orang yang pertama dan terawal mencuba kehebatan penangan VDolly by Fazura @missfazura 😍😘 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
DM / WhatsApp now sayang 📲 011-1083 8832 🌹 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Vdolly the modern "jamu" yang boleh kunyah & rasa sedap! Produk yang akan menjadi kegilaan dan teman baik semua wanita2 dan anak2 dara diluar sana .

Di masa yg sama, khasiat yg sangat2 bagus utk kesihatan dalaman wanita
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Kita mesti nak cantik luaran & dalaman kan ? So jomms cuba & alami sendiri keberkesanannya..😉 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Antara kelebihan Vdolly 🍃
.
💞 Mengatasi masalah haid tidak teratur
💞 ️Mengatasi masalah senggugut
💞️ Menghilangkan masalah bau dan keputihan
💞️ Menyuburkan rahim
‍💞️ Menstabilkan hormon
‍💞️ Mengurangkan sakit lutut dan sendi
💞Menghilangkan bau badan
💞 Mengetatkan otot vagina
💞 Menjadikan kemutan miss V luar biasa
💞️ Menganjalkan payudara serta punggung
💞 Mengecutkan rahim yg kembang selepas bersalin
💞️ Menaikkan seri wajah
. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
V-DOLLY OPEN FOR PRE ORDER AND AGENT ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📍Price :
sm RM59 /ss RM65 only

30 chewable tablets
Perasa Blueberry / Raspberry
.
Cara pengambilan :
Kunyah 1-2 tablet before breakfast

#trudollybyfazura
#trudolly_johor
#trudollyhq
#vdollybyfazura
#missfazura
#beautybooster
#detoxpro
#jamumoden
#trudolly
#vdolly
#utmskudai
#uthm
#jomcantik
#ketatlagimemikat
#jomkurus
#sayajual
#teamjohor
#johorbahru
#jdt
#jumaat
#fattzura
#dropshipdiperlukan
#agentwanted
#doayangbaikbaik
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
User Image trudolly_johor Posted: Jan 21, 2018 5:35 AM (UTC)
22
0 Normal
Jomm kenali V-DOLLY 💖⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Apakah #VDolly ?

V-DOLLY NIE JAMU MODERN SAYANG!
Vdolly adalah tablet kunyahan khusus untuk meningkatkan tahap kesihatan dalaman wanita 😍😘
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nak tahu apa 5 bahan utama dalam #Vdolly ni sampai item pre order pun dah hampir semua kena book 😱😱😱? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌿Shatavari – kalau awk semua nak tahu, shatavari dapat membantu untuk menguatkan sistem peranakan wanita dan menyembuhkan rahim wanita. Sesuai untuk para ibu yang baru melahirkan baby dan juga para wanita yang sedang berusaha untuk mendapatkan baby
-
🌿Pueraria Marifica – dapat menganjalkan punggung dan juga payudara. So sesiapa yang suami komplen itu kecik ini kecik tu, boleh cuba #vdolly now now
-
🌿Biji Halba – merawat masalah sengugut dan keputihan. Haaa sis tahu ini adalah masalah utama @ masalah yang selalu sangat dihadapi para gadis @ yang sudah berumah tangga. Don’t worry dolly dolly semua, dengan #vdolly insyAllah masalah ni dapat di atasi. No more kotor di spender kita dan juga no more sakit yang teruk setiap kali datang bulan.
-
🌿Serapat – berfungsi menegangkan tisu faraj yang longgar. Hahhh kita punya tag line untuk #vdolly ialah #ketatlagimemikat tauuu! Nak pikat suami? Jom cuba #vdolly nowwww
-
🌿Halia – melancarkan peredaran darah. Hahh semua mesti tahu kan halia sangat bagus untuk dalaman kaum wanita tidak kira untuk bujang @sudah berkahwin. Nak telan halia mesti ada antara kita yang tak sanggup kannn? Hehe don’t worry dengan #vdolly rasa manis bau sedap. [email protected] sahaja tau.
-

Hebat bukan? Jadilah orang yang pertama dan terawal mencuba kehebatan penangan VDolly by Fazura @missfazura 😍😘 Pre order now ya ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌹Price :
sm RM59 /ss RM65 only

30 chewable tablets
Perasa Blueberry / Raspberry
.
Cara pengambilan :
Kunyah 1-2 tablet before breakfast

WhatsApp now 📲 +6011-1083 8832 To Make It Yours 🌹

#trudollybyfazura
#trudolly_johor
#trudollyhq
#vdollybyfazura
#missfazura
#beautybooster
#detoxpro
#jamumoden
#trudolly
#vdolly
#utmskudai
#uthm
#jomcantik
#ketatlagimemikat
#jomkurus
#sayajual
#teamjohor
#johorbahru
#jdt
#jumaat
#fattzura
#dropshipdiperlukan
#agentwanted
#doayangbaikbaik
User Image atilia.ibrahim Posted: Jan 21, 2018 7:51 AM (UTC)

tirah_ibm
45
1 Normal
#jumaat
Pergi ambik angh..lpstu singgah kt sini 😄
📷@tirah_ibm
User Image trudolly_johor Posted: Jan 21, 2018 6:18 AM (UTC)
31
0 Normal
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
SIAPA JE YANG BOLEH MAKAN VDOLLY NI 🤔??
-
Kalau uolls nak tahu, ini ialah golongan yang boleh mengamalkan #vdolly 😍😘
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🙋 Wanita berkahwin
🙋 Anak dara
🙋 Wanita berpantang
🙋 Wanita yang menyusukan bayi

Cara pengambilan:
Ambil 1 atau 2 biji Vdolly pada waktu pagi sebelum sarapan. -
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Untuk kesan yang maksima, minum 2-3 liter air masak setiap hari. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Jadilah orang yang pertama dan terawal mencuba kehebatan penangan VDolly by Fazura @missfazura 😍😘 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Cepat buat pre order sekarang ya, sapa lambat jangan gigit jari tau sebab stock Pre order untuk 1st batch nie dah tinggal tak banyak saja lagi 🙆⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌹Price :
sm RM59 /ss RM65 only

30 chewable tablets
Perasa Blueberry /Raspberry
.
Cara pengambilan :
Kunyah 1-2 tablet before breakfast

WhatsApp now 📲 +6011-1083 8832 To Make It Yours 🌹

#trudollybyfazura
#trudolly_johor
#trudollyhq
#vdollybyfazura
#missfazura
#beautybooster
#detoxpro
#jamumoden
#trudolly
#vdolly
#utmskudai
#uthm
#jomcantik
#ketatlagimemikat
#jomkurus
#sayajual
#teamjohor
#johorbahru
#jdt
#jumaat
#fattzura
#dropshipdiperlukan
#agentwanted
#doayangbaikbaik